|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
25.11.2008 8:22:01   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Mi smo pa dobili, pa zobkauser posted image .
user posted image
Sta sicer iz krompirčka user posted image , tako da smo spet brez. Ampak bo že.

user posted image user posted image user posted image  res si faca NČK user posted image
in pa bravo Matiji za besedo ARAS user posted image

Slikeeeee s sreeeečanjaaaa

Erike, Tita, teride in mene ni pa nikjer user posted image ...

Hi, hi, vidim NČK, da nisem edina, ki je nekaj zbrkljala z datumi RDjev user posted image ....no ampak ti si za manj sfalila....
Terida,
vse najboljše draga naša strelka, bodi zdrava, nasmejana in še naprej top mamica svoji mali Eriki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
no, sam da to povem, kako je naš Lan jedel porovo juho! z veseljem, še zdalje za večerjo sma jo jedla, pa bi jo še kr, sam je nisem imela več!user posted image

Bravo Lan user posted image ....in krasen si na slikici user posted image . Jaz pa že pridno delam koledar za leto 09 s slikicami od Tita user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Aha, jutri greva spet v pediatrično in upam, da zadnjič! user posted image
Mora pa biti danes od polnoči naprej tešč  in ga bomo pač najbrž nosili, ko bo hotel jesti. Držte pesti!

Joj, si sploh ne znam predstavljat user posted image , tudi jaz srčno upam, da zadnjič user posted image . Srečno Mergetka!

Hvala vsem za info glede hrane in zares čestitke user posted image  vsem marčevcem, ki jeste hranico, ki je le pretlačena z vilčkami user posted image .

NČK, tvoja zgodba z BUSom je grozna user posted image ....upam, da si k večji pameti spravila vsaj enega šoferja.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
25.11.2008 8:23:14   
mumu
NEJA VSE NAJBOLJŠE ZA MINI RD

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
25.11.2008 8:33:43   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Naša zelenjava: Julija je včeraj pojedla 50 ml riža s kolerabo, sem bla tko srečna! user posted image  Mogoče bo danes spet koleraba na jedilniku. user posted image   

Punce jaz sem se odločila, da bom šla na 6-urni delovnik. A katera kaj bolj pozna te zakone? Ne najdem nikjer na netu, kolikokrat se lahko vmes premisliš, da bi šel na mogoče še krajši 4-urni delovnik, al pa na normalnega. Ne vem, kako si oni to predstavljajo, da bom kar zdaj povedala, da bom delala do Julijinega šestega leta 6-ur?! Jaz ne zmorem tako dolgoročnih planov. user posted image

Bravo Julija za kolerabico user posted image user posted image ....no vidiš, pa bo šlo počasi tole z zelenjavico user posted image .
Glede skrajšanega delavnika jaz ne vem kako je, vem pa da je zanj zaprosila Azzurra, tako da če nas bo kaj brala, ti bo ona znala povedati oz. jo lahko tudi kontaktiraš.

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Pa da vam povem eno anekdoto,ki se je pripetile prejšnji teden: Bile smo Primorke čakulone v kavarni in seveda po 1 urci sedenja so se nekateri otroci naveličali. Eden se je malo drl in ostale smo šle ven z vozički. Mamica ga je poskušala umiriti v kotičku za otroke in ene zelo prijazna starejša gospa ji je rekla:" Da je prišla spit v miru kavico in da ni prišla v jasli". user posted image  kako lahko sploh kaj takega izjavlja!!! Seveda jo je na lep način malo skregala in šla. Vsi ljudje in natakarji so samo stmeli in gledali kaj se dogaja.

WTF user posted image user posted image user posted image  tale ta prijazna starejša gospa ima pa res srčno rada otroke user posted image user posted image user posted image

No, danes se bom pa še jaz malo pohvalila oz. mojega sinka. danes smo postavili nov osebni rekord s spanjem. je spal od 8h zvečer do 6.20 zjutraj user posted image user posted image user posted image  a lahko verjamete? user posted image  jaz, skoraj da ne user posted image . Je bila pa to verjetno bolj izjema in nekaj v zraku, ker je tudi moj dragi zaspal. Bi bilo pa luštno če bi bilo vsako noč tako user posted image .

< Sporočilo je popravil Dinki -- 25.11.2008 8:35:52 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
25.11.2008 8:37:32   
aleži
Dinki: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image Titu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Samo tako naprej in ne se pokvarit, da pustiš mamico spančkat, ker je potrebna spanja od celega dneva.
Jojme, kdaj bom jaz tole doživeli pri njej!!! Upam,da drugo leto!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
25.11.2008 8:37:56   
Dinki
Aha, še to....
Neja od Perp vse NAJ, NAJ za mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa Perp, oglasi se kaj!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
25.11.2008 8:38:13   
aleži
Ops, sem pozabla še napisat, da potrebujem recept za spanje!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
25.11.2008 8:40:01   
Ursi2
HM, samo na hiter da malo pokomentiram.
Danes sem se odločla, da mu bom dala cornflakes za zajtrk pa kr na ovsenem mleku. Bomo vidli, kako mu bo všeč.

Pečen krompir: saj mu ga dam s kako zelenjavo, npr. pečeno, pa namerno potem malo zalijem, da je malo več soka in potem skupaj pretlačim, tako da pride čist fajn sočno. Če pa je kuhana zelenjava, pa to vodo par žlič zraven dam. Drgač pa mu itak dajem skoz za pit zraven.

Aleži, ne bi vedla za oblekce za božička. Ampak mislim, da za ta velike ne bi smel bit problem v kakem Intersparu ali Leclercu, za tamale pa vem, da imajo v H&M-U pižamice božičkaste. So res lubane!. Kaj drugega pa ne bi vedla.

Puding: skuham navaden vanilijev puding na ovsenem ali riževem mleku. Nič posebnega ne kompliciram. Bi mu pa rada nardila kdaj kak borovničev puding, pa ga vedno pozabim kupit.user posted image

San, upam, da je bila danes kaj b oljša noč!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image za Urbana, da bi bil vredu in da je zobek že zunaj!!!!

Tina50, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  Lanu, da je tako pridno jedel in razveselil svojo mamico!!!!!!!!!

NČK, za Anjo user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi ji ne teklo ven iz nosa in da ne bi še kaj drugega fasala!!!!!!!!!!!
Čestitke Matiji user posted image user posted image user posted image za Saro! Ma je pa brihten tale tvoj fant!!!!!!!!user posted image user posted image
Tale zobka sta pa dobrauser posted image user posted image , pa tako neboleče sta ven prišla! Še čim več tako nebolečih zobkov!!!!!user posted image user posted image user posted image

Slike s srečanja: ful ste dobre vse in vsi vaši zakladki. Je pa res, da je kr neki meni neznanih, tako da bom mogla zdej res redno na srečanje hodit, da bom vedla, katera je katera!!!!user posted image

Zala, ti kr reči, da maš nujen sestanek in da te ne morejo čakat!! Pol pa hiter pridi, da malo čvekamo!!!!! Za zalo pa to najbrž ni zadnji pristanek na nos. Mislim, da najbrž je tebe bolj zabolelo, kot njo. No, jz se pri svojmu tolažim, da pa pol mogoč ne bo imel tako dolgega nosa kot ga imamjz, ko mi je težko!user posted image user posted image

Mergetka, upam, da ste danes vredu opravili v pediatrični in da vam ne bo treba več tja it!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
25.11.2008 8:41:25   
Dinki

Dinki: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image Titu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Samo tako naprej in ne se pokvarit, da pustiš mamico spančkat, ker je potrebna spanja od celega dneva.
Jojme, kdaj bom jaz tole doživeli pri njej!!! Upam,da drugo leto!!!!!

user posted image  hvala Aleži user posted image
ma sej drugo leto bo kmalu, tako da če bo res tako, bo super. veš kaj pravijo....kdor čaka, dočaka user posted image . Bi pa ti verjetno bolj rabila ta spanec kot jaz glede na to, da imaš 2 zakladka. Ampak, sej kot pravim, je bilo to verjetno bolj presenečenje...jutri bo verjetno že protiutež temu user posted image  user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
25.11.2008 8:54:28   
lucalu
Evo, detece je zaspalo, mami pa hitro na RR... user posted image

no, sam da to povem, kako je naš Lan jedel porovo juho! z veseljem, še zdalje za večerjo sma jo jedla, pa bi jo še kr, sam je nisem imela več!user posted image

sem mu malo kruheca nadrobila not, pa je res tako jedel! kako sem veselauser posted image

Bravo Lan... in mami, ki tako dobro kuha!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
Aha, jutri greva spet v pediatrično in upam, da zadnjič! user posted image

Tudi jaz iskreno upam, da je to zadnjič!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ena izmed slik, ki jih bom poslala na voščilnici za novo leto

Super slikica!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Za mano je en zelo naporen dan user posted image  ponoči sem bila pri njej miljavženkrat, enkrat sem se zamudila samo 50 minut user posted image , vstali pa smo že ob 5.45. Tako da me zdejle že veselo čaka postelja.

Upam, da je bila današnja noč boljša!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hrana: ugotovila sem, da bom morala po novem kuhati tako hrano da bo tut madam tako jedla kot midva, ker drugače ne je nič. Včerja pa je zmazala cel krožnik goveje juhe in kos kruha zraven, danes pa je jedla z nama pražen krompir in sladko zelje. Je odpirala svojo kibelco tako da človek ne more verjet user posted image . Vse ji pretlačim samo še z vilico in čisto lepo je user posted image .

Bravo Tia!!! user posted image user posted image user posted image

Kaj se mi je danes zgodilo!!!!

Z matijem sva se dolgo zadržala v mestu, pa sem sklenila da jo odbriševa domov z busom. In, ko izstopava iz busa, je šofer takoj zaprl vrata - mi zaprl roko s katero sem držala matija, ki je bil še v busu! Enostavno je zaprl in speljal!!  Hvala bogu so bili ljudje v busu toliko prisebni, da so mu zaupili, naj ustavi.

Bilo je grozljivo!

Seveda se mi je snel, komu se pa ne bi. Poleg tega, da bi mi lahko odpeljal otroka, bi mi lahko odpulil roko ali me celo povozil. !!!!!!!!!!

Nisem tulila. Sem pa bila glasna in je mogel na glas, pred vsemi dobesedno in na glas ponoviti stavek, da nikoli več ne bo takoj za človekom zaprl vrat busa. 

Kar je bila njegova sreča, da  je storil. Vam povem,  da če ne bi, da bi šla in ga na gofljo, če drugega ne, bi bila to moja samoobramba,
a na srečo mi tega ni bilo treba storiti.

upam, da bomo imeli vsaj enega bolj previdnega poklicnega šoferja na cesti. Če mi šofer ne bi deloval kot človek, ki se zaveda in OBŽALUJE napako, ne bi bila tako milostna. Ja, milostna, bemtiš, človek me skoraj pohabi ali pa vsaj ubije, menda sem lahko milostna !!!

Matija pa je bil seveda prestrašen, a ko sva se pogovarjala o tem, je rekel, da bi morala bolj vpit in grdo gledat. user posted image

ok. toliko sem vam hotela povedat.
zdaj gre pa milostljiva spat.
Upam, da bo anja tudi milostljiva z menoj. user posted image  

In vaši zakladki z vami! Nočko!

NČK tole je pa res strašljivo!!! user posted image Adijo živci, si sploh ne morem predstavljat! Upam, da si ga vsaj dobro prestrašila nazaj!!!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida
Povejte še enkrat kje & kdaj bo srečanje v Celju. Če ne bodo snežne ujme prehude, pridem.

Če se ne motim bo v petek 28. 11. ob 10h v Planetu Tuš!!! Pa upam, da res kdo pride, ker mislim, da za zdaj nič kaj preveč dobro ne kaže... user posted image

Vse ostalim marčicam in marčkom pa vse najboljše za obmesečnice. Dobre ste, ko si takole zapomnite vse datume, jaz sem bolj švoh za to.

Hehe... saj si jih ne. user posted image Jaz na naš seznamček pogledam vsako jutro! user posted image

Naša zelenjava: Julija je včeraj pojedla 50 ml riža s kolerabo, sem bla tko srečna! user posted image  Mogoče bo danes spet koleraba na jedilniku. user posted image    

Juhuuuu!!! Bravo julija!!! user posted image user posted image user posted image

Pa da vam povem eno anekdoto,ki se je pripetile prejšnji teden: Bile smo Primorke čakulone v kavarni in seveda po 1 urci sedenja so se nekateri otroci naveličali. Eden se je malo drl in ostale smo šle ven z vozički. Mamica ga je poskušala umiriti v kotičku za otroke in ene zelo prijazna starejša gospa ji je rekla:" Da je prišla spit v miru kavico in da ni prišla v jasli". user posted image  kako lahko sploh kaj takega izjavlja!!! Seveda jo je na lep način malo skregala in šla. Vsi ljudje in natakarji so samo stmeli in gledali kaj se dogaja.

To je pa že preveč!!! Jaz bi ji že povedala svoje!!! user posted image  V miru naj kavico pije doma!

Pa še eno za se user posted image : zadnjič sta Žiga in user posted image gledala tv in sta prišla med iskanjem po siolu do neke reklame, kjer so kazali koledarje od nagih  fantov in je Žiga izjavil:" Tati poglej Bedanca na konju"user posted image . Mi2 sva se kmalu polula od smehauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
No, danes se bom pa še jaz malo pohvalila oz. mojega sinka. danes smo postavili nov osebni rekord s spanjem. je spal od 8h zvečer do 6.20 zjutraj user posted image user posted image user posted image  a lahko verjamete? user posted image  jaz, skoraj da ne user posted image . Je bila pa to verjetno bolj izjema in nekaj v zraku, ker je tudi moj dragi zaspal. Bi bilo pa luštno če bi bilo vsako noč tako user posted image .

Bravo Tit... kar tako naprej!!! user posted image user posted image user posted image

Evo, dohitela sem vas, zdaj grem pa še kaj koristnega neredit... Se "slišimo" kasneje!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
25.11.2008 9:02:13   
Ursi2
Tina50, Lan je pa ful luškan na sliki. Ma, res bote imeli lepe čestitke!!!!!!!!

Mumu, tudi pri vas upam, da je bila noč veliko boljša!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
In pridna, da je pojedla juhico!!!!!

Zofy, user posted image user posted image user posted image , da ste se imeli fajn na poroki. In pridna Julija, da je tako uživala pa osvajala okrog! user posted image user posted image user posted image

NČK, tale šofer pa res nima vse v glavi pospravljeno. Pa , a je malo user posted image user posted image user posted image . Pa, žalostno se mi zdi, da ni samo en tak, ampak je večina takih. No, ampak ti si pa poskrbela, da bo vsaj en prijazen pa pozoren šofer od sedaj naprej. Res si pametno odreagirala! Še sreča, da si bila milostljiva, ker drgač bi se mogu najbrž kdo drug za volan vsest in razvopzit ljudi okrog!user posted image  Upam, da sta ti oz tvoja roka in Matija ok.user posted image user posted image

Vilma, tudi vam user posted image user posted image user posted image ,da bo današnja noč boljša!!!!!!!!! Za 6-urni delovnik in spreminjanje le-tega pa pojma nima. Oprosti!
Pa čestitke za kolerabo! Pridna!!!!!

Lucalu, čestitke za prespano noč!!!!user posted image user posted image user posted image

Dinki, čestitke Titu za tako lepo prespano noč.user posted image user posted image user posted image user posted image Da bibilo čim več takih!!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
25.11.2008 9:09:28   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Tudi pri ostalih me zanima kako jim dajete hrano. Jaz moram Titku še zmeraj vse orng pretlačiti ali rahlo zmiksati, ker če so kaki koščki se mu začne dvigovati, pa ga kar nočem siliti prehitro. Vidim pa da lepo prežvekuje hrano....pa naj omenim tudi to, da nima še nobenega zobka.

Tudi jaz mu še vedno spasiram... vačsih nemerno pustim kak majhen košček, ki ga včasih poje brez problema, spet drugič mu pa kar dviguje. Razen testeninice (take male zvezdice) mu malo bolj skuham in jih poje brez problema! user posted image

Lucalu, kje pa se kupi te male zvezdice testenine? A so to tiste za v juhico ali kupiš kake specialne narejene prav za user posted image ? So me kar malo zamikale, bi jih dala tudi jaz Titu user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
25.11.2008 9:17:58   
lucalu
Lucalu, kje pa se kupi te male zvezdice testenine? A so to tiste za v juhico ali kupiš kake specialne narejene prav za user posted image ? So me kar malo zamikale, bi jih dala tudi jaz Titu user posted image .

Jaz sem jih kupila v tej bio trgovini, za katero mi je povedala san. user posted image  So pa iz polnovredne kamutove moke in vode... to je vse, nič jajc ali kakšnih drugih dodatkov! user posted image   Predvidevam, da imate v Ljubljani tudi kako tako trgovino, san bo pa gotovo vedela kje je... user posted image

Še en pozdravček mojega bejbija!!!
user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
25.11.2008 9:19:29   
tina50
jutro!

mali še kr spiuser posted image  me tako čudi, ker drugače je že ob sedmih pokonc! je že včeraj takole potegnil! sam včeraj sem se mu pridružila, danes pa nisem mogla več spat, pa sem ob osmih vstala!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Super slikica, nekaj takega sem imela tudi jaz v mislih. Kje si pa kapico kupila?

Zofy in tudi ostale hvala za pohvale!
kapica je pa moja! vzadaj na glavi sem jo spela z gumico inzgleda kot da mu je prav!user posted image  sem, pa gledala kompletek v H&M za božička, za take tamale, ker vem, da je sestrična lani kupila in pride 24,90 eur! tolk pane dam, zato, da se bo enkrat oblekel in slikal! smo kr po domače naredil in mi ji prav luškan!user posted image

NČK , kar se je pa vama zgodilo je pa GROZNO! sem se kr zmrazila, ko sem brala!!!! upam, da sta vredu!user posted image user posted image

no, zdej je pa že alarm...........pa kasnej...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
25.11.2008 9:19:48   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Lucalu, čestitke za prespano noč!!!!user posted image user posted image user posted image

Hvala!!! user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
25.11.2008 9:53:05   
TIMOTY

Terida: Vse najboljše za rojstni dan, da boš zdrava, srečna in vesela. Naj te razvajajo tvoji bližnji in maksimalno izkoristi dan. Pošiljam ti šopek:
user posted image   

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
25.11.2008 10:11:07   
perp
Evo mene izgubljeno dušo. Ja res sem se kar malo izgubila. Nekaj časa vas niti brala nisem, sorry. Ko imam pa toliko dela z raznimi projekti, kot je zidanje nađše hiške, pa nejča, pa načrtovanje poroke - ja pred slabim mesecem me je moj zaprosili, da kmalu bom gospa.... Zdej je tista začetna evforija popustila in sedaj lahko spet malo tukaj počvekam...

Hvala za čestitke za Nejo, ja danes imamo 8.mesecev. Res gre čas hitro. Tamala je že ful velika. Imam že dva zobka, vse kaž, da raste že tretji. Noči so tko tko. Zaspi zvečer ob 19-ih, super saj grem jaz lahko na aerobiko. Potem se zbudi okoli 22:30 malo bi se pocrtala, potem pa še 2krat ponoči. Lih kar se z zanimanjem gleda v ogledalo - če je v njegovi bližini, se kar nagne, da se vidi. in pol se smej, pa lubčka se ... se vidi da je punca.  Drugače gre zaenkrat še samo rikverc in levo, desno naprej je še bolj kriza. Sej o vse ob svojem času.
Zdej tudi malo jokca, kadar hoče kaj dosežt. Hrana je pa tko tko. Kakšen dan ful je, kakšen dan pa se pa samo dojila. Najbrž so zato krivi zobki.
joka, morm it... 

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
25.11.2008 10:30:17   
Vilma
O Perp super, da si se oglasila! user posted image  Kdaj pa boš postala gospa? Čestitke, čestitke! user posted image  Verjamem pa, da nimaš nobenega časa, gradnja, načrtovanje poroke, malčica.... Punca saj si se lotila samih velikih projektov naenkrat, pusti si še kaj za pozneje. user posted image
Tina Lan je tak cortko na fotki. user posted image  In tako lepe oči! So rjave barve ane?
Lucalu tvojega Taja bi pa itak posvojila. user posted image  
Aleži tista gospa v kavarni... user posted image  Če hoče met mir, naj doma kavo spije, ne vem kako si predstavljajo ljudje mir v kavarni, zunaj, na cesti. Najbolj bi blo pa za take, da se odselijo v neko vukojebino, kjer ni žive duše. No tam bi ziher mir imela. user posted image  Je pa polno takih ljudi po svetu, nekaj podobnega sva tudi midve s Špelo doživeli pred kratkem, a ne Špeli. Je ena gospa robantla, ker ni mogla v gostilno po najbližji poti zarad najinih vozičkov. Bi samo rekla, pa bi jih odmaknili. Ne ona je mogla jamrat! user posted image  Mi gredo na živce ljudje, ki ne premorejo en kanček osnovne prijaznosti in olikanosti!

Men se pa danes nič ne da. Sem brez energije. Eh bo že, še en kofe pa bo boljš.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 25.11.2008 10:31:30 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
25.11.2008 11:24:26   
mumu
Dananšnja noč enkratna user posted image  vstala sem samo 3x, spala pa je do 7.30, to se že zeloooooooooooo dolgo ni zgodilo (mislim da odkar se je premaknila ura).

Zdejle pa že panča. Danes je prvič jedla pašteto Argeta junior brez konzervansev, u kako je blo dober (sredica od pol žemlje in malo paštete). Zaradi nje se danes kuha goveja juha, da bo imela kosilo, zreven sem dala tudi košček telečjih jeterc, sej to že lahko je user posted image .

NČK: če bi se meni zgodilo kaj takega bi šofer pristau na urgenci (no ja mal man), men bi se sigurno roka sprožila, je pa fajn da si ti gospa milostljiva in da si drugače odreagirala, svaka čast.

Perp: čestitke za zaroko user posted image , pa le resno se loti tega projekta, ker drugače ne bo nič, vsaj pri nam je tako, bo januarja že dve leti kar me je zaroču user posted image , pa vedno nekaj vmes pride, zdej pa odlašamo da bo Tia mal večja in bo pred nama šla pa rožice po tleh metala (sanja mumu o koruzi, a koruze ni user posted image user posted image user posted image ).

user posted image  

Pozdravček bebiju nazaj, kako je simpatičen tale tvoj Tai (a že zbiraš ženitne ponudbe, Tio lahko kar zraven prpišešuser posted image ).

Tit in Tai user posted image user posted image user posted image , kako sta pridna ponoči, le tako naprej (še Tio prosim sprejmita v ta klub, ka ima nača tut sam 3 črke v imenu user posted image ).

Vilma, mislim da se lahko zaposliš samo za 6 urni delavnik, malo se pozanimaj pri tvoji kadrovnici, sej zato jo pa imate.

Zofy super vikend ste preživeli, in user posted image  za Julijo da je uživala.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
25.11.2008 11:29:11   
aleži
Mi2 sva prišli domov, napile se user posted image , pa samo še to si preberte ko smo že govorile o taščah,.....
http://zadovoljna.si/clanek/trend_report/nedokoncano-kako-preziveti-s-tasco.html

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
25.11.2008 11:30:37   
aleži
Perp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bo še ena v klubu ne koruznikov drugo letouser posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
25.11.2008 11:38:47   
Naša črtica koraka
gospe, tolk sem vesela, da se samo na hitro javim, da vam povem: kooooooončno (po 3tednih) smo dobili rezultate alergijskih testov in anja NI alergična na mleko!!! A veste, koliko hrane ji lahko zdaj   ponudimuser posted image user posted image user posted image

Je pa alergična na sojo, banane in janež, kar kaže tudi kri. Torej, adijo čokolade (sojin lecitin je v vseh čokoladah, tudi v tistih v DM(user posted image user posted image ) - kolikor sem uspela vidt). 

Juhu.

Zdj pa šibam južno delat: krompir v kosih s koruzico (vložena DMuser posted image ) z na maslu popraženim kitajskim zeljem. Kako bo uspelo, bomo pa videli. Bova pa jedli obe. Popoldne ko bo pa dedec doma, bojo pa zele pa kubaseuser posted image

jujuhuuu user posted image  ker ni KM alergije user posted image !!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
25.11.2008 12:31:16   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Evo mene izgubljeno dušo. Ja res sem se kar malo izgubila. Nekaj časa vas niti brala nisem, sorry. Ko imam pa toliko dela z raznimi projekti, kot je zidanje nađše hiške, pa nejča, pa načrtovanje poroke - ja pred slabim mesecem me je moj zaprosili, da kmalu bom gospa.... Zdej je tista začetna evforija popustila in sedaj lahko spet malo tukaj počvekam...

Hvala za čestitke za Nejo, ja danes imamo 8.mesecev. Res gre čas hitro. Tamala je že ful velika. Imam že dva zobka, vse kaž, da raste že tretji. Noči so tko tko. Zaspi zvečer ob 19-ih, super saj grem jaz lahko na aerobiko. Potem se zbudi okoli 22:30 malo bi se pocrtala, potem pa še 2krat ponoči. Lih kar se z zanimanjem gleda v ogledalo - če je v njegovi bližini, se kar nagne, da se vidi. in pol se smej, pa lubčka se ... se vidi da je punca.  Drugače gre zaenkrat še samo rikverc in levo, desno naprej je še bolj kriza. Sej o vse ob svojem času.
Zdej tudi malo jokca, kadar hoče kaj dosežt. Hrana je pa tko tko. Kakšen dan ful je, kakšen dan pa se pa samo dojila. Najbrž so zato krivi zobki.
joka, morm it... 

Čestitke perp!!! Za zaroko, za gradnjo hiške... user posted image user posted image user posted image  Pa Neji za zobke in vse napredke!!! user posted image user posted image user posted image

Lucalu tvojega Taja bi pa itak posvojila. user posted image   

Hehe... hvala lepa!!! user posted image

Dananšnja noč enkratna user posted image  vstala sem samo 3x, spala pa je do 7.30, to se že zeloooooooooooo dolgo ni zgodilo (mislim da odkar se je premaknila ura).

Super Tia za tako noč!!! user posted image  Zdaj pa kar tako naprej... user posted image

Pozdravček bebiju nazaj, kako je simpatičen tale tvoj Tai (a že zbiraš ženitne ponudbe, Tio lahko kar zraven prpišešuser posted image ).

Hvala lepa!!! user posted image user posted image

gospe, tolk sem vesela, da se samo na hitro javim, da vam povem: kooooooončno (po 3tednih) smo dobili rezultate alergijskih testov in anja NI alergična na mleko!!! A veste, koliko hrane ji lahko zdaj   ponudimuser posted image user posted image user posted image

Je pa alergična na sojo, banane in janež, kar kaže tudi kri. Torej, adijo čokolade (sojin lecitin je v vseh čokoladah, tudi v tistih v DM(user posted image user posted image ) - kolikor sem uspela vidt). 

Juhu.

Juuupiiiiiiiii!!! To je pa res fenomenalna novica!!! user posted image user posted image user posted image Brez banane, janeža in soje se pa itak da živet! user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
25.11.2008 12:45:25   
san
sm hotla mal napisat, pa se je urban takoj zbudu

čestitke NEJI IN TERIDI

več mordsa kasneje

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
25.11.2008 14:00:54   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Jaz sem jih kupila v tej bio trgovini, za katero mi je povedala san. user posted image  So pa iz polnovredne kamutove moke in vode... to je vse, nič jajc ali kakšnih drugih dodatkov! user posted image   Predvidevam, da imate v Ljubljani tudi kako tako trgovino, san bo pa gotovo vedela kje je... user posted image

user posted image

sem bila prejle v HM mercator in sem najdla med diabetičnimi izdelki ene take pikice, ki so narejene le iz koruzne moke in vode. Hvala Lucalu za idejo user posted image . Mu jih bom danes dala v zelenjavno čorbico, ki mu jo kuham in upam, da bo maral.
Tai = user posted image user posted image user posted image user posted image

Perp, lepo, da si se malce oglasila in čestitke za zaroko user posted image user posted image user posted image

Oooo in še ena lepa novička. Anja ni alergična na KM user posted image user posted image user posted image , super NČK user posted image .....čokolada bo pa enkrat spet na tvojem jedilniku ko ne boš več dojila user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
25.11.2008 14:05:18   
tina50
TERIDA vse naj, naj za tvoj rojstni dan! bodi zdrava, vesela, nasmejana mamica!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJA in SERGEJ vama pa vse naj, naj za obmesečnici bodita pridna in zrava in osrečujta svoji mamici!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Aleži prva anekdota je grozna, jaz ne morem verjet, da so taki ljudje na tem svetu, bi ji dala enga ko se dere cel dan v varstvo, pa bi vidla ta "gospa"!
druga je pa user posted image , ko pa slišiš to iz otroških ust je še toliko bolj user posted image user posted image user posted image

še enkrat hvala vsem za pohvale mojga sončka! jaz sem tudi včeraj mojmu rekla da morma koledar naredit! sej bi ga dala delat, pa ne delajo takšnih, ko bi jaz rada! bomo vpisali še rojstne dneve domačih,.....

Dinki user posted image user posted image user posted image  za Tit-ovo spanje in držim pesti, da bo še več takih noči, al pa kr vse!

mergetka upam, da ste danes dobro opravili in, da ne bo treba več na pediatrično!

perp pozdravljenauser posted image user posted image , po dolgem času! čestitam za zaroko!user posted image user posted image

Lucalu Tai je pravi cuker na slikiuser posted image user posted image

mumu tudi vam čestitke za noč!!user posted image

NČK user posted image user posted image user posted image , da ni alerdije na KM!!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?