lucalu
|
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj? Naša noč... no ja, zna biti tudi boljša... kakšnih petkrat smo se zbudili, ampak smo s pomočjo čajčka zaspali nazaj. Drugače smo vredu... dokaj spočiti... detece pa že drema svoj prvi dremež... Mamica, kot ponavadi, hitro na RR, da kaj ne bi zamudila... IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Najprej Tai vse naj naj za obmesečnico, bodi še naprej tako priden fantek in razveseljuj vse okrog sebe. Hvala za jutranje pozdrave. Si tok . Hvala za čestitke in pohvale!!! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Jaz sem . Danes imam toliko volje, da vam pisem. Sem pa ze od sobote taka. zal ne morem rect, da je kriva tasca, je pa prav gotovo njen sin ta, ki mi tako imenitno pije zivce in voljo. ah, bo ze. Anja lepo raste. kar naprej se ji plese. dobila je za miklavza pametnega kuzka in zdaj tolce po njem in plese. Vas grem se na hitro prebrat ... ah, nic ne bo, alarm! NČK, ne bodi žalostna, nima smisla... Pa bravo Anji za ples!!! aleži... slike so groza od groze!!! Sem gledala tudi na poročilih zadnjič in me je kar streslo!!! Upam, da se to več ne ponovi!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu TIT (estitke za nove podvige) in TAI (estitke za vse zobke) pa sta armerja na kvadrat, take nasmeke in poglede e manekeni ne premorejo . Hvala lepa!!! IZVIRNO SPOROČILO: aleži Tai vse naj naj in bodi e naprej priden in zdrav Hvala za čestitke!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 IZVIRNO SPOROČILO: lucalu Pa še DOBRO JUTRO od mojega bejbija! , komaj akam, da ga vidim v ivo! res je pravi car! Ohhh, hvala, hvala!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 SREANJE ajde, pridite, pridite, pridite v CELJE! da se e kaj vidimo, sej veste, poasi se nam izteka! ta december bo tako ali tako minil, samo da se okol zasuemo in bo e januar! pol se lah pa e januarja kje drugje sreamo, potem bo pa konec! povejte tiste, ki ste od dalj, kdaj vam bolj pae! DINKI; TERIDA;...........MUMU, in e........pridite pogledat mal celje.... Ja, punce... DAJMO, DAJMO...!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 danes je Lan spet jedel isto kot veraj samo da sem mu se dodala suhe slive in laneno seme! in je mali pojedel enkrat ve kot veraj! Bravo Lan!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 TAI vse naj, naj za obmesenico, bodi zdrav, vesel in se naprej tako lep kot si sedaj! Hvala lepa!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Noč je bla bolj slabo. Mišek je še bogi, jst pa tud, tako da sva obadva bolj slabo spala . Pa sej bo bolje sam da se pocajtava. Glavno, da se moj bebi bolje počuti, kašlja še veliko- zdej se lahko vsaj izkašlja, hrope pa manj kot dan nazaj. Mislim da bo! Držim pesti, da bo!!! Za vsak slučaj pa še pikapoke!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY IZVIRNO SPOROČILO: lucalu Pa še DOBRO JUTRO od mojega bejbija! Kakšna lepa slikca za dobro jutro, smeško lepi. Mi je kr ogrel. Pogled, da dol padeš. Hvala lepa!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY TAI želim ti vse najboljše za tvojo obmesečnico, da nam še naprej lepšaš dneve s svojim nasmehom in iskricami v očeh, da boš zdrav in še naprej tak dobrovoljček kot si Hvala lepa za čestitke!!! IZVIRNO SPOROČILO: san tai vse najboljše, sedaj si pa res že velik fant. bodi še naprej tako priden in vesel, pa zdrav Hvala lepa san!!! IZVIRNO SPOROČILO: san slikce sm pogledala, dinki (tale zmija me je ful nasmejala) in lucalu (kake svetleče učke ma tai), vajina škratka sta tako lepa ... Hvala za pohvale!!! IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 Pozdravljene! Ali mogoče katere ve, če imajo v H&M kombinezone (pajacke) in kakšna je cena? Jaz ne vem... IZVIRNO SPOROČILO: san sam javim, da je še urban dobil ab , no, sam je prec malo bolš, že po prvem odmerku. sam toliko za sedaj... Ohhhh, bošček Bani!!! Pikapokice za čimprejšnje okrevanje!!! IZVIRNO SPOROČILO: terida IZVIRNO SPOROČILO: tina50 SREANJE ajde, pridite, pridite, pridite v CELJE! da se e kaj vidimo, sej veste, poasi se nam izteka! ta december bo tako ali tako minil, samo da se okol zasuemo in bo e januar! pol se lah pa e januarja kje drugje sreamo, potem bo pa konec! povejte tiste, ki ste od dalj, kdaj vam bolj pae! DINKI; TERIDA;...........MUMU, in e........pridite pogledat mal celje.... Tole napovedano vreme me malo jezi, a sem se pravkar odločila, da se mu ne bom pustila (pa še rima se ). Torej, pridemo. Srečanje v Celju - Planet Tuš, 5. december (petek) ob 10h Pridejo: Dinki Zala Terida (s prijateljico marčevko) Ursi2 lucalu Tina50 ... Bravo terida!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu Srečanje, naju s Tio žal ne bo, ker imamo spet vnetega učka Pikapokice za Tio, da se očka čimprej pozdravi!!! IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 MAKSOVI NAPREDKI: znam delat ku-ku, ko se kdo skrije vrže glavo postrani in kuka Bravo Maks!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu aja smo pa imele po doooooooooolgem času danes noč brez hranjenja . Čestitke Tia, za noč brez hranjenja!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Kaj moj Tit zdej dela...se mi zdi, da je napredoval zadnjih 5 dni s svetlobno hitrostjo. Povsod pride za mano. Prav vidim ga kako samozavest je dobil od kar se premika ne samo s kotaljenjem ampak tudi naprej s puzanjem. Ah, ta moj sinko..... Bravo Tit, kar tako naprej!!! Maša, Taja in Taja Vse NAJ NAJ za vaše obmesečnice!!! Bodite pridne, zdrave in vesele deklice!!! No, evo, pa sem vas uspela prebrat! Zdaj grem pa kaj pametnega postoriti, preden se detece zbudi!!!
|