|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
27.11.2008 21:06:39   
Dinki
Čer punce....
sem prišla pokukat zaradi srečanja pa vidim, da gre vse proti načrtovanemu user posted image .

zdej se še edino za Terido ne ve, drugače sta pa res ostali le še Zala in Lucalu. Jaz (moja malenkost user posted image ) predlagam, da se prestavi srečanje za en teden, da bi lahko prišle še tiste, ki so hotele, torej tina50, timoty, ursi2,...mogoče še katera in seveda potem pridem tudi jaz. Torej prestavimo za en teden....same place, same time?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
27.11.2008 21:13:34   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zala.
Dinki tudi jaz klepetam z vami že od nosečnosti ampak iz pozadine dokler me iz moje samote ni zvlekla san al nčk saj ne vem....tud hec ampak resuser posted image .

No sem vesela, da smo te zbezlale ven iz luknjice user posted image  in da smo spoznale tudi me tebe, ne samo ti nas user posted image .
Ma sej s temi poznanstvi nisem mislila nič slabega, mi je všeč, da smo na vezi vsaj tu na forumu. Je pa tako, da sem bila na vseh srečanjih do sedaj in mi le še nekaj punc fali, da jih še slišim ko jih berem oz. kot je enkrat napisala ena od nas....besede so dobile glasove in obrazeuser posted image .

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
27.11.2008 21:21:23   
mumu
Dober večer mamice

Jst sem spet sama doma, user posted image  pa spet laufira naokrog, ah in ta preuser posted image  aviacja, pa sej sem vedla da se s tem ukvarja k sem ga spoznala...

Srečanje, tut jst mislem da bi blo najbolš, da se prestavi in se seveda prilagodi zdravju in vremenskim razmeram. V končni fazi bi mogoče s Timoty prišle skupaj (če se ona strinja) kaj čmo se pa dve iz istega mesta tako daleč vozit  vsaka s svojim avtom.

Videm da je kar nekaj bolančkov. Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ursi: super link si prpopala, sam problem je k jst tega ne smem gledat, k b prec kej kupila pa čeprav vem da čist nč ne rabi tale naša pupa. Aha pa še tole, kavica je bla pa tko dobra, boljša je od Lukita kot od tebe user posted image  (pa brez zamere).

Mergetka: super za kašico user posted image  le tako naprej.

NČK: lepo da si kupila take škorence kot si je zamislu Matija.

Lucalu: user posted image user posted image user posted image  super za tako taščo, imaš pa res srečo.

Zdej pa kar grem v mižule, nikol se ne ve kakšna noč me čaka danesuser posted image user posted image , upam da bo dobra. Tut vsem ostalim želim mirno noč.

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
27.11.2008 21:36:34   
Zala.
meni je prav pa se vidimo čez teden dni
lepo pančkajte

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
27.11.2008 21:43:05   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Čer punce....
sem prišla pokukat zaradi srečanja pa vidim, da gre vse proti načrtovanemu user posted image .

zdej se še edino za Terido ne ve, drugače sta pa res ostali le še Zala in Lucalu. Jaz (moja malenkost user posted image ) predlagam, da se prestavi srečanje za en teden, da bi lahko prišle še tiste, ki so hotele, torej tina50, timoty, ursi2,...mogoče še katera in seveda potem pridem tudi jaz. Torej prestavimo za en teden....same place, same time?

Se strinjam, dejmo prestavit za en teden. Jaz sem sicer imela namen priti (skupaj s kolegico, o kateri sem vam že razlagala), a je po moje res škoda za tiste, ki so s celjskega konca in se srečanja ta teden ne morejo udeležit... Saj veste, kako je - preden se spet na celjskem zmenimo, bomo že vse nazaj v službah. Tako da že delam nov seznam:

Srečanje v Celju - Planet Tuš, 5. december (petek) ob 10h

Pridejo:

Dinki
Terida (s prijateljico marčevko)
...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
27.11.2008 21:44:02   
terida

Pridejo:

Dinki
Zala
...

Pardon, sem šele zdaj videla, da se je Zala javila.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
27.11.2008 21:47:41   
Dinki
Pa pomojem Lucalu...

Terida imaš ZS.

Lona76.....a si med nami? Kako je kaj s Tajo?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
27.11.2008 21:58:05   
Katy13
Pozdravljene!
Da vas na hitro pozdravim. Od časa do časa pa le pridem pogledat na vas... user posted image user posted image  Se ne morem upreti, saj smo le čvekale skoraj vso user posted image .

Vam moram povedat, da sva bile s Tajo ta vikend v bolnici. Prejšnji teden v sredo je dobila vročino in sva ji dala svečko. Drugi dan jo je dragi pelajl k zdravniku in je rekla, da morata naslednji dan v laboratorij (kri in urin). Čez noč je imela več kot 39 °C vročine in sva ji ponovno dala svečko. Ker pa so bili izvidi urina slabši, nas je zdravnica poslala v bolnico na pregled, vendar so naju obdržali. Ena zdravnica je rekla, da gre za šesto infekcijsko bolezen, ko pa so naju v ponedeljek odpustili, so rekli, da je viroza z izpuščaji. Podobno... Je pa bila od petka do nedelje čisto marogasta. Je dobila tudi kapalno, ker je premalo pila.

Sedaj je na srečo vse vredu.

Se moram pa pohvalit, da ima že 4 zobke. prejšni teden, ko je imela vročino, so ji rasli kot gobe po dežju. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
27.11.2008 21:58:16   
Dinki
user posted image  mamice, ki imate punčke....bi mogoče kupile kaj takega za svoje princeske? user posted image

moj bog, kaj vse se človek ne spomni prodajat user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/salonarji-za-dojencke.html

jaz grem zdej vodoravno.
Lahko nočko punce....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
27.11.2008 22:12:55   
Lona76
Čer punce!!!!

Hvala vsem za pikapoke in kako lepo je videti da ste me pogrešaleuser posted image . Ja sem se trudila vas prebrat ste načvekale .....
Ja tako je s Tajo sva spet pristali na pediatrični user posted image . V ponedeljek zjutraj je bila taja že mnogo slabša, hitro je dihala, pulz ji je narastel in dobila je vročino. Glede na njene težave s srčkom sem se skor us..... da ni napad, nakar se spomnim, da glede na vročino ji pulz lahko naraste. Sva šli k P in ji da ventulin. Taji Ventulin malo prime in naju pošlje domov s pumpico. Jaz vsa vesela da imava pumpico in se bomo hitro zmazali tega user posted image  bronhiolitisa in doma je bila Taja jokava, skos v naročju zaspala vsake tolko v naročju za 10 min. po ventolinu ki sem ji ga dala doma nič bolje. In kličem v ZD ker njena pediatrinja ni delala na šolsko in mi hudič babji reče da ma gužvo. user posted image  In da če me skrbi pa naj se grem pokazat ali k njim ali pa na Metelkovo. Sem si mislila ne ne skrbi me sam nimam kej druzga delat k da v ZD kličem pa gužvo delamuser posted image . In sem se odločila da počakam še eno uro in sem takoj ob 7 na Metelkovi ko odprejo nujno pomoč. Ko pridem tja nobene gužve in ne boste verjele je bila njena pediatrinja dežurna. In ker sva imeli s Tajo seturacijo ok ni vedela kaj naj naredi, ker če imaš ok seturacijo te na Pediatrični nočejo vzeti in je P napisala da ima pospešen utrip. In ko sva prišli na pediatrično so naju seveda sprejeli ker je imela v budnem stanju naša princeska 100 vdihov na minuto. Srček ji je hitreje bil vendar je bilo to posledica težkega dihanja in vročine. Tako da sva šli notri in najprej je dobila infuzijo ker ni hotela v ponedeljek ne jesti in ne piti potem pa še ponoči kisik ker ji je padla seturacija na 85. Presenetljivo pa so jo včeraj zvečer odklopili in ker sva preživeli noč brez kisika sva šli danes domov user posted image . Je pa sedaj dobila neka zdravila ki naj bi preprečevala da se vsak prehlad spremeni v bronhiolitis. Upajmo da bojo prijela, ker ne primejo pri vseh in naredili so ji teste za alergije in kožni so bili vsi negativni, tako da so ji naredili še krvne. Seveda je bilo prvo vprašanje če je starejši v vrtcu in sem povedala da je bil doma 5 tednov in evo smo dobili zdravila. Verjetno če neb bil bi me kregali. Tako da Tilen v vrtec midve v bolnico vse v istem dnevu. Taja seveda še ni zdrava ne pričakujejo pa poslabšanja. Tako da bo verjetno spet hropla 4 tedne.
Je pa Tilen v vrtcu zadovoljen in pravi da gre rad. Tudi v vrtcu so rekli da se je spremenil in da se vidi da je bil dolgo doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Mergetki, Mumu in NČK za izvide. Mumu upam da kisika nikoli več ne uporabite, Mergetki da začnete počasi jesti. Je hudič ko tlačiš v usta user posted image  se pa stran obrača, in NČK upam da vam do enega leta izzvenijo še preostale alergije

Čestitke mamicam za velike RD-je in user posted image  za mini RD-je.

Bravo za nove napredke, pa kakšne lušne slikice ste spet vse dale gor.

Videla sem oblekice za punčke božičkaste v H&M cene ne vemuser posted image

NČK lepo si odreagirala pri šoferju, jaz se kaj tako genialnega nebi spomnila, jaz bi mu verjetno vse preklela in vsa besna odšla, ker sem reeeees hitre jeze žal. Pa hvala bogu da se vama ni kaj hujšega zgodilo

Toliko za enkrat se opravičujem ker nisem vse pokomentirala ampak ste res tooook načvekale da sem med branjem pol pozabilauser posted image
Zdej grem pa spat ker sem zaspana ker v pediatrični je imela naša Taja super zabavo se je s svojim kablovjem igrala. S kablom od infuzije in s kablom od kisikauser posted image . Ob štirih zjutraj prvo noč pa od 12-2h. Ja tko je to ker je v sobah presvetlo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
27.11.2008 22:17:31   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

user posted image  mamice, ki imate punčke....bi mogoče kupile kaj takega za svoje princeske? user posted image

moj bog, kaj vse se človek ne spomni prodajat user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/salonarji-za-dojencke.html

jaz grem zdej vodoravno.
Lahko nočko punce....

res krasno. Se pa vidi da sem zaspana ker sem prebrala v naslovu solariji za dojenčke in mi ni bilo čisto nič jasnouser posted image . Kakšni čevlji če je pa v naslovu solarij? In zakaj sprašuješ če bi me ki imamo punčke to kupileuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
27.11.2008 22:23:14   
Lona76
Joj Zofy morm še tvojo taščo pokomentirat. Hudič babji ne morm druzga rečt, ampak tut jst mam tazga tasta in taščo. Naj vam povem zgodbo ko sva z možem stanovala v njihovem stanovanju. Oni so živeli drugje. In ga. tašča je imela v tem stanovanju pisarno, g. tast pa je hodil na vrt. In niti 1 nista pozvonila ko sta prišla, hodila sta po stanovanju v čevljih, vdrla sta v stanovanje in enkrat s Tilnom počivava (bil je še dojenček) in seveda ko je on spal še mamica v posteljo. In sem se slekla da nisem šla v hlačah spat ampak samo v tangicah. In pride g. tast v spalnico me spraševat če imam vodoodporen fulmaster in potem pride še ga. tašča in vrešči Tilnu oooo a si spal jaz pa kot kup nesreče v postelji pokrita in gledala kako hudiča naj zdaj ustanem da jima ne pokažem svoje prelepe riti. In gospod in gospa nista bla toliko da bi šla ven. In pol sem jima rekla zelooooo prijazno da bi se rada oblekla in bo on dobil svoj flumaster potem pa sta šla ven, samo problem je nastal ker sta čakala v dnevni sobi jaz pa sem imela tam in trenirko in haljo. user posted image  Sem mogla pol t gmašne hlače oblečt da sem se ven prikazala. No če bi se mi to zdaj zgodilo bi verjetno vstala pa naj stari gleda mojo rit. Jo nebi dolg k bi tašča zafarbala pa tasta stran zulekla. Rečt pa nič nisem smela ker sem bila na njihovemuser posted image .

Zdej pa res grem

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
27.11.2008 22:24:16   
Lona76
Očitno sta se obe Taji odločili malo obiskati bolnišnico. user posted image user posted image Katy da je Taja že ok.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
27.11.2008 22:38:55   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Joj Zofy morm še tvojo taščo pokomentirat. Hudič babji ne morm druzga rečt, ampak tut jst mam tazga tasta in taščo. Naj vam povem zgodbo ko sva z možem stanovala v njihovem stanovanju. Oni so živeli drugje. In ga. tašča je imela v tem stanovanju pisarno, g. tast pa je hodil na vrt. In niti 1 nista pozvonila ko sta prišla, hodila sta po stanovanju v čevljih, vdrla sta v stanovanje in enkrat s Tilnom počivava (bil je še dojenček) in seveda ko je on spal še mamica v posteljo. In sem se slekla da nisem šla v hlačah spat ampak samo v tangicah. In pride g. tast v spalnico me spraševat če imam vodoodporen fulmaster in potem pride še ga. tašča in vrešči Tilnu oooo a si spal jaz pa kot kup nesreče v postelji pokrita in gledala kako hudiča naj zdaj ustanem da jima ne pokažem svoje prelepe riti. In gospod in gospa nista bla toliko da bi šla ven. In pol sem jima rekla zelooooo prijazno da bi se rada oblekla in bo on dobil svoj flumaster potem pa sta šla ven, samo problem je nastal ker sta čakala v dnevni sobi jaz pa sem imela tam in trenirko in haljo. user posted image  Sem mogla pol t gmašne hlače oblečt da sem se ven prikazala. No če bi se mi to zdaj zgodilo bi verjetno vstala pa naj stari gleda mojo rit. Jo nebi dolg k bi tašča zafarbala pa tasta stran zulekla. Rečt pa nič nisem smela ker sem bila na njihovemuser posted image .

Zdej pa res grem

Taji pa upam, da se stanje res ne poslabša več in da bo šlo sam še na boljše!!!!!
user posted image user posted image user posted image

KAty13, tvoji Taji pa user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke.

Lona, sem se zdaj  user posted image user posted image user posted image user posted image ,  si kr predstavljam tasta z izbuljenimi očmi in taščo, ko ga user posted image gleda.....

Salonarji pa, kako prednost mate mamice pupik user posted image , pa kake božičkove oblekice neki...

Ajdi punce, lahko nočko!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
27.11.2008 22:43:29   
TIMOTY

Večer,

Moj bebek je zaspal in upam, da bo današnja noč bolj mila kot včeraj, je tako bogi- ma čist steklen pogled, prav vidi se mu, da je bolanček user posted image user posted image .
Jst sm tud za, da se srečanje prestavi, moram pa povedat, da mam 6. 12. izpit in takrat ne morem. Je pa itak velik od vremena odvisno in naših malčkov oz. njihovega zdravja.

NČK: user posted image user posted image user posted image user posted image , da si se postavla v njegovo kožo in mu kupila tako zaželjene spiderman škornje, pa bo okrog govoru kako je mami kul, da mu je kupila te škornje user posted image . Super.
In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Anji, da je tako pridno trenirala sedenje in da se že tako dobro postavlja na nogice.
Kako hitro rastejo in se razvijajouser posted image .

Mumu: Če si ti za sm tud jaz, z veseljem- si bomo družbo delali, boljš tako. 3 babe pa 1 dec - bo moj Timi v manjšini user posted image , bomo vidli kako se bo znajdu user posted image .
Veš, pred nekaj dnevi nazaj sm se spomnila kako je blo v porodnišnici k je tvoj user posted image šale pokal, medve reve pa se še režat nismo mogle user posted image - ja, zdej mi je pa lahko smešno. Pa poglej zdej kolk je že to nazaj, čas gre tako hitro user posted image in naši bebeki tako šibajo naprej...hmmmm, kaj vse jih še čaka....in nas user posted image
Mi lahko zaupaš pr kateri/mu pediatru/pediatrinji imaš svojo Tio??? Pa če si zadovoljna????

Vprašanje: Kako shranjujete juho?? Kje in za koliko časa??? Jst sm mojmu bolančku danes skuhala juho iz piščančjih prsi in velik mešane zelenjave- brez krompirja. Mal prevelik sm skuhala in me zanima kako lahko shranim??user posted image

Katy13: user posted image user posted image user posted image za zobke, pa še dobro da je s tvojo Tajo vse OK! Naj se to več ne ponovi. Želim ji polno zdravja.

Lona76: Grozno je ko otrok zboli, jst upam da mi ne bo nikol treba it na pediatrično. Me zelo veseli, da je tvoja Taja zdej v redu in naj tako tud ostane. Tudi njej želim polno zdravja!

Dinki: Te salonarji za pupe so pa odštekani. Nebi si mislila, da bom to kdaj vidla- noro!
Lep večer še naprej in  user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
27.11.2008 23:00:43   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Moj bebek je zaspal in upam, da bo današnja noč bolj mila kot včeraj, je tako bogi- ma čist steklen pogled, prav vidi se mu, da je bolanček user posted image user posted image .
Jst sm tud za, da se srečanje prestavi, moram pa povedat, da mam 6. 12. izpit in takrat ne morem. Je pa itak velik od vremena odvisno in naših malčkov oz. njihovega zdravja.

Vprašanje: Kako shranjujete juho?? Kje in za koliko časa??? Jst sm mojmu bolančku danes skuhala juho iz piščančjih prsi in velik mešane zelenjave- brez krompirja. Mal prevelik sm skuhala in me zanima kako lahko shranim??user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega zakladka, da čimprej ozdravi!!!!

Men je tudi danes ostala kurja juha in sem jo dala v hladilnik za jutri. Včasih jo dam pa v plastične vrečke za v skrinjo in pol v jogurtov lonček in v skrinjo. Ne vem, kolk časa jo maš lahko tko, ampak jaz jo nameravam porabit zihr v enmu mesecu.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
28.11.2008 6:59:41   
Ursi2
Dobro jutro!user posted image

Noč je bila ena izmed boljšh, je Luka pridno user posted image . Je sicer 2x jedel in ene 3x se neki začel zbujat, ampak sem ga nazaj user posted image brez dojenja!user posted image
Zdej pa ne morem spat, me glava ful boliuser posted image , pa sem prišla malo na Rr, da vidim, če mi bo kaj pomagalo proti glavoboluuser posted image

Luka je tudi danes user posted image kavico, ker vam je bila včeri tako všeč!
user posted image

Srečanje: Res mi je žal, da ga ne bouser posted image in da je tako prišlo, je pa res, da je zdravje naših zakladov itak na prvem mestu, pa tudi vreme je tako takouser posted image
Tako da sem tudi jaz za naslednji teden ob istem času!user posted image user posted image user posted image Ali boš Timoty kljub temu lahko, če boš imela v soboto izpit?

Juha: ponavadi jo tudi jaz user posted image več-goveje ali kurje juhice in jo dam nekaj v hladilnik za naslednji dan, nekaj pa jo v male lončke dam, tako da je ravno za eno porcijo za Lukija. Pa jo nekje v 1 mesecu porabim. Ampak to imam čisto juho, brez zelenjave.

Timoty, upam, ga je Timi že boljši in da je bila vaša noč prespana! Za vsak slučaj pa  en kup user posted image user posted image user posted image , da bi šlo samo še na boljši!!!!!!!!!

Katy13, samo da ste boljši!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čestitke za zobeka!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Pa zanimivo, da so rekli, da je bila viroza in ne 6. bolezen. Kaka je pa razlika med eno in drugo?user posted image

Lona76, si lahko samo predstavljam, kako si se mogla počutit in vem,  kk je grozno, ko je tako bolan, da ne veš kaj bi nardil!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
No, da je le boljši in da ste doma!user posted image user posted image user posted image Bo šlo zdej samo še bolje!!!!!!!!!!Vseeno pa tudi vam en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa upam, da bo tole zdravilo vam pomagalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ah, ja, čez kablovje ga pa ni. To je pa ziher res najboljša igračka!user posted image user posted image

No, o tvoji tašči pa tastu pa ne bom zgubljala besed. Čeprav, mogoče bi pa takrat pa vsaj tašča skapirala, da nima kaj vdirat, sploh, ko bi bila lubosumna pa jezna, ko bi tast vidu kako seksi tazadnjo ne pa njene......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Super, da gre Tilen rad v vrtec.user posted image user posted image Dej povej mi, kako mislijo da se je spremenil in da se mu pozna, da je bil doma? Sej vem, da je mogoč smešno vprašanje, samo me res zanima, ker še nimam teh izkušenj, si pa precej delam enih skrbi pa tez glede vrtca. user posted image user posted image Sem smotanauser posted image

Dinki, pa kje si našla tale link!user posted image user posted image user posted image  Ah, boge punčke!!!!Upam, da ne bomo kje vidli še kakega fanta obutega v njih!user posted image user posted image  Ja, pa res vse mogoče izumijo.user posted image user posted image Mi pa gremo pa une copatke naročujemo, če pa so tile tako praktični pa udobni!user posted image user posted image user posted image
Super za Tita, da je tako lepo jedel, tudi če je bilo samo pretlačeno.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucalu, super, da imaš tako taščo!user posted image user posted image Ja, kot je rekla Dinki, bi lahko vodila en tečaj: Bonton za tašče alia pa mogoče vsaj knjigo napisala, da bi jo lahko za darilo dale, da malo preberejo!user posted image user posted image user posted image

No, morem pa rečt, da je vsaj glede tega si moja tašča že dala do povedat, da se potrka in počaka, da se ji odgovori. Ker če ne, bi bila pa že parkrat kriza, ko bi naju dobila zraven user posted image . Mislim, da bi me to pa minilo, da Luka ziher kr zlo dolgo niti pod razno ne bi mogu dobit kake ga brateca ali sestrce!!!

No, ravno ta teden se nama je to zgodlo, je pa pol rekla, da naj obesima en znak,user posted image da bota vedla da  user posted image in ne bota hodla gor!user posted image user posted image   Itak da sem znorela, da nisma v hotelu. user posted image A naj ji moderc obesim na vrata? No, sem ugotovila, da je najboljš, da si dam duška in sem glasna, user posted image da sploh ne bo rabla met kje kakega znaka obešenega!user posted image user posted image user posted image  Me še zdej pogreje, ko se spomnem!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
28.11.2008 7:06:59   
aleži
Nejc in Matic vse naj najjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Pa se mi zdiuser posted image ,da je zadnjič na srečanju rekla NČK, da ima  RD. (upam,da nisem tudi jaz kaj zamešala, če ne user posted image ) pa vse najboljše in ostami še naprej dobra mamica škratoma!!!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
28.11.2008 7:18:22   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Pokomentirala vas bom kasneje, se samo na brzino javljam, da vidim kaj ste rekle glede srečanja... Mi je všeč, da se bo prestavilo in še bolj mi je všeč, da nas bo takrat več!!! user posted image

Nejc in Matic vse najboljše za vajini obmesečnici!!! Veselja, novih podvigov, pridnega papanja in predvsem zdravja vama želim!!! user posted image

Pridejo:

Dinki
Zala
Ursi2
lucalu
...

Toliko zaenkrat, dete me kliče... naglas!!! user posted image  Več kasneje...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
28.11.2008 7:26:43   
Ursi2
NEJC in MATIC, vse naaajboljše za obmesečnici!!!!!!

user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
28.11.2008 7:38:25   
tina50
jutro!

sam na hitrco, ker čakam Lana da se zbidi in greva potem k zdravnici!user posted image
je imel revček ob petih zjutraj čez 40 vročine!user posted image user posted image , sem mu hitro svečko dala, sam sm pa zdajle klicala k Z, pa je rekla sestra naj pridema, ko se zbudi!

sam tolk sem vidla, da ste srečanje prestavile! meni je žal da je do tega prišlo, sam jepa res kot je napisala lucalu, bo pa mogoče nas več takrat! jaz takrat pridem sigurno, če bo le zdravje!

lp, se tipkamo kasnej!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
28.11.2008 8:04:31   
mumu
NEJC
user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
28.11.2008 8:05:24   
mumu
MATIC

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
28.11.2008 8:57:29   
Lona76
Dobro jutro!

Vse naj naj Maticu, pa Nejcu pa seveda tudi NČK če informacija velja. Vsi bodite zdravi in veseli še naprej.

Noč preživeta ok. Se je miška zbudila ob štirih in potem ob pol sedmih. Je pa po mleku ob štirih takoj nazaj zaspala ker ni blo kablovja pa tema je bla se ni mogla igratuser posted image .

Lanuuser posted image da  se čimprej pozdravi.
Ma vsem user posted image  miljonuser posted image . Ne vem kaj je to z našimi zakladki preveč bolehajo.

Kar se tiče tega da se Tilnu vidi da je bil doma je pa vzgojiteljica rekla da je bolj miren, pa vse mu je spet zanimivo. Vse kar delajo in vse igrače. Ampak ne bo več dolgo tako.user posted image  Ga mam na sumu da bo drug teden že razgrajačuser posted image .

Ja Taja sedajle že pridno spi mami pa itak na RR, namesto da bi kaj naredila po stanovanju. Ma itak ne bo noben namesto mene. Bom že. MOrm pa pospravt ker mogoče jutri prideta g. tast in ga. tašča na kosilo. Pa se more vse svetituser posted image .
Danes za kosilo bo imela taja zelenjavno juhico ker premalo pije in ji morm z redko hrano dajat tekočino. Za malico bo imela rinklo in hruško pa mogoče še malo kakija, jaz pa se bom mastila z mesnim sirom za kosilo.
Včeraj pa sem spekla musako z ohrovtom. Madonca je bla dobra. Še zdej se mi sline cedijouser posted image . Jo je mal ostalo ne vem če je nebi kr zdejle pojedlauser posted image

Aja juho pa jaz imam en dan v hladilniku (govejo) če pa še ustane jo pa dam v skrinjo. Pa ne ostane v skrinji več kot par dni ker govejo juho vsi obožujemo. Tudi ta najmlajša jo zmaže. Pa seveda zmrznem čisto brez zelenjave ali kakšne zakuhe.

Zdej pa grem še mal tv pogledat. Da vidim kaj je kaj novega user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
28.11.2008 10:45:11   
TIMOTY
Jutro!

Naša noč je bla tko tko, ful se je prebujal revček moj- vročine danes nimamo user posted image . Ful mi hrope, a mislite da bi ga mogla pelat k zdravniku, da mu pljučka posluša user posted image ?????????????????????? Kako je grozno, ko maš bolnega otroka, tolk skrbi.....user posted image
Zdej se pa igra, jst pa tle visim, ampak bo kr treba kaj nardit- pa se mi tko ne da!!!
Še malo vas pokomentiram in letim!
Vsem bolančkom pa že kr zdej pošiljam nešteto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ki že letijo proti vam!! Čimprej se pozdravite vsi, držim pesti!

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega zakladka, da čimprej ozdravi!!!!

Men je tudi danes ostala kurja juha in sem jo dala v hladilnik za jutri. Včasih jo dam pa v plastične vrečke za v skrinjo in pol v jogurtov lonček in v skrinjo. Ne vem, kolk časa jo maš lahko tko, ampak jaz jo nameravam porabit zihr v enmu mesecu.

user posted image   za oboje.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Luka je tudi danes user posted image kavico, ker vam je bila včeri tako všeč!
user posted image

Tako da sem tudi jaz za naslednji teden ob istem času!user posted image user posted image user posted image Ali boš Timoty kljub temu lahko, če boš imela v soboto izpit?

Juha: ponavadi jo tudi jaz user posted image več-goveje ali kurje juhice in jo dam nekaj v hladilnik za naslednji dan, nekaj pa jo v male lončke dam, tako da je ravno za eno porcijo za Lukija. Pa jo nekje v 1 mesecu porabim. Ampak to imam čisto juho, brez zelenjave.

Timoty, upam, ga je Timi že boljši in da je bila vaša noč prespana! Za vsak slučaj pa  en kup , da bi šlo samo še na boljši!!!!!!!!!

Najprej HVALA Lukcu, da je tko dobro kavo skuhal, pravi mojster user posted image .
Glede srečanja in izpita- ja, se bom potrudila, nč pa ne obljubim, ker nevem še kako bo, sej smo na vezi. Bom pa vse moči vložila v to da mi rata pridet!
Hvala tudi za odgovor glede juhe, pa za pika poke - te so najbolj potrebne!

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

No, ravno ta teden se nama je to zgodlo, je pa pol rekla, da naj obesima en znak,user posted image da bota vedla da  in ne bota hodla gor!user posted image user posted image   Itak da sem znorela, da nisma v hotelu. user posted image A naj ji moderc obesim na vrata? No, sem ugotovila, da je najboljš, da si dam duška in sem glasna, user posted image da sploh ne bo rabla met kje kakega znaka obešenega!  Me še zdej pogreje, ko se spomnem!

user posted image user posted image user posted image    Ja, če boš glasna bo pa valjda vedla user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

jutro!

sam na hitrco, ker čakam Lana da se zbidi in greva potem k zdravnici!
je imel revček ob petih zjutraj čez 40 vročine! , sem mu hitro svečko dala, sam sm pa zdajle klicala k Z, pa je rekla sestra naj pridema, ko se zbudi!

sam tolk sem vidla, da ste srečanje prestavile! meni je žal da je do tega prišlo, sam jepa res kot je napisala lucalu, bo pa mogoče nas več takrat! jaz takrat pridem sigurno, če bo le zdravje!

lp, se tipkamo kasnej!

Ubogi Lan, upam da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC in MATIC vse naj naj za obmesečnico.

user posted image      user posted image    user posted image

Lep dan vam želim user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 28.11.2008 10:49:35 >

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?