Ursi2
|
No, Luka spi. Sicer po moje ne za dolgo, ker tako zgodi mi pa skor nikoli še ni zaspal. Še v bolnici ne. Mi prej ni nazaj zaspal, tako da...... Sem pa ugotovila, kaj ga matra. 8. zobek! Ga že malo ven gleda, tako da mislim, da smo že skoraj čez ta boleče. Sem ga čakala že 2 meseca, zdej je pa le prišu. Mogoče mi bo pa zdejle uspelo kaj pokomentirat. Pol morem it pa večerjo za dragega nardit, ko pride domov. Mumu, en kup in , da bi bila današnja noč boljša. In da se tebi ne bi več ponovilo to zatekanje. Upam, da boš jutri kaj zvedela pri zdravniku!!!!!!!!!!!! Dinki, tudi vam , da bibila današnja noč prespana!!! Jogurti in skute: jih sicer še ne devam, ampak bi jih s kakim sadjem (banane, borovnice, maline, suho sadje) ali pa s kosmiči (koruznimi, ovsenimi, muesliji), lanenim semenom, sezamom,.... Me pa zanima, ali daje katera jogurt ali skuto npr. zraven krompirja alukaj podobnega? Mislim, pač slano oz. zelenjavno varianto Meso: mi smo jedli do sedaj (govedino,. teletino), (pipiko, purana). No, ali pa mu še nisem dala, ker sta mi ti dve živali tako lubani, da ju ne bi mogla jest. Tudi mu še nisem dala, to pa zato, ker eth pa skor videt ne morem in se morem psihično pripravit, da mu jih bom dala! hM mogoče imaš prav, da bo pek. No, je pa res, da ful rad proučuje podvozja avtov in podobnega, tako da lahko, da bo kak avtomehanik. ALI PA KAK švercar, pa si že zdej ogleduje potencialna skrivališča! Tina50 tudi vam in , da bi bil Lan počasi zdrav IN DA GA NE BI VEČ RITKA PEKLA!!!!!!!!!!!!! Timoty, za super noč!!! Ja, copati so pa zakon. glih sem včeri študirala, da bi si poiskala une kosmate copate. Imam ene dalmatinčke, sam sem jih pospravla, pa bi jih zdej spet začela nosit, ker vem, da bi Lukanu se ful dopadli. tudi za stanje na nogicah. Ja, ko enkrat ugotovijo, da znajo stat in se postavlat, potem je pakonec sedenja in počitka. So skoz v muvingu ! Vidim pa, da tudi vi rabite nekaj in za zdravje in za ritko!!! Za jutri pa na kolokviju! No, za v ponedeljek tudi, ampak itak, da obvladaš in bo šlo!!!!! Zala, čestitke za sistematski in pikico! Zanimivo, da je pri vas šlo tk hitro. No, sicer ne vem, kk je pri nas pri 9. mesecih,ampak imam občutek, da mojga ne bo tk hitro spustila skoz, predvsem zaradi zdravja ne. Šment, boga Zala. Še za vas en kup in , da bo vročina minila!! Ja, tole s kavo pa ni slaba ideja. !!!!!!!!!!! nO, KOT SO TI ŽE OSTALE PUNCE POVEDALE, DA SUPER ZGLEDAŠ . nIKOLI (ups) si ne bi mislila, da imaš že take ravsarje doma!!!!!! Zala je in bo lahko prav ponosna na tako mamico!!!!!!!!!!!! Terida, hvala ti za recept. Ga bom nardila, ker mi zgleda zlooooooo dober. Povedli bojo pa drugi! No, glede kg. Ni ti videt, da bi šli kam gor! Sicer pa, zdejle se prazniki bližajo, sekirali in hujšali bomo drug leto! Lucalu, čestitke tvojemu sončku, da zna pokazat, kako je jezen! Ali so tudi pri vas začeli se prav pošteno metat in ritat , ko neki hočejo dosečt? Naš zdejle ene par dni je tak, da včasih sam stojim in gledam. Od kod? Pol pa v trenutku je vse ok in se spet smeji. Njahujši je, ko ga nesem od bobnov ali če mu ne pustim, da pleza po poganjalcu. Tk vdelava, da sploh ne morem verjet, od kod mu! Zofy, super, da vam gre na boljši. Za vsak slučaj pa še , da bote brez vročine in da bo noč vredu!!!!! Suho sadje (marelice, slive, rozine, fige) pa tudi jz namočim čez noč in zjutraj zmiksam s paličnim in potem imam za par dni. Je res fajn, da imaš pri roki že narejeno, pa samo vzameš kako žlico ali dve. Hvala tudi za link za Denverjev test. Pa nič se ne sekiraj za govorjenje. Ko bo pa enkrat spregovorila, pa ne bo več tiho. Si boš še najbrž želela malo tišine! Jagoga, mi smo na dieti brez KM in tudi sojinega mleka ne uporabljamo, ker je skoraj tako alergeno kot KM. Baje, da veliko tistih, ki je alergičnih na KM je tudi na sojino. Je pa kr dobro riževo ali ovseno mleko. Pa videla sem, da imajo v Intersparu tudi proseno mleko. Mogoče to poskusiš. Se je sicer treba navadit, da je mal drug okus, ampak je pa kr ok. Naš ga ima rad. za vse dosežke!!!!!!!!!! Kako lepo, da bote igrali v igri za svoje sončke!!!!!!!! Meridaub, tudi vam za vzdigovanje v banici in za vse ostale podvige. SEj boš vidla, kako hitro bo na vseh štirih. Pol bo pa najboljši, da se mu kr pridružiš, da mu boš lahko sledila! Glede Quinoe. Dej mi povej kako jo pripraviš-mislim s čim. S sadjem, z zelenjavo? Vav, super, da vam uspavanje tako uspe!!!! Pri nas se je to zgodlo sam ene parkrat!!!!! Dinki, meni je bil tudi ful svetoven tist smajli. Sem se mu ful smejala, ko sem ga našla!!!!!!!! M, počivanje. Kaj je že to? Super, da sta se najedla in počivala. Jz pa imam danes zgleda post. Sem šele sedaj ugotovila, da sploh nisem imela kosila danes. Luka je vse pojedel, potem pa si nisem nič pripravla. Jz pa študiram, zakaj sem tk lačna in sem ko ena in bi kr neki jedla zdejle. Tit je pa res pravi ravsar. Bote mogli vse skrit pred njim. Sem se ful nasmejala,ko siem brala, kaj si napisala, sploh pa, ko sem si ga poskušala še predstavljat!!!!!! Veš kaj, dejta še kako smrečico tam postavit, pol bo pa lahko takole zgledalo: Tudi uspavanje je pri nas čez dan tako, da ga podojim. Sicer se ponavadi v postelji crkljava in lupčkama,....pol pa ko se umiri, ga pa podojim in zaspi. Ma, se ne bom še preveč sekirala. Bo že nekak. Mi je pa ful zanimivo, da vam je rekla, da počasi dnevno dojenje ukinite. Me prav zanima, kaj bo nam rekla, ker midva mama še kakih4-6 podojev čez dan. Pa se ne bom sekirala. Dokler se bo hotel, naj se. Kaj pa če mu meso zmiksaš s paličnim? To je edina stvar, ki mu jo jz zmiksam, vse ostalo pa pretlačim. Lona76, upam, da bo današnja noč boljša in da bote vsi lepo spali!!!!!! Zofy, ti pa imaš dober način uspavanja! Vilma, tudi za vas bolančke en kup , pa da bi bila noč boljša in bi vsi spali!!!!!! HA, ti pa to dobro poveš svojemu dragemu. Jz pa mojmu sam kimam, ko se jezi, da je slabo spal, ker se je ob 5 zbudil (pa je potem zaspal še nazaj). NČK, tudi za vas goro ! Pa kaj je zdej to? Bogi naši marčevci!!!!! Pomlad08, glede dojenja se jz čisto strinjam s tabo! Katy13, uživaj jutri na zabavi! Sej doma se bojo čist vredu porihtali!!!!!!!!!!!! Lona76, super za tako radodarnega Božička. Si kr predstavljam Tilena, kako je bil vesel !!!!!!
|