|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
11.12.2008 10:57:41   
mumu
No končno je zaspala, po pou urnem mučenju in dretju user posted image . Zdej moram pa prpravt stvari, ker ko se zbudi gremo k njeni prijateljici vozičkarici na obisk user posted image user posted image user posted image , pa bo hitreje minil dan.

Današnja noč katastrofa od katastrofe, kej tazga pa še ne, spala sem tako malo da kar mal cik cak gledam user posted image . Ni blo dost da sem zanjo 6x ustala, spila je dve flaške vode pa še flašo mleka, nimam pojma kam je dala. Za povrh me je pa še moje zdravje izdalo sem začela po celem telesu ful zateket pa srbelo me je, tko da sem se ob pol enih zjutrej k dežurnemu odpelala da sem dve inekcije dobila (boga moja ritauser posted image ). Trenutno je vse ok. Prosim zdravnico Tajo za nasvet.

Zdej grem pa še mal pogledat kaj ste naklofale.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
11.12.2008 10:58:17   
Dinki
Dober dan mamice,
ja kje pa ste vse? nas je že vrglo na 2. stran.
Zunaj je obupno vreme user posted image , tako pada, da ni za nikamor. Tit je pameten, drugega kot za spat ni, bi ga mogla mal večkrat posnemat user posted image . No, noč pa ni bila kaj preveč prespana. Sicer se je dojil le enkrat ponoči, ampak se je zbujal celo noč na eno uro.

Imam 2 vprašanji:

• na kakšen način dajete navaden jogurt vašim zakladkom oz. s čim jim ga date? Jaz sem razmišljala, da bi mu ga začela dajati za večerjo namesto kupljenih kašic z AM. Kateri obrok pri vas predstavlja jogurt? a ga date le za malčko?
  • katero meso poleg piščančka še dajete user posted image . Mi smo še zmeraj samo na piščančku pa bi mu že kaj drugega počasi dala.

No, zdej vas grem pa še malo prebrati.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
11.12.2008 11:00:46   
mumu
Še vedno so bolančki med nami - boščki. user posted image

p.s. velja tudi za odija

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
11.12.2008 11:08:05   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

dala sem mere na seznam!

brat vas ne morem, ker Lan bedi! je šel spat, pa se je zbujal vsake 20 minut, zdej je pa tukaj že tečen!

smo bili v posvetovalnici, pa je vse ok., sam je rekla da je mal v gibalnemu zaostanku, ker se še ne plazi, ne stoji, sam je pa rekla da na noge ga pa ne smemo silit! bo že sam, ko bo! drugače je pa vse ok.!razvojne pa ni niti omenila!

mi že tipka tukaj........
lahko noč

Upam, da je potem kmalu zaspau, in da ste imeli mirno noč, pa bravo za posvetovalnico, nača Tia tut še ne stoji, bomo videl kaj bodo rekli drug teden.

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Tudi mi smo imeli danes posvetovalnico in smo dobili sirup za železo, vendar je gledala stare izvide, ker novih še nismo imeli (tiste zaradi katerih smo šli v bolnico user posted image ). Ma bo že, bomo pa dajali več takšnih stvari, ki vsebujejo železo.

Težka je 7900 g in velika 68 cm. Nič kaj se ni zredila, kar pa se ne čudim, ker je bila skoraj 14 dni bolana in nikoli ni ne vem koliko pojedla, pač skrbi že zdaj za linijo. user posted image

[/quote

Tudi vam čestitke user posted image user posted image user posted image , železo se bo pa sigurno popravilo, pa eno user posted image , da bo hitreje.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
11.12.2008 11:13:53   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Dober dan mamice,
ja kje pa ste vse? nas je že vrglo na 2. stran.
Zunaj je obupno vreme user posted image , tako pada, da ni za nikamor. Tit je pameten, drugega kot za spat ni, bi ga mogla mal večkrat posnemat user posted image . No, noč pa ni bila kaj preveč prespana. Sicer se je dojil le enkrat ponoči, ampak se je zbujal celo noč na eno uro.

Imam 2 vprašanji:
  • na kakšen način dajete navaden jogurt vašim zakladkom oz. s čim jim ga date? Jaz sem razmišljala, da bi mu ga začela dajati za večerjo namesto kupljenih kašic z AM. Kateri obrok pri vas predstavlja jogurt? a ga date le za malčko?
  • katero meso poleg piščančka še dajete user posted image . Mi smo še zmeraj samo na piščančku pa bi mu že kaj drugega počasi dala.

No, zdej vas grem pa še malo prebrati.

Jogurt ali skuto ji dajem ponavadi za dopoldansko malico, dodam pa sadje, piškote, laneno seme, kruh... pa še kaj bi se našlo (aja pa da ne bo pomote ni to vse naenkrat user posted image ).

Meso pa dobi tudi govedino in picka, druzga pa še nismo probal, mislem da pa zajček in puran bi bila lahko tudi že na jedilniku, pa kakšna kurja ali foveja jetrca.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
11.12.2008 11:15:31   
tina50
dan,

končno je zaspal! zdej mu še mal iz noska teče, pa mal težje diha! sem ga kr z baby vacom spucala, da je lažje zaspal!
drisko še kr ima, sam ni pa ponoči več kakal, ob pol šestih je potem spet kakal 2x, pa še zdajle 1x!upam, da se bo počasi normaliziralo! hvala bogu, da vsaj vročine nima! no ritka se mu je pa kljub temu, da še velik kaka kr popravla! imam doma par racmank, pa sem ga sam v tiste včeri oblačla, čeprav jih je potem že zmanjkal, tako da sem jih dala prat včeri večer! pa še mažem ga s kremo od bubchena(eno special kremo), ta nam najbolj pomaga!
je pa mi tudi včeri zvečer malo bruhnil!

sem tolk v zaostanku vas grem malo prebrat...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
11.12.2008 11:18:26   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Tako pa je zadnjič Julija user posted image zaspala pred večerjo, ko sem bila jaz na tenisu:
user posted image

ja ti faca mala user posted image ....neverjetna je, res!

IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Nasvet: kaj naj dam Sari za jest popoldne saj mi vse kašice narejene z vodo poliva, bruha,ji hodi gor... Jutri bom zamenjala in ji dala zjutraj kašico z vodo in popoldne sadje, da ugotovim, če je mogoče zaradi tega, ker je preveč sita. Dajem pa ji nekje do 18 ure za jest, na vsake 2,5 do 3 ure.

Mogoče pa ji je hranjenje prepogosto, naša je na 3,5 do 4 ure včasih še mal dle ne je.

naš urban gosto po novem je na 4 ali celo 5 uruser posted image , drugače sploh ust ne odpira

Tit ima tudi obroke GH na 4 do 5 ur user posted image . Vmes je pa dojenje, sem pa tja kak piškotek, skutica. Mi pa ogromno spije čaja in vode. Če je premali razmak med obroki, mi poje le par žličk.

smo bili v posvetovalnici, pa je vse ok., sam je rekla da je mal v gibalnemu zaostanku, ker se še ne plazi, ne stoji, sam je pa rekla da na noge ga pa ne smemo silit! bo že sam, ko bo! drugače je pa vse ok.!razvojne pa ni niti omenila!

Super, da je Lan zdrav oz. da je vse OK user posted image . Hmmmm, če je že tako modro P ocenila Lana bi vama lahko vsaj pokazala kako vajo za krepitev njegovih mišic če vaju že v razvojno noče dati. Sicer pa, boš videla prej ali slej prihaja dan ko te bo Lanči tako presenetil s svojim muvanjem user posted image  in pol bo konec "počitka" za mami user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Jah, kile. Mi je naša vilinka P poklicala po telefonu in mi povedala, da je anja na spodnji meji, da pa je vse ok. Torej če je za pol Tita, ni nič narobe user posted image .

Se strinjam, da ni nič narobe. malo za hec sem izpostavila ta najbolj buckastega in ta najbolj vitko user posted image . Si pa predstavljam Anjo in Tita ko bosta starejša....pomojem bosta zgledala nekako kot Nuša Derenda in njen mož Frenk user posted image .

NČK in Timoty, ful hvala za tak lep feed back na slikice user posted image , hvala tudi vsem ostalim user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Dinki, upam, da si že kaj boljši volje.user posted image user posted image user posted image Sej že vreme samo po sebi je tako, da smo vsi sitni, pol se pa vse kr sam nabira. Sam, ko pa zagledaš naše sončke,kk se smejijo pa te lepo pogledajo in dvignejo roke proti tebi, mi je pa čist vseen, kako vreme je zunaj, ko se kr stopim od sreče in veselja!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Je pa Tit zelo priden, da tako rad raziskuje. Ma, ga pa res vse zanima. Naš je pa kr sam na bobne pa na lučke nor. Najbolj mu je itak všeč, ko jz kaj pečem in potem v pečici lučka gori. Imamo vedno tak jok, ko ga jz stran nosim, on pa takoj nazaj tja in se steguje , da bi odprl!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Tako, da mislim, da bo naš bobnar ali pa štromar (električar)

Ti Ursi2, si pa res user posted image  user posted image . nas vedno tako lepo v podrobnosti prebereš in pokomentiraš. Kako naj bo človek potem še slabe volje? Jaz sem boljše že od včerajšnjega božička Tita dalje user posted image  (hvala Timoty).
Mogoče bo pa Lukec pek? user posted image

Dinki, kak car je Tit. user posted image user posted image user posted image Pa kk z zanimanjem si ogleduje knjigico in škatlo! Pa priden, ko tako pomaga pospravljat. Vidiš, s Tio bi bila prava za skupi! Ona posodo umiva, on pa posppravla!user posted image user posted image

user posted image user posted image  uf, bi mela vse zglancano user posted image

potem okrog 5 zjutri se je pa odločil, da mi more vse kar je sanjal povedat in je govoril ko bi ga navila.pa kr skupi se mu je držalo. kO BI VEDLE, KK JE BIL LUBAN. Sem bla čist solzna pa kr na smeh mi je šlo. Sam sem se delala, da spim, pol pa po skor eni uri, ko je ugotovil, da mu ne bom nič nazaj povedala, se je pa odločil, da bi še lahko malo zaspal.

user posted image user posted image user posted image

Za povrh me je pa še moje zdravje izdalo sem začela po celem telesu ful zateket pa srbelo me je, tko da sem se ob pol enih zjutrej k dežurnemu odpelala da sem dve inekcije dobila (boga moja ritauser posted image ). Trenutno je vse ok.

O, groza! Si na kaj elergična?
En veeeelik objemček od Tita  in mene user posted image  pa da se ti taka noč več ne ponovi user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
11.12.2008 11:22:26   
Dinki

dala sem mere na seznam!

brat vas ne morem, ker Lan bedi! je šel spat, pa se je zbujal vsake 20 minut, zdej je pa tukaj že tečen!

mi že tipka tukaj........
lahko noč

Upam, da je potem kmalu zaspau, in da ste imeli mirno noč, pa bravo za posvetovalnico, nača Tia tut še ne stoji, bomo videl kaj bodo rekli drug teden.

tudi moj Tit še ne stoji, tudi na noge se še ne postavlja. Sej to ne moreš otroka prisilit. Vsak ob svojem času.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
11.12.2008 11:24:14   
TIMOTY
Pozdravljene!

Naša noč je bla super, samo 1x se je nekaj zbudu v spanju in čebljal, pa je pol kr sam nazaj zaspal user posted image user posted image .
Zdej je pa pod mojimi nogami, se tako v mojo copato zakadi in jo gleda in čeblja user posted image , zdej je pa že nek list najdu in ga mečka- od šole-kr naj ga pomečkauser posted image . Je pa moj user posted image čist spulen, sam še na nogah bi bil, vsaka opora k se ji približa jo izkoristi za stanje na nogicah in moram ga pohvalt, mu gre odlično user posted image user posted image . Ko pa puza gre pa zdej vedno v tisto smer kamor si zamisli user posted image in ne v rikverc user posted image . Je tako dobro volje danes, da mi je kr toplo pr user posted image .
Ma pa nekej drisko, nč vročine, zelo dobro se počuti, pije dost in mislim da ni panike, bo kmal bolje. Pa banane papca, včeraj sm mu pa za kosilo nardila riž na vodi z naribanim korenčkom, pa mal meska sm mu na čebuli in česnu spekla in je jedel k veliki. Sej bo bolje, ga pa skuz preoblačim, ma mal ritko že vneto in mu z vodo spiram, pa s praško pasto mažem.

MAKS in NINA vse naj naj za obmesečnico, da bosta zdrava in vesela še naprej

user posted image

Zdej si grem pa mal še za kolokvij pogledat, Timi je zaspal, berem vas kasneje..

user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 11.12.2008 11:43:39 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
11.12.2008 11:26:39   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Pozdravljene!

Naša noč je bla super, samo 1x se je nekaj zbudu v spanju in čebljal, pa je pol kr sam nazaj zaspal user posted image user posted image .
Zdej je pa pod mojimi nogami, se tako v mojo copato zakadi in jo gleda in čeblja user posted image , zdej je pa že nek list najdu in ga mečka- od šole-kr naj ga pomečkauser posted image . Je pa moj user posted image čist spulen, sam še na nogah bi bil, vsaka opora k se ji približa jo izkoristi za stanje na nogicah in moram ga pohvalt, mu gre odlično user posted image user posted image . Ko pa puza gre pa zdej vedno v tisto smer kamor si zamisli user posted image in ne v rikverc user posted image .

Timoty, sej verjetno si napisala, sam jst ful površinsko berem, kaj je bilo s patologijo, a si nardila izpit???
Al imaš v ponedeljek nov rok? Se je včerje ponoč pr dežurnemu sestra učila patologijo user posted image .

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
11.12.2008 11:29:51   
Dinki

Je pa moj user posted image čist spulen, sam še na nogah bi bil, vsaka opora k se ji približa jo izkoristi za stanje na nogicah in moram ga pohvalt, mu gre odlično user posted image user posted image . Ko pa puza gre pa zdej vedno v tisto smer kamor si zamisli user posted image in ne v rikverc user posted image .

Bravo Timotej za stanje na nogicah in puzanje v vse smeri user posted image user posted image user posted image
Vidim, da so tudi pri vas aktualni copati user posted image . tit je tudi čist nor na njih. samo, da jih vidi, dobi tako motivacijo in pripuza do njih v šusu. Ful je smešen user posted image .

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
11.12.2008 11:33:23   
mumu

Je pa moj user posted image čist spulen, sam še na nogah bi bil, vsaka opora k se ji približa jo izkoristi za stanje na nogicah in moram ga pohvalt, mu gre odlično user posted image user posted image . Ko pa puza gre pa zdej vedno v tisto smer kamor si zamisli user posted image in ne v rikverc user posted image .

Bravo Timotej za stanje na nogicah in puzanje v vse smeri user posted image user posted image user posted image
Vidim, da so tudi pri vas aktualni copati user posted image . tit je tudi čist nor na njih. samo, da jih vidi, dobi tako motivacijo in pripuza do njih v šusu. Ful je smešen user posted image .

user posted image user posted image  bravo obema.

Še dober da naša Tia še ne puza, in da ji zaenkrat moji copai niso zanimivi, ker ko ji enkrat bodo, takrat bo šele hudo, že zdej je taka ko da bi bla na spidu, če bo pa copate povohala bo pa na dvojni dozi user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
11.12.2008 11:40:43   
Dinki

user posted image user posted image  bravo obema.

Še dober da naša Tia še ne puza, in da ji zaenkrat moji copai niso zanimivi, ker ko ji enkrat bodo, takrat bo šele hudo, že zdej je taka ko da bi bla na spidu, če bo pa copate povohala bo pa na dvojni dozi user posted image .

ja midva z mojim se ful nasmejiva Titu zaradi teh copat, res delujejo na Tita kot ena droga. In pol moj reče ko ga kregam da ima njegov copat v ustih, ja kaj naj naredim ko jih pa prec zavoha....user posted image  bi lahko bilo tudi dobesedno tako user posted image
skratka imamo doma ne muco copatarico ampak mačka copatarja user posted image , če jih ne pospraviva je prec hudič.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
11.12.2008 11:50:14   
Zala.
oj
bi tudi jaz rabila eno kratko obnovo, komaj uspevam moje dečke urihtavatuser posted image .
Zofy  kašna slikcauser posted image user posted image kaj pa ji delašuser posted image da je tak utrujena, ko bi še Zala tkole zaspala.
Dinki hvala za pogrešanje user posted image , Tit pa ne bo nič Frenku podoben user posted image je toolk lušn na slikcahuser posted image .
Včeraj sva tudi midve bile na sistematiki in na tretji pikici vse je šlo ekspresno hitro, nobenih rdečih volnic, nič rozinic, nobenega laboratorija...user posted image , je pa imela potem reakcijo z vročino in še za odtenek slabše je spala.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
11.12.2008 11:58:37   
Zala.
bom rajši kar takole , de me ne vrže ven...
pridite, pridite k meni nauser posted image , tako lepo dežuje me bi pa čvekale, user posted image bi sedeli  ali se plazili na tleh, je dnevna ravno prav velikauser posted image user posted image user posted image ma resno mislim, mi je zadnjič kolegica rekla da zelo čudno govorim, ja seveda ko pa se skoz z Zalo pogovarjam v dojenščiniuser posted image .
Lepo ste pokomentirale srečanje. Glede mojih let pa ja hvala za tolažbo, pa saj jih ne morem imet 25 ampak 37, če pa imam tako velika falota. Samo včasim mal v depro padem zaradi Zale ker  ma tako staro mamouser posted image .

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
11.12.2008 12:02:55   
Zala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obmesečnice naprej in nazaj, joj kolk sem grda , da ne naredim to sproti in vsakemu posebej, nisem uspelauser posted image , je pa res iz srcauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za bolančke.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
11.12.2008 12:08:37   
Zala.
Dinki Zala je jedla zajčka, kokico, govedino, jaz zajčka ne morem jest ampak baje je zelo zdravuser posted image
Jogurt pa ji dam navaden s srčkom(ta zdrav) polnomasten, včasih samega, včasih umešam banano(če ni zaprta)ali pa kar sadno frutkovo sli hipovo kašico al pa malo kruhka...
Lucalu sem zadnjič ko sem se prijavljala na rr naletela na tvojo porodno zgodbo, sem bla čist solznauser posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
11.12.2008 12:12:00   
Zala.
sem smotana takole skačem nazaj in berem in komentiram, ampak zdajle imam monologe, oprostite, sej grem kuhat... ja razmislite o kavi pri meni...

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
11.12.2008 12:20:22   
tina50

jaz pijem kavico in vas berem, pa tale čestitka me je čist v dobro voljo spravila. Sem drugače od včeraj dalje čist nataknjena...tečna tolk, da grem še sama sebi na živce.

upam, da si že ok.! že tako je tako slabo vreme,pol še te pa kaj razjezi si pa tam..... user posted image user posted image user posted image  

aleži jaz imam tudi probleme, kaj mu dat, ker je ful zbirčen:jogurtov, skut,....pa še in še ne mara! pa še tisto kar ima rad mu vedno ne diši!

Dinki user posted image user posted image user posted image  za tretjo pikico inda teža ne narašča! men je tud včeraj relkla, da dobro, da ne narašča več tako!

Zofy hvala tudi tebi za čestitke mojega Lana!
upam, da je Julija že boljše!user posted image user posted image user posted image in pa res je faca, da pri taki vročini še kr skače! otroci to lažje prenašajo! sej ko je mal Lan 40 vročine se mu je sam mal poznal, če bi jo mela pa jaz 40, bi pa že koma ležala!

user posted image  pa ne gre na kavč v dnevno! oz. midva greva se nosit v dnevno, če je bolan! ko pa se zbuja ponoči, pa se user posted image  ponavadi ne zbudi!
jaz verjetno nebi bila užaljena, razen, če bi se to ponavljalo kr naprej!npr. večkrat na teden!
greva pa midva tudi skupaj spat, tako kot je napisala dinki, kot stara zakonca! razen v nosečnosti, ko sem jaz včasih šla ob pol deveti-devetih spat, je še on gledal tv!

Dinki Tit je pravi car na slikicah! zgleda tako kot bi bil star že leto al pa več!user posted image user posted image user posted image

Zofy user posted image user posted image user posted image , krasna je Julija na slikici! si ne predstavljam Lana, da bi takole zaspal!

Katy13 user posted image user posted image  za posvetovalnico

NČK user posted image user posted image , pa upam, da si danes kaj bolje spala!

Ursi2 ne nič ni rekla, kaj bi lahko bilo z Lanom! povedala sem ji, pa ni nič rekla! sej pomoje je pač viroza, ki jo more prebolet, za to tako ni zdravila, sam velik mora pit! oz. Lan je tako samo na zizi, pit tako noče, mogoče kakšen požirek! mu pa skoz tišim flaško k ustam! on pa vstrajno drži usta skupaj in odkimava z glavo! je prov smešen!user posted image

Ursi upam, da boste imeli danes boljšo noč!

MAKS IN NINA vse naj, naj za obmesečnici, bodita zdrava in veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..alarm..

ga bom zdajle nesla dol tastu in tašči, da bom lahko posesala, drugače pri nam ne gre, se začne kr jokat ko sesalec vklopim

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
11.12.2008 12:30:00   
terida
Samo na hitro, preden se Erika zbudi (današnjo dopoldansko rundo spi že več kot 30 minut, kar je čisti čudež):

Zofy, glede tvojega neprespanega user posted image - po moje sta dve varianti. Ali je on res bolj rahlega spanca in je potem ves povožen ali pa je res malce razvajen. No, če je prva, potem je verjetno bolj smiselno, da ga pustiš, da spi v dnevni in se naspi, da je potem dobre volje in ima popoldan čas in voljo se ukvarjat z Julijo. Zvečer pa s tabo. user posted image Če pa je druga, potem pa ni pardona (no, vsaj pri meni ga ne bi bilo). Jaz sem zelo za "pravično delitev dela med zakoncema", v kar štejem tudi skrb za otroke. In glede na to, da njemu sploh ni treba vstajat ponoči, bi lahko bil vsaj toliko solidaren, da ne bi šel spat v dnevno, da ima sam mir... Torej, če res ne gre za to, da ima pač probleme s spanjem, bi bila jaz užaljena oz. mi ne bi bilo prav. Tako kot je Lona napisala - potem pa spijo narazen dokler ne gre otrok na faks... No, upam, da ne zameriš - vprašala si, jaz pa povem kar res mislim in ne neko diplomatsko verzijo... No, sem se pa pravkar spomnila še ene bolj diplomatske možnosti user posted image : lahko mu dovoliš spanje v dnevni sobi samo takrat, ko je Julija bolna in se zato bolj pogosto zbuja ponoči.

Aja, pa še to: pri nas tega problema nimamo enostavno zato, ker nimamo prostora, da bi se kam umaknili. Naša dnevna soba je hkrati najina spalnica, tako da mi revček sploh nima kam pobegnit. user posted image

Sicer pa je Julija pravi angelček ko takole spi user posted image , Tit pa itak lušten za znoret user posted image

Zala. - super izgledaš user posted image Ne se preveč sekirat glede razlike v letih. To je vedno relativno. Jaz sem ena tistih v moji generaciji, ki ima "zelo stare" starše. Mama me je imela šele pri 45ih. A je bila tako moderna in napredna, da ji ni marsikatera mama pri 25ih ni segla do kolen. In je vedno izgledala dosti mlajša za svoja leta. Je vsem govorila, da jo otroci pomlajujejo. In očitno je enako s tabo!

Vsem, ki ste tako uspešno dali skozi posvetovalnice pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
11.12.2008 12:34:13   
TIMOTY

Dobro jutro, punce!
Ma, jz sploh ne vem, kaj je z mano. Glavo imam tako, kot da bi se mi cela svetovna vojna not dogajala, o križu pa sploh ne bom zgubljala besed. Sem ko ena bakica!
Ma,sej ko se bo Luka zbudil, bo že boljši, če ne, mi pa itak on da fulč energije, tk da ni panike. Dans bova spet bolj kot ne sama cel dan. Dragi bo glih tolk prišu, da bo na kosilu, potem gre pa v službo.
Ma, sej sma navajena.
no, zdej pa ena vroča, dišeča
user posted image

Jz sem je danes nujno potrebna. Sploh ne vem, kajm u je bilo, se je zbudil mislim da 6x al 7x. In vsakič, ko sem prišla je on lepo sedel v postelji in si nekja govoril. Sicer je imel zaprte učke, ko bi spal. Mogoč ga je pa luna nosla?
potem okrog 5 zjutri se je pa odločil, da mi more vse kar je sanjal povedat in je govoril ko bi ga navila.pa kr skupi se mu je držalo. kO BI VEDLE, KK JE BIL LUBAN. Sem bla čist solzna pa kr na smeh mi je šlo. Sam sem se delala, da spim, pol pa po skor eni uri, ko je ugotovil, da mu ne bom nič nazaj povedala, se je pa odločil, da bi še lahko malo zaspal.

uPAM, DA STE OSTALE IMELE VREDU NOČI!!!!!!!!!!

Najprej HVALA za kavico, vedno misliš na nas . Pa hvala za recepte user posted image .
Glede Lukija ( si ga predstavljam ) pa sm to: user posted image user posted image user posted image

Imam 2 vprašanji:

1. Jogurt ( navaden ) mu dajem predvsem za malco. Z ovsenimi, riževimi, pirinimi..kosmiči al pa s sadjem ( banana, jabolko, hruška, kaki....), kruh, piškoti......kar ti pade na pamet, to kar je Titu dobro.
2. Jst mu dajem še purana, teletino, govedino, zjček, mislim da se sm svinjina naj ne bi dajala celo do 2 leta- sej tud za odrasle ni najboljše.

Današnja noč katastrofa od katastrofe, kej tazga pa še ne, spala sem tako malo da kar mal cik cak gledam . Ni blo dost da sem zanjo 6x ustala, spila je dve flaške vode pa še flašo mleka, nimam pojma kam je dala. Za povrh me je pa še moje zdravje izdalo sem začela po celem telesu ful zateket pa srbelo me je, tko da sem se ob pol enih zjutrej k dežurnemu odpelala da sem dve inekcije dobila (boga moja rita ). Trenutno je vse ok.

Joj, boga user posted image ( so ti kaj povedli, kaj je blo?? Alergija???? ). Upam, da bo današnja noč odlična zate, za Tio in očija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dan,

končno je zaspal! zdej mu še mal iz noska teče, pa mal težje diha! sem ga kr z baby vacom spucala, da je lažje zaspal!
drisko še kr ima, sam ni pa ponoči več kakal, ob pol šestih je potem spet kakal 2x, pa še zdajle 1x!upam, da se bo počasi normaliziralo! hvala bogu, da vsaj vročine nima! no ritka se mu je pa kljub temu, da še velik kaka kr popravla! imam doma par racmank, pa sem ga sam v tiste včeri oblačla, čeprav jih je potem že zmanjkal, tako da sem jih dala prat včeri večer! pa še mažem ga s kremo od bubchena(eno special kremo), ta nam najbolj pomaga!

sem tolk v zaostanku vas grem malo prebrat...

Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej vse ok.

IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Nasvet: kaj naj dam Sari za jest popoldne saj mi vse kašice narejene z vodo poliva, bruha,ji hodi gor... Jutri bom zamenjala in ji dala zjutraj kašico z vodo in popoldne sadje, da ugotovim, če je mogoče zaradi tega, ker je preveč sita. Dajem pa ji nekje do 18 ure za jest, na vsake 2,5 do 3 ure.

Mogoče pa ji je hranjenje prepogosto, naša je na 3,5 do 4 ure včasih še mal dle ne je.

naš urban gosto po novem je na 4 ali celo 5 ur , drugače sploh ust ne odpira

Tit ima tudi obroke GH na 4 do 5 ur . Vmes je pa dojenje, sem pa tja kak piškotek, skutica. Mi pa ogromno spije čaja in vode. Če je premali razmak med obroki, mi poje le par žličk.

Naš ma obroke GH na približno 4 ure. Tako kot njemu paše, se prilagajam. Če pa noče pa itak ust ne odpre. Kar se bolj redko zgodi, k ma tako rad hrano, se mu pozna ( kile ), meni pa tud ( križ ) user posted image user posted image user posted image .

Timoty, sej verjetno si napisala, sam jst ful površinsko berem, kaj je bilo s patologijo, a si nardila izpit???
Al imaš v ponedeljek nov rok? Se je včerje ponoč pr dežurnemu sestra učila patologijo .

Ja, v ponedeljek mam 2 rok, mi je pa 1 ena točka sfalila, ah bom pa zdej naredla. To je prvi izpit, k sm ga padla- je bil pa test katastrofalen (  nekaj čez 70 nas je pisalo 5- groza ). Sm jezna, k sm se učila in sm znala, dal nam je pa 20 min. da ga rešimo ( en star patolog- po mojem bi mogu bit že v penziji, pa se zdej na nas znaša ). Valjda bo šlo v ponedeljekuser posted image

Še dober da naša Tia še ne puza, in da ji zaenkrat moji copai niso zanimivi, ker ko ji enkrat bodo, takrat bo šele hudo, že zdej je taka ko da bi bla na spidu, če bo pa copate povohala bo pa na dvojni dozi .

ja midva z mojim se ful nasmejiva Titu zaradi teh copat, res delujejo na Tita kot ena droga. In pol moj reče ko ga kregam da ima njegov copat v ustih, ja kaj naj naredim ko jih pa prec zavoha....  bi lahko bilo tudi dobesedno tako
skratka imamo doma ne muco copatarico ampak mačka copatarja , če jih ne pospraviva je prec hudič.

Ja, copati so pa zakon! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

Včeraj sva tudi midve bile na sistematiki in na tretji pikici vse je šlo ekspresno hitro, nobenih rdečih volnic, nič rozinic, nobenega laboratorija... , je pa imela potem reakcijo z vročino in še za odtenek slabše je spala.

To je bil ekspres pregled user posted image . Še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo danes bolje spala.

IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

bom rajši kar takole , de me ne vrže ven...
pridite, pridite k meni na , tako lepo dežuje me bi pa čvekale, bi sedeli  ali se plazili na tleh, je dnevna ravno prav velika ma resno mislim, mi je zadnjič kolegica rekla da zelo čudno govorim, ja seveda ko pa se skoz z Zalo pogovarjam v dojenščini .
Lepo ste pokomentirale srečanje. Glede mojih let pa ja hvala za tolažbo, pa saj jih ne morem imet 25 ampak 37, če pa imam tako velika falota. Samo včasim mal v depro padem zaradi Zale ker  ma tako staro mamo .

Dan je res za kavico in čvek, čvek, čvek.....dojenščina user posted image .
Nč v depro padat, ti si zanjo najboljša mama, sploh pa leta niso pomembna, važno je kako se človek počuti in zgleda- ti pa odlično zgledaš.

Zdej pa res grem. Pa pa

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
11.12.2008 12:35:03   
terida
Aja, pa še to:

Ursi, tule je en dober recept (sem naredila zadnjič, pa je bilo res njami) za Dunajske valove: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Dunajski_valovi-3818.html

Dinki, lahko mu daš tudi purana in teletino. Ali pa kako ribico. Jaz ribe še nisem dala - nikoli se ne spomnim... user posted image

Tina, čestitke za -1 kg! Jaz sem zadnje čase tudi šla nekaj dol, pa grem zdaj že spet v obratno smer... user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
11.12.2008 12:49:23   
lucalu
Pozdravljene mamice!
Na brzino se javljam, ker se mi zdi, da detece ne bo dolgo spalo...
Vreme je za popuser posted image  zoprno... in se mi ne sanja kaj bomo počeli cel dan notri...
Mimogrede... Tai zna pokazat kako je jezen! user posted image  In to zdaj večkrat kaže... user posted image

Bravo za posvetovalnico!!! user posted image  Na noge se bo pa itak iz danes na jutri postavil (tako je bilo pri nas)! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Tudi mi smo imeli danes posvetovalnico in smo dobili sirup za železo, vendar je gledala stare izvide, ker novih še nismo imeli (tiste zaradi katerih smo šli v bolnico user posted image ). Ma bo že, bomo pa dajali več takšnih stvari, ki vsebujejo železo.

Težka je 7900 g in velika 68 cm. Nič kaj se ni zredila, kar pa se ne čudim, ker je bila skoraj 14 dni bolana in nikoli ni ne vem koliko pojedla, pač skrbi že zdaj za linijo. user posted image

Čestitke tudi vam za posvetovalnico!!! user posted image  Železo se bo pa itak popravilo... mogoče se je že, glede na to, da je imela stare izvide!!! Pa pikapokice za vsak slučaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Te dni sta pa itak oba brez apetita. Anja danes sploh. Dojila se je cel dan, nič drugega ni hotela jesti. Ubogica. Upam, da bo jutri bolje! Matija je pa že ok. VIrozo bo ptrebolel, uho je veliko manj vneto.

Js sem neprespana. Podočnjakov še nimam, je pa za mano že tretja neprespana noč, tako da ej možno, da so že, samo sem tolk zaspana da jih ne vidim?

Pikapokice za Tajo, upam, da je danes že bolje... pa zate tudi, da si čimprej malo spočiješ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucalu, upam, da bote tole noč prespali brez zbujanj! Ja, tega se bomo pa najbrž res mogle navadit, da bojo kdaj pa kdaj kake buške padle. Ampak, se mi zdi, da je nam bolj težko in nas bolj boli, ko jih gledamo, kot pa njih.

Hvala za lepe želje!!! user posted image  Za buške pa itak vem, da se bom morala navadit... no naše danes ni več! user posted image

Ma, jz sploh ne vem, kaj je z mano. Glavo imam tako, kot da bi se mi cela svetovna vojna not dogajala, o križu pa sploh ne bom zgubljala besed. Sem ko ena bakica!user posted image user posted image user posted image

Še pikapokice zate Ursi2, da te glava in križ nehata bolet!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne vem, kajm u je bilo, se je zbudil mislim da 6x al 7x. In vsakič, ko sem prišla je on lepo sedel v postelji in si nekja govoril. Sicer je imel zaprte učke, ko bi spal. Mogoč ga je pa luna nosla?user posted image user posted image user posted image
potem okrog 5 zjutri se je pa odločil, da mi more vse kar je sanjal povedat in je govoril ko bi ga navila.pa kr skupi se mu je držalo. kO BI VEDLE, KK JE BIL LUBAN. Sem bla čist solzna pa kr na smeh mi je šlo. Sam sem se delala, da spim, pol pa po skor eni uri, ko je ugotovil, da mu ne bom nič nazaj povedala, se je pa odločil, da bi še lahko malo zaspal. user posted image

Držim pesti, da bo današnja noč mirnejša user posted image in da Lukija ne bo nosila luna!!! user posted image

Pa še Maks in Nina vse najboljše za vajini obmesečnici! Bodita pridna, zdrava, vesela in zvedava!!! user posted image

Evo, toliko zaenkrat... dete kliče... več kasneje!

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
11.12.2008 13:23:35   
Zofy

Joj, čveke čvekaste!!! Če bo še naprej tako vreme, vas ne bom uspela dohajat!!!

Da najprej povem o Julijinem spanju. Kr nič ne bodite zavidljie, ker tako lepo zaspi. Ker kadar tako zaspi, se zbudi čez pol ure in pol ima energije do 22h.user posted image Se ne spomnem katera je napisala, da ima iste težave in se user posted image po pol ure zbudi in ga je treba spet uspavat. No, pri Juliji je veno tako razen, če zaspi šele ob 21h oz. pozneje.
Tukaj je še en filmček kako je zaspala meni med hranjenjem: http://picasaweb.google.com/Sabina.Kugler/JulijaFilmcki#5277430577138577266

Pa še enkrat hvala za pikapoke!! Je z njo že boljše, ima danes samo 37,4, počuti pa se kot je ne bi imela sploh. Zgleda, da je bila to viroza in ne 6. bolezen, ker pikic ni od nikoder.

Terida, hvala tudi za tvoje mnenje glede spanja na kavču user posted image . Jaz mislim, da je malo razvajen, torej tadrugouser posted image Sej danes je prišel k nama spat. Ma je tudi tako pri nas, da Julija 2. polovico noči prespi v postelji, zato je še malo bolj zoprno zanj in tudi zame. Sem jo ravno začela odvajat od tega in od nočnega dojenja, pa je zbolela. In jovo na novo. Zdaj se še čez dan toliko doji, kot pred 3 meseci.

Še tole da pokomentiram, pol pa grem dalje kuhat kosilo za Julčiko, ker mi ravno spi.

Imam 2 vprašanji:

Jogurt
- jaz ga dam za popoldansko malico. Dam navadnega ali pa od umpija vanilijevega. In ga dam ali samega, ali ji zraven dajam za grizljat še banano, včasih vmešam vanj laneno seme (zdrbljeno). Lahko pa zvečer namočiš suhe marelice in suhe slive, jih naslednje jutro zmiksaš in potem vmešaš žlico tega mixa v jogurt. Kar ostane spraviš v hladilnik in imaš lahko do 3 dni v hladilniku. MEni se zdi to dobra varianta, pe še dosti železa je v marelicah in drugih vitaminov. In je po moje boljše to kot pa da skuhaš, ker s kuhanjem gre kakšen vitaminček tudi v nič...
Meso - Julija je zaenkrat jedla purana, piščanca in govedino. LAhko daš še zajčka, žrebička,... vse razen svinjine. Jaz razmišljam, da bi ji kmalu dala tudi ribo. Ko grem naslednjič v Izolo bo ziher ribico dobila. Ker sem zadnjič ugotovila, da pridejo ribiči v mandrač okoli 11h s sveže nalovljenimi ribami. Mnjamiuser posted image .

Zala - ko sem gledala slikice s srečanja se mi nobena mamica ni zdela starejša od 30. Katera si ti in s čim se mažeš?user posted image

Ok, dovolj za zdaj...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
11.12.2008 13:26:27   
lucalu
Današnja noč katastrofa od katastrofe, kej tazga pa še ne, spala sem tako malo da kar mal cik cak gledam user posted image . Ni blo dost da sem zanjo 6x ustala, spila je dve flaške vode pa še flašo mleka, nimam pojma kam je dala. Za povrh me je pa še moje zdravje izdalo sem začela po celem telesu ful zateket pa srbelo me je, tko da sem se ob pol enih zjutrej k dežurnemu odpelala da sem dve inekcije dobila (boga moja ritauser posted image ). Trenutno je vse ok. Prosim zdravnico Tajo za nasvet.

Ojoj, mumu... tole je bila pa res pestra noč... Držim pesti, da se ne bo ponovila!!! user posted image
Pa pikapokice zate... upam, da ni bilo kaj hudega (sliši se grozno) in da si že vredu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tit je pameten, drugega kot za spat ni, bi ga mogla mal večkrat posnemat user posted image . No, noč pa ni bila kaj preveč prespana.

Tit je pa res pameten!!! user posted image  Tai še ne ve za kaj je dež dober... user posted image

Imam 2 vprašanji:

Navaden jogurt sem mu do zdaj dala dvakrat... in sicer, enkrat sem mu vmešala banano, drugič pa zelo sladko jabolko... in mu je bilo všeč! Dala sem mu ga pa za dopoldansko malico.
Meso... mi poleg piščančka prakticiramo še purana in teletino.

Še kamion pikapokic za Lana... naj se res čimprej pozdravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za super noč!!! user posted image

Zdej je pa pod mojimi nogami, se tako v mojo copato zakadi in jo gleda in čeblja user posted image , zdej je pa že nek list najdu in ga mečka- od šole-kr naj ga pomečkauser posted image . Je pa moj user posted image čist spulen, sam še na nogah bi bil, vsaka opora k se ji približa jo izkoristi za stanje na nogicah in moram ga pohvalt, mu gre odlično user posted image user posted image . Ko pa puza gre pa zdej vedno v tisto smer kamor si zamisli user posted image in ne v rikverc user posted image . Je tako dobro volje danes, da mi je kr toplo pr user posted image .

Copati so pri nas tudi atraktivni! user posted image
Pa bravo Timoteju za stanje in puzanje v zaželjeno smer!!! user posted image user posted image user posted image

Toliko mi je še uspelo... zdaj se pa moje dete spet buni... res ne ve, da je deževno vreme primerno za spanje! user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?