jagoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki jaz pa že par dni pogrešam Jagogo in Zalo. Dinki, hvala za skrb, še sem z vami in tudi zdravi, ampak enostavno ne najdem časa, da bi kaj preveč tudi gor visela, še prebrala vas nisem za cel teden nazaj. Kot drugo pa se malo poskušam odvajat od zasvojenosti od RR Da na hito malo pokomentiram, kar sem si zapomnila: - Tit in mala zaspanka sta lušna na slikcah, - svinjina je prepovedana do najmanj enega leta, - dokler ne trpi odnos mož in žena, naj mož kar spi na kavču, kdo ga bo celo noč poslušal ko bo on smrčal, ti se boš pa z bolnim otročičkom ukvarjala - Danes praznuje Tomažev kolega iz porodnišnice - MAKS vse najboljše - točno pred enim mesecem smo se dobile v Postojni, pa se mi zdi kot da je bilo včeraj, - pri nas jemo goveje meso, purana, piščanca in ribo - danes sem mu prvič kupila sojino mleko in sem z njim skuhala puding, zakaj mi ni nobena povedala, da je to tako ogabnega okusa , se mi smilijo vsi, ki morajo to nagravžno tekočino pit, koliko sem jaz kruta do svojega sina, da mu to ponujam - postelco, še nismo znižali, saj sploh še ne ve da ima kolena zato, da bi lahko dosegel višje stvari - razvojno ambulanto imam v ponedeljek (15.12.)in v teh 10 dneh smo že vse osvojili razen plazenje po kolenih in vstane še ne, tako da samo to bom lahko povedala, da ne zna - za vse, ki ste bolni za danes bo to vse, imamo popoldan srečanje staršev in otročičkov v vrtcu in tokrat se ne bomo starši cedili, kaj vse znajo naši korenjaki, ampak bo otroke razganjalo od ponosa na svoje starše, saj bomo starši igrali igrico za naše otroke.
|