|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
23.1.2009 7:47:58   
mumu
Dobro jutro

Videm da ste vse šokirane, k uporablam zobno pastao, imam zobno psto First Teeth - zobna pasta za dojenčke z mlečnimi encimi, in jo lahko poješ ima pa okus jabolko banana.

Naše miške nič ne napenja po proseni kaši, pa tut stročji fižol je že dobila pa ni bilo nič narobe. Smo tut mi imeli probleme, da ni jedla hrane zelene barve, sedaj pa je čisto vso zelenjavo kar jo je. Za krompir bi pa najbrž ubijala user posted image user posted image  ji je pa res neverjetno dober, pa lahko tenstan, v koščkih pečen ali pa pire.
Kisla smetana ji je tut neznansko dobra, prazaprav ni stvari ki jo naša Tičica ne bi jedla, tut sadje ji bol tekne kot pred meseci.

Zdej se grem mal z njo igrat pa kosilo prpravlat, ker gremo ob enih na praznovanje prvega rojstnega dne od njene prijateljice Neje.

Še tole, prejle je poštar prnesu odločbo o podaljšanju porodniške user posted image user posted image , do 11.5. imam podaljšano, potem pa še ves lanski dopust, tko da grem okrog 10.6. v službo.

< Sporočilo je popravil mumu -- 23.1.2009 7:49:06 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
23.1.2009 7:51:09   
mumu
ZALA

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
23.1.2009 7:52:12   
Vilma
Hvala punce za včerajšnje čestitke. user posted image

Ste tolk napisale, da sem komaj uspela brat.
Glede jedilnikov smo mi na podobnem kot pri vas Špela. Mogoče še kak mesec bolj zadaj. user posted image   Kaše, kaj je to? Kruh z namazom? Kaj je to? Naša dobi zjutraj še vedno samo sadje. Še vedno ji ga prekuhavam, surovega noče.
No je pa zelenjavo, zdaj trenutno skor raje kot sadje. Trenutno je IN rižota z grahom, korenjem in piščanjčjim mesom. Ampak spet moram bit vse zmiksano u nulo.
Bom se morala lotit teh koščkov, ker mala gre čez mesec in pol v vrtec, tam pa ji ne bodo pasirali stvari!
Ne vem, kaj delam narobe, pri DOminiku sva pri teh mesecih ne samo vse jedla, sem mu celo žlico dajala v roke, da je sam jedel. user posted image  Zdaj do Julije pa se obnašam kot da bi hotla, da čim dlje dojenčica ostane. Se moram v rit brcnit in začet samostojnega otroka delat!
Pije pa s kozarčka, to pa sem ful vesela. user posted image  
Mandarine OBOŽUJE! A jim vi dajete cele krhlje al jih olupite? Jaz dam stran tisto kožico.
Noče pa madam sama jest piškotov in kruha. Spet neka faza. Ko ji pa jaz dam košček v usta, pol pa je. Lumpa moja mala razvajena!
Večerja...samo kašice, ki se mešajo z vodo. Po mojem ji bom počasi začela kr z navadim mlekom delat kak riž, polento. Riževo mleko ne mara, sem ga že dvakrat stran vrgla.

Ursi kakšna lepa nevesta si bila!!! In obleka je vaaaav, čist po mojem okusu! user posted image  In tvoj dečko, pardon mož. user posted image  Khm je tud po mojem okusu.user posted image Ne bit jezna, mal se hecam, ampak res dobro zgleda, ti pa tud. Dobro pašeta skupaj! user posted image

Katiandi Jaka je super! Kaj ma na prvi sliki buško na čelu, al se mi sam zdi? Lep dečko je, pa tako frizurco ima že zdaj,ga ne boš rabila nič k frizerju peljat. Vsak las na svojem mestu. user posted image
Zofy jaz tud ne znam davlovdat. user posted image  A lahko kakšno pomoč prosim prosim?

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
23.1.2009 8:28:15   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Še tole, prejle je poštar prnesu odločbo o podaljšanju porodniške user posted image user posted image , do 11.5. imam podaljšano, potem pa še ves lanski dopust, tko da grem okrog 10.6. v službo.

to SUPERCAAAAAAAAAAAAA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hm, mi pa že kmalu v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urši ti si prva, joj koliko bomo user posted image user posted image user posted image user posted image ko te ne bo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image malo heca user posted image user posted image user posted image user posted image

Zala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma kje si se ti izgubila????? Malo pocukaj mamico in ji reči, naj se malo oglasi na rr user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
23.1.2009 10:32:10   
Zofy
Vilma, sem ti ZS poslala.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.1.2009 11:13:14   
Ursi2
Živjo, punce!

Sta bila prej Tina in Lan na obisku! Smo se malo načvekale!
Joj, punce,m ko bi vedle, kk je v živo Lan še bolj luškan! Tiste njegove velike rjave učke in še nasmeh. Ma, res! Tako je luban, da bi ga kr gledal! Sta bila pa prav pridna in sta se fanta prav lepo igrala!!user posted image user posted image

Nič, zdej pa se res morem it spet učit!!!!!!user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.1.2009 11:14:14   
Ursi2
Mumu in Špela100 ali sta že dobili paket od Next?
Ma, sem jz bolj radovedna in neučakana ko pa vidve!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.1.2009 11:46:50   
Dinki
Dober dan punce,
najprej hvala vsem za odgovore glede 6. otroške. Danes nima več nobenih pikic user posted image , tko da nisem prepričana če je to bilo to. Mi je pa dragi rekel, da mu je predvčerajšnjem dal malo grozdja za jest....mogoče je bila le reakcija na grozdje? pri otroški so pikice vsaj kakih 3 dni, ne?

ursi2, tudi moj dragi še nikoli ni uspaval Tita. Previje ga, za jest mu tudi da (sicer redko, ampak da)...za uspavanje je pa strahopetec. Prehitro izgubi živce. Ampak tudi to se bo mogel počasi navaditi. In bravo Lukcu, da je zaspal brez zize user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Upam, da je bila noč boljša!!!! pa da čimprej mine  tole obdobje , da ti uspe vse naredit in user posted image da ne boš pregorela!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Špela100, samo pazi, da ti tele baterije ne sune maks, ker pol si ga pa šele najuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Pravijo, da ful pomaga, če na maslu oz margarini prepražiš kamilice in potem to zaviješ v eno krpo in mu čim bolj tople (seveda, da ga ne opeče) obkladke na prsa in zadaj na hrbet! Morem najprej dobit kamilice, da jih bom imela, da bom lahko kdaj preizkusila, če bo treba. Upam, da še dolgo ne.

tole je res super stvar, preizkušeno user posted image

Zofy, evo obe sva zviseli k makaron glede vrtca user posted image ...same prazne obljube so jih user posted image . No, pri meni je še zmeraj malo možnosti, ampak tudi ne verjamem. Pomojem, da nas to le malce slepijo, ker če ne vejo, da bi že zdej čist znorel vsi starši.

Glede izobrazbe....ne samo pri nama doma, ampak večina ljudi, ki jih imam okoli sebe imajo večjo plačo tisti, ki imajo nižjo izobrazbo, tako da šola ni vse. Ne me narobe razumet, sem velik zagovornik šole, ampak so še drugi dejavniki pomembni. ti šola nič ne pomaga če nimaš delavnih navad.

umivanje zobk. Mi smo predkratkim dobili zobke, jih imamo 3 in jih ne umivam redno. Sej vem, me je treba za ušesa. Se kdaj spravim tako, da dam pleničko na prst in mu podrgnem, ampak ne mara. Tud krtačko mu dam kdaj v roke, ampak on jo obvezno obrne in grize ročaj user posted image .

katy13, stročji fižol sem že dala, ni bilo nobene panike. kivi pa še ne. Pomaranče, mandarine....tako kot je napisala Zofy, Tit se kar trest začne, tako to obožuje! Pa ni nujno, da so sladke, tud limono mu dodam in ima rad kljub temu, da je kislo. Nimamo pa nobenih težav z rdečo ritko (trkam).

< Sporočilo je popravil Dinki -- 23.1.2009 11:55:27 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.1.2009 12:08:50   
Dinki
katiandi, ful je luštkan Jaka in Job tudi user posted image user posted image  itak če sta pa marčevca user posted image

Ursi2, ful si bila lepa nevesta user posted image . In ti moram rečt, da se tvojemu možeku vidi, da je bil ful mlad user posted image .

čakajoča, ne vem če prav razumem. A ti še zmeraj dojiš? Ker mislim, da user posted image  pri tej starosti še zmeraj potrebujejo mleko, torej materino ali AM. Če pa sprašujejš le kot dodatek pa lahko namesto KM uporabljaš npr. riževo mleko ali ovseno mleko.

zala. vse naj, naj za mini RD
bodi zdrava in nasmejana še naprej
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uf mumu, kolk se pa tole dobr sliši user posted image user posted image user posted image ...najlepši letni čas bosta še doma user posted image

Vilma, jaz sem Titu na začetku tudi lupila uno kožico od mandarin oz. pomaranč, zdej pa ne več, edin gledam da ni veliko tistega belega gor, tisto še mene moti.

Zofy, hvala za pesmice, pravljice, risanke user posted image user posted image user posted image

Živjo, punce!

Sta bila prej Tina in Lan na obisku! Smo se malo načvekale!
Joj, punce,m ko bi vedle, kk je v živo Lan še bolj luškan! Tiste njegove velike rjave učke in še nasmeh. Ma, res! Tako je luban, da bi ga kr gledal! Sta bila pa prav pridna in sta se fanta prav lepo igrala!!user posted image user posted image

Nič, zdej pa se res morem it spet učit!!!!!!user posted image

oooo, kako lepo, je nastala kaka skupna fotka? user posted image
Tina50, sej res....javi nam kako je bilo danes v RA.
Ursi, srečno pri učenju user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.1.2009 12:40:04   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Upam, da je bila noč boljša!!!! pa da čimprej mine  tole obdobje , da ti uspe vse naredit in user posted image da ne boš pregorela!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Špela100, samo pazi, da ti tele baterije ne sune maks, ker pol si ga pa šele najuser posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.1.2009 12:42:48   
Naša črtica koraka

Zofy, evo obe sva zviseli k makaron glede vrtca user posted image ...same prazne obljube so jih user posted image . No, pri meni je še zmeraj malo možnosti, ampak tudi ne verjamem. Pomojem, da nas to le malce slepijo, ker če ne vejo, da bi že zdej čist znorel vsi starši.

še en makaron se pridružuje k tem žalostnim dejstvom ...

user posted image
n-a-t-e-g-o .... -i!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
23.1.2009 12:44:11   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

to SUPERCAAAAAAAAAAAAA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hm, mi pa že kmalu v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, še za nas se nacrkljajte!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
23.1.2009 12:51:08   
Ursi2
Živjo!
Samo na hitro!
Ja, je nastalo ene par slik, sam sem zgleda zbrisala program dol z rač, ko delam prostor za Zofyjine pesmice, tk da morem počakat, da pride dragi domov, ker to se mi pa sploh ne sanja, kaj nardit. Ok, sej sem neki poskušala, sam mislim, da bom nardila več škode, ko pa kaj koristi!user posted image user posted image user posted image

JIh bom pa potem zvečer gor dala!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
23.1.2009 12:59:43   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Noče pa madam sama jest piškotov in kruha. Spet neka faza. Ko ji pa jaz dam košček v usta, pol pa je.

pri nas pa ravno obratno ... če ji damo kak košček v usta, ga izpljune! Sama hoče jesti, bognedaj, da bi ji pomagala žlico k ustom nest ... in seveda je več okrog, kot v trebuščku. Juhe ji sploh ne morem dat, ker hoče saaaamaaaa. Jutri bom poskusila tako, da ji jo bom natočla v kozarček, pa naj jo pije (ohlajeno, seve).

Krompirja ne mara, absolutno ne prenese pireja, ker se ji na jezik popa. user posted image

Trenutno obožuje meso. Tega včasih celo poje, če ji kakšen košček uturim.
Pa rada pije kis (od solate), a mandarine in ostala sadja (razen jabolk) pa ne mara. Pri mandarinah se kar trese, ker so ji prekisle??? Kje je tle logika?! Mogoče, da ji po mesu paše kaj kislega ... kaj vem.

Kruha se je prenajedla. Včasih kakšen grisin. Piškote pa bi, vse po vrsti.

Od žit ima najraje riž in ajdo. Ne mara polente. Jo pljuva ven. Ne mara gresa, ne instant kašic. Zvečer sem nehala večerje zanjo delat, ker popije 150ml mleka (noter uturim 2 žlički medolina, da je vsaj malo bolj krepko).

Zajtrki ... so bili časi, ko je jedla kruh. Zdj noče zjutraj nič, razen vode. Včasih kakšen prepečenec. Potem pa ob 9-10h mleko (100ml-120ml) in četrtino naribanega jabolčka (zraven mora obvezno glodati svoj krhelj!), včasih dodam še skuto+bejbi piškot ali prepečenec (včasih mara, včasih ne).

Ta punca me že zgodaj navaja na svojo voljo. Se moram čim prej navadit ...

No, zdj meče vse iz predala ... bosa, ker noče nogavic. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
23.1.2009 14:01:34   
tina50
pozdravljene!

danes sva bila na fizioterapiji. pokazal je kaj zna in je rekla, da prav, da sma prišla, da je mal mehak in, da ga je pač treba spodbujat, da bo se sam vsedel, plazil (sej iz sedečega položaja se postavi v pozo, sam pol kr na trebuh pade),....pač pomagat mu je treba, ker verjetno sam nebi zmogel. na nogice ni šans, da ga kaj postavljamo, to sem takoj objasnila ko sem prišla domov. sem kr rekla, da jih bom po riti, če katerega vidim, da ga postavlja na nogiceuser posted image .

ful vesela, da sem šla, da so mi pokazali vaje, terapevtka je bila ful fajna, prijazna. sedaj imava spet 4.2....................ja za podaljšanje pa sploh nisem rekla, ker ni tako hudo z Lanom in bi me blo kr mal sram, če bi ji zatežila, pa saj verjetno ne bi dobila. če bom šla pa slučajno na šiht bom pa imela FT bolj pozno ob kakih pol 12-12 in bom pač šla prej domov-to pa ni pri nam problem!

po FTH sva šla pa k Luku na kvico. sta bila tako luštna. Luka je že povsod polno. kako je to lepo videt, komaj čakam, da bo Lan tako(pol si bom pa sigurno kdaj želela drugače). imajo pa tako lep domek, pa slike sem vidla od poroke. res je imela fulll lepo obleko, pa ženin tud seveda.Vilma sam bi ga mogla videt na slikah pri krstu od Luka user posted image  (Ursi da ne boš ljubosumnauser posted image )!

Katiandi user posted image user posted image user posted image  da Jaka ne driska več in da je boljši

pomlad08 user posted image user posted image user posted image  kako je Job sladek!

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

A še ima katera un mail, ko sem ga js enkrat napisala za tiste usnjene copatke? Sem hotla v BC naročit original Roobezke in nimajo več na zalogi fantovskih modelov od 12-18 mesecev. Bi pa ful še ene imela, ker mu bojo te, ki jih ima sedaj, počasi premale.

<zoran.marijanovic@triera.net>

mumu user posted image user posted image user posted image  za odločbo! kar lepo dolgo si še domauser posted image user posted image , uživaj!!!!

Dinki bi rekla, da so pikice res bile od kakšne hrane-grozdja, pri 6 otroški trajajo 3 dni!

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

še en makaron se pridružuje k tem žalostnim dejstvom ...

user posted image
n-a-t-e-g-o .... -i!

to je pa groza, kaj bodo vsi marčevci ostali brez varstva!user posted image
jaz imam pa kr preveč ponudnikov za varstvo!user posted image  imam, pa s tem probleme(nikoli nam ni prav).
ma saj  vem to je rasna zadeva(da ne bo katera zamerila)!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
23.1.2009 15:31:03   
Joži79
Žvijo!

No vidim da sem ena uzmed redkih ki ji je uspelo dobit vrtec - so ravno otvorili eno novo enoto, pa majo mal več placa.

Drgač pa glede hrane brez KM - jaz vseskozi uporabljam riževo mleko (na začetku sem mu dodajala še svoje), saj ga jem tudi jaz (dojim še zjutraj in zvečer). In ne boste verjele, odkar ga ne dojim ponoči, fant velikokrat spi tm do 4h zjutraj.. Prej se je prej polnočjo zihr enkrat zbudu...

Agrumov, paradižnika, paprike in zelja mu še nisem dajala, ker so izredno alergogeni. Je pa res da limono je že dobu, ker je v vseh kupljenih kašicah...

Podoj najbrž lahko šteješ kot obrok, če mali popije kar neki mleka. Če se sam mal gor poigra pol najbrž to ni to...

Aja, še umivanje zobkov... Zadnje cajte res mal štrajka, sam se da... Mu pojem zraven uno pesmico "moji beli zobki, moji beli zobki...". Pa navadla sem ga da rečem "reci AAAA" in odpre usta, pa še pustim mu da on men po zobih mal šari, in pol je srečen... Tko k za mazanje po obrazu. Se morm tud jaz mal namazat in pol mi on razmaže user posted image

Za srečanje bi blo pa res fajn... Js vas oktobra še nisem brala...

< Sporočilo je popravil Joži79 -- 23.1.2009 15:36:07 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
23.1.2009 15:35:49   
Zofy
Ursi2, res si bila lepa nevesta!!! Pa ženin je tud greha vredenuser posted image . Res sta prav lep par, pašeta skupaj na okouser posted image

Katiandi in pomlad08, ma sta luštkana vajina fantka. Pa tako nasmejanauser posted image . Julija pa take face dela, ko se smeji, da kr malo škili. Ja, malo se je že začela afnat...

Zofy, hvala za pesmice, pravljice, risanke

Ni za kaj! Vedno jaz vlečem dol filme pa muziko, pa je čas, da tudi jaz kaj delim, saj se teh otroških ne najde na netu.
Kar se pa pikic tiče, pa je bilo po moje res bolj reakcija na hrano kot 6. bolezen. Julija je tudi po moje ni prebolela, ker so bile pikice, ki sem jih vidla samo jaz, ker sem jih pač hotela videt. Najbrž je bila kaka viroza, prav tako pri vaju oz. pri Titku. Zdaj spet razsaja vse živouser posted image

No, pa se je moja afnica zbudila, je treba na šiht.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
23.1.2009 16:01:06   
san
mi imamo doma pestro... res, urban je skoz v akciji, zdele je izabela prišla iz šole in ga mal prevzela... zdej kar misli, da zna hodt, pa ga je treba skoz pazit, da se ne prekucne in udari kam... no sej je zelo vešč, kadar vidi da res ne gre, se lepo na vse štiri da, sam za vsak slučaj ga morm pa met na očeh.
izidor je pa tak revežuser posted image , čist bogi, povsod ma norici, v ustih, na ustnicah, okoli oči, pod kožco na lulku in prav da ga bolijo, pa bruha in danes mi je zjutraj pobruhal urbana... groza!!! no, dans ma vsaj mal apetita in je jedel, pa nekaj koz se mu je celo začelo sušit... na trebuhu ima tako velike, ena je kot tretja joška - tako ji reče onuser posted image . pa sam sebi reče, da je bogi, to se pravi, da je res hudo. no, vsaj glava in trebuh ga ne bolita več....

tko, mal sm se zjokala, pa sm prec bolš, čeprav bi šla najraj spat, komi še stojim oz. delujem

sem si prebrala ursino zgodbo, pa mi je blo tko hudo... zate in za tvoje domače... mah smo ljudje smotani... res, si kompliciramo življenje, seb in drugim... slikce so pa enkratne, res sta lepa!!!

dinki, upam, da je titek že boljeuser posted image user posted image user posted image

katiandi in pomlad, ma sta res cukra, tko lepo se smejea, je dan prec lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

zofy, super za pesmice, hvala!!!user posted image user posted image user posted image
za vrtec pa user posted image user posted image user posted image

prehrana, mi jemo vse razen svinjine, oreščkov, medu, čokolade in km. seveda pazim pri soli in sladkorju. no, hrana je zelo prilagojena urbanu, pa vsi tako jemouser posted image . njemu pol sam z vilco pretlačim. če je pa res kaj takega kar on ne more, pol pa njemu juho nardim, pa jo itak še ostali jemo

jst sm pa končno dobila za lani dodatek za veliko družinouser posted image , mi ga lani niso nakazali

tina, super za ft, sem vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image . jst bi pa zaprosila za podaljšanje porodniške, sej nimaš kej zgubit
pa res krasne slikce tvojega lepotcauser posted image user posted image user posted image

mumu, res boš še uživala doma, superca. uživita na rduser posted image

hehe, nčk, a je anjička zbirčna metka? tko je bla moja izabelauser posted image

lucalu, gorouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju s tajem, da se čimprej pozdravitauser posted image user posted image

pa aleži za vas tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vaSuser posted image user posted image user posted image

vilma, jaz tud lupino dam preč

pranje zob, mi mamo borbe, ampak mamqa se ne da, urban pa vrešči v nedogled. umivamo brez paste

dojenje, urban se še ful doji, gh mu dam pa ko pokaže da je lačen, zdej zna že lepo pokazat. včeri je pa kar izabelino mleko spil, kakšen deci, pa mu ni blo nič, no vsaj videt ni

ZDEJ JE PA ŽE ŠTALA

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
23.1.2009 17:24:10   
Joži79
gaya24 mislim da je tole ta pravo: http://www.malamasa.si/.

joj zdej bi pa juš tipkal... mom it...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
23.1.2009 17:33:08   
Zofy
gaya24, tudi tle lahko copatke naročiš: http://copatki.si/

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
23.1.2009 19:40:27   
Katy13

Katy13, želim ti, da vama uspejo vsi podvigi in da se ti čimprej uresniči tudi želja po večji poroki!!!!!user posted image user posted image
Za agrume je meni nekje pri 9 mesecih, ko je začel jemati železo rekla,da naj mu dajem mandarine in pomaranče, ker je dobro, dadobi veliko c vitamina.
Sam jz našega ne pripravim, da bi to jedel ali pil. Morem preizkusit Dinkin recept z banano in piškoti!

Vidim, da Taja ni edina, ki je dobila železo. Sicer ga je dobila potem, ko sva bile v bolnici, ker ji je padel zaradi bolezni.

Kako jemati železo... pridite k nam pogledat, naša se trese ko vidi flaško, ful ga rada pije (tudi AD3 kapljice in antibiotik). Kadar jeva in zagleda flašo s sirupom, se začne ful stegovati po njej. user posted image   Dajala sem ji ga samega, sedaj ji ga dam v hrano (bolj praktično, ker se ne poliva), ker že več poje, prej pa ni tako veliko jedla.

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 23.1.2009 19:41:12 >

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
23.1.2009 19:48:07   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Bom se morala lotit teh koščkov, ker mala gre čez mesec in pol v vrtec, tam pa ji ne bodo pasirali stvari!

Tudi pri nas smo imeli probleme s koščki, že pri anvadnem rezancu se je davila (sem jih na drobno pregnetla - bili so nekje 2-3 mm. Potem pa mi je ena sodelavka (poučuje gospodinjstvo in zdravo prehrano) svetovala, da ji naj dam kakšen otroški keks, ker se mora naučiti gristi. Pa sem ji ga res dala, bilo me je fejst strah, vendar od tedaj anprej ful lepo grize in je. user posted image

Ursi2 - hvala za želje glede poroke in moram reči, da si bila čudovita nevesta s prečudovito obleko. Poročna zgodba pa je žalostna...

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
23.1.2009 19:55:52   
Katy13
Dinki - Taji so se izpuščaji začeli pojavljati v petek in v ponedeljek skoraj čisto izginili. Po moje je alhko krivo grozdje, ker je škropljeno. Tudi sama opažam, da Taja včasih dobi rdeč flek pod kolenom, pa sem najprej dala krivdo na melono, potem pa je n jedla več, pa se je zopet pojavil...tako, da ne vem zaradi česa bi to lahko bilo...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
23.1.2009 20:14:00   
Čakajoča
Ursi2 seveda tudi iz moje strani vse pohvale kar se tiče obleke, frizure...SVETOVNO
Me pa zanima, ali so na tvoji poroki igrali SLOVENJEGORIŠKI FANTJE?

Gaya24 ti misliš, da so celotni usnjeni copati, ali samo, da je usnjen copat? V H&M imaš copatke z usnjenim podplatom (če to misliš).

Katy13 kar se tiče sadja-mu jaz dam vse! Tudi kivi in mandarine - sicer ne posamezno, ampak vse s paličnim zmiksami npr. 2 kivija in 2 jabolki; danes je jedel 2 jabolki in 2 mandarini...

Dinki jaz nisem nikoli dojila, sem si črpala do 5.meseca. Potem pa nadaljevalno mleko.
Zanima me samo, ali v tej starosti še potrebuje nadaljevalno mleko ali so dovolj te mlečne kašice, ki pri nas pač ne vsebujejo mleka. Zjutraj in zvečer se mu dajala te kašice zmešane z vodo ali z riževim mlekom. Par dni sem zvečer mu še primešala saje, da je bilo bolj okusno.

Hvala za odgovore

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
23.1.2009 20:15:00   
aleži
user posted image user posted image

končno je prikukal tretji zobek ven, se pravi enkica leva od vzgoraj in user posted image user posted image upam,da je teh katastrofalnih noči za kakšen dan konec, da se mamica kaj naspi.user posted image

Žiga je danes kot nov. Ful je zjutraj jedel in prišel končno k sebi po nekaj dneh. Zelo sem bila vesela! Sari pa edino dane sful teče iz noska.

Agrumi: jaz dam sari sok od pomaranče že od 8 m (nekaj kapljic). Ponavadi sem ji ga dala v zmiksano ali pretlačeno banano, jabolko, hruško, piškot...... ko sva šel na sprehod, da ni oksidiralo. Zdaj ji dam tudi mandarine, kivi,... vse kar vidi itak pojeuser posted image

Dojenje: mi se še dojimo. Čez dan 1-2x, ponoči pa na vsake 2,5-4 ure/odvisno.... še malo bom potrpela do njenega 1 leta, potem pa konec mlekarne

< Sporočilo je popravil aleži -- 23.1.2009 20:17:56 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?