|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
11.12.2008 13:26:41   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Današnja noč katastrofa od katastrofe, kej tazga pa še ne, spala sem tako malo da kar mal cik cak gledam . Ni blo dost da sem zanjo 6x ustala, spila je dve flaške vode pa še flašo mleka, nimam pojma kam je dala. Za povrh me je pa še moje zdravje izdalo sem začela po celem telesu ful zateket pa srbelo me je, tko da sem se ob pol enih zjutrej k dežurnemu odpelala da sem dve inekcije dobila (boga moja rita ). Trenutno je vse ok.

Joj, kako mi je pa to uspelo spregledat. Boga mumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si boljše, kaj pa je bilo?
Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image , da se to ne bi nikoli več ponovilo.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
11.12.2008 13:30:06   
Zofy
Pa še to: zadnjič, ko so jagogo poslali na RA, ste se o mejnikih razvoja pogovarjale. To sem našla na RR - Denverjev test razvoja, ki ga uporabljajo pediatri (če katero zanima):

http://shrani.si/?3b/5G/4lYbIdHz/denver-1str1.jpg

Mislim, da je Julija malo v zaostanku v "govorjenju". Sploh ne govori. Najraje pokašljuje ali pa poje visoki C. DA bi pa kake zloge delala (pa-pa-ma-ga ipd.) pa ne duha ne sluha. Bom naslednjo sredo (17.12.), ko imamo sistematski, na to opozorila svojo P.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
11.12.2008 13:47:39   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Zala.
Včeraj sva tudi midve bile na sistematiki in na tretji pikici vse je šlo ekspresno hitro, nobenih rdečih volnic, nič rozinic, nobenega laboratorija...user posted image , je pa imela potem reakcijo z vročino in še za odtenek slabše je spala.

Čestitke za tretjo pikico!!! user posted image user posted image user posted image  Pa pikapokice, da vročine čimprej zgine in se spanje normalizira!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridite, pridite k meni nauser posted image , tako lepo dežuje me bi pa čvekale, user posted image bi sedeli  ali se plazili na tleh, je dnevna ravno prav velikauser posted image user posted image user posted image ma resno mislim, mi je zadnjič kolegica rekla da zelo čudno govorim, ja seveda ko pa se skoz z Zalo pogovarjam v dojenščiniuser posted image .
Lepo ste pokomentirale srečanje. Glede mojih let pa ja hvala za tolažbo, pa saj jih ne morem imet 25 ampak 37, če pa imam tako velika falota. Samo včasim mal v depro padem zaradi Zale ker  ma tako staro mamouser posted image .

Dobra ideja!!! user posted image
Kar se pa tiče tvojih let... pa nisi veliko starejša od mene. user posted image  Zgleda ti pa definitivno ne... mogoče, ko poveš, da imaš tako velika falota doma... pa še to bi ugibala, če starejšega nisi rodila mladoletna! user posted image  Vsekakor čestitke za dobro skrivanje let!!! user posted image

Lucalu sem zadnjič ko sem se prijavljala na rr naletela na tvojo porodno zgodbo, sem bla čist solznauser posted image

Ohhhh, hvala lepa! user posted image  Jaz je rajši ne berem... mene vse kar je iz tistih časov, spravi v jok (hormoni pač, nič slabega)... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida
Jaz sem ena tistih v moji generaciji, ki ima "zelo stare" starše. Mama me je imela šele pri 45ih. A je bila tako moderna in napredna, da ji ni marsikatera mama pri 25ih ni segla do kolen. In je vedno izgledala dosti mlajša za svoja leta. Je vsem govorila, da jo otroci pomlajujejo. In očitno je enako s tabo!

Bravo za teridino mami!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Ja, v ponedeljek mam 2 rok, mi je pa 1 ena točka sfalila, ah bom pa zdej naredla. To je prvi izpit, k sm ga padla- je bil pa test katastrofalen (  nekaj čez 70 nas je pisalo 5- groza ). Sm jezna, k sm se učila in sm znala, dal nam je pa 20 min. da ga rešimo ( en star patolog- po mojem bi mogu bit že v penziji, pa se zdej na nas znaša ). Valjda bo šlo v ponedeljekuser posted image

Itak, da bo šlo!!! user posted image Že držim pesti!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Tukaj je še en filmček kako je zaspala meni med hranjenjem: http://picasaweb.google.com/Sabina.Kugler/JulijaFilmcki#5277430577138577266

SVETOVNI filmček!!! user posted image  Kot bi gledala kakšne videosmešnice... user posted image  

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
11.12.2008 14:04:07   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

jaz pa že par dni pogrešam Jagogo in Zalo.

Dinki, hvala za skrb, še sem z vami in tudi zdravi, ampak enostavno ne najdem časa, da bi kaj preveč tudi gor visela, še prebrala vas nisem za cel teden nazaj.
Kot drugo pa se malo poskušam odvajat od zasvojenosti od RRuser posted image
Da na hito malo pokomentiram, kar sem si zapomnila:
- Tit in mala zaspanka sta lušna na slikcah,
- svinjina je prepovedana do najmanj enega leta,
- dokler ne trpi odnos mož in žena, naj mož kar spi na kavču, kdo ga bo celo noč poslušal ko bo on smrčal, ti se boš pa z bolnim otročičkom ukvarjalauser posted image
- Danes praznuje Tomažev kolega iz porodnišnice  - MAKS vse najboljše
- točno pred enim mesecem smo se dobile v Postojni, pa se mi zdi kot da je bilo včeraj,
- pri nas jemo goveje meso, purana, piščanca in ribo
- danes sem mu prvič kupila sojino mleko in sem z njim skuhala puding, zakaj mi ni nobena povedala, da je to tako ogabnega okusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se mi smilijo vsi, ki morajo to nagravžno tekočino pit, koliko sem jaz kruta do svojega sina, da mu to ponujam
- postelco, še nismo znižali, saj sploh še ne ve da ima kolena zato, da bi lahko dosegel višje stvari
- razvojno ambulanto imam v ponedeljek (15.12.)in v teh 10 dneh smo že vse osvojili razen plazenje po kolenih in vstane še ne, tako da samo to bom lahko povedala, da ne znauser posted image
- user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste bolni

za danes bo to vse, imamo popoldan srečanje staršev in otročičkov v vrtcu in tokrat se ne bomo starši cedili, kaj vse znajo naši korenjaki, ampak bo otroke razganjalo od ponosa na svoje starše, saj bomo starši igrali igrico za naše otroke.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
11.12.2008 14:09:33   
Zofy
Jagoga, meni je P povedala, da soja ni primerna za otroke, ker vsebuje preveč estrogena. To naj bi pile ženske v menopavzi. PA še zelo alergena je. Nekje sem celo brala, da lahko pitje soje slabo vpliva na spolni razvoj otrok in tudi zmožnost reprodukcije.
No, po drugi strani pa so sinu od kolegice svetovali, da pije sojino mleko, ker je imel alergijo na KM. Tako,d a vsak po svoje... Upam, da ne zameriš, kos em to napisala. Samo šeram informacije user posted image .

Julija pa že od 12h spi. Sem že šla gledat, če še diha. Zgleda, da nabira energijo, da bo lahko do 22h pokonci...

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
11.12.2008 14:10:49   
meridaub
oj

dinki - ja vidim, da imamo kar nekaj skupnega user posted image tisto zeleno brisačko - žabica ali škrat, za na glavo, pa pojočo knjigico, pa tisto modro lunco z medvedkom, ki igra. Pa mislim, da tudi modro malo banjico:+) Veliko je iz ikee, a ne?
ja andrejevih mer ni med marčevci, jih nisem poročala, moram si jih prepisati iz zdravstvenega kartonauser posted image sem jih imela v mislih, pa vse pozabila, tako da po naslednjem pregledu poročam.

Andrejček se tudi še ne dviguje, razen v banjici, ko je vzgon v vodiuser posted image se pa usede iz položaja na trebuščku. Pa malo se plazi, bolj se vrti okoli in nekaj kotali. Sploh je pa počasen. Jaz mu dam skutko tudi za malico, s sadjem, ampak mi2 imava malico okoli 12 in kosilo z zelenjavo okoli 3. Ker ne pije mleka vmes, se hraniva bolj na gosto. Sploh pa noče več piti veliko po flaški, potem mu moram dajati mleko po žlički npr. popoldne, ali pa mu zamešam redko kašico. Okoli 8ih pa dobi polno kašico.

Drugače pa poznam tudi quinoo, meni je zelo všeč, taka mehka in nežna je, tudi Drejčku je všeč. V DM jo kupim.ali pa v mercatorju od biotopa.

sem pogledala za nekaj navodil za zavezovanje slingov. Hvala vam za odgovore.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
11.12.2008 14:11:20   
meridaub
aja pa spet ste prilepile takooo lepe slikice.user posted image

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
11.12.2008 15:05:05   
Ursi2
Živjo, punce!user posted image

Tale user posted image  je pa zauser posted image !!!!!!

Ma, sej ne vem, kdo je bolj siten - Luka al jaz. user posted image je bil ko ne vem kaj že od 11, pa mi je zaspal šele pred 15 min. user posted image  Sploh ne vem, kaj mu je. In itak, da je hotel bit skoz na rokah. Sem samo počenat hotla, da bi ga dol dala in se malo igrala, je bil user posted image tak, da.... Še sreča, da sma sama doma, ker vprašanje, če ne bi tašča prišla gor kontrole delat.

Upam, da bo vsaj malo spal sedaj, da si še od noči malo not pride.

Zdej grem pa pokomentirat, če mi bo kaj uspelo! Ste bile pridne, tk, da me kr neki dela čaka!!!!!user posted image

Ah, nič ne bo, se je že zbudil!!!!!!!!!!!

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
11.12.2008 15:15:25   
Dinki
sem skoraj pozabila user posted image

Maks, vse naj, naj za tvoj mini RD od Titka in mene.
Bodi še naprej zdrav, priden in nasmejan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

jaz pa že par dni pogrešam Jagogo in Zalo.

Dinki, hvala za skrb, še sem z vami in tudi zdravi, ampak enostavno ne najdem časa, da bi kaj preveč tudi gor visela, še prebrala vas nisem za cel teden nazaj.
Kot drugo pa se malo poskušam odvajat od zasvojenosti od RRuser posted image

user posted image  Srečno!
ampak čist odvaditi se ti pa ni treba, le pridi nas še kej prebrat in pokomentirat.
Joj, kje sem potem šele jaz glede zasvojenosti z RR-jem user posted image  user posted image
ma tako vsaj malo počvekam z odraslimi...

Dinki hvala za pogrešanje user posted image , Tit pa ne bo nič Frenku podoben user posted image je toolk lušn na slikcahuser posted image .

No, lepši je itak user posted image , je bila pa to bolj prispodoba glede velikosti - mini ženske in maxi moškega user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Tukaj je še en filmček kako je zaspala meni med hranjenjem: http://picasaweb.google.com/Sabina.Kugler/JulijaFilmcki#5277430577138577266

A dej, kolk luštkano user posted image  in obenem smešno, sem se prav nasmejala user posted image . ful je faca tale tvoja Julči user posted image . Škoda edino ker ne zaspi do jutra, da je ćez pol ure že gas user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
pa mi je zaspal šele pred 15 min. user posted image   

user posted image user posted image user posted image  ja kje si pa ti tega smajlija našla???? user posted image user posted image

no, pri nas pa Tit spi že 2. rundo danes. Sem prej skuhala kosilo za oba in sva se tako najedla, da sva šla ležat na tla in počivala user posted image . No, med mojim kuhanjem je Tit že odlomil spodnjo vejo iz naše prelepe novoletne jelke, ki smo jo postavili včeraj user posted image ....zelo je nežen, ni kaj. Je pa umetna, da ne bo pomote. No in potem je mahal s tisto vejo naokoli, se mu je ful zdelo user posted image .

Hvala vsem za odgovore glede meska in jogurta. Vidim, da bom pri jogurtu mogla odmisliti kaj bi bilo meni dobro user posted image .

< Sporočilo je popravil Dinki -- 11.12.2008 15:17:20 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
11.12.2008 15:24:12   
Dinki
No, pa še eno vprašanje. danes ste pri meni na zaslišanju user posted image .

Tit ima še zmeraj čez dan 2 podoja, ki jih uporabim zato, da zaspi. Torej preden ga dam spati, ga podojim in mi lepo zaspi. Me zanima kako uspavate vaše malčke za dnevno spanje tiste, ki dajete čez dan malice? Torej jim verjetno ne dajete več mleka čez dan. Jaz sploh ne znam drugače uspavati Tita kot tako user posted image . OK, če sva kje zunaj, potem že zaspi v vozičku ali v avtu, ampak doma pa samo z dojenjem. Mi je P rekla naj počasi razmislim o ukinitvi dnevnega dojenja. Seveda se ne mislim vseh njenih besed držati kot pijanc plota, a vseeno bi mogoče poskusila kakašno drugo varianto, ne samo z dojenjem.
Torej z besedo na dan. Kako je pri vas z dnevnim uspavanjem?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
11.12.2008 15:28:07   
meridaub
jaz g POSEBEJ NE USPAVAM, KO VIDIM, DA SI MENCA OČI, DA JE MALO SITEN, GA KAR NESEM V POSTELJICO, MU DAM SLONČKA IZ IKEE HEHE  -pardon za velike črke - in mu dam dudo in eno tanko dekico iz ikee user posted image in grem. Zaspi brez problemov, no, včasih, ko še ni dovolj zaspan, pa se pritoži in takrat ga kar takoj vzamem nazaj v dnevno.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
11.12.2008 15:34:17   
lucalu

Jaz ga malo zibam, pa delam zraven šššššš, ali pa mu kakšno zapojem... kot na srečanju. user posted image  Si pa zelo želim, da bi bilo tako kot pri meridaub, ampak Tai očitno še ni zato. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
11.12.2008 15:37:16   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub
Andrejček se tudi še ne dviguje, razen v banjici, ko je vzgon v vodiuser posted image se pa usede iz položaja na trebuščku. Pa malo se plazi, bolj se vrti okoli in nekaj kotali.

Drugače pa poznam tudi quinoo, meni je zelo všeč, taka mehka in nežna je, tudi Drejčku je všeč. V DM jo kupim.ali pa v mercatorju od biotopa.

Čestitke Andrejčku za dvigovanje v banjici in za usedanje, plazenje, vrtenje ter kotaljenje!!! user posted image user posted image user posted image  
Quinoo pa tudi mi uporabljamo po zaslugi Zofy (mislim, da je ona enkrat omenila, da jo je Julija jedla in takrat smo jo tudi mi nabavili). Jo pa Tai tudi zelo rad je.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
11.12.2008 15:39:24   
Lona76
Joj čveke!!!!

Pa človek sploh ne more it nč spat čez dan, če hoče bit na tekočem kaj se dogajauser posted image . Evo jst sem eno kitico odspala in zdej mam dela za znortuser posted image . Jst bom skušala pokomentirat, upam, da ne pozabim kaj pomembnega. Sej veste EMŠOuser posted image .

No naša noč je bila tut bl tko. Se je frača že ob desetih hotla kregat z mano da ne bo spalauser posted image . Pa pol skos neki. Ob pol petih je popila mleko in je mela učke k čukec. Ne ne se nisem dala, in ona zaspi jaz pa ne ker je smrčala oz. hropla kaj pa vem kaj je delalauser posted image . In končno zaspim in glej ga falota Tilna ki pride ob 6 k nam v spalnico kašlatuser posted image . In seveda je zbudila TAjo, zraven pa še stari k se je neki piuser posted image  kaj že ob šestih mali okrog straši.

V glavnem mumu zdravnica Taja sporoča aaaaaa dejdej mamaaamam a to. V prevodu te sprašuje če si slučajno kakšno hudičevo alergijo staknila? Za spanje pa sporoča da je nagajala luna lunasta, tako kot njej in njenemu bratcu nagaja vedno 2 dni predno se naredi. Tko da danes bojo vsi marčevčki spali!!!! Upamuser posted image .

Jogurt dam jaz Taji za malico. V glavnem zamešam notri banano, borovnice dam pa ji tudi samo jogurt ker bi jo rada navadila tudi samo na navaden jogurt, ne pa da mora imeti vedno okus.

Meso Taja je piščanček, govedina, puran, teletina, morva pa probat ribice, svinina pa pride po 1 letu. Zajca pa jaz ne jem in ji ga zato ne dam, končka oz. žrebička morm pa kupit.

Zofy posnetku Julije ko je zaspala pri večerji sem se prav naglas smejala. Me je Taja gledala k čuk, kaj se mami zdej smeji. Ja men so tok smešni k pri mizi zaspijo. Ti pa želim, da takole zvečer ob 8 zaspi v posteljici in do jutra.

Zdej se pa šefica krega. Morm it. Bom še pol mal. Upam, da zaspiuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
11.12.2008 15:40:01   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Upam, da bo vsaj malo spal sedaj, da si še od noči malo not pride.

Zdej grem pa pokomentirat, če mi bo kaj uspelo! Ste bile pridne, tk, da me kr neki dela čaka!!!!!user posted image

Ah, nič ne bo, se je že zbudil!!!!!!!!!!!

Držim pesti, da ga nazaj uspavaš in da bo vsaj malo spal!!! user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
11.12.2008 15:48:56   
Zofy

No, pa še eno vprašanje. danes ste pri meni na zaslišanju
.

Tit ima še zmeraj čez dan 2 podoja, ki jih uporabim zato, da zaspi. Torej preden ga dam spati, ga podojim in mi lepo zaspi. Me zanima kako uspavate vaše malčke za dnevno spanje tiste, ki dajete čez dan malice? Torej jim verjetno ne dajete več mleka čez dan. Jaz sploh ne znam drugače uspavati Tita kot tako
. OK, če sva kje zunaj, potem že zaspi v vozičku ali v avtu, ampak doma pa samo z dojenjem. Mi je P rekla naj počasi razmislim o ukinitvi dnevnega dojenja. Seveda se ne mislim vseh njenih besed držati kot pijanc plota, a vseeno bi mogoče poskusila kakašno drugo varianto, ne samo z dojenjem.

Allora, pri nas je bilo tako, da je zaspala v vozičku, doma pa dol padla. No, pa sem prakticirala na obiskih, da sem jo na zizo dala, ker se mi ni dalo ubadat z uspavanjem, pa še tečka je ratala. In zdaj, ko je bila bubana, smo spet na zizi
. Sem pa jo jaz tako uspavala, da sem ji dala dudo, se z njo ulegla na posteljo (zakonsko) in dvignila majico, da me je božala za zize (sej sem rekla, da so njena nanica). Včasih je bilo tole božanje tudi ščipanje in vadba pincetnega prijema (auuuu!!!). Ta varianta ful pali. Če ji nisem majice dvignila, se je malo bunila, ma je tudi šlo. No, zdaj bomo spet na odvajanju od zize, smo spet na istem kot pred 3 meseci...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
11.12.2008 15:50:35   
lucalu

no, pri nas pa Tit spi že 2. rundo danes. Sem prej skuhala kosilo za oba in sva se tako najedla, da sva šla ležat na tla in počivala user posted image . No, med mojim kuhanjem je Tit že odlomil spodnjo vejo iz naše prelepe novoletne jelke, ki smo jo postavili včeraj user posted image ....zelo je nežen, ni kaj. Je pa umetna, da ne bo pomote. No in potem je mahal s tisto vejo naokoli, se mu je ful zdelo user posted image .

Bravo za počivanje na tleh!!! user posted image user posted image user posted image  
Je pa Tit res pravi mali razbojnik, da mu je uspelo odlomit vejo z novoletne jelke... in to umetne!!! user posted image user posted image user posted image  Sem se full nasmejala zraven, ko sem tole brala... sem si ga prav predstvljala... user posted image  (tole ravno ni veja, ampak smajlija z vejo nisem našla)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
11.12.2008 16:03:27   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Je pa Tit res pravi mali razbojnik, da mu je uspelo odlomit vejo z novoletne jelke... in to umetne!!! user posted image user posted image user posted image  Sem se full nasmejala zraven, ko sem tole brala... sem si ga prav predstvljala... user posted image  (tole ravno ni veja, ampak smajlija z vejo nisem našla)

neki štrajka tale forum, me je že 2-krat ven vrglo user posted image

lucalu, super smajli user posted image user posted image . je zgledal približno tako, ampak je veja kar velika, tako da jo je večina vlekel po tleh levo-desno. Si je naredil svojo smrekico, sebi primerno user posted image . ga bom potem slikala in dala sliko gor.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
11.12.2008 16:09:56   
Dinki
Meridaub user posted image  za tvojega Andrejčka, da tako lepo zaspi sam. To bi si želela tudi jaz, tako kot pravi Lucalu.
hvala tudi tebi Lucalu in Zofy (user posted image  ti si tud prebrisan način uspavanja našla user posted image user posted image ).
Bom zgleda mogla bolj počakat, da postane res orng zaspan. No, mal fore si bom še dala, ker imamo vse tako lepo utečeno, ampak kak mesec pred koncom porodniške bomo pa morali uvest kake spremembe.

Glede mesa...a žrebička tud žiher že jejo? Jaz ga imam ful rada....vem, tiste, ki imate predsodke, sorry user posted image ....ampak ne vem kako bi to Titu bilo fajn za jest, ker njegovo meso ni nič kaj preveč mehko, vsaj popečeno ni. Edin če bi mu ga dala iz juhe.
Zajčka bi mu jaz dala, ampak kaj ko se lahko kupi samo celega.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
11.12.2008 16:39:15   
Naša črtica koraka

Glede mesa...a žrebička tud žiher že jejo? Jaz ga imam ful rada....vem, tiste, ki imate predsodke, sorry user posted image ....ampak ne vem kako bi to Titu bilo fajn za jest, ker njegovo meso ni nič kaj preveč mehko, vsaj popečeno ni. Edin če bi mu ga dala iz juhe.
Zajčka bi mu jaz dala, ampak kaj ko se lahko kupi samo celega.

zajčka se da kupit v kosih v Šparu,
celega sem pa zadnjič v Sosedu pri mesarju vzela in mi ga je mesar lepo nakosal! Potem pa te kose lepo posamezno zamrznem in je to fletno, ker potem juhice kuham, včasih dam v 1 juho poleg zajčka še piščančkota. Aja, so pa to bolj obare kot juhe. Mi je škoda zelenjavo preč zagnat (enkratni obisk Škotske pusti sledi user posted image ).

žrebe bi pa js za user posted image  lepo na prahec nasekljala, pa z juhico mešala ... ali pa bi dala en dolg kos, ki ima vlakna podolgem, kot eno banano v rokico, da bi malo sokca ven pocuzal (a to ga je res 100% imet na očeh, user posted image  mislim!)

zadnjič sem anji dala orado. Jo je jedla s takim navdušenjem!! Pa fino je bilo, ker tega mesa pa ni treba z juho mešat, je dovolj sluzast (če ga pravilno trgaš), da se user posted image  v usta ne popa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
11.12.2008 16:46:42   
Naša črtica koraka
Hahaha, TIT je naš King Kong!!!

Sem brala, da je video/DVD vrgel na tla ... user posted image  pa to je kar težka škatla! Zdj pa še jelka ... če bo tako nadaljeval, vam bo ostalo le nekaj vej proti vrhu, kar ima tudi pozitivno plat: ji bo drugo leto lažje najti prostor, ker ne bo (več) tako široka ... ati bo imel pa super izgovor, da si bo nove igračke kupoval user posted image

Aja, btw: tista primerjava z Nušo Direndo in Frenkom je pa res posrečena user posted image . Samo, da naša ne bo pevka, bo baletka, že zdj se ji pleše ... no, al bo pa v delikatesi delala, tm je treba tud skoz skakat. Za Titka pa ne upam namignit, kaj bi lahko bil ... za začetek mogoče vajenček od Obeliksa? user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
11.12.2008 17:05:01   
Naša črtica koraka
komentiram stran 131:

ZOFY: a tako ti Julči kinkneuser posted image , škoda da se potem pre drami ... si jo že kraj čakala z zizo, da bi potem zaspala naprej?

Pa hval za link od denverjevega testa, super!

JAGOGA: odvajanje od zasvojenosti z RR? le zakaj? Saj RR ne redi, samo čas jemlje user posted image . Te razumem, js bi tud najraje vidla, da bi bil RR glasovni, da bi mi računalnik poste bral in jih po nareku pisal, js bi pa medtem kaj gospodinjskega počela user posted image .

zdj pa morm it, alarmos!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
11.12.2008 17:09:42   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

ZOFY: a tako ti Julči kinkneuser posted image , škoda da se potem pre drami ... si jo že kraj čakala z zizo, da bi potem zaspala naprej?

Probala, probala. Pa nič ne pomaga. No, se crklja še kako uro in pol in pol zaspi. Torej nima smisla...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
11.12.2008 17:19:44   
Vilma
Živjo punce, samo na kratko pokomentiram, imam oba bolana.
Rahla vročina, najbolj me je strah, da ne bodo norice, v Dominikovi skupini v vrtcu so zboleli trije. Julija ne je nič, samo doji se. Za Dominika me ne skrbi, ima zalogo tudi če ne bi tri dni jedel.

Noč je bila katastrofa od katastrofe, ne vem če sem spala dve uri, ostalo pa šetkala z Julijo v naročju po dnevni. Sem čist adijo.

Kar se tiče partnerjevega jamranja in njegovega nespanja. Moj ima strogo prepoved jamranja mamici, ki že dve leti ni prespala celo noč!!!! Ko začne, joj nisem dobro spal, ga kar ustavim in mu rečem. Sej veš, da nisem prava oseba za jamrat. Pejd v službo, pa sodelavcem jamri, men niti pod razno. In potem neha.

Da bi pa spal v dnevni pa pri nas ne prakticiramo. Midva bolj razmišljava v smeri, da bi se oba preselila v dnevno, pa da bi Julija sama ostala v najini spalnici. Mogoče se v tem primeru ne bi zbujala ob vsakem njenem jamranju. Bomo še vidli, se še nisem odločila za to varianto.

Joj da ne pozabim! Maks vse najboljše za tričetrt svečke!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
11.12.2008 17:33:05   
tina50
mumu upam, da boste imeli danes boljšo noč, pa da ti ne boš več zatekala!user posted image user posted image

Dinki tudi za vas upam, da bo bolša nočuser posted image user posted image
-gled jogurta ti težko svetujem, ker ga nima rad oz ga sploh ne je!
-meso sem mu pa dala že piščančje in zajčje!

TIMOTY user posted image user posted image  Timiju za nejgove nogice, da tako lepo stojijo!

Zala user posted image user posted image  za posvetovalnici in pikico! o, pa vročino je imelauser posted image user posted image

mah, Zala sej ni važno kolk maš let, važno je kolk se počutiš in ob svoji mali, zlati Zali se sigurno počutiš maljšo! pa še zgleda ti jih ne toliko!user posted image

lucalu user posted image user posted image  Tai, da zna pokazat, kako je jezenuser posted image

Zofy sem se nasmejala tvoji Julijiuser posted image user posted image user posted image

dinki sva si na istem z uspavanjem, tako da ti ne morem pomagat! sam men pa ni P nič rekla, da bi mogla ukinit dojenje!
no, enkrat mi je pa uspelo, ko je res veliko pojedel za malico, sma šla v posteljo ko je bil zaspan, pa sem ga po ritki trapljala in je zaspal! sam to je bilo sam enkrat!

Lona76 user posted image user posted image  za prespano kitico!user posted image

Dinki tud jaz sem se nasmejala  tvojemu Titu za odlomljeno vejo, še bolj pa sem se smejala ko sem videla smajlija od lucaluuser posted image user posted image

Vilma še za vas user posted image user posted image user posted image  in pa da bo noč danes boljšauser posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?