TIMOTY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Dobro jutro, punce! Ma, jz sploh ne vem, kaj je z mano. Glavo imam tako, kot da bi se mi cela svetovna vojna not dogajala, o križu pa sploh ne bom zgubljala besed. Sem ko ena bakica! Ma,sej ko se bo Luka zbudil, bo že boljši, če ne, mi pa itak on da fulč energije, tk da ni panike. Dans bova spet bolj kot ne sama cel dan. Dragi bo glih tolk prišu, da bo na kosilu, potem gre pa v službo. Ma, sej sma navajena. no, zdej pa ena vroča, dišeča Jz sem je danes nujno potrebna. Sploh ne vem, kajm u je bilo, se je zbudil mislim da 6x al 7x. In vsakič, ko sem prišla je on lepo sedel v postelji in si nekja govoril. Sicer je imel zaprte učke, ko bi spal. Mogoč ga je pa luna nosla? potem okrog 5 zjutri se je pa odločil, da mi more vse kar je sanjal povedat in je govoril ko bi ga navila.pa kr skupi se mu je držalo. kO BI VEDLE, KK JE BIL LUBAN. Sem bla čist solzna pa kr na smeh mi je šlo. Sam sem se delala, da spim, pol pa po skor eni uri, ko je ugotovil, da mu ne bom nič nazaj povedala, se je pa odločil, da bi še lahko malo zaspal. uPAM, DA STE OSTALE IMELE VREDU NOČI!!!!!!!!!! Najprej HVALA za kavico, vedno misliš na nas . Pa hvala za recepte . Glede Lukija ( si ga predstavljam ) pa sm to: IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Imam 2 vprašanji: - na kakšen način dajete navaden jogurt vašim zakladkom oz. s čim jim ga date? Jaz sem razmišljala, da bi mu ga začela dajati za večerjo namesto kupljenih kašic z AM. Kateri obrok pri vas predstavlja jogurt? a ga date le za malčko?
- katero meso poleg piščančka še dajete . Mi smo še zmeraj samo na piščančku pa bi mu že kaj drugega počasi dala.
1. Jogurt ( navaden ) mu dajem predvsem za malco. Z ovsenimi, riževimi, pirinimi..kosmiči al pa s sadjem ( banana, jabolko, hruška, kaki....), kruh, piškoti......kar ti pade na pamet, to kar je Titu dobro. 2. Jst mu dajem še purana, teletino, govedino, zjček, mislim da se sm svinjina naj ne bi dajala celo do 2 leta- sej tud za odrasle ni najboljše. IZVIRNO SPOROČILO: mumu Današnja noč katastrofa od katastrofe, kej tazga pa še ne, spala sem tako malo da kar mal cik cak gledam . Ni blo dost da sem zanjo 6x ustala, spila je dve flaške vode pa še flašo mleka, nimam pojma kam je dala. Za povrh me je pa še moje zdravje izdalo sem začela po celem telesu ful zateket pa srbelo me je, tko da sem se ob pol enih zjutrej k dežurnemu odpelala da sem dve inekcije dobila (boga moja rita ). Trenutno je vse ok. Joj, boga ( so ti kaj povedli, kaj je blo?? Alergija???? ). Upam, da bo današnja noč odlična zate, za Tio in očija. IZVIRNO SPOROČILO: tina50 dan, končno je zaspal! zdej mu še mal iz noska teče, pa mal težje diha! sem ga kr z baby vacom spucala, da je lažje zaspal! drisko še kr ima, sam ni pa ponoči več kakal, ob pol šestih je potem spet kakal 2x, pa še zdajle 1x!upam, da se bo počasi normaliziralo! hvala bogu, da vsaj vročine nima! no ritka se mu je pa kljub temu, da še velik kaka kr popravla! imam doma par racmank, pa sem ga sam v tiste včeri oblačla, čeprav jih je potem že zmanjkal, tako da sem jih dala prat včeri večer! pa še mažem ga s kremo od bubchena(eno special kremo), ta nam najbolj pomaga! je pa mi tudi včeri zvečer malo bruhnil! sem tolk v zaostanku vas grem malo prebrat... Pošiljam vam , da bo čimprej vse ok. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: mumu IZVIRNO SPOROČILO: aleži Nasvet: kaj naj dam Sari za jest popoldne saj mi vse kašice narejene z vodo poliva, bruha,ji hodi gor... Jutri bom zamenjala in ji dala zjutraj kašico z vodo in popoldne sadje, da ugotovim, če je mogoče zaradi tega, ker je preveč sita. Dajem pa ji nekje do 18 ure za jest, na vsake 2,5 do 3 ure. Mogoče pa ji je hranjenje prepogosto, naša je na 3,5 do 4 ure včasih še mal dle ne je. naš urban gosto po novem je na 4 ali celo 5 ur , drugače sploh ust ne odpira Tit ima tudi obroke GH na 4 do 5 ur . Vmes je pa dojenje, sem pa tja kak piškotek, skutica. Mi pa ogromno spije čaja in vode. Če je premali razmak med obroki, mi poje le par žličk. Naš ma obroke GH na približno 4 ure. Tako kot njemu paše, se prilagajam. Če pa noče pa itak ust ne odpre. Kar se bolj redko zgodi, k ma tako rad hrano, se mu pozna ( kile ), meni pa tud ( križ ) . IZVIRNO SPOROČILO: mumu Timoty, sej verjetno si napisala, sam jst ful površinsko berem, kaj je bilo s patologijo, a si nardila izpit??? Al imaš v ponedeljek nov rok? Se je včerje ponoč pr dežurnemu sestra učila patologijo . Ja, v ponedeljek mam 2 rok, mi je pa 1 ena točka sfalila, ah bom pa zdej naredla. To je prvi izpit, k sm ga padla- je bil pa test katastrofalen ( nekaj čez 70 nas je pisalo 5- groza ). Sm jezna, k sm se učila in sm znala, dal nam je pa 20 min. da ga rešimo ( en star patolog- po mojem bi mogu bit že v penziji, pa se zdej na nas znaša ). Valjda bo šlo v ponedeljek IZVIRNO SPOROČILO: mumu Še dober da naša Tia še ne puza, in da ji zaenkrat moji copai niso zanimivi, ker ko ji enkrat bodo, takrat bo šele hudo, že zdej je taka ko da bi bla na spidu, če bo pa copate povohala bo pa na dvojni dozi . IZVIRNO SPOROČILO: Dinki ja midva z mojim se ful nasmejiva Titu zaradi teh copat, res delujejo na Tita kot ena droga. In pol moj reče ko ga kregam da ima njegov copat v ustih, ja kaj naj naredim ko jih pa prec zavoha.... bi lahko bilo tudi dobesedno tako skratka imamo doma ne muco copatarico ampak mačka copatarja , če jih ne pospraviva je prec hudič. Ja, copati so pa zakon! IZVIRNO SPOROČILO: Zala. Včeraj sva tudi midve bile na sistematiki in na tretji pikici vse je šlo ekspresno hitro, nobenih rdečih volnic, nič rozinic, nobenega laboratorija... , je pa imela potem reakcijo z vročino in še za odtenek slabše je spala. To je bil ekspres pregled . Še , da bo danes bolje spala. IZVIRNO SPOROČILO: Zala. bom rajši kar takole , de me ne vrže ven... pridite, pridite k meni na , tako lepo dežuje me bi pa čvekale, bi sedeli ali se plazili na tleh, je dnevna ravno prav velika ma resno mislim, mi je zadnjič kolegica rekla da zelo čudno govorim, ja seveda ko pa se skoz z Zalo pogovarjam v dojenščini . Lepo ste pokomentirale srečanje. Glede mojih let pa ja hvala za tolažbo, pa saj jih ne morem imet 25 ampak 37, če pa imam tako velika falota. Samo včasim mal v depro padem zaradi Zale ker ma tako staro mamo . Dan je res za kavico in čvek, čvek, čvek.....dojenščina . Nč v depro padat, ti si zanjo najboljša mama, sploh pa leta niso pomembna, važno je kako se človek počuti in zgleda- ti pa odlično zgledaš. Zdej pa res grem. Pa pa
|