lucalu
|
Evo, detece je zaspalo, mami pa hitro na RR... IZVIRNO SPOROČILO: tina50 no, sam da to povem, kako je naš Lan jedel porovo juho! z veseljem, še zdalje za večerjo sma jo jedla, pa bi jo še kr, sam je nisem imela več! sem mu malo kruheca nadrobila not, pa je res tako jedel! kako sem vesela Bravo Lan... in mami, ki tako dobro kuha!!! IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Aha, jutri greva spet v pediatrično in upam, da zadnjič! Tudi jaz iskreno upam, da je to zadnjič!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 ena izmed slik, ki jih bom poslala na voščilnici za novo leto Super slikica!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu Za mano je en zelo naporen dan ponoči sem bila pri njej miljavženkrat, enkrat sem se zamudila samo 50 minut , vstali pa smo že ob 5.45. Tako da me zdejle že veselo čaka postelja. Upam, da je bila današnja noč boljša!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu Hrana: ugotovila sem, da bom morala po novem kuhati tako hrano da bo tut madam tako jedla kot midva, ker drugače ne je nič. Včerja pa je zmazala cel krožnik goveje juhe in kos kruha zraven, danes pa je jedla z nama pražen krompir in sladko zelje. Je odpirala svojo kibelco tako da človek ne more verjet . Vse ji pretlačim samo še z vilico in čisto lepo je . Bravo Tia!!! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Kaj se mi je danes zgodilo!!!! Z matijem sva se dolgo zadržala v mestu, pa sem sklenila da jo odbriševa domov z busom. In, ko izstopava iz busa, je šofer takoj zaprl vrata - mi zaprl roko s katero sem držala matija, ki je bil še v busu! Enostavno je zaprl in speljal!! Hvala bogu so bili ljudje v busu toliko prisebni, da so mu zaupili, naj ustavi. Bilo je grozljivo! Seveda se mi je snel, komu se pa ne bi. Poleg tega, da bi mi lahko odpeljal otroka, bi mi lahko odpulil roko ali me celo povozil. !!!!!!!!!! Nisem tulila. Sem pa bila glasna in je mogel na glas, pred vsemi dobesedno in na glas ponoviti stavek, da nikoli več ne bo takoj za človekom zaprl vrat busa. Kar je bila njegova sreča, da je storil. Vam povem, da če ne bi, da bi šla in ga na gofljo, če drugega ne, bi bila to moja samoobramba, a na srečo mi tega ni bilo treba storiti. upam, da bomo imeli vsaj enega bolj previdnega poklicnega šoferja na cesti. Če mi šofer ne bi deloval kot človek, ki se zaveda in OBŽALUJE napako, ne bi bila tako milostna. Ja, milostna, bemtiš, človek me skoraj pohabi ali pa vsaj ubije, menda sem lahko milostna !!! Matija pa je bil seveda prestrašen, a ko sva se pogovarjala o tem, je rekel, da bi morala bolj vpit in grdo gledat. ok. toliko sem vam hotela povedat. zdaj gre pa milostljiva spat. Upam, da bo anja tudi milostljiva z menoj. In vaši zakladki z vami! Nočko! NČK tole je pa res strašljivo!!! Adijo živci, si sploh ne morem predstavljat! Upam, da si ga vsaj dobro prestrašila nazaj!!! IZVIRNO SPOROČILO: terida Povejte še enkrat kje & kdaj bo srečanje v Celju. Če ne bodo snežne ujme prehude, pridem. Če se ne motim bo v petek 28. 11. ob 10h v Planetu Tuš!!! Pa upam, da res kdo pride, ker mislim, da za zdaj nič kaj preveč dobro ne kaže... IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Vse ostalim marčicam in marčkom pa vse najboljše za obmesečnice. Dobre ste, ko si takole zapomnite vse datume, jaz sem bolj švoh za to. Hehe... saj si jih ne. Jaz na naš seznamček pogledam vsako jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Naša zelenjava: Julija je včeraj pojedla 50 ml riža s kolerabo, sem bla tko srečna! Mogoče bo danes spet koleraba na jedilniku. Juhuuuu!!! Bravo julija!!! IZVIRNO SPOROČILO: aleži Pa da vam povem eno anekdoto,ki se je pripetile prejšnji teden: Bile smo Primorke čakulone v kavarni in seveda po 1 urci sedenja so se nekateri otroci naveličali. Eden se je malo drl in ostale smo šle ven z vozički. Mamica ga je poskušala umiriti v kotičku za otroke in ene zelo prijazna starejša gospa ji je rekla:" Da je prišla spit v miru kavico in da ni prišla v jasli". kako lahko sploh kaj takega izjavlja!!! Seveda jo je na lep način malo skregala in šla. Vsi ljudje in natakarji so samo stmeli in gledali kaj se dogaja. To je pa že preveč!!! Jaz bi ji že povedala svoje!!! V miru naj kavico pije doma! IZVIRNO SPOROČILO: aleži Pa še eno za se : zadnjič sta Žiga in gledala tv in sta prišla med iskanjem po siolu do neke reklame, kjer so kazali koledarje od nagih fantov in je Žiga izjavil:" Tati poglej Bedanca na konju" . Mi2 sva se kmalu polula od smeha IZVIRNO SPOROČILO: Dinki No, danes se bom pa še jaz malo pohvalila oz. mojega sinka. danes smo postavili nov osebni rekord s spanjem. je spal od 8h zvečer do 6.20 zjutraj a lahko verjamete? jaz, skoraj da ne . Je bila pa to verjetno bolj izjema in nekaj v zraku, ker je tudi moj dragi zaspal. Bi bilo pa luštno če bi bilo vsako noč tako . Bravo Tit... kar tako naprej!!! Evo, dohitela sem vas, zdaj grem pa še kaj koristnega neredit... Se "slišimo" kasneje!
|