mergetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina50 IZVIRNO SPOROČILO: san joj, upam, da tole ne zveni pregrobo, ni tko mišljen... sm hitela ker se je urban zbudu. tko lepo je mišljen sploh to, da si ti najboljša zanj in da se ne smeš prevečč obremenjevat no, mam urbana v roki, pqa se že krega ne,ne nič ni pregrobo, ker sem res včasih smotana! sej men ni nič problem narest za Lana, sam sej veš pride katkšen dan54!hvv(to je zdej pozdrav od Lana) sem pa zdej že boljše vojle!prej sem napisala, da greva jest kaki- ga tu d guznil ni, vse jeven zmetal! sem mu pa na hitrco krompirček narezala, blitvo pol rumenjaka in moje mleko! je pa vse popapca(mislim, da je videl kako je mami žalostna, pol je pa kr vse pojedel) mu pa jaz že zdej solim in sicer sem se v soboto spomnila,ko sem kupla zelenjavne kocke v DM, da mu lahko solim z doma narejeno vegeto namesto tistik kock iz DM, ko nimajo e-jev! in mu dam mal tistga not! je mal domače zelenjave in sol! jaz upam, da nisem prej preveč zakomplicirala z mojo slabo voljo! Ojla, drage mamice!!! Tina, jaz se tud sekiram, če noče jest in se sprašujem, kaj narest .... in pol se (včasih) spomnim, da bo že, da si moram zaupat. Sej za razvajanje glede cartanja me ne skrbi, bolj glede hrane. Danes sem se pri kosilu resno spraševala, kje ga lomim. Tko je blo: aja, še prej, kako je blo včeraj v pediatrični, da boste imele celo sliko . HVALA ZA LEPE ŽELJE IN PIKEPOKE, PUJSKE... - SO POMAGALI!!!Testi so bili vsi ok (razen neki z urinom in neka zadebelina pri ledvički, kar lahko povzroča vnetje, ampak zaenkrat ni panike) in sklep je bil, da se pač moj mali težje prilagaja na GH. Zato mu moram 5x na dan dati najprej GH, pol pa zizo in še infatrini. In če noče Gh, vmes nič dojenja, šele čez 3 ure nov obrok. In danes mu naredim pire z aptamilon in na čebulici prepražene (prvič) bučke, da bi rajši jedel. Ja, 2 žički je pojedel, pol pa nič . Potem sem mu pustila (sem brala naj bi ga to motiviralo za GH), da je s prstki "gledal", kaj je. In kaj, njemu je blo zanimivo to prjemat in drobackat, niti pol razno ni poskušal kaj dati v usta . Men pa ful hudo in sem mu ponujala žličko, pa ni želel, je kar umikal glavo. Pol sem mu umaknila skledico, on pa v jok, mu približam skledico, spet začne packat po mizi, stolčku, umaknem in spet v jok.... Silit ga nisem hotela, sam smotano mi je bilo pa vseeno... Pa hudo mi je blo, ker mu zdaj zaradi izvidov ne upam niti malo solit in si predstavljam, kak je zdaj slabše. Zizo je pa hotel, sam to mu pri njegovih skoraj 8. mesecih ni več dovolj.... Za zajtrk sem mu dala najljubšo mlečno-kašico in za malico potem banano in ni obakrat skoraj nič pojedel. Dojil se je pa obakrat rad. Zdaj mi pa spi v naročju in študiram, kaj bi mu dala za pop. malico, da bi ja jedel. Ne bi rada postala obremenjena z njegovo prehrano, sam počasi se res mora kaj zredit NČK, za izvidEe. Ena fina čokolada pa vseeno obstaja, ki nima soje notri. Mislim, da sem jo dobila v Merkatorju in sicer je iz "kolekcije" pravične trgovine in ima ful kakava notri...mmmmmm... Jaz sem čist čokoloholik, si ne predstavljamm kako je (pre)živeti brez San in Zofy, to z vdiranjem tasta in tašče je res mimo. Kar se tiče zasebnosti, eni imajo to v sebi, eni pa tud če jim poveš, mogoče sploh ne razumejo. Svaka čast Dinki, da je vam uspelo rešit te zadave! Najbrž je prvi korak najtežji, kako sploh začeti pogovor o tem Lucalu, Aleži, Timoty, Katiandi slikce !!! Terida, VSE NAJBOLJŠE IN VELIKO USPEHOV PRI MISIJI MARS !
|