|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
11.12.2008 18:12:10   
Naša črtica koraka
Anja ima vročino, zelo smrdljivo driska ... user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
11.12.2008 18:35:38   
pomlad08
oh uboga anja, upam, da bi hitro minilo, karkoli jo že matra user posted image

drugače pa, glede uspavanja, job se tudi uspava samo z dojenjem. ampak to sploh ni problem za varstvo, in ne vem zakaj se v sloveniji tok promovira odstavljanje ob enem letu. mah, ful me pojezi to. naši dojenčki so pa ja tok paemtni (  tem se verjetno vse strinjate), da bodo na varstvu  razumeli, da tam pač ni mame, in se torej ne morejo dojiti! jasno, da to razumejo in bodo zaspali pri babici/v vrtcu na en drug način, doma se bodo pa verjetno še vedno dojili. tudi čez dan. pa kadar bodo bolni, utrujeni, žalostni tudi. to je tako kot pri nas: če je mož doma, pa gre spat na kavč, nas to pojezi, če je pa na službeni poti, nas pa to nič ne pojezi in nam je logično, da takrat spimo same.
bom poskušala najti še kakšen članek na to temo zvečer, drži pa 100%, sem prepričana :)
me ful moti da P svetuje, da odstaviš čez dan, sej še WHO priporoča do 2. leta

mortm it

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
11.12.2008 19:29:53   
mumu
Hvala vsem za lepe želje, za moje zdravje in za današnjo noč.

Ja tale moj nočni izpad je pa čuden, alergije nima nobene, isti problem sem imela že dvakrat pred desetimi leti in niso nikoli nč ugotovili, moje mnenje pa je, da je bila takrat prutrujenost, saj sem delala (kelnarila, v lokalu ki je vedno nabito poln) po 12 ur ene 6 ur pa spala pa še vožnje je blo 1 uro. Kaj mi je pa sedaj pa nimam pojmauser posted image , jutri grem še k svojemu zdravniku.

Na obisku sva se imele fenomenalno, je bla tako pridna da nisem vedla če jo sploh imam sabo user posted image user posted image user posted image .
Zele pa jo oči daje spat, upam da mu bo uspelo.

Grem vas še malo prebrat.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
11.12.2008 19:31:35   
pomlad08
khm, sem razmišljala zdele o svojem prejšnjem postu, ko sem joba uspavala (z dojenjem seveda user posted image )

upam, da nisem bila preveč napadalna! nisem mislila nič pametvat ali sodit komurkoli za kakršnokoli odločitev in se opravičujem, če sem kakšno prizadela s svojim izbruhom user posted image

hotela pa sem povedat samo tole (bom zdej poskusila malo mirneje in lepše)

jaz sama vidim pri jobu, da se on čisto brez problema 5 ur pazi pri očiju, kadar sem jaz na faksu, in se takrat pač ne doji in zaspi brez dojenja, pa čeprav se drugače doji 100x na dan. in se mi zdi ravno zato, ker me 5 ur ni, potem še toliko bolj pomembno, da se lahko podojiva takoj, ko pridem domov. in mi je to najlepši del dneva. si izmenjava toplino, poglede, nasmehe, pa še vitamine in minerale in podobno imunsko kramo dobi zraven. in to na najlažji možen način - uleževa se na pojstlo, se pravi jaz počivam, on pa medtem malo pije, malo se smeji, malo pleza po meni.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
11.12.2008 19:33:14   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Pa še to: zadnjič, ko so jagogo poslali na RA, ste se o mejnikih razvoja pogovarjale. To sem našla na RR - Denverjev test razvoja, ki ga uporabljajo pediatri (če katero zanima):

http://shrani.si/?3b/5G/4lYbIdHz/denver-1str1.jpg

Mislim, da je Julija malo v zaostanku v "govorjenju". Sploh ne govori. Najraje pokašljuje ali pa poje visoki C. DA bi pa kake zloge delala (pa-pa-ma-ga ipd.) pa ne duha ne sluha. Bom naslednjo sredo (17.12.), ko imamo sistematski, na to opozorila svojo P.

Jaz mislim, da se ne rabiš popolnoma nič sekirat, vse ob svojem času, saj niso vsi otroci "iz knjige", eni malo preje ene stvari druge pa pozneje.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
11.12.2008 19:35:45   
pomlad08
ups, nisem še hotla poslat,
no tko da kot vidite sem proti odstavljanju user posted image
in se mi zdi najboljši nasvet, ki sem ga dobila za "vzgojo" dojenčka, da moram biti čim bolj lena. in si ga vzet na izi. ker si drugače samo otežavljaš in zakompliciraš lajf - če bi se jaz npr. odločila, da joba ne bom več čez dan dojila, bi se mu mogla takrat, ko po petih urah pridem domov, posvetit na kakšen drug način, ki pa ziher ne bi bil tok udoben in prijeten user posted image

no tko, zdej grem pa vadit, drugače bo jutr štala na klavirju.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
11.12.2008 19:37:50   
jagoga

Jagoga, meni je P povedala, da soja ni primerna za otroke, ker vsebuje preveč estrogena. To naj bi pile ženske v menopavzi. PA še zelo alergena je. Nekje sem celo brala, da lahko pitje soje slabo vpliva na spolni razvoj otrok in tudi zmožnost reprodukcije.
No, po drugi strani pa so sinu od kolegice svetovali, da pije sojino mleko, ker je imel alergijo na KM. Tako,d a vsak po svoje... Upam, da ne zameriš, kos em to napisala. Samo šeram informacije user posted image .

Julija pa že od 12h spi. Sem že šla gledat, če še diha. Zgleda, da nabira energijo, da bo lahko do 22h pokonci...

Oooo, takoj ko sem to začela brat, sem se spomnila, da sem to že slišala, še sreča da sem mu dala samo ene 50 ml  tistega pudinga, tako da bo zdaj romal v smeti. To pa da nekateri pijejo sojino mleko namesto KM pa je tudi res, pa človek  res ne ve kaj naj da, da nima stranskih učinkov.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
11.12.2008 19:42:27   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

No, pa še eno vprašanje. danes ste pri meni na zaslišanju user posted image .

Tit ima še zmeraj čez dan 2 podoja, ki jih uporabim zato, da zaspi. Torej preden ga dam spati, ga podojim in mi lepo zaspi. Me zanima kako uspavate vaše malčke za dnevno spanje tiste, ki dajete čez dan malice? Torej jim verjetno ne dajete več mleka čez dan. Jaz sploh ne znam drugače uspavati Tita kot tako user posted image . OK, če sva kje zunaj, potem že zaspi v vozičku ali v avtu, ampak doma pa samo z dojenjem. Mi je P rekla naj počasi razmislim o ukinitvi dnevnega dojenja. Seveda se ne mislim vseh njenih besed držati kot pijanc plota, a vseeno bi mogoče poskusila kakašno drugo varianto, ne samo z dojenjem.
Torej z besedo na dan. Kako je pri vas z dnevnim uspavanjem?

Nimam nasveta, ker pri nas tudi vedno zaspimo le na prsih, kako pa to odvast pa tudi mene zanima, ker čez 2 meseca bo v vrtcu in kaj bo takratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
11.12.2008 19:49:15   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

JAGOGA: odvajanje od zasvojenosti z RR? le zakaj? Saj RR ne redi, samo čas jemlje user posted image . Te razumem, js bi tud najraje vidla, da bi bil RR glasovni, da bi mi računalnik poste bral in jih po nareku pisal, js bi pa medtem kaj gospodinjskega počela user posted image .

zdj pa morm it, alarmos!

kako prviš da ne redi???? od česa se pa jaz redim, samo malo več RR, pa imam eno kilo več, jem pa ves čas enako. Ali si sigurna da ne redi??

oo tak računalnik bi pa tudi jaz rada imela
iz tvojih ust v božja ušesa

Neposredna povezava do sporočila: 3284
11.12.2008 19:51:56   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Živjo punce, samo na kratko pokomentiram, imam oba bolana.
Rahla vročina, najbolj me je strah, da ne bodo norice, v Dominikovi skupini v vrtcu so zboleli trije. Julija ne je nič, samo doji se. Za Dominika me ne skrbi, ima zalogo tudi če ne bi tri dni jedel.

Noč je bila katastrofa od katastrofe, ne vem če sem spala dve uri, ostalo pa šetkala z Julijo v naročju po dnevni. Sem čist adijo.

Kar se tiče partnerjevega jamranja in njegovega nespanja. Moj ima strogo prepoved jamranja mamici, ki že dve leti ni prespala celo noč!!!! Ko začne, joj nisem dobro spal, ga kar ustavim in mu rečem. Sej veš, da nisem prava oseba za jamrat. Pejd v službo, pa sodelavcem jamri, men niti pod razno. In potem neha.

Če bod norice, sporoči, bom prišla z otroci na obisk, da jih še pri nas prebolimo, zdaj ko sem še doma

To o jamranju in tvojemu partnerju pa user posted image user posted image user posted image user posted image , v službi na j ajmra, tam ga vsi razumejouser posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
11.12.2008 20:04:52   
Katy13
Pozdravljene!

Hvala vsem za vzpodbudne besede. user posted image

Jaz dajem Taji purana in piščanca (začeli smo s puranom). Zofy - jaz sem nekje brala, da jim naj ne bi dajali morskih rib, ampak sladkovodne. Ne vem  pa zakaj. user posted image  Bom pa jaz v prvi priliki poskusila z zajcem in teletino.

Jaz dajem Taji navaden polnomasten jogurt, in sicer za popoldansko malico oz. pred zadnjim dojenjem (dala sem ji ga 2x). Enkrat sem ji vmešala ovsene kosmiče, danes pa borovnice. Mljask...

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
11.12.2008 20:06:14   
Katy13
Pa še to, kutri grem prvič na zabavo (imamo v službi zaključek). Bomo videli kako bo, Taji verjetno en bo takšen problem, kot pa njeni mamici. user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
11.12.2008 20:10:40   
pomlad08
glede mesa:
jaz dajem perutnino, govedino, ribo, ostalega pa še nisemo probali. moram kej v nabavo, pa mi je vsakič škoda časa, pol pa sam moža pošljem po osnovne potrebščine (mlek, krompir, mandarineuser posted image ).

katy13, uživaj na zabavi!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
11.12.2008 20:32:04   
Lona76
Evo naša šefica spi.

Tilen je nad božičkom ki je prišel k očitu v službo navdušen!!!! Je bil res radodaren. Je dobil lego gasilsko ladijo in si jo je mali res želel, pa še avto na dalinca, Taja pa je dobila svojega prvega dojenčka in vozičekuser posted image .  Ja dojenček in voziček bosta še malo počakala, Tilen pa je s pomočjo mene in očita sestavil ladjo.

Joj Anji user posted image user posted image user posted image kaj je zdej to s temi driskami pri marčevcih. Isto Lanu pikapoke.

Vsem držim pesti za lepšo noč.

Uspavanje brez dojenja. Ja naša Taja zaspi tako da jo dam v posteljico, ji dam dudo in potem včasih jo je treba po ritki in zraven govort ššššššššššš. In potem grem ven in spet pridem če je treba. Včasih se jokca in jo je treba dokler ne zaspi. Če je pa prevelik jok, pa jo vzamem ven in jo dam kasneje spat. Sva se pa včasih uspavali s flaško ampak na pediatrični tko ni šlo in je mogla brez flaške in brez mamice zaspati. Ker v naročju njej ne gre glih.

Zakaj prenehat dojiti pred odhodom otroka v vrtec? Jaz mislim da naj vsaka mamica naredi tako kot njej in njenemu user posted image  paše. Res je, da je varuška ki je imela Tilna rekla da je zoperno če mamice še dojijo otročke ko pridejo v varstvo, da so jokavi in se jih težko umiri, ker bi cicali. Ampak moje mnenje je da je vse odvisno od otročka samega in od tistega ki otročka pazi. Tko da tiste ki še dojite to počnite kolikor dolgo vam in vašim škratkom paše. Men je full hudo ker ne dojim Taje, ampak kaj čmo.

Sojino mleko je bilo tudi meni osebno blek. Jaz sem potem pila riževega, ker ima absolutno boljši okus. Je bil pa sojin jogurt njami.

Zofy glede govora tut jst mislim da se nimaš kaj sekirati. Seveda vsak otrok po svoje. Tilen je imel v privat varstvu enga fantka da vam povem da do skoraj tretjega leta ni govoril nič. Zastopil je vse in samo pokimal ali odkimal. Malo pred tretjim RD pa je govoril v celih stavkih.

Vsem čestitke za napredke.
Aja naša Taja je dala danes bravo bravo ampak ni iztegnila rokic ampak je imela stisnjene, kot bi imela kaj v rokicahuser posted image .

Tko zdej pa grem. Katy tebi želim lepo zabavo, naša služba jo ima naslednji četrtek, moj možek pa ima jutri in pride v soboto. Grejo v logarsko dolino, tako kot vsako leto.

Grem dat Tilnu večerjo in spat. Mirno noč vsem in pa user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom.

Joj matr me EMŠO daje. Maks in Nina vse naj naj za vajino obmesečnico. Še naprej bodita zdrava in vesela oročička.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
11.12.2008 20:45:43   
TIMOTY

Jagoga, meni je P povedala, da soja ni primerna za otroke, ker vsebuje preveč estrogena. To naj bi pile ženske v menopavzi. PA še zelo alergena je. Nekje sem celo brala, da lahko pitje soje slabo vpliva na spolni razvoj otrok in tudi zmožnost reprodukcije.
No, po drugi strani pa so sinu od kolegice svetovali, da pije sojino mleko, ker je imel alergijo na KM. Tako,d a vsak po svoje... Upam, da ne zameriš, kos em to napisala. Samo šeram informacije user posted image .

Julija pa že od 12h spi. Sem že šla gledat, če še diha. Zgleda, da nabira energijo, da bo lahko do 22h pokonci...

Tle je en članek o soji:
http://ajetamateja.blogspot.com/2007/07/soja-to-eat-or-not-to-eat.html

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
11.12.2008 20:48:51   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Tale user posted image  je pa zauser posted image !!!!!!

Ma, sej ne vem, kdo je bolj siten - Luka al jaz. user posted image je bil ko ne vem kaj že od 11, pa mi je zaspal šele pred 15 min. user posted image  Sploh ne vem, kaj mu je. In itak, da je hotel bit skoz na rokah. Sem samo počenat hotla, da bi ga dol dala in se malo igrala, je bil user posted image tak, da.... Še sreča, da sma sama doma, ker vprašanje, če ne bi tašča prišla gor kontrole delat.

Upam, da bo vsaj malo spal sedaj, da si še od noči malo not pride.

Ah, nič ne bo, se je že zbudil!!!!!!!!!!!

Upam, da sta se kej naspala, bo pa noč bolj mirna. Jst mam tut te probleme,da hodjo gledat kaj je narobe in to pride prababica od Tie pa dedi če je slučajno tukej user posted image . Jst res ne morem pomagat če se dere ko sraka user posted image  predno zaspi.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
11.12.2008 20:51:20   
mumu

no, pri nas pa Tit spi že 2. rundo danes. Sem prej skuhala kosilo za oba in sva se tako najedla, da sva šla ležat na tla in počivala user posted image . No, med mojim kuhanjem je Tit že odlomil spodnjo vejo iz naše prelepe novoletne jelke, ki smo jo postavili včeraj user posted image ....zelo je nežen, ni kaj. Je pa umetna, da ne bo pomote. No in potem je mahal s tisto vejo naokoli, se mu je ful zdelo user posted image .

Hvala vsem za odgovore glede meska in jogurta. Vidim, da bom pri jogurtu mogla odmisliti kaj bi bilo meni dobro user posted image .

user posted image user posted image user posted image , al tvoj Titek je moačn fant, drugi Martin Krpan, je mogu pokazat kaj zmore user posted image user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
11.12.2008 20:53:39   
mumu

No, pa še eno vprašanje. danes ste pri meni na zaslišanju user posted image .

Tit ima še zmeraj čez dan 2 podoja, ki jih uporabim zato, da zaspi. Torej preden ga dam spati, ga podojim in mi lepo zaspi. Me zanima kako uspavate vaše malčke za dnevno spanje tiste, ki dajete čez dan malice? Torej jim verjetno ne dajete več mleka čez dan. Jaz sploh ne znam drugače uspavati Tita kot tako user posted image . OK, če sva kje zunaj, potem že zaspi v vozičku ali v avtu, ampak doma pa samo z dojenjem. Mi je P rekla naj počasi razmislim o ukinitvi dnevnega dojenja. Seveda se ne mislim vseh njenih besed držati kot pijanc plota, a vseeno bi mogoče poskusila kakašno drugo varianto, ne samo z dojenjem.
Torej z besedo na dan. Kako je pri vas z dnevnim uspavanjem?

Tio dam v posteljico, spije celo stekleničko vode da se malo umiri, vmes se seveda dere, potem jo pokrijem, primem za ritko in jo malo ujčkam včasih rata vse to v 5 minutah lahko pa se razvleča tut na pou ure.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
11.12.2008 20:55:50   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

V glavnem mumu zdravnica Taja sporoča aaaaaa dejdej mamaaamam a to. V prevodu te sprašuje če si slučajno kakšno hudičevo alergijo staknila? Za spanje pa sporoča da je nagajala luna lunasta, tako kot njej in njenemu bratcu nagaja vedno 2 dni predno se naredi. Tko da danes bojo vsi marčevčki spali!!!! Upamuser posted image .

Iz dr. Tajinih ust v božja ušesa user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
11.12.2008 20:56:14   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

jaz g POSEBEJ NE USPAVAM, KO VIDIM, DA SI MENCA OČI, DA JE MALO SITEN, GA KAR NESEM V POSTELJICO, MU DAM SLONČKA IZ IKEE HEHE  -pardon za velike črke - in mu dam dudo in eno tanko dekico iz ikee user posted image in grem. Zaspi brez problemov, no, včasih, ko še ni dovolj zaspan, pa se pritoži in takrat ga kar takoj vzamem nazaj v dnevno.

Pri nas je isto, ko si menca učke in vidim da je zmatran ga dam v posteljico, dam mu pajacka ( ki ga vedno tako lepo stisne k sebi user posted image ), ga pokrijem in mu dam lupča ( ponavadi ji je kr več, k se ne morem upret user posted image ) in grem ven iz sobice, če je zaspan potem vedno tako zaspi, če ne ga pa dvignem in malo kasneje ponovimo vajo. Sm ga pa do zdej že naštudirala in že vem kdaj je res zaspan. Čez dan se nič ne dojimo ( samo še zjutraj, ko se zbudi in zvečer pred spanjem ).

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
11.12.2008 20:59:16   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pa še to, kutri grem prvič na zabavo (imamo v službi zaključek). Bomo videli kako bo, Taji verjetno en bo takšen problem, kot pa njeni mamici. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  mami, ti samo uživej in se sprosti 100 na uro, očka bo vse uredi tut brez tvoje pomoči.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
11.12.2008 21:01:30   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Tilen je nad božičkom ki je prišel k očitu v službo navdušen!!!! Je bil res radodaren. Je dobil lego gasilsko ladijo in si jo je mali res želel, pa še avto na dalinca, Taja pa je dobila svojega prvega dojenčka in vozičekuser posted image .  Ja dojenček in voziček bosta še malo počakala, Tilen pa je s pomočjo mene in očita sestavil ladjo.

Je biu pa zelo radodaren božiček user posted image user posted image user posted image , v najinih službah tega sploh ne prakticirajo - barabe user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
11.12.2008 21:04:52   
mumu
Tako zdej sem se pa po celi 132 strani razvlekla ko kurja črevauser posted image , bo treba it kar spat.

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa eno zelo, zelo mirno noč vam želim vsem skupaj.
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
11.12.2008 22:01:38   
tina50
no, da vam povem, da je naša driska prinesla dva zobeka!user posted image user posted image user posted image
mu je včeraj P gledala, pa še nič ni imel! danes sem mu pa ko sva se na podlogi igrala za foro neki prst tišala v usta in glej me je nekaj piknilo v prst!
v tistem je pa prišla ena kolegica in seveda je mogla to potipat, pa reče ne vem če nista dva?
pol sem pa seveda gledala, pa gledala, pa gledala(ker mi ni pustil), pa zagledala dve beli črti!user posted image user posted image user posted image

NČK upam, da pri vam driska hitro mine, al pa tud kakšen zob prinese!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mumu user posted image user posted image da ste se imele na obisku lepo, pa upam da ti ugotovijo kaj je bilo s tem zatekanjem

pomlad08 men se nisi zdela nič napadalna!
čisto vredu si to napisala! je pa res, da je to stvar posameznika, oz. mame in otroka!

Katy13 lepo se imej n azabavi in uživaj na polno!

Lona76 a v logarsko gre, pol pa pojdi zraven, ker se bodo mimo mene peljali, pa pridi k meni!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3299
11.12.2008 22:03:01   
Ursi2
No, Luka spi. Sicer po moje ne za dolgo, ker tako zgodi mi pa skor nikoli še ni zaspal. Še v bolnici ne. Mi prej ni nazaj zaspal, tako da......user posted image Sem pa ugotovila, kaj ga matra. 8. zobek! Ga že malo ven gleda, tako da mislim, da smo že skoraj čez ta boleče. Sem ga čakala že 2 meseca, zdej je pa le prišu.user posted image user posted image

Mogoče mi bo pa zdejle uspelo kaj pokomentirat. Pol morem it pa večerjo za dragega nardit, ko pride domov.

Mumu,  en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bila današnja noč boljša. In da se tebi ne bi več ponovilo to zatekanje. Upam, da boš jutri kaj zvedela pri zdravniku!!!!!!!!!!!!

Dinki, tudi vam user posted image user posted image user posted image , da bibila današnja noč prespana!!!
Jogurti in skute: jih sicer še ne devam, ampak bi jih s kakim sadjem (banane, borovnice, maline, suho sadje) ali pa  s kosmiči (koruznimi, ovsenimi, muesliji), lanenim semenom, sezamom,....
Me pa zanima, ali daje katera jogurt ali skuto npr. zraven krompirja alukaj podobnega? Mislim, pač slano oz. zelenjavno varianto

Meso: mi smo jedli do sedaj user posted image (govedino,. teletino), user posted image (pipiko, purana).
No, user posted image ali user posted image  pa mu še nisem dala, ker sta mi ti dve živali tako lubani, da ju ne bi mogla jest.
Tudi user posted image  mu še nisem dala, to pa zato, ker eth pa skor videt ne morem in se morem psihično pripravit, da mu jih bom dala!user posted image
hM mogoče imaš prav, da bo pek. No, je pa res, da ful rad proučuje podvozja avtov in podobnega, tako da lahko, da bo kak avtomehanik. ALI PA KAK švercar, pa si že zdej ogleduje potencialna skrivališča!user posted image

Tina50 tudi vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bil Lan počasi zdrav IN DA GA NE BI VEČ RITKA PEKLA!!!!!!!!!!!!!

Timoty, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za super noč!!! Ja, copati so pa zakon. glih sem včeri študirala, da bi si poiskala une kosmate copate. Imam ene dalmatinčke, sam sem jih pospravla, pa bi jih zdej spet začela nosit, ker vem, da bi Lukanu se ful dopadli. user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  tudi za stanje na nogicah. Ja, ko enkrat ugotovijo, da znajo stat in se postavlat, potem je pakonec sedenja in počitka. So skoz v muvinguuser posted image !

Vidim pa, da tudi vi rabite nekaj user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za zdravje in za ritko!!!
Za jutri pa user posted image user posted image user posted image  na kolokviju! No, za v ponedeljek tudi, ampak itak, da obvladaš in bo šlo!!!!!

Zala, čestitke za sistematski in pikico!user posted image user posted image user posted image  Zanimivo, da je pri vas šlo tk hitro. No, sicer ne vem, kk je pri nas pri 9. mesecih,ampak imam občutek, da mojga ne bo tk hitro spustila skoz, predvsem zaradi zdravja ne. Šment, boga Zala. Še za vas en kup user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image , user posted image da bo vročina minila!!
Ja, tole s kavo pa ni slaba ideja. !!!!!!!!!!!
nO, KOT SO TI ŽE OSTALE PUNCE POVEDALE, DA SUPER ZGLEDAŠuser posted image . nIKOLI (ups) si ne bi mislila, da imaš že take ravsarje doma!!!!!! Zala je  in bo lahko prav ponosna na tako mamico!!!!!!!!!!!!

Terida, hvala ti za recept. user posted image Ga bom nardila, ker mi zgleda zlooooooo dober. Povedli bojo pa drugi!user posted image
No, glede kg. Ni ti videt, da bi šli kam gor! Sicer pa, zdejle se prazniki bližajo, sekirali in hujšali bomo drug leto!

Lucalu, čestitke tvojemu sončku, da zna pokazat, kako je jezen!user posted image user posted image user posted image
Ali so tudi pri vas začeli se prav pošteno metat in ritatuser posted image , ko neki hočejo dosečt? Naš zdejle ene par dni je tak, da včasih sam stojim in gledam. Od kod? Pol pa v trenutku je vse ok in se spet smeji. Njahujši je, ko ga nesem od bobnov ali če mu ne pustim, da pleza po poganjalcu. Tk vdelava, da sploh ne morem verjet, od kod mu!user posted image

Zofy, super, da vam gre na boljši.user posted image user posted image Za vsak slučaj pa še user posted image user posted image user posted image , da bote brez vročine in da bo noč vredu!!!!!
Suho sadje (marelice, slive, rozine, fige) pa tudi jz namočim čez noč in zjutraj zmiksam s paličnim in potem imam za par dni. Je res fajn, da imaš pri roki že narejeno, pa samo vzameš kako žlico ali dve.
Hvala tudi za link za Denverjev test. Pa nič se ne sekiraj za govorjenje. Ko bo pa enkrat spregovorila, pa ne bo več tiho. Si boš še najbrž želela malo tišine!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jagoga, mi smo na dieti brez KM in tudi sojinega mleka ne uporabljamo, ker je skoraj tako alergeno kot KM. Baje, da veliko tistih, ki je alergičnih na KM je tudi na sojino. Je pa kr dobro riževo ali ovseno mleko. Pa videla sem, da imajo v Intersparu tudi proseno mleko. Mogoče to poskusiš. Se je sicer treba navadit, da je mal drug okus, ampak je pa kr ok. Naš ga ima rad.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse dosežke!!!!!!!!!!
Kako lepo, da bote igrali v igri za svoje sončke!!!!!!!!user posted image user posted image

Meridaub, tudi vam user posted image user posted image user posted image  za vzdigovanje v banici in za vse ostale podvige. SEj boš vidla, kako hitro bo na vseh štirih. Pol bo pa najboljši, da se mu kr pridružiš, da mu boš lahko sledila!user posted image user posted image
Glede Quinoe. Dej mi povej kako jo pripraviš-mislim s čim. S sadjem, z zelenjavo?user posted image
Vav, super, da vam uspavanje tako uspe!!!!user posted image user posted image  Pri nas se je to zgodlo sam ene parkrat!!!!!user posted image

Dinki, meni je bil tudi ful svetoven tist smajli. Sem se mu ful smejala, ko sem ga našla!!!!!!!!user posted image
M, počivanje. Kaj je že to? Super, da sta se najedla in počivala. Jz pa imam danes zgleda post. Sem šele sedaj ugotovila, da sploh nisem imela kosila danes. Luka je vse pojedel, potem pa si nisem nič pripravla. Jz pa študiram, zakaj sem tk lačna in sem ko ena user posted image in bi kr neki jedla zdejle.
Tit je pa res pravi ravsar. Bote mogli vse skrit pred njim. Sem se ful nasmejala,ko siem brala, kaj si napisala, sploh pa, ko sem si ga poskušala še predstavljat!!!!!!user posted image user posted image
Veš kaj, dejta še kako smrečico tam postavit, pol bo pa lahko takole zgledalo:user posted image   user posted image
Tudi uspavanje je pri nas čez dan tako, da ga podojim. Sicer se ponavadi v postelji crkljava in lupčkama,....pol pa ko se umiri, ga pa podojim in zaspi. Ma, se ne bom še preveč sekirala. Bo že nekak.
Mi je pa ful zanimivo, da vam je rekla, da počasi dnevno dojenje ukinite. Me prav zanima, kaj bo nam rekla, ker midva mama še kakih4-6 podojev čez dan. Pa se ne bom sekirala. Dokler se bo hotel, naj se.

Kaj pa če mu meso zmiksaš s paličnim? To je edina stvar, ki mu jo jz zmiksam, vse ostalo pa pretlačim.

Lona76, upam, da bo današnja noč boljša in da bote vsi lepo spali!!!!!!user posted image user posted image

Zofy, ti  pa imaš dober način uspavanja!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma, tudi za vas bolančke en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da bi bila noč boljša in bi vsi spali!!!!!! HA, ti pa to dobro poveš svojemu dragemu. Jz pa mojmu sam kimam, ko se jezi, da je slabo spal, ker se je ob 5 zbudil (pa je potem zaspal še nazaj).

NČK, tudi za vas goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa kaj je zdej to? Bogi naši marčevci!!!!!

Pomlad08, glede dojenja se jz  čisto strinjam s tabo!

Katy13, uživaj jutri na zabavi!user posted image Sej doma se bojo čist vredu porihtali!!!!!!!!!!!!

Lona76, super za tako radodarnega Božička. Si kr predstavljam Tilena, kako je bil veseluser posted image !!!!!!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.