|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
12.12.2008 13:04:03   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

ne morm spat, me vse neki boli pa slabo mi je ... user posted image

k job spi, sem pa jaz pokonc, narobe svet. no zdej vsaj kegla delam, tenks špela, da si nas spomnila.

Aha, da ni med nami še ena skrita nosečka? user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
12.12.2008 13:26:51   
Dinki
No evo, še pokažem našo ranjeno jelko in našega Petra Klepca/King Konga na delu.

odlomljena veja, ki je že za silo popravljena s pomočjo Titovega očija user posted image

user posted image

jupiiiii, jaz mam pa svojo smrekco, tralalalala user posted image

user posted image

user posted image

No, pol ni bila več njegova smrekca zanimiva ampak mamini copati user posted image

user posted image

Uživajte......

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
12.12.2008 14:48:44   
TIMOTY
Lep pozdrav!

Sm da javim pri anatomiji sm dobila 8- user posted image user posted image user posted image , sm fuuuul vesela, ker se nisem preveč učila pa nism pričakovala osmice. Sm še mal pokomentiram na hitro, pol pa kosilo in učenje, k bo Timi zaspal. Moram vas sproti komentirat, če ne boste preveč načvekale ( k je pa vreme za nč ) in vas ne bom dohitela.
Na hitro:

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dobro jutro!
Naša noč je bil akatastrofa!! Julija se že cel teden non stop prebuja in joka ali pajamra in ne spim nič. Sem že čisto povožena. Danes bom pa jaz na kavču spala, ker to je že too much, spim itak kot zajkla in se zbudim vsakič, ko se Julija obrne ali kaj zabrunda. Po tej strani že komaj čakam, da grem v službo, ker se bova pol z možem izmenjavala in bom lahko vsaj vsako 2. noč spala. Zdaj imam počasi že poln kufer tega nočnega prebujanja. Ni čudno, da sem pol tečnauser posted image  - kdo pa ne bi biluser posted image

Ti ubožček! Jst vam res želim bolj mirne in prespane noči, naj vam bo vsaj današnja boljša, da se mal spočijete. Sej vreme je pa glih primerno. Mogoče bodo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kaj pomagale- upam, da bodo.

Timoty, hvala za komplimente, mi je kar nerodno ratalo  Tvpj Timotej je tudi tak cukrček . Ma so luštkani tejle fantiči z irokezami . Tudi Juliji so jo delali v porodnišnici, zdaj ima pa čisto preveč las, pa še take lase ima, ko ji nič ne stoji. Komaj čakam, da bojo dovolj dolgi za špangice pa čopke

Nč naj ti ne bo nerodno, sm napisala tako kot sm vidla. Kar je res je res- obe ful dobr zgledata.
Hvala za pohvale našega sončka user posted image user posted image

No, zdaj pa moram počasi odpeketat proti Rožniku.Se mine da it peš po tem vremenu, pa Rožnika sem se tudi že malo naveličala. Bom šla kar z avtom oz. s sodelavko do gor.

Aja, pa Odiju so uspešno odstranili šive, stalo me je le 8€.Bo pa spet strošek kakih 150€, ko mu bojo uno železo iz noge vzeli. Kaj čmo.

Lepo se mej v družbiuser posted image .
user posted image user posted image da so Odijo uspešno odstranili šive. Obirajo pa na velko pri veterinarjih user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

dan mamice,
za nami je najbolj grozna noč od kar imam Titka. podobno kot pri Zofy. Ma se je dvakrat zbudil v takem joku, da sva ga oba z  skupaj komaj pomirila . Sploh si ne znam predstavljat kaj je to. Potem je seveda celo noč prespal med nama in sem spala na 20 cm prostora, vse za to, da ne bi ponovno zbudila Titka. Se je pa skoz neki premetaval in jamral.
zjutraj se je zbudi prehlajen. Je kihnil danes že sigurno 30-krat . No, nosek zaenkrat še ni zamašen. Je pa takooooo zelooooo tečen, da ga sploh ne prepoznam. Revček moj mali .

Bogi Tit, upam da ne bo zbolel. Pošiljam mu en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse v redu.
Kaj pa je to s spanjem marčevih navihancevuser posted image user posted image

Timoty  za kolokvij. In tvoj Timi je pravi cuker! Vidim, da imata s Titkom enakega frizerja. Popolnoma enaka frizurica . In priden očka

HVALA za pohvale ( Timija in user posted image ), pa hvala glede kolokvija. user posted image user posted image user posted image
Ja, ista frizura, pa še obadva sta močna in velka. Hmmmm, kot bi bila v sorodstvuuser posted image

ne morm spat, me vse neki boli pa slabo mi je ...

k job spi, sem pa jaz pokonc, narobe svet. no zdej vsaj kegla delam, tenks špela, da si nas spomnila.

Aha, da ni med nami še ena skrita nosečka?

Hmmmmm, to je pa za razmislit pomlad08user posted image

Dinki: Slikce so super- kakšn frajer je ta vaš dečko!! Frizuro mata pa res enako user posted image . Pa vidim kako je tud Tit nor na mamine copate user posted image . Cukr mamin user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
12.12.2008 15:48:47   
tina50
pozdravljene!

končno smo zaspali! ko sva šla se dojit, da bi zaspal, se en čas doji in nato je kakal, ga grem previt in se spet naprej dojiva in se spet pokaka, tako da sem ga v roku 15 min previla 3x(ker sem ga tudi tik preden sva šla spat)!
drugače pa danes že manj kaka kot pa je prejšne dni!
zobekov pa noče pokazat, verjetno ga še vse skupi boli! so pa tako neki vzadi, tudi če se nasmeji se mu ne vidijo(saj vem da so še čisto majčkeni, samo tako čudno se mi zdi ko so tako bolj zadaj!???, a je to ok????)?

no, danes je že malo boljše vreme, ker ne pada skoz! ta dež je spet polno katastrof naredil!user posted image

Ursi2 a pri vam greste tako pozno spat? pa user posted image user posted image  za osmi zobek!user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke za zobeka!

TIMOTY lepe slikice, luškam je ta tvoj pobalinčekuser posted image user posted image
in pa user posted image user posted image  za kolokvij in tako dobro ocenouser posted image user posted image

Zofy user posted image user posted image user posted image  za Odija, da ste mu uspešno odstranili šive
super slikica, tako lepo zgledata skupajuser posted image
in pa uživaj danes na pohodu in kosilu!
pa upam, da bo današnja noč kaj boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image

špela100 user posted image user posted image user posted image , da prehlad že enkrat mine!

MIA vse naj, naj za obmsečnico bodi zdrava in vesela!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76 user posted image user posted image user posted image  za lepo prespano noč
pa ti, ti mož da te ni s sabo povabil na zaključekuser posted image

lakoh pa pridete vse na božični koncert v logarsko 30.12., pride davor radolfi, pa še nekaj skupin je pa pevski otroški zbori, pa res je takrat lepo v logarski sploh če je zasneženo! jaz ga komaj čakam!

TIMOTY user posted image user posted image  za super noč!
pa super se imej v soboto! uživaj maksimalno!

Dinki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za boljšo noč!
in pa še user posted image user posted image user posted image , da ne bo preveč bolan! bošček!

ter super slikiceuser posted image user posted image , je res močen tale tvoj fant!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
12.12.2008 17:25:21   
Lona76

ne morm spat, me vse neki boli pa slabo mi je ... user posted image

Aha, da ni med nami še ena skrita nosečka? user posted image

Če sem iskrena sem tut jst na to pomislilauser posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
12.12.2008 17:40:26   
Lona76
No današnji dan spet ni za drugo kot za spat in sva si s Tajo spet privoščili 2 urni počitekuser posted image . Matr je pasalo. Kosilov sva pa imeli šele ob štirih, ker sva do treh spaliuser posted image . Je pa jedla rižoto k ta velik. Joj kok je lepo k otrok lepo je. user posted image  Se spominjam muk ki jih preživljam kadar zboli in noče jest. Dobro da ima žaba zalogouser posted image .

Titu user posted image da ne zboli še bolj in upam, da bo današnja noč boljša. Mogoče ga pa zobki matrajo? Ja sej veste jaz za vse krivim luno in zobke. user posted image   Je pa Tit tok luškan na slikcah.

Ma sem pri Taji že tri dni nazaj mislila da bo zobek ker se je skos z  jezičkom po dlesni pa roke je mela skos v ustih in še vedno  ni nič.

Tina50 upam da tale driska že enkrat mine.user posted image

Timoty čestitke za kolokvij in držim pesti za izpituser posted image . Pa super za super noč.

Vilma dobro si svojemu povedala glede jamranja user posted image .

Glede delitev del. Sem enkrat mojmu rekla ko je bil moj brat na obisku naj gre previti Tilna (je bil še dojenček) in mi moj brat pravi zakaj ga more moj mož sej sem jaz na porodniški. Sem mu takoj povedala da sem jaz na porodniški od 8-4, pol pa ne večuser posted image

Špela upam, da vam prehlad čimprej mine.user posted image

Zofy super da so Odiju uzeli ven šive user posted image . Pa upam, da bo današnja noč bolša.

Ursi ko Taji kaj ni prav, začne kar ritko dvigovat pa z rokam in nogam mahat pa cvilt zraven. Kadar jo od kje nesem.user posted image

Zdej pa grem mi je mami Tilna pripeljala. Mož pa jutri pride pa še na rojstni dan od svakinje gremo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
12.12.2008 19:32:49   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara že spi kake pol urce, smo pa imela iste probleme kot večina od vas. Noč katastrofa!!!! Nekaj je bilo to noč v zraku, ker vsaka mamica mi je danes pojamrala kako niso spali,....

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dinki-tvoj pa ti ne špara doma. Mislim, da bom tudi jaz imela problem s smrečico kam jo postavit. Žiga takrat se ni plazil, sem ga postavila potleh in tam je bil, ona pa ni 1 sek. mirna. Vstaja, se plazi, igrače niso zanimive,..... Jojme, danes je fasala 3 buške v roku 15 min.user posted image
pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravi
Zofy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Julijiuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa res posrečena slikica. Zelo me je spominjala na dogodek ko mi je Azzurra rekla kako je Daša zaspala na sesalcu z eno nogo goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... saj če bereš, boš napisala tvojo anekdoto

Timoty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit

ops, morem it. Me kliče Žiga., user posted image gre na košarko

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
12.12.2008 20:54:01   
terida
Sem prej že nekaj napisala pa mi ni čisto jasno kam je izginilo... sem vedela, da ne bi smela tega z Eriko v naročju počet user posted image

Neka viroza me je zgrabila včeraj in me glava boli, kot da bo vsak čas eksplodirala. Sem vzela lekadol, a pomaga bolj tako-tako. Sem prav jezna, ker smo zaradi vremena že cel teden noter pa mi kljub temu uspe virozo fasat! Le kakouser posted image

Sicer pa je bila zadnje dneve Erika tako pridna, da sem se zaradi nje kar bolje počutila. Takšen cuker je! Vsak dan mi je lepše bit z njo. Ah, kako bo hitro konec te porodniške... Ji je pa danes prvič uspelo, da je sama lepo jedla. Ja, vaši user posted image so glede tega vsi dosti bolj napredni, Eriki pa ni in ni šlo. Sva se z user posted image kar dolgo matrala, da sva ji "dopovedala", da lahko hrano sama drži. Vsako drugo stvar pa je brez problema nesla v usta, vragec mali user posted image No, danes mi je tako pojedla en krhelj jabolka in en piškot. Se je pa zraven parkrat ugriznila v prste in potem v jok user posted image

Uspavanje čez dan: Mi imamo en ritem, ki kar dela - za dopoldanski spanec jo dam v njeno posteljico. Potem se pokaka, ko jo previjem in spet dam nazaj pa zaspi. Ne sama - moram zraven bit, jo včasih malo pobožat, večinoma pa je dovolj to, da me vidi. Za popoldanski spanec pa jo podojim na naši postelji. Vmes zaspi, potem jo zadelam z blazinami in pustim tam. Se pa Erika doji samo še 3-krat dnevno (nekje ob 6ih zjutraj, za popoldanski spanec in zvečer pred spanjem), pa še takrat ne vem, če sploh kaj dosti poje. Mislim, da se bo kar sama odstavila in to še pred enim letom starosti - kaj vem, kar tak občutek imam.

Zofy, glede Julijinega (ne)govorjenja pa se ne sekiraj preveč. Mogoče je pa genialna! Baje Einstein do tretjega leta ni spregovoril, potem je pa med kosilom rekel, da juha ni dovolj slana. Ko so se opomogli od šoka so ga vprašali zakaj do takrat ni nič rekel, pa je odvrnil, da zato, ker je bilo do takrat vse v redu. user posted image

Lona, tudi jaz sem opazila, da ti naši user posted image zelo dobro vedo, da če je več ljudi okrog njih, jih bo eden že prijel v naročje. In znajo to že prav lepo izkoriščat. Tudi Erika se zna prav razjezit, če ne dobi tistega kar hoče. Ja, so nas že začeli okrog obračat user posted image

Pa čestitke Lanu in Lukcu za zobe! Včasih jih res tako matra, da imajo prav drisko. Upam, da je to razlog tudi pri Anji - user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej bolje. Pa tudi ostalim bolančkom vagon user posted image user posted image !
Še to, Tina50, če so zobje bolj zadaj je možno, da mu niso prišle ven enice ampak dvojke. Tudi to se zgodi, da ne pridejo ven "po vrsti".

Pa še da slikce pohvalim - Julija je user posted image v traku, Timotej pa za pojest s tistole irokezo user posted image
Tit je pa zakon z vejo od jelke! user posted image

Dinki in Zofy, user posted image user posted image user posted image , da bo nocoj bolje.

Timoty, čestitke za tvoj faks in zadnji izpit! Super pridna si, da s tako majhnim otročičkom še faks delaš, res! Bom pri tebi navdih črpala, če se odločim tudi jaz nadaljevat študij...

Evo, user posted image je uspešno uspaval ta malo, zdaj bova pa kak film pogledala.

Nočko!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
12.12.2008 21:50:31   
Naša črtica koraka
Večer gospe.

Ta teden je pa bil tako naporen, da sem si prav oddahnila, ko je napočil petek večer. Upam, da se bom lahko jutri naspala do kosti!!

Anja je revček. Ima vročino, driska, kašlja, brez apetita, malo se doji ... skratka današnji obisk naše vilinke P je potrdil, da gre za virus, najbrž Rota. In zdaj se herojsko trepljam, češ kaj sem bila letos poleti toliko prisebna, da  sem Anjo dala cepit proti temu virusu ... če je to, kar ima zdaj blažja oblika, kaj bi šele bilo, če bi šlo zares!!!!? Pa če pomislim, da niti gramčka rezerve nima, moja balerina ... ma, bi pristali na pediatrični, in to s priporočeno!

Sicer pa pravijo - ne hvali dneva pred večerom, tako da js sem glede tega zdj user posted image .

Malo sem vas preletela, ena debata mi je še posebej padla v uč:
ODSTAVLJANJE,
moje mnenje je, da se doji dokler se le da in dokler sta za oba.
V vrtcu ali pa varstvu se otroci hitro naučijo, priučijo drugega režima uspavanja. Me mamice ga ne moremo, ker imamo vedno zize zraven ... tam pa otročki dobijo kako ninico in to je to. Ni taka travma in ni šok.

alarm

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
12.12.2008 22:29:01   
tina50
pozdravljene mamice!

ko se je driska nehala, je pa revček naš prej popoldan bruhal! sm mislila, da mu je samo presedlo, pa je potem ko sva se dojila za spanje spet vse pobruhal!user posted image
sem ga potem imela še malo pokonci, potem sma se pa šla ležat, pa sem mu dala malo zize tolk da je zaspal, no pa zaenkrat še tistega ni vrgel ven! upam, da ne bo kaj hujšega!

Lona76 user posted image user posted image user posted image  za spanje popoldan! men pa ne potegne, nekak ne moram zaspat, kr na RR študiram, da bi lah šla gor pol pa ne moram zaspat!user posted image
user posted image user posted image user posted image  da je Taja jedla! jaz sm tud bla ful vesela ko je Lan danes jedel, pol je pa vse ven vrgel!user posted image

terida user posted image user posted image user posted image , da hitro mine ta viroza!
in user posted image user posted image user posted image  Eriki, da je sama jedla!
za zobe pa zgledajo enkice, ne vem bomo videli! samo da bi bil že enkrat zdrav!se mi zdi da se nam kr vleče iz ene v drugo!
pa še kašljat je danes začel!user posted image

a greste ve ven z user posted image ,če samo kašljajo in nimajo vročine????

NČK user posted image user posted image user posted image user posted image , za Anjo!
pa držim pesti, da se jutri naspiš!user posted image user posted image user posted image

sedaj bom šla pa še jaz ležat!

lahko in mirno noč, ter čimbolj prespano!!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
12.12.2008 23:29:56   
Zofy
Tina50 oz. lan in Terida user posted image user posted image user posted image  za boljše zdravje. Da mine karkoli že je. Pa še Anjo ne smemo pozabiti user posted image user posted image - še dobro, da je cepljena, revica.

Dinki, tvoj Tit je pa res en Peter Klepec. Kako ti on smrekico zlomi. Si pa drzneš jo na tla postavituser posted image . Zdaj samo upaj, da ne bo do novega leta preveč gibalno napredoval, ker pol bo celo smreko zvrnil, naš velikančekuser posted image

Julija pa je zgleda res prebolela 6. bolezen - danes so se pojavili rahli izpuščaji. Sem pričakovala, da bojo bolj izrazito rdeči, pa sem malo pogooglala in so tudi taki značilni. Upam, da ne bo jutri zjutraj cela pikčasta, ker ene fotke so bile kar malo grozljive. Bomo vidli kako bo jutri zjutraj - se bomo skoraj ziher šli pokazat za vsak slučaj, da diagnosticirajo, da je to to. Ziher je ziher. pa še od moje prijateljice tamala je istočasno z Julijo zbolela, izpuščaje dobila že danes zjutraj in P ji je diagnosticirala 6. bolezen. Po moje sta se nekje skupaj nalezli.

Zdaj pa uuuuuuuuuuuupam, da bo današnja noč boljša. Vsem želim isto!!! Nočko!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
13.12.2008 7:56:55   
Lona76
Dobro jutro. Pa saj ne morem verjeti da sem prva! Kje je Ursi?user posted image

Eno user posted image  od naju s Tajo. Taja je spala kar ok, sem pa jaz malo slabše. Ma sem se skos zbujala, ker je Tilen spal pri meni. Ker kadar koga od naju z možem ni Tilen potem spi v spalnici in me je skos neki skrbelo sem ga pokrivala, pa gledala da nebi s postle padu pa kaj jaz vem kaj še. No zjutraj se mi je pa kr zavrtel k sta se oba zbudila. Madonca jst bi še spala onedva pa neeeeeeee.user posted image  In še na kosilo gremo danes in ne bo nič od mojega lepotnega spanca user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Anji, Lanu in Teridi. Pa čimprej se pozdravite. Pa če je še kje kakšen bolanček tudi njemu so namenjene pikapoke.

Tina50 sem se ti prav nasmejala da ne morš zaradi RR spatuser posted image . O jaz se pa ne damuser posted image . Rabim lepotni spanecuser posted image

Zdej se pa šefica krega. Morm it

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
13.12.2008 10:47:29   
Ursi2
Dobhro jutro.
Naša nočuser posted image user posted image user posted image user posted image . Do 4 zjutraj se je zbujal nekje na 5-10 min.user posted image  Seveda ful v joku in nič drugega ni pomagalo, kot pa da se je dojil.
Sem imela maso za dvojne kekse pripravljeno, da bom zvečer spekla, pa mi je eno komi uspelo. Drugo sem pa danes zraven vzela, ko smo šli k mojim, pa bom tu pekla. Pa sploh ne vem, kaj mu je bilo. Potem je pa nekje ob 4 zaspal in spal do 7.30user posted image  Zdej pa tudi spi svojo 1. rundo. Zajtrkoval ni nič, pa sej ne more bit lačen, če je celo noč jedel.user posted image user posted image  Pa sej se ne sekiram, sam da vročine nima pa da ne bruha ali kaj. Vsi okrog naju kr neki zbolevajo - driska, bruhanje, vročina. Me je kr groza. Se mi zdi, da je tole vreme ta pravo, da se virusi samo namnožujejo in so vedno hujši.
Je Lukijeva prababibca ta teden padla na stopnice in si je medenično kost zlomila in je sedaj v bolnici. Mam prav slabo vest, ker ne grema nič na obisk, ampak si ne upam ga v bolnico peljat, ker se mi zdi, da bi samo prosla, da bi kako virozo fasal. Sej že vem, da jih bom od tašče poslušala jutri, ko bomo skupi na kosilu, kaka sma, da bi lahko šla na obisk, če že povsod drugod letama naokrog. Ampak mi je zdravje mojega mišeka najbolj pomembno, pa naj ona teži kar hoče.user posted image

No, sem vam zatežila, pa vam še niti kavice nisem skuhala. Se opravičujem.
No, pa da se vam malo odolžim, pa še malo neki sladkega zraven:
user posted image

Ker pa so te noči in vse bolezni naporne in vem, da rabite še kaj drugega, ne samo kavo, da dobite malo energije, pa vama z Lukijem pošiljava še
user posted image

Zdej vas grem pa na hitro še pokomentirat, potem pa pečt!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
13.12.2008 11:30:31   
Ursi2
Špela100user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bibil več zamačen nosek in da bibili kmalu zdravi!!!!!!!!!!! Ja, mene tudi stika zraven, ko mu morem čistit noseka, sam se prepričam, da je za njega dobro in se spravim k delu. user posted image user posted image user posted image Ga pa potem vedno tako objemam pa ga lubčkam. Mi je pa čudno, da še ni zasovražil sesalca. Čist je nor, ko ga vidi in mi ful rad pomaga sesat.user posted image user posted image

Pomlad08, user posted image user posted image user posted image user posted image , da se boč kmalu boljši počutila. Ja, kot so že druge rekle, sem jz tudi pomislila, kaj bi kaj lahko bil vzrok za te slabosti.user posted image user posted image
Sej ne vem, kaj smo mi smečne. Pri malih so za vse neprespane noči krivi zobki in luna, pri tavelikih pa za vsako slabo počutje kaka mogoča user posted image ???????!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76, to sem tudi jz ugotovila, da če je več ljudi, da ve, da bo pri enemu že neki dosegel. Niti noče bit toliko na rokah takrat, ker zdej kr na tla sili, razen če je zaspan, takrat pa res samo rokice vzdiguje pa joka, da bi šel gor. Ampak točno ve, da bo pri enem dosegel, kar bi rad. Ker pri meni je NE ne in ni debate. Pol pa ve, da bo že dosegel, če nas je več. Ma nas res že okrog obračajo.

Timoty, pridna si za učenje in seminarskouser posted image user posted image . No, danes pa le uživaj s kolegicami zunaj. Ja res paše malo v odraslo družbo in se kaj načvekat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofy, upam, da je bila vaša noč danes kaj boljša. Zgleda, da se nači marčevci in marčevke dogovorijo, kdaj bojo meli zabave ponoči, da si lahko potem skupi jamramo.user posted image
Ste se imeli fajn na zaključku? Je pasalo, kaj?user posted image

Dinki, tudi za vas upam, da je bila noč boljša! Ma, bi se lahko skup doble pa bi nam vsja noč boljminila, če spimo itak ne!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Z Lukijem vam pošiljava en kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bili zdravi!!!!!!!!
Vaš Tit pa je pravi ravsar.user posted image user posted image Ga zanima tehnika, ni kaj!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Zgleda, da bo res treba vse take stvari na strop obesit.

Za dojenje tudi jz mislim, da je odvisno od posamezne mamice in otroka. Vem, da jz včasih nisem bila tako za dojenje, da se nekje do leta ali več. Samo se mi je pa sedaj, ko sem imela prve mesece take borbe z ljudmi okrog sebe (predvsem s taščo) v meni neki obrnalo in se mi sploh ne  mudi odstavljat. Čeprav ne vem, kako bo, ko bo treba v službo. Čeprav vidim, da zaspi tudi pri kom drugem, če je tako, sam kaj pa, ko se zbudi. Ker ne pomaga nič drugega, kot ziza, če se zbudi po tem, ko je zaspal pri kom drugem.  Mene je tega bolj strah, kot pa tega, da ne bi zaspal.user posted image

Hvala za čestitke za zobeka. Ja, jih kr ima, tale naš mali šavsar!

Kja je posrečen Tit na slikah. Kako ponosno drži tisto vejo: Mami lej, kaj sem našel. A ti lahk malo pometem?user posted image user posted image user posted image user posted image
Pravi cuker je!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Sej še hud ne moreš bit nanjih, ko so tako lubani!!!!!!!

Timoty, čestitke za izpit!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Res si pridna!!!!!!!!! Le tako naprej!!!!!! user posted image Ti bomo stale ob strani in te bodrile. user posted image user posted image user posted image Sam na izpite pa na žalost ne mormo it namest tebe!user posted image user posted image user posted image
Morta bit tvoja moška prav ponosna na tebe,kaj!!!!!!!

Tina50, tudi vam eno goro user posted image user posted image user posted image . Upam, da je danes Lan že bolje, da manj kaka in da ga ritka ne peče preveč!!!!!!! Hm, za zobke pa ne vem, si ne znam predstavljat. Sej boš vidla, ko bojo vredu ven prilezli, kako bo.user posted image
Ja, jz grem vedno nekje po polnoči spat.(včasih tudi žle ob kakih 2). Potem pa vstanem zraven dragega, kadar je zjuti v službi ob 5, če pa je popoldan  pa da nimama kaj, pa naju Luka zbudi okrog 7.

Lona76, čestitke za počitek! Si bolj pametna kot jaz. Jz pa sploh ne počtudiram, da bi se zraven vlegla, ampak takoj na RR in malo čvekat. No, sej potem se pa v roke vzamem, pa grem kaj nardit. Seveda z motivacijo, da prej ko bom nardila(pospravla, zlikala, skuhala.....), prej bom lahko spet na RR. Ma, če to ni odvisnost!user posted image user posted image user posted image
Ja, res je lepo videt, če otrok lepo je. Jz sem tudi tako vesela, moj pa še bolj.
Dejte mi povedat, ali je treba vaše tudi skoz neki animirat, da jejo, ker naš, če nima vsaj ene žlice ali igračke v roki, sploh noč ejest. Sem ga malo grdo to naučila. Ampak edino tako sem ga zamotila, da mi je odpiral usta, ker mu jje dolgčas samo sedet in jest. Tako da imam zdaj vedno pripravljene ene par igračk, da mu jih dam. Ko pa je najbolj siten, pa mu dam pokrov od une posode, ko je za sladkor, moko, potem pa se skriva za tistim pokrovom in se mi smeji (se grema ku-ku).
Ja, tudi pri nas Luka tako dela, sploh če ga nesem od bobnov oz. mimo bobnov, brez da bi se  ustavla in malo igrala na njih.user posted image user posted image

Aleži, tudi za vas upam, da je bila noč boljša. Pa sploh ne razumem, ko je tako vreme za spanje, bi mogli spat ko polhi, ne pa, da so budni po cele noči!user posted image user posted image
Ah, buške!  O njih sploh ne bom zgubljala besed, ker se mi zdi, da naš, še ko ga gledam pa ga pazim, mu uspe kako pokasirat. Včasih sploh vem ne kdaj!

Terida, tudi za tebe eno goro user posted image user posted image user posted image , da bi viroza hitro minila. Pridna Erika, da je bila tako prijazna do mamice in je bila pridna punčka!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke, da je prvič sama jedla!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ji je res srečanje pustilo malo eki, kaj!user posted image user posted image

NČK, tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bili kmalu zdravi in da bi se ti naspala!
Anja, je pa res revica! A misliš, da je res rota virus? Bogi ste! Pa še sreča, da je bila cepljena! Za vse vas user posted image user posted image user posted image

Tina50, upam, da Lan ni več bruhal! Pa kaj je bogi, se mu kr skupi drži!!!!!!user posted image
Za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image
A ti si tudi taka, da greš na RR. Bi lahko ustanovile društvo zasvojencev od RR!user posted image user posted image
Ja, jz grem z Lukijem ven, če kašlja, ampak odvisno od vremena. Č e piha ali je res tako neprijetno vreme, potem raje ne.

Zofy, no pa ste preboleli to 6. bolezen. Je pa res bolje, da se grete pokazat, da vam rečejo, ali je ali ni. Pa mislim, da si je treba zapomnit, kdaj jo je imel, da na posvetovalnici poeč!user posted image

Lona76, upam, da ti vseeno ususer posted image user posted image e ulovit malo lepotnega spanca čez dan!!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
13.12.2008 11:53:40   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
TIMOTY lepe slikice, luškam je ta tvoj pobalinčekuser posted image user posted image
in pa user posted image user posted image  za kolokvij in tako dobro ocenouser posted image user posted image

TIMOTY user posted image user posted image  za super noč!
pa super se imej v soboto! uživaj maksimalno!

HVALA TI!  user posted image user posted image user posted image user posted image
Pošiljam vam še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se kakanje čist umiri in bo spet vse ok.

Dinki: Kako je Tit?? Ste bolje spali?? Še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za vsak slučaj!

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

No današnji dan spet ni za drugo kot za spat in sva si s Tajo spet privoščili 2 urni počitek . Matr je pasalo. Kosilov sva pa imeli šele ob štirih, ker sva do treh spali . Je pa jedla rižoto k ta velik. Joj kok je lepo k otrok lepo je.  Se spominjam muk ki jih preživljam kadar zboli in noče jest. Dobro da ima žaba zalogo .

Kako sta pa vedve pridne in lepo počivate popoldne, res pametno. Jst pa skuz nekaj tacam okrog in si zmišljujem ( ko Timi spi ), da je treba še to pa to pa to...nardit in se pol že zbudi. Jst sm te sorte, da ko ni pospravljeno se kr tresem in hočem čimveč nardit v kratkem času user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da mi je dan prekratek za vse obveznosti, noč pa da ne govorim- kaj bi zdej dala, da samo 1 dan odspim 12 ur skupaj, da vidim spet kako je to zgledalo včasih, da si dam duška. No, sej bo tud to še kdaj pršlo.
Je pa res fajn, če otrok lepo papca user posted image in ne zavrača hrano, tako lušni so ko vidiš da uživajo v hrani, cukri prekrasni.

Timoty čestitke za kolokvij in držim pesti za izpit . Pa super za super noč.

HVALA TI! user posted image user posted image

Glede delitev del. Sem enkrat mojmu rekla ko je bil moj brat na obisku naj gre previti Tilna (je bil še dojenček) in mi moj brat pravi zakaj ga more moj mož sej sem jaz na porodniški. Sem mu takoj povedala da sem jaz na porodniški od 8-4, pol pa ne več

user posted image user posted image user posted image , to si mu pa dobro povedla!

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Timoty za izpit

HVALA! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida
Neka viroza me je zgrabila včeraj in me glava boli, kot da bo vsak čas eksplodirala. Sem vzela lekadol, a pomaga bolj tako-tako. Sem prav jezna, ker smo zaradi vremena že cel teden noter pa mi kljub temu uspe virozo fasat! Le kako

Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za čimprejšnje okrevanje!
Jst sm bla tud doma, pa sm nekej fasala user posted image user posted image user posted image Jst mislim, da nam naši user posted image prinesejo kakšn virus tud iz službe. Nikol ne vešuser posted image

Sicer pa je bila zadnje dneve Erika tako pridna, da sem se zaradi nje kar bolje počutila. Takšen cuker je! Vsak dan mi je lepše bit z njo. Ah, kako bo hitro konec te porodniške... Ji je pa danes prvič uspelo, da je sama lepo jedla. Ja, vaši so glede tega vsi dosti bolj napredni, Eriki pa ni in ni šlo. Sva se z kar dolgo matrala, da sva ji "dopovedala", da lahko hrano sama drži. Vsako drugo stvar pa je brez problema nesla v usta, vragec mali No, danes mi je tako pojedla en krhelj jabolka in en piškot. Se je pa zraven parkrat ugriznila v prste in potem v jok

user posted image user posted image user posted image Eriki, da je tako pridna punca in da je sama jedla!!

Pa še da slikce pohvalim - Julija je v traku, Timotej pa za pojest s tistole irokezo

Timoty, čestitke za tvoj faks in zadnji izpit! Super pridna si, da s tako majhnim otročičkom še faks delaš, res! Bom pri tebi navdih črpala, če se odločim tudi jaz nadaljevat študij...

HVALA TI za vse čestitke! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Ta teden je pa bil tako naporen, da sem si prav oddahnila, ko je napočil petek večer. Upam, da se bom lahko jutri naspala do kosti!!

Anja je revček. Ima vročino, driska, kašlja, brez apetita, malo se doji ... skratka današnji obisk naše vilinke P je potrdil, da gre za virus, najbrž Rota. In zdaj se herojsko trepljam, češ kaj sem bila letos poleti toliko prisebna, da  sem Anjo dala cepit proti temu virusu ... če je to, kar ima zdaj blažja oblika, kaj bi šele bilo, če bi šlo zares!!!!? Pa če pomislim, da niti gramčka rezerve nima, moja balerina ... ma, bi pristali na pediatrični, in to s priporočeno!

Anji pošiljam zvrhan koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se lepo pozdravi in da začne papcat.
Tebi NČK pa želim, da se med vikendom malo spočiješ.

ko se je driska nehala, je pa revček naš prej popoldan bruhal! sm mislila, da mu je samo presedlo, pa je potem ko sva se dojila za spanje spet vse pobruhal!
sem ga potem imela še malo pokonci, potem sma se pa šla ležat, pa sem mu dala malo zize tolk da je zaspal, no pa zaenkrat še tistega ni vrgel ven! upam, da ne bo kaj hujšega!

Lan je pa revček, upam da bo kmalu vse ok. Za vsak slučaj mu pošiljam še zdravilne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Eno  od naju s Tajo. Taja je spala kar ok, sem pa jaz malo slabše. Ma sem se skos zbujala, ker je Tilen spal pri meni. Ker kadar koga od naju z možem ni Tilen potem spi v spalnici in me je skos neki skrbelo sem ga pokrivala, pa gledala da nebi s postle padu pa kaj jaz vem kaj še. No zjutraj se mi je pa kr zavrtel k sta se oba zbudila. Madonca jst bi še spala onedva pa neeeeeeee.  In še na kosilo gremo danes in ne bo nič od mojega lepotnega spanca .

Hvala za kavico. user posted image user posted image Skrbna mama ni kaj, najprej otrok, pol pa nase misliš. Upam, da se boš danes naspala in dobiš lepotni spanec, pa da ti kosilo lepo mine.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Naša noč . Do 4 zjutraj se je zbujal nekje na 5-10 min.  Seveda ful v joku in nič drugega ni pomagalo, kot pa da se je dojil.
Sem imela maso za dvojne kekse pripravljeno, da bom zvečer spekla, pa mi je eno komi uspelo. Drugo sem pa danes zraven vzela, ko smo šli k mojim, pa bom tu pekla. Pa sploh ne vem, kaj mu je bilo. Potem je pa nekje ob 4 zaspal in spal do 7.30 

Ja, bogi Luki in ti. Kaj se pa dogaja z vašim spanjemuser posted image A mogoče kakšn zobek nagajauser posted image Upam, da ne bo še Luki kaj zbolel in mu kr preventivno pošiljam zdravilne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če pa zobek nagaja pa želim da vam čimprej ven pokuka in da mir!!!

HVALA za tako dobro kavico in sladico. Odlično je bilo!! En user posted image za prijaznost!!!

Timoty, pridna si za učenje in seminarsko . No, danes pa le uživaj s kolegicami zunaj. Ja res paše malo v odraslo družbo in se kaj načvekat!!!!!

Timoty, čestitke za izpit!!!!!!!!!!!!!!!!!  Res si pridna!!!!!!!!! Le tako naprej!!!!!! Ti bomo stale ob strani in te bodrile. Sam na izpite pa na žalost ne mormo it namest tebe!
Morta bit tvoja moška prav ponosna na tebe,kaj!!!!!!!

HVALA TI za vse čestitke in pohvale!! user posted image user posted image user posted image

Tina50, če so zobje bolj zadaj je možno, da mu niso prišle ven enice ampak dvojke. Tudi to se zgodi, da ne pridejo ven "po vrsti".

Ja, se strinjam. Pri nas so zgoraj najprej dvojke vn pokukale, pol pa šele enke. Ni pravila, vsak otrok je razred zase!

A ti si tudi taka, da greš na RR. Bi lahko ustanovile društvo zasvojencev od RR!

Jst se vam pridružujem! Namesto, da se zdej k mali spi učim sm na RR, smo pa res zasvojene!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 13.12.2008 12:19:15 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
13.12.2008 12:33:45   
TIMOTY
 DAN!!

Tako, zdej sm vas pokomentirala in se bom šla mal učit! Včeraj smo s sošolko/sodelavko od 16 ure do polnoči delale na seminarski nalogi, tako da se nam je že user posted image user posted image user posted image .
Danes pa končno malo zabave, sm tako vesela da gremo ven, da me kr user posted image user posted image user posted image !
Naša noč je bla spet super user posted image in mislim, da smo se vrnili v stanje pred boleznijo, ko smo noči kr mirno dali skoz.
Sva pa z user posted image pogruntala, da je naš bebi začel spat na trebuščku, se sam tako obrne in mu tako očitno paše, je tako smešn za videt user posted image , cartkan je user posted image .
Evo, se kr ne morem dol iz RR spravt, to je kot bolezen, prava zasvojenost, ampak ne boli user posted image .Zdej pa res moram še kaj za šolo nardit.

Lep dan vam želim, pa čeprav je vreme še kr moreče
user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
13.12.2008 17:09:14   
san
pozdravljene, imam malooo časa, pa sm vas na hitro preletela in ugotovila, da je preveč, da bi lahko vse prebrala in pokomentiralauser posted image

tko, da samo na hitro

anja in julija, pa lanči - goro pikicpokic, upam, da ste do sedaj že uredu, drugače pa držim pesti, da bo že jutri vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če sem koga spregledala, pa pošiljam še eno gorouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slkce: ma dinki, tit je res pravi peter klepec/king kong. oboje mu pristojiuser posted image . res luškanuser posted image
timotej je tudi krasen fantuser posted image user posted image user posted image , ma ful fajn frizurcouser posted image

zofy, hud filmčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

luka, user posted image za zobek

tai, pa ne se preveč jezituser posted image user posted image (drugače pa to urban od vsega najbolj obvladauser posted image , ampak tko zares, ful uveljavla svojo vojouser posted image )

ursi: jst se že prenažiram s čokolado, k sm tvoj post vidla, sej ma tut rozine notr, tko da recimo, da je zdravauser posted image

timoty, bo pa drugič 10-tka, držim pestiuser posted image

mumu, upam, da se več ne ponoviuser posted image

naše noči - se pridružujem ostalim KATASTROFA, no zdej je že mal manj hudo, ma smo mi tud ene dva do tri tedne nazaj ponoči jokali in sploh ga nismo znal umirit, no zdej se sicerr res pogosto zbuja, sam joka pa ne več. sm pa pogruntala, da še vedno slabše spi, če večerja kaj drugega kot samo moje mlekouser posted image
je pa zadnjič izidorju sunil košček kruha namazan s kislo smetano, ma kolk je bil srečenuser posted image , pa čisto lepo ga je pojedel sam, s skorjico vred (kolešček francoske štručke)

dojenje, tud samo do enega leta je superuser posted image . jaz tukaj ne maram komentirat kako dolgo je ok in kako dolgo ni ok in kaj je bolš. mislim, da vsaka mama dela po svoje, kot misli, da je za njo in za njenega otroka dobro. in tko, da obema paše. jst sm pač na dolge rokeuser posted image in men je to kul, mojima dvema tavelkima je blo pa tut in urban ravno tako ful uživa. men je zneslo dojit tut pol, ko sta bila že v vrtcu in ni bilo panike.

pa se je zbudu, papauser posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
13.12.2008 17:12:02   
terida

Dejte mi povedat, ali je treba vaše tudi skoz neki animirat, da jejo, ker naš, če nima vsaj ene žlice ali igračke v roki, sploh noč ejest. Sem ga malo grdo to naučila. Ampak edino tako sem ga zamotila, da mi je odpiral usta, ker mu jje dolgčas samo sedet in jest. Tako da imam zdaj vedno pripravljene ene par igračk, da mu jih dam. Ko pa je najbolj siten, pa mu dam pokrov od une posode, ko je za sladkor, moko, potem pa se skriva za tistim pokrovom in se mi smeji (se grema ku-ku).

Ja, z Eriko je isto! In to sem čisto sama zakrivila, po moje celo brez potrebe. Od prvega obroka naprej sem ji namreč vedno kako igračo na mizo dala, zdaj pa seveda ni pri miru, če nima med jedjo nekaj v rokah, da jo zamoti. Ne vem, verjetno bi bilo drugače, če ji ne bi takoj igračk dala...

Imam pa še jaz eno vprašanje za vas na to temo: koliko časa pa potrebujejo za en obrok vaši user posted image ? Meni 30 do 45 minut na obrok ne uide! user posted image Za znoret. Najprej mi lepo je, potem neha in cela zleze v stolček (noge gor potegne, na nesrečo imamo mi tak stolček, da to lahko počne) in se pokaka. Čez nekaj časa začne spet jest in navadno lepo poje do konca. Brez te vmesne pavze ne gre skoraj nikoli (pavzo naredi tudi če ne kaka) in včasih se vse takooooo zavleče, da ne vem kje dobivam potrpljenje, da to v miru prenašam. Ampak sem kar mirna, res, čeprav bi glede na moj karakter mislila, da ne bom. Očitno ima človek za svojega otroka bolj potrpežljive živce user posted image
A so vaši tudi takšni počasni jedci?

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
13.12.2008 17:36:02   
TIMOTY

Imam pa še jaz eno vprašanje za vas na to temo: koliko časa pa potrebujejo za en obrok vaši user posted image ? Meni 30 do 45 minut na obrok ne uide! user posted image Za znoret. Najprej mi lepo je, potem neha in cela zleze v stolček (noge gor potegne, na nesrečo imamo mi tak stolček, da to lahko počne) in se pokaka. Čez nekaj časa začne spet jest in navadno lepo poje do konca. Brez te vmesne pavze ne gre skoraj nikoli (pavzo naredi tudi če ne kaka) in včasih se vse takooooo zavleče, da ne vem kje dobivam potrpljenje, da to v miru prenašam. Ampak sem kar mirna, res, čeprav bi glede na moj karakter mislila, da ne bom. Očitno ima človek za svojega otroka bolj potrpežljive živce user posted image
A so vaši tudi takšni počasni jedci?

Ko je naš Timi lačen poje v 15 minutah- npr. tko user posted image , vse zbaše v usta, se pa zgodi tudi tako kot pri vas in včasih jemo po 30-45 min. Slednje se je zgodilo danes, se je vmes pokakal, pol pa še malo jedel. Se mi zdi, da ko ni nekega hudega zanimanja za hrano ni tako lačen, ponavadi ga dam pol ven iz stolčka in se še malo igra, pol ko pa lačen rata pa lepo poje.
Najbrž so si pa otroci tud v tem različni- v kolikšnem času pojedo obrok, tako kot v marsičem.

IZVIRNO SPOROČILO: san
timotej je tudi krasen fant , ma ful fajn frizurco
timoty, bo pa drugič 10-tka, držim pesti

HVALA za pohvale našega navihančka in glede šole! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

naše noči - se pridružujem ostalim KATASTROFA, no zdej je že mal manj hudo, ma smo mi tud ene dva do tri tedne nazaj ponoči jokali in sploh ga nismo znal umirit, no zdej se sicerr res pogosto zbuja, sam joka pa ne več. sm pa pogruntala, da še vedno slabše spi, če večerja kaj drugega kot samo moje mleko
je pa zadnjič izidorju sunil košček kruha namazan s kislo smetano, ma kolk je bil srečen , pa čisto lepo ga je pojedel sam, s skorjico vred (kolešček francoske štručke)

dojenje, tud samo do enega leta je super . jaz tukaj ne maram komentirat kako dolgo je ok in kako dolgo ni ok in kaj je bolš. mislim, da vsaka mama dela po svoje, kot misli, da je za njo in za njenega otroka dobro. in tko, da obema paše. jst sm pač na dolge roke in men je to kul, mojima dvema tavelkima je blo pa tut in urban ravno tako ful uživa. men je zneslo dojit tut pol, ko sta bila že v vrtcu in ni bilo panike.

Upam, da se vam bodo noči umirile in boste danes bolje spali, držim pesti! user posted image
user posted image user posted image Urbanu, da mu je uspelo sunit košček kruha od starejšega bratca- navihanček mali user posted image . Pa user posted image , da ga je kr sam pojedel.

Glede dojenja se pa strinjam s tabo!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 13.12.2008 17:50:31 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
13.12.2008 19:53:41   
Dinki
Dober večer mamice,
danes smo pa podrle rekord v nepisanju user posted image , sem mislila kolk bo za brat pa je vse skupaj 7 postov. Sej je prav tako. Moramo se čez vikend malo bolj posvetiti ne samo našim user posted image , ampak tudi našim "ta ne ta boljši polovici" user posted image . Čeprav imava midva kar eno ne preveč rožnato obdobje, ampak tudi tu so vzponi in padci. Umetnost se je obdržat kljub vsem valovanjem.

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Dinki: Kako je Tit?? Ste bolje spali?? Še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za vsak slučaj!

timoty, hvala za skrb. Bom rekla, da smo obtičali. Ni ne slabše, ne bolje. Nosek ima zamašen in ga je treba redno pucati. To je pa Titu taka muka, da so krokodilje solze ko mu našpricam fiziološko in spucam s pumpico. Drugače je pa dobrovoljen, priden....Noč je bila tudi OK. Vsake toliko se zbudi, ker je zabasan, ampak bomo tudi to pregurali, ne? Sva pa bila danes zunaj po 4. dneh. Me je kar sram, ampak enostavno je skoz deževalo, tako da sem danes uživala in dihala na veliko. titek je pa takoj zaspal in spal celo uro zunaj v vozičku.

Hvala tudi vsem ostalim za lepe želje in pikapoke, jih kar potrebujemo.

Ja, z Eriko je isto! In to sem čisto sama zakrivila, po moje celo brez potrebe. Od prvega obroka naprej sem ji namreč vedno kako igračo na mizo dala, zdaj pa seveda ni pri miru, če nima med jedjo nekaj v rokah, da jo zamoti. Ne vem, verjetno bi bilo drugače, če ji ne bi takoj igračk dala...

Imam pa še jaz eno vprašanje za vas na to temo: koliko časa pa potrebujejo za en obrok vaši user posted image ? Meni 30 do 45 minut na obrok ne uide! user posted image Za znoret.

Tit ne rabi nič držati v rokah ko je. če je lačen in če mu je dobro za jest, potem hranjenje poteka BP, ga je prav užitek hraniti. Če je pa zaspan, je pa že bolj zoprbo ker si skoz menca učke in je potem tista hrana povsod po njegovem obrazku in takrat ga moram malo animirati, ampak mu ne dam nič v roke, ker potem da tisto stvar v usta in mi pol še manj poje. Jaz pol mal avijončke špilam s polno žlico user posted image . Hranjenje pa tudi pri nas traja skoraj da minimum pol ure. Kot praviš ti Terida je kdaj kar potebno imeti dobre živčke. Kaka pa tudi naš Titek velikokrat med obrokom, pa prdka tud in pol mu jaz rečem: a Titek dela puk, puk in se ful začne smejat user posted image

Ok, toliko od mene,
zdaj pa jaz pogrešam našo Lucalu....upam, da je vse OK.

Želim vam en lep romantičen večer z vašimi dragimi ko otroci zaspijo user posted image user posted image ....malo za spremembo kaj drugega....

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
13.12.2008 19:58:35   
Dinki

Neka viroza me je zgrabila včeraj in me glava boli, kot da bo vsak čas eksplodirala. Sem vzela lekadol, a pomaga bolj tako-tako. Sem prav jezna, ker smo zaradi vremena že cel teden noter pa mi kljub temu uspe virozo fasat! Le kakouser posted image

še to sem pozabila....user posted image user posted image user posted image  za Terido, da ne boš zbolela in pa čestitke tvoji Eriki, da je samostojno prijela hrano in jo jedla user posted image .

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
13.12.2008 20:03:09   
Lona76
Dober večer!

Danes pa je zatišje tukaj. Se vidi da je vikend.

No kosilo pri tašči je uspelo, samo jaz nisem dobila svojega spanca in sem takooooo zaspana. Si je pa spanec privoščil moj mož. Je pacek spal 3 ure, ker je bil seveda zmatran od novoletne zabave. Ma sem bla jezna. Je samo pojedel kosilo in potem spal. Smo ga komaj zbudili da smo dali tašči darilo za RD, potem pa je frajer nazaj zaspal. Sem misnla da ga bom zadavla. Sem mu pa že povedala, da ponoči on vstaja za Tajo in tudi zjutraj je on tisti ki bo vstal. Jaz pa bom spančkala. Seveda če bom sploh lahko.
Jutri gremo pa k moževemu bratu na kosilo. Super vikend da nam ni treba kuhat. Pa še Tilen gre na en RD. Ja ta vikend mamo kar pestro.

Naša Tja je kakor kdaj. Včasih en dva tri, včasih pa zraven saaaanjaaa. Pa se okrog za vsakim šumom obrača, da ko ji že hočeš dat v usta ona pogleda stran in gleda ne vem kaj. Se pa trudim, da nima igračk pri sebi. Če ima ima pokrovček od flaške, al pa žličko.

San upam, da boste imeli kmalu boljše noči.

Timoty user posted image user posted image  za super noč in danes uživaj na zabavi.
Tudi jaz sem predno sem imela Tilna norela če ni bilo pospravljeno, ko pa sem njega dobila pa sem se naučila da je treba kdaj tut čez stopit, pa malo časa si zase uzeti. In sem se navadla z njim hodtiti spat. Res je da še vedno ne maram umazanije, če je pa kaj razmetano, pa me ne moti več. Sej vedno jaz pospravim. Me vedno počaka.user posted image

Upam da so vsi bolančki že bolje. Pa jim vseeno pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nčk upam, da si malo odpočiješ in je Anja bolje. Kako pa bi res izgledalo če nebi bila cepljena?

Vsem želim da bi bila današnja noč čimoblj mirna. Jaz grem sedaj malo knjigo brat potem pa spat, da se spočijem, ker jutri spet ne bo lepotnega spanca user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
13.12.2008 20:10:29   
tina50

Tina50 sem se ti prav nasmejala da ne morš zaradi RR spatuser posted image . O jaz se pa ne damuser posted image . Rabim lepotni spanecuser posted image

no, danes sem si pa jaz tudi privoščila lepotni spanec! me je moj user posted image  nagnal spat!user posted image  sej prvo nisem mogla zaspat, potem me je pa odneslo v deželo sanj! pa še Lan je spal dlje časauser posted image  

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
13.12.2008 20:28:30   
Lona76

no, danes sem si pa jaz tudi privoščila lepotni spanec! me je moj user posted image  nagnal spat!user posted image  sej prvo nisem mogla zaspat, potem me je pa odneslo v deželo sanj! pa še Lan je spal dlje časauser posted image  

user posted image user posted image user posted image  je pasalo a ne? No zdej ti bo pa počasi v navado prišlo. Ja Taja tdi dlje spi, če sem jaz zraven nje. Tko zna potegnt 2 ure, drgač pa sam ene pol ure. user posted image  In popoldansko spanje zato zdej po ta

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
13.12.2008 20:29:49   
Lona76
madonca mi je kr poslalo.

No popoldansko spanje po ta novem spi pri meni v postelji, zato da tudi jaz z njo spim in dlje spi, jutranjega in poznopopoldansekga pa spi v svoji posteljici. Pa nočnega tudi seveda.

Zdej grem pa res v deželo sanj.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?