san
|
mi imamo doma pestro... res, urban je skoz v akciji, zdele je izabela prišla iz šole in ga mal prevzela... zdej kar misli, da zna hodt, pa ga je treba skoz pazit, da se ne prekucne in udari kam... no sej je zelo vešč, kadar vidi da res ne gre, se lepo na vse štiri da, sam za vsak slučaj ga morm pa met na očeh. izidor je pa tak revež , čist bogi, povsod ma norici, v ustih, na ustnicah, okoli oči, pod kožco na lulku in prav da ga bolijo, pa bruha in danes mi je zjutraj pobruhal urbana... groza!!! no, dans ma vsaj mal apetita in je jedel, pa nekaj koz se mu je celo začelo sušit... na trebuhu ima tako velike, ena je kot tretja joška - tako ji reče on . pa sam sebi reče, da je bogi, to se pravi, da je res hudo. no, vsaj glava in trebuh ga ne bolita več.... tko, mal sm se zjokala, pa sm prec bolš, čeprav bi šla najraj spat, komi še stojim oz. delujem sem si prebrala ursino zgodbo, pa mi je blo tko hudo... zate in za tvoje domače... mah smo ljudje smotani... res, si kompliciramo življenje, seb in drugim... slikce so pa enkratne, res sta lepa!!! dinki, upam, da je titek že bolje katiandi in pomlad, ma sta res cukra, tko lepo se smejea, je dan prec lepši zofy, super za pesmice, hvala!!! za vrtec pa prehrana, mi jemo vse razen svinjine, oreščkov, medu, čokolade in km. seveda pazim pri soli in sladkorju. no, hrana je zelo prilagojena urbanu, pa vsi tako jemo . njemu pol sam z vilco pretlačim. če je pa res kaj takega kar on ne more, pol pa njemu juho nardim, pa jo itak še ostali jemo jst sm pa končno dobila za lani dodatek za veliko družino , mi ga lani niso nakazali tina, super za ft, sem vesela za vaju . jst bi pa zaprosila za podaljšanje porodniške, sej nimaš kej zgubit pa res krasne slikce tvojega lepotca mumu, res boš še uživala doma, superca. uživita na rd hehe, nčk, a je anjička zbirčna metka? tko je bla moja izabela lucalu, goro za vaju s tajem, da se čimprej pozdravita pa aleži za vas tudi za vse vaS vilma, jaz tud lupino dam preč pranje zob, mi mamo borbe, ampak mamqa se ne da, urban pa vrešči v nedogled. umivamo brez paste dojenje, urban se še ful doji, gh mu dam pa ko pokaže da je lačen, zdej zna že lepo pokazat. včeri je pa kar izabelino mleko spil, kakšen deci, pa mu ni blo nič, no vsaj videt ni ZDEJ JE PA ŽE ŠTALA
|