TIMOTY
|
Pozdravljene! Nekaj cajta me ni, ve ste pa toooooolk načvekale, da me je kr vrglo . Včeraj sm šla v Baby center pogledat za kombinezončke ( mam še bon za 30 eur ) in jih ni pod 50- 60 eur, pa sm bla tolk šokirana- tle so pa dragi, sej mi ne raste denar namesto sobnih rož . No, pa sm si rekla, da grem še v Pikapolonico pogledat in ga dobim za 19,90 eur + 30% popusta- pa nism mogla vrjet - je baby modre barve, ima še rokavičke zravn in za nogice- v Baby centru pa nč od tega, vsaj tle pr nas ne. Pol sm mu pa še 3 bodije vzela, eno trenirko, pa ene teniske- ful mehke - pa je blo vse skup okrog 35 eur! Zadovoljna- ful . Pol je popoldan dež padal in nismo mogli na sprehod. Danes smo pa bli na sprehodu in mu je blo udobno v kombinezončku, je meu rokice tako tople. In glih pridemo pred blok, mali pa zaspi- mi je blo tako hudo, da bi ga zbujala. No, odnesem ga do 4 nadstropja do našega visokega stanovanja in ne boste verjele....dam ga na previjalno, ga začnem slačit on pa še kr spi revček zmatran. Tako da sm ga slekla, dala v posteljico in je spal naprej, sploh se ni zbudu frajer. Zmatranček moj! Današnji jedilnik: Zajtrk: dojenje + malo zmiksanega sadja Malica: sadni jogurt Kosilo: porova gosta juha + nadrobljen kruh ( zelo navdušen! ) Malica:Hipp kašica Večerja: dojenje + malo porove juhice Meni se zdi, da mu dojenje ni več dost za popoln obrok , Ker po dojenju še velik poje. Vprašanje: Kako skrbite za zobke ? Mi imamo 2 vrste ščetke, najprej sm uporabljala prvo, zdej pa drugo. Ampak se mi izmika in jih težko operem ( ima 6 zobkov ) in me zanima kako to vi izvajate???????? [/link]- tukaj poglej! Pa še nekaj: Kako v tem hladnem vremenu oblečete svoje , ko greste na sprehod????? In kako so oblečeni, ko jih date spat???? S čim jih pokrivate???? Naš spi v pajacu, ki je namenjen za spat in je pokrit s koutrom. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 No, pa sem rekla, da bom vidla, kk bo kaj Luka vse skupi sprejel. IN ...........fullll je užival. Sploh ni bilo variante, da bi šla kam drugam. Jih je gledal, pa užival in migal z glavo. Tk je bil posrečen. Še nekaj slik, kako je izgledalo: Lukcu, da je tko z zanimanjem poslušal band, pravi cukr je- svaka mu čast, naš bi se najbrž ustrašu in začel jokcat . Luka je pa že zdej pravi muzičar. Mogoče bo pa kot oči- , karkoli bo- bo najboljši ( cukr mali ). Ursi2: Tvoje kavice, sladice, zajtrki so pa vedno božanski in mi polepšajo dan, lepo da se tako potrudiš za vse nas. Vedno znova se jih ! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 kosilo:juha iz telečjega mesa+korenček+koruzna testenine+telečje meso; krompir pečen zraven pečenke+pečena zelenjava (bučke, rdeča paprika, cvetača, brstični ohrovt) Hmmmm, tole me zanima....Ursi2 kako daš Lukcu pečen krompirček in pečeno zelenjavo? a mu to kaj pretlačiš, zmiksaš ali Luka že lepo je hrano tudi če je v kosih? Tudi pri ostalih me zanima kako jim dajete hrano. Jaz moram Titku še zmeraj vse orng pretlačiti ali rahlo zmiksati, ker če so kaki koščki se mu začne dvigovati, pa ga kar nočem siliti prehitro. Vidim pa da lepo prežvekuje hrano....pa naj omenim tudi to, da nima še nobenega zobka. Jst mu hrano samo še pretlačim, da so koščki, ker uživa v žvečenju. Če mu zdej čist zmiksam noče več jest. Pa sej so si vsi različni, enkrat bodo vse jedli. IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Pa še eno prednovoletno vprašanje Boste ve jelko postavljale na tla al jo boste dvignile? Vprašanje se tiče samo tistih mamic, katerih otročki se še ne plazijo? Tle se pa strinjam z Mumu in mislim, da bi blo še najbolje kr na strop pršraufat, sm nevem kako bi pol okraski gor ostali , hmmmm...mogoče bi jih mogla prlimat gor . Na višjem bo sigurno. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 A pri vas že sneži? Pri nas pa ni še nič! Pa še eno vprašanje. Danes sem gledala in na koncu tudi vzela corn fleks, da bi ga kdaj pa kdaj dala Lukiju za zajtrk-npr. enkrat na teden. Ker res nimam idej, kaj bi mu lahko devala takega, da bi bilo vsaj malo različno, ne pa vsak dan eno in isto. kaj ve mislite, bi mu ga lahko dala. Je sam koruzen, ni kaj drugega not, kar ne bi smel jest, zato sem ga tudi vzela. No, če nič drugega, ga bom pa jaz pojedla, mi že kosmiči pri ušesih ven gledajo!! Tud pr nas nč snega . Mislim, da s corn fleksi ( koruznimi ) ni panike. Še idejo si mi dala- , tako da bomo tud mi to začeli prakticirat. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka A se lahko malo pohvalim? (če je odgovor ne, potem dalje ne beri ) Poznate igrico scrabble? No, matija jo je privlekel na dan in prelagal tiste črke. Seveda jih ne pozna, ga pa zanimajo. In tako drži v roki črko S in R ter na glas premišljuje, katero besedo lahko sestavi. In se domisli SARA. Potem mu predlagam, da naj res sestavi besedo sara. In jo je. glede na to, da je sestavil čisto sam, sem prav ponosna Z malenkostmi kot je smer pisanja, se pa ne bomo obremenjevali. Še. Mi smo pa dobili, pa zobka . Sta sicer iz krompirčka , tako da smo spet brez. Ampak bo že. Matija, super je napisau. Jst bi bla glih tako ponosna in se nebi obremenjevala z malenkostmi. Kakšen cukrček je tvoja Anja, bravo tudi za krompirjeve zobke. IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Aha, jutri greva spet v pediatrično in upam, da zadnjič! Mora pa biti danes od polnoči naprej tešč in ga bomo pač najbrž nosili, ko bo hotel jesti. Držte pesti! Držim pesti, da se ne boste več vračali na pediatrično! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 ena izmed slik, ki jih bom poslala na voščilnici za novo leto Ta slikca mi je pa kr dan polepšala, kako je luškan- super slika za na voščilnico. IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Vidim, da je bilo spet nekaj novih slikic. Ma prav vsi so eni angelčki . A je tudi vam kaj hudo, ko tako hitro rastejo? Se mi zdi, da bojo vsak čas stari 1 leto in ne bomo mogle biti več toliko z njimi Ja, meni je ful hudo, ker naši sončki tako hitro rastejo. Ne bom nč pisala, ker mi gre kr na . IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Kaj se mi je danes zgodilo!!!! Z matijem sva se dolgo zadržala v mestu, pa sem sklenila da jo odbriševa domov z busom. In, ko izstopava iz busa, je šofer takoj zaprl vrata - mi zaprl roko s katero sem držala matija, ki je bil še v busu! Enostavno je zaprl in speljal!! Hvala bogu so bili ljudje v busu toliko prisebni, da so mu zaupili, naj ustavi. Bilo je grozljivo! To je pa zelo slaba izkušnja, me veseli da ste celi. Joj, kr groza me je blo k sm ta post prebrala!! meni bi se najbrž čist zrolalo. Sm da je vse ok. IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Naša zelenjava: Julija je včeraj pojedla 50 ml riža s kolerabo, sem bla tko srečna! Mogoče bo danes spet koleraba na jedilniku. Sem ji pa danes zjutraj pripravila suhe fige, spet ni bilo dobro miš moja zbirčna! Julija. Pa bo tud zelenjava stekla po grlu. IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Punce jaz sem se odločila, da bom šla na 6-urni delovnik. A katera kaj bolj pozna te zakone? Ne najdem nikjer na netu, kolikokrat se lahko vmes premisliš, da bi šel na mogoče še krajši 4-urni delovnik, al pa na normalnega. Ne vem, kako si oni to predstavljajo, da bom kar zdaj povedala, da bom delala do Julijinega šestega leta 6-ur?! Jaz ne zmorem tako dolgoročnih planov. Najbolje, da se pozanimaš na centru za socialno delo, tam ti bodo vse obrazložili. IZVIRNO SPOROČILO: aleži Pa da vam povem eno anekdoto,ki se je pripetile prejšnji teden: Bile smo Primorke čakulone v kavarni in seveda po 1 urci sedenja so se nekateri otroci naveličali. Eden se je malo drl in ostale smo šle ven z vozički. Mamica ga je poskušala umiriti v kotičku za otroke in ene zelo prijazna starejša gospa ji je rekla:" Da je prišla spit v miru kavico in da ni prišla v jasli". kako lahko sploh kaj takega izjavlja!!! Seveda jo je na lep način malo skregala in šla. Vsi ljudje in natakarji so samo stmeli in gledali kaj se dogaja. To pa je mogla bit neka zagrenjena starka, da kaj takega izjavi!! Res IZVIRNO SPOROČILO: aleži Pa še eno za se : zadnjič sta Žiga in gledala tv in sta prišla med iskanjem po siolu do neke reklame, kjer so kazali koledarje od nagih fantov in je Žiga izjavil:" Tati poglej Bedanca na konju" . Mi2 sva se kmalu polula od smeha IZVIRNO SPOROČILO: Dinki No, danes se bom pa še jaz malo pohvalila oz. mojega sinka. danes smo postavili nov osebni rekord s spanjem. je spal od 8h zvečer do 6.20 zjutraj a lahko verjamete? jaz, skoraj da ne . Je bila pa to verjetno bolj izjema in nekaj v zraku, ker je tudi moj dragi zaspal. Bi bilo pa luštno če bi bilo vsako noč tako . Tit. Mislim, da bi bla res vesela, da se ta rekord ponovi vsak dan- jaz ti privoščim!! Slike s srečanja: SUPER STE!!! Ve in vaši zakladki!!! IZVIRNO SPOROČILO: lucalu Še en pozdravček mojega bejbija!!! Joj, kako je lep, pa te velike prelepe učke. Se mi je kr ogrel. Če bi imela punčko bi jih kr poparčkala . Perp: Čestitam za zaroko . Zelo lepo. Jst tud upam na to, sm trenutno ni cajta- upam pa da kmalu! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka gospe, tolk sem vesela, da se samo na hitro javim, da vam povem: kooooooončno (po 3tednih) smo dobili rezultate alergijskih testov in anja NI alergična na mleko!!! A veste, koliko hrane ji lahko zdaj ponudim Je pa alergična na sojo, banane in janež, kar kaže tudi kri. Torej, adijo čokolade (sojin lecitin je v vseh čokoladah, tudi v tistih v DM( ) - kolikor sem uspela vidt). Juhu. Zdj pa šibam južno delat: krompir v kosih s koruzico (vložena DM ) z na maslu popraženim kitajskim zeljem. Kako bo uspelo, bomo pa videli. Bova pa jedli obe. Popoldne ko bo pa dedec doma, bojo pa zele pa kubase jujuhuuu ker ni KM alergije !!!! Super, da ni alergije na KM!!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 Jaz bi še enkrat naredila seznam za srečanje, da bomo okvirno vedele! PLANET TUŠ 28.11.2008 ob 10:00 Ursi2 lucalu Tina50 Zala(če bo lahko zaradi službe) terida(če ne bo preveč snega) druge se, pa dajte same na seznam, ker moja pamet ne potegne tako dolgo nazaj! No pa je šlo vse h . Jst ne morem pridet na srečanje- pridejo njegovi babica in dedek iz Rovinja malega pogledat. Tko da če naju ne bo ga bosta težko vidla . Sm bla tko jezna. No ja, pa drugič. Upam, da vam bo vreme naklonjeno in da boste uživali! IZVIRNO SPOROČILO: Zofy No, ko ste spet neki tašče omenjale... jao, moja je res vsakič, ko gremo na Štajersko hujša. Oz. vsakič jo bolje spoznam. Zdaj sva se še z mžem pred njo skregala, ker je mož itak vedno ves živčen, ko gremo gor. Ker se ona še vedno z njim obnaša kot da je 15 letni mulc in mu non stop neki ukazuje. Ampak ona je zanj še vedno najbolj zlata mamica, moja mama pa naj bi bila zmaj. No, pustimo to. Zanima me vaše mnenje. A se vam zdi normalno, da pride tašča k nama v spalnico (v bistvu je to bivša soba od moža, ki je zdaj dnevna), ko sliši, da ste budni? In ne, da bi samo vrata odprla, prav pride notri k glavi, ko imam še vse zlepljene oči od krmižljev in jutranji zadah in ko bi v bistvu še malo poležala. In začne praševat kaj bova jedla, kaj bom jaz jedla, če mi prinese sok v posteljo....WTF??? Mene to res ful moti, nimam nobene zasebnosti tam. In zdaj, ko smo bili gor, mi je kar Julijo vzela, pa hotela rolete dvigovat, da bo Julija sončka vidla, pa kazat listke od rož. Midva pa še v postelji. Je ona čudna al sem jaz?? Meni gre to res ful na živce, moja mama si nebi kaj takega drznila pod nobenim pogojem. Odkar sva skupaj (10 let), ni moja mama niti enkrat prišla v sobo, ko sva bila midva v njej. Še ko sem sama, ne pride. In mož pravi, da kaj pol Mislim, da mora to on z njegovo mamo poštimat, ji ne morem jaz govorit, da v lastnem stanovanju ne sme v sobo, ko midva spiva, kaj pravite? Kaj bi ve naredile? Dobro, zdaj pa mož domov prihaja. Moram prekinit, da me ne zaloti, da njegovo zlato mamico šinfam Ja, to bo maral pa kr tvoj mož poštimat. Tako pa sigurno ne gre. Jst bi čist znorela, grozno!!!!!! Bi se pa sigurno z njim najprej pogovorila, stvar bi mogu pa on razčistit. Meni se zdi, pa čeprav sta v njenem stanovanju- sta pa v svoji sobi z namenom, da ona nima kej not iskat!! Držim pesti, da se zadeva razčisti. IZVIRNO SPOROČILO: san kaj je urban zdele naredu... sedim natleh, on pripuza k meni, se z eno rokco mal oprime moje noge, se spusti in sam dvigne in sekundo stoji sam in pol vidi mene čisto šokirano in se začne smejat, se vsede na tla in ponovi vajo... hehe, me je tok šokiral, da sm vam mogla to povedat Urban, še malo pa boš tekala za njim. Super. IZVIRNO SPOROČILO: aleži Pa še to: končno je dobila še drugo enkico. Srčno upam,da bo danes bolje spala in da gre po zgledu marčevcev na črko T. pa še slikico od mojih dveh dvojčkov za drugi zobek in upam da bo noč mirna. Na fotkah sta pa taka cukra . IZVIRNO SPOROČILO: aleži San: Urbanu. Naša tudi že stoji na nogic: se oprime, hlač, kavča, mize, stolice,... vse kar ji pride pod roke in je ne smem spustit, da jo ne vidim, ker potem mi kaj ušpič;, hodi tudi, če jo držim pod pazduho Tudi naš se že oprijema predmetov- vse kar mu pride pod roke in se vstaja in smeji, tako vesel da mu je uspelo. In če ga držim za rokice kr nogice naprej daje in počasi dojema da daš eno pred drugo in greš naprej . Kakšni cukri so ti naši malčki in malčice!! IZVIRNO SPOROČILO: terida Pa dejte Eriko prepričat, da je fajn bit v klubu prespanih noči - mislim, da dela zgornjo dvojkico in imamo spet jok ponoči. Le kdaj bodo vsi zobje zunaj, da bo mir... Želim vam, da zobje čimprej ven pririnejo in dajo mir, tako boste lahko spet pridno pančali. Držim pesti!! IZVIRNO SPOROČILO: terida Midva sva par let nazaj hodila na en jezikovni tečaj. Enkrat, ko smo se učili hrano, je učiteljica vsakega vprašala kaj zna shuhat. In potem smo pač odgovarjali. In pride do mene in jaz se pohvalim, da znam marsikaj naredit, pa to pa ono (takrat sem bila ravno v neki super kuharski fazi in sem se lotevala vsega mogočega). Potem pa še mojega vpraša, a ne to, kaj zna on skuhat, ampak kaj znam jaz skuhat. Moj se je pa toliko koncentriral na odgovor, da vprašanja še slišal ni. In je rekel, da kakšno jajce, pa mogoče pašto, kaj več pa ne. In so me vse pogledale (razen mojega so bile vse ostale udeleženke ženske) kot češ, kaj se zmišljujem, da znam kuhat, in se še malo nasmejale na moj račun. Meni je bilo tako nerodno, da ni za povedat. In sem ga vsaj ene 300-krat prebodla s pogledom, a se sploh ni zrajtal, da je kaj narobe. Ko pa je končno ugotovil, ni rekel nič, ker se mu ni zdelo vredno. Potem sem mu seveda celo pot domov držala nos (tiha maša pa to), on pa sploh ni opazil! In me seveda razkuri in mu rečem, da bi lahko ostalim povedal, da je narobe razumel vprašanje, ker si zdaj mislijo o meni bog ve kaj. On pa reče nekaj v stilu: "pa saj je mimo, saj ni važno, kaj te briga kaj one mislijo, saj jaz vem, da ti super kuhaš." Sem bila tako jezna, da ni za povedat (evo, še ko to zdaj pišem, se kar tresem). No, takrat sem doživela "razodetje", da se z moškim pač ne moreš pogovarjat, kot da bi bil ženska. In sem mu prevedla v njegov jezik. Sem mu rekla, da kaj bi pa on rekel, če bi mene na tečaju vprašali kakšen je v postelji, pa bi razlagala, da bolj za en drek. Potem bi pa samo njemu rekla: "ups, sem mislila, da me za bivšega sprašujejo, no, pa saj ni važno, kaj si oni mislijo, saj midva veva, da si super v postelji..." In sem očitno zadela bistvo, ker takrat pa je končno razumel kako se počutim in se hitel opravičevat... Odlična zgodba . Hvala, da nam pomagaš pri komunikaciji z našimi "marsovci"- temu sm se tolk . Res super! Vsem bolančkom pošiljam , da bodo čimprej zdravi. Da pa bo tako ostalo, pošiljam še Vsem čestitam za napredke ! Še tako naprej! Lep preostanek večera in mirno noč vam želim! Moj je bil 2 ure pred RR. Zdej greva pa z en film pogledat.
< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 25.11.2008 22:37:16 >
|