|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
25.11.2008 14:10:58   
tina50
Jaz bi še enkrat naredila seznam za srečanje, da bomo okvirno vedele!

PLANET TUŠ 28.11.2008 ob 10:00

Ursi2
lucalu
Tina50
Zala(če bo lahko zaradi službe)
terida(če ne bo preveč snega)

druge se, pa dajte same na seznam, ker moja pamet ne potegne tako dolgo nazaj!user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
25.11.2008 14:15:57   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Pa še to: a ste morda kaj hodile naokoli po trgovinah, kje se da dobit oblekico božička za oba spola, za velike in majhne? Predvsem ali so to hlače in majca ali pajacek,... kapice. Pri nas so komaj zdaj začeli v Šparu imet novoletne stvari, pa kapic še niso imeli. Pri nas se dobijo samo kapice!! in nič drugegauser posted image

kot sem že naisala jaz sem jih videla v H&M v Celju, so bili pa pajaci, za majhne, za velike pa nisem gledala! sam jaz ko sem ga slikala sem mu dala gor kapico od mene, ki sem jo vzadaj z gomico pripela, oblekla v rdeče hlače in belo majčko! (je pa odvisno za kaj boš rabila)!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
25.11.2008 14:17:55   
san
nčk, juuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem vesela zate in za anjo sevedauser posted image

margetka, držim pesti, močno, močno, da je zadnjičuser posted image user posted image

perp, čestitaaaamuser posted image user posted image user posted image za vse (zaroko, hiško, napredke) user posted image user posted image user posted image

mumu, dinki in lucalu čestitke za super noč... jaz se pridružujem aleži: PROSIM ZA RECEPTuser posted image

SERGEJ, ČESTITKE TUDI TEBIuser posted image

NČK, ZA ŠOFERJAuser posted image user posted image user posted image ...samo, da se je vse dobro kočalo

lucalu, ma taj je prav krasen, pa laski so mu potemnel in že pravo frizurco imauser posted image

tina, ful huda slikcauser posted image user posted image

evo, že jokamo

papa

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
25.11.2008 14:28:16   
san
evo, še mal

zofy, nam so tud copatki zakon, resuser posted image

kaj urban dela zadnej dva dni: z eno roko se dviguje gor in dol - tko v počep gre, pa se dvigne in to sam z eno rokco se mal drži stene al pa stola in to mu je cel žur, se zraven reži. grejo mu pa trije zobki ven hkrati, zato je tko bogi... no, vsaj vneto ma vse... danes ponoči sva se vso noč več al manj dojila in zjutraj ko vsatem in grem na wc, se je on medtem že zbudu in šibnu za mano in je padu z postle, ma groza.... sm bla čist preč, no na srečo ni niti buške dubu, nič, se je pa ustrašu, revček moj...

no, evo me že gleda

papa

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
25.11.2008 15:57:11   
Zofy
Bravo Urbanu za tako napredno počepanje in vstajanjeuser posted image user posted image user posted image
In perp, čestitke za zaroko user posted image user posted image

Aleži, tista tvojo zgodba z uno gospo... groza. Bi ji človek kar rekel naj gre v dom penzionerjev, ker tam ziher ni otroškega vrišča in bo pol lahko v miru kavo popila. Sej verjamem, da gre marsikomu otroški jok skozi ušesa, samo take predrznosti pa ne. user posted image user posted image

No, ko ste spet neki tašče omenjale... jao, moja je res vsakič, ko gremo na Štajersko hujša. Oz. vsakič jo bolje spoznam. Zdaj sva se še z mžem pred njo skregala, ker je mož itak vedno ves živčen, ko gremo gor. Ker se ona še vedno z njim obnaša kot da je 15 letni mulc in mu non stop neki ukazuje. Ampak ona je zanj še vedno najbolj zlata mamica, moja mama pa naj bi bila zmaj. No, pustimo to.
Zanima me vaše mnenje. A se vam zdi normalno, da pride tašča k nama v spalnico (v bistvu je to bivša soba od moža, ki je zdaj dnevna), ko sliši, da ste budni? In ne, da bi samo vrata odprla, prav pride notri k glavi, ko imam še vse zlepljene oči od krmižljev in jutranji zadah in ko bi v bistvu še malo poležala. In začne praševat kaj bova jedla, kaj bom jaz jedla, če mi prinese sok v posteljo....WTF??? Mene to res ful moti, nimam nobene zasebnosti tam. In zdaj, ko smo bili gor, mi je kar Julijo vzela, pa hotela rolete dvigovat, da bo Julija sončka vidla, pa kazat listke od rož. Midva pa še v postelji. Je ona čudna al sem jaz?? Meni gre to res ful na živce, moja mama si nebi kaj takega drznila pod nobenim pogojem. Odkar sva skupaj (10 let), ni moja mama niti enkrat prišla v sobo, ko sva bila midva v njej. Še ko sem sama, ne pride. In mož pravi, da kaj poluser posted image user posted image user posted image Mislim, da mora to on z njegovo mamo poštimat, ji ne morem jaz govorit, da v lastnem stanovanju ne sme v sobo, ko midva spiva, kaj pravite? Kaj bi ve naredile?

Dobro, zdaj pa mož domov prihaja. Moram prekinit, da me ne zaloti, da njegovo zlato mamico šinfamuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
25.11.2008 16:20:35   
san
joj, zofy, men bi se odfrtajčkaluser posted image . no, sej meni to tast počneuser posted image . pa ko se preoblačim, on kar notr uleti k nam, nič ne potrka. za znoret. mi je reku nazadnje, ja sej te na morju tut v kopalkah gledam.

no, men to ni normalno, ampak mene majo itak vsi za čudnouser posted image . a si predstavljaš obratnouser posted image , me zanima kako bi pogledala, če bi ti k njej uletela.

evo, urban točno ve, kdaj mora začetuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
25.11.2008 16:24:17   
san
že spi naprej...

no, v glavnem kaj narest... po moje nimaš kej. bodi srečna, da ni bližje vama, tiste enkrat k jo vidiš, pa pač potrpiš. jaz mam taščo in tasta čisto zravenuser posted image

alarm...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
25.11.2008 17:27:11   
pomlad08
o živjo
na hitro se malo javljam, ker job in oči spita user posted image

danes smo bili pri P, bi morali imeti 2. cepljenje, pa nam spet ni uspelo, ker je job spet nekaj kašljal in smrkal tam user posted image  

drugače smo pa ful veseli snega, jupi! včeraj sva z jobom celo popoldne čez okno gledala user posted image

česitke vsem za obmesečnice in nove načine premikanja, pogovarjanja in hecanja, zdej pa šibam vadit klavir,

lp

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
25.11.2008 17:44:22   
san
kaj je urban zdele naredu... sedim natleh, on pripuza k meni, se z eno rokco mal oprime moje noge, se spusti in sam dvigne in sekundo stoji sam in pol vidi mene čisto šokirano in se začne smejat, se vsede na tla in ponovi vajo... hehe, me je tok šokiral, da sm vam mogla to povedatuser posted image

pomlad, pridna pridna. a job se ne zbudi, ko vadiš? jaz, ko urban spoi, morm bit tiho kot miškauser posted image

včerajšnji sneg je pa tudi nas zelooo razveselil, smo se šli kepat in bili v 5 minutah premočeniuser posted image

me že kličejo otroc troglasnouser posted image

papa

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
25.11.2008 17:55:39   
pomlad08
živjo san,
ne ne, ni tako romantično, da bi job spal, jaz pa zraven nabijala Chopina user posted image  imam doma klavinovo in jo potem dam na čisto potiho ali pa vadim s slušalkami.

vau, urban bo pa glihkar shodil, bravo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
25.11.2008 20:17:31   
marita
Vilma: jaz bom po vsej verjetnosti vzela 6 urni delavnik. Se bom šla naslednji teden menit v službo. kolikor sem razumela, se lahko poljubno odločamo koliko ur bi rada delala po koliko časa. Se pravi lahko kasneje spremeniš na 4 urni delavnik ali 8 urni. Pač kakor se dogovoriš. Jaz bom to varianto izbrala zato, ker se v službo vozim več kot 1 uro, to bi bilo pa kar prehudo za začetek pa tako majhna dva otroka doma.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
25.11.2008 20:18:00   
aleži
NČk user posted image user posted image user posted image user posted image  Anji, da nima drugih alergij, ker bi bilo potem pa res zoprno pazi kaj sploh jest, .... si prav ne predstavljam kako eni starši vse to počnejo. Pri plesnih ima Žiga fantka kateri ne sme jest jajc in nosi vedno kaj s seboj, ker učiteljica jim vedno kaj postreže: piškoti, mandarini, kostanji, smokiji,.... da se jim prikupi.user posted image

Zofy: katastrofauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bi popenla. Malo zateži tvojemu možku kako se njegova najljubša mama obnaša in da tvoja si kaj takega ne bi dovolila!!!! Halooooooo!!!!! saj tudi če greste redko gor in prespite, vsaj malo mira in spoštovanja do vas!!!!
Kdaj prideš v Izolo? Ali boš raje ostali v snežni idili doma?user posted image

San: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Urbanu. Naša tudi že stoji na nogic: se oprime, hlač, kavča, mize, stolice,... vse kar ji pride pod roke in je ne smem spustit, da jo ne vidim, ker potem mi kaj ušpič;, hodi tudi, če jo držim pod pazduho

Pa še to: končno je dobila še drugo enkico. Srčno upam,da bo danes bolje spala in da gre po zgledu marčevcev na črko T.user posted image user posted image

Urši2, Tina50 hvala.user posted image user posted image Bom verjetno kar skočila v H&M v TS pogledat kaj imajo in jutri v Špar, če so dobili kakšne kapice. V Mercatorju pa jih nimajo. Tukaj pri nas na Obali se tako težko kaj dobi, da je prav katastrofa!!!
pa še slikico od mojih dveh dvojčkovuser posted image user posted image
user posted image
user posted image

lahko nočka

< Sporočilo je popravil aleži -- 25.11.2008 20:23:48 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
25.11.2008 21:13:25   
Zofy
Aleži, ful sta luštna in ful sta si podobna tvoja dva sončka. Sploh v isti trenerkiuser posted image
V Izolo pa grem jutri. Si pridem na primorsko sonce malo kosti pogret.user posted image Te pokičem, da se kaj dobimo!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
25.11.2008 21:17:59   
tina50
san user posted image user posted image user posted image  Urbanu za nove podvige! a kr sam je stal!user posted image user posted image user posted image  bo kmalu hodil!

Zofy tvoja tašča, pa resuser posted image user posted image user posted image , jaz bi kr znorela! jaz sem že večkrat mojmu povedla, da če ne bo držal z mano, da sploh nebi prišla k njemu živet in, da če se spreobrne kr grem!user posted image  no, sej vem, da zdej ko so mali ni to tako enostavno!! jaz bi na tvojem mestu tvojmu možu rekla, da se naj lepo zmeni z mamo! če sem prejšnjič prav razumela je tvoj tu nekje iz polzele al preboldauser posted image
če bo še naslednjič tako, mi piši in se lahko dobima na kavi, da se malo pomiriš! res lahko poveš, to ni tako daleč od mene!user posted image

pomlad08 pridna si, da tako lepo vadiš za šolo!user posted image user posted image

aleži user posted image user posted image user posted image  za zobek in tvoja dva "dvojčka"! luštna sta!!user posted image
za kapice pa pridi pogledat v petek v Celje, pa da boš še malo snegeca videla, če bo še ostal do takrat!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
25.11.2008 21:54:10   
terida
Živjo punce!

Najprej vsem lepa hvala za čestitke! Še posebej tebi hvala, Vilma, si mi s svojim komplimentom prav polepšala dan!

Ne mi zamerit, ker nimam časa vseh pokomentirat - vas pa redno berem in sem z vami vesela napredkov (eni že kar sami vstajajo user posted image ) in dobrih izidov alergijskih testov user posted image . Da ne govorimo, da so vse slikce user posted image . Se bom morala tudi samam popravit in dat kako gor. Pa dejte Eriko prepričat, da je fajn bit v klubu prespanih noči - mislim, da dela zgornjo dvojkico in imamo spet jok ponoči. Le kdaj bodo vsi zobje zunaj, da bo mir... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Ursi2
lucalu
Tina50
terida + še ena marčevka(če ne bo preveč snega)

druge se, pa dajte same na seznam, ker moja pamet ne potegne tako dolgo nazaj!

Za petek je napovedan spet sneg, tako da se malo bojim kako bo z mojo udeležbo. No, dejmo počakat, vremenarji se včasih tudi zmotijo...

Zofy, glede tašče: mislim, da bi bilo najbolj prav, da svojo željo po zasebnosti sporočiš tvojemu user posted image , ki naj jo potem nese naprej k tašči. Na ta način bo verjetno manj hude krvi... Se mi pa ne zdi prav, da bi trpela to početje in nič ne rekla - no, vsaj jaz ne bi. Je pa tako, da tile naši dragi moški včasih čisto nič ne zastopijo in jim je treba razlagat, kot da imajo 5 let. Evo, nisem imela namena, a si bom vzela glih par minut, da eno zgodbo povem. Mogoče bo kateri pomagala pri komunikaciji z našimi "marsovci"...

Midva sva par let nazaj hodila na en jezikovni tečaj. Enkrat, ko smo se učili hrano, je učiteljica vsakega vprašala kaj zna shuhat. In potem smo pač odgovarjali. In pride do mene in jaz se pohvalim, da znam marsikaj naredit, pa to pa ono (takrat sem bila ravno v neki super kuharski fazi in sem se lotevala vsega mogočega). Potem pa še mojega vpraša, a ne to, kaj zna on skuhat, ampak kaj znam jaz skuhat. Moj se je pa toliko koncentriral na odgovor, da vprašanja še slišal ni. In je rekel, da kakšno jajce, pa mogoče pašto, kaj več pa ne. In so me vse pogledale (razen mojega so bile vse ostale udeleženke ženske) kot češ, kaj se zmišljujem, da znam kuhat, in se še malo nasmejale na moj račun. Meni je bilo tako nerodno, da ni za povedat. In sem ga vsaj ene 300-krat prebodla s pogledom, a se sploh ni zrajtal, da je kaj narobe. Ko pa je končno ugotovil, ni rekel nič, ker se mu ni zdelo vredno. Potem sem mu seveda celo pot domov držala nos (tiha maša pa to), on pa sploh ni opazil! In me seveda razkuri in mu rečem, da bi lahko ostalim povedal, da je narobe razumel vprašanje, ker si zdaj mislijo o meni bog ve kaj. On pa reče nekaj v stilu: "pa saj je mimo, saj ni važno, kaj te briga kaj one mislijo, saj jaz vem, da ti super kuhaš." user posted image user posted image user posted image Sem bila tako jezna, da ni za povedat (evo, še ko to zdaj pišem, se kar tresem). No, takrat sem doživela "razodetje", da se z moškim pač ne moreš pogovarjat, kot da bi bil ženska. In sem mu prevedla v njegov jezik. Sem mu rekla, da kaj bi pa on rekel, če bi mene na tečaju vprašali kakšen je v postelji, pa bi razlagala, da bolj za en drek. Potem bi pa samo njemu rekla: "ups, sem mislila, da me za bivšega sprašujejo, no, pa saj ni važno, kaj si oni mislijo, saj midva veva, da si super v postelji..." In sem očitno zadela bistvo, ker takrat pa je končno razumel kako se počutim in se hitel opravičevat...

No, kot lekcijo te zgodbe sem jaz takrat potegnila to, da mu moram svoj pogled vedno razložit. In to res delam - mu prav lepo povem kako se jaz počutim, ko on nekaj naredi (ali pa ne naredi) in mu nikoli več ne pustim, da bi ugibal, ker mu to očitno ne gre. In mislim, da sva že marsikatero stvar zelo lepo razčistila na ta način. Saj ne bom zdaj pametovala, da sva od takrat midva kar popolna postala (ker to seveda ni res), a mislim, da je tako res lažje obema. Sicer nimam nikoli veselja s tem, da bi sam pogruntal, da je kaj narobe, a tega itak ne bi naredil, tako da nisem nič na slabšem user posted image

Ok, zdaj bom pa res nehala. Upam, da mi ne zamerite te klobase. Še dobro, da imam rojstni dan - mi boste mogoče lažje pogledale čez prste user posted image

Lahko noč pa dober House! user posted image

< Sporočilo je popravil terida -- 25.11.2008 21:55:49 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.11.2008 22:33:29   
TIMOTY
Pozdravljene!

Nekaj cajta me ni, ve ste pa toooooolk načvekale, da me je kr vrglo user posted image .
Včeraj sm šla v Baby center pogledat za kombinezončke ( mam še bon za 30 eur ) in jih ni pod 50- 60 eur, pa sm bla tolk šokirana- tle so pa dragi, sej mi ne raste denar namesto sobnih rož user posted image . No, pa sm si rekla, da grem še v Pikapolonico pogledat in ga dobim za 19,90 eur + 30% popusta- pa nism mogla vrjet user posted image - je baby modre barve, ima še rokavičke zravn in za nogice- v Baby centru pa nč od tega, vsaj tle pr nas ne. Pol sm mu pa še 3 bodije vzela, eno trenirko, pa ene teniske- ful mehke - pa je blo vse skup okrog 35 eur! Zadovoljna- ful user posted image .
Pol je popoldan dež padal in nismo mogli na sprehod. Danes smo pa bli na sprehodu in mu je blo udobno v kombinezončku, je meu rokice tako tople. In glih pridemo pred blok, mali pa zaspi- mi je blo tako hudo, da bi ga zbujala. No, odnesem ga do 4 nadstropja do našega user posted image visokega stanovanja in ne boste verjele....dam ga na previjalno, ga začnem slačit on pa še kr spi revček zmatran. Tako da sm ga slekla, dala v posteljico in je spal naprej, sploh se ni zbudu frajer. Zmatranček moj!

Današnji jedilnik:
Zajtrk: dojenje + malo zmiksanega sadja
Malica: sadni jogurt
Kosilo: porova gosta juha + nadrobljen kruh ( zelo navdušen! )
Malica:Hipp kašica
Večerja: dojenje + malo porove juhice

Meni se zdi, da mu dojenje ni več dost za popoln obrok user posted image user posted image , Ker po dojenju še velik poje.

Vprašanje: Kako skrbite za user posted image zobke ? Mi imamo 2 vrste ščetke, najprej sm uporabljala prvo, zdej pa drugo. Ampak se mi izmika in jih težko operem ( ima 6 zobkov ) in me zanima kako to vi izvajate????????

[/link]- tukaj poglej!

user posted image

Pa še nekaj: Kako v tem hladnem vremenu oblečete svoje user posted image , ko greste na sprehod????? In kako so oblečeni, ko jih date spat???? S čim jih pokrivate???? Naš spi v pajacu, ki je namenjen za spat in je pokrit s koutrom.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

No, pa sem rekla, da bom vidla, kk bo kaj Luka vse skupi sprejel. IN ...........fullll je užival. Sploh ni bilo variante, da bi šla kam drugam. Jih je gledal, pa užival in migal z glavo. Tk je bil posrečen.
Še nekaj slik, kako je izgledalo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image Lukcu, da je tko z zanimanjem poslušal band, pravi cukr je- svaka mu čast, naš bi se najbrž ustrašu in začel jokcat user posted image . Luka je pa že zdej pravi muzičar. Mogoče bo pa kot oči- user posted image , karkoli bo- bo najboljši ( cukr mali ).
Ursi2: Tvoje kavice, sladice, zajtrki so pa vedno božanski in mi polepšajo dan, lepo da se tako potrudiš za vse nas. Vedno znova se jih user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

kosilo:juha iz telečjega mesa+korenček+koruzna testenine+telečje meso;
    krompir pečen zraven pečenke+pečena zelenjava (bučke, rdeča paprika, cvetača, brstični ohrovt)

Hmmmm, tole me zanima....Ursi2 kako daš Lukcu pečen krompirček in pečeno zelenjavo? a mu to kaj pretlačiš, zmiksaš ali Luka že lepo je hrano tudi če je v kosih? Tudi pri ostalih me zanima kako jim dajete hrano. Jaz moram Titku še zmeraj vse orng pretlačiti ali rahlo zmiksati, ker če so kaki koščki se mu začne dvigovati, pa ga kar nočem siliti prehitro. Vidim pa da lepo prežvekuje hrano....pa naj omenim tudi to, da nima še nobenega zobka.

Jst mu hrano samo še pretlačim, da so koščki, ker uživa v žvečenju. Če mu zdej čist zmiksam noče več jest. Pa sej so si vsi različni, enkrat bodo vse jedli.

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Pa še eno prednovoletno vprašanje
Boste ve jelko postavljale na tla al jo boste dvignile? Vprašanje se tiče samo tistih mamic, katerih otročki se še ne plazijo?  

Tle se pa strinjam z Mumu in mislim, da bi blo še najbolje kr na strop pršraufat, sm nevem kako bi pol okraski gor ostali user posted image , hmmmm...mogoče bi jih mogla prlimat gor user posted image . Na višjem bo sigurno.

A pri vas že sneži? Pri nas pa ni še nič!

Pa še eno vprašanje. Danes sem gledala in na koncu tudi vzela corn fleks, da bi ga kdaj pa kdaj dala Lukiju za zajtrk-npr. enkrat na teden. Ker res nimam idej, kaj bi mu lahko devala takega, da bi bilo vsaj malo različno, ne pa vsak dan eno in isto. kaj ve mislite, bi mu ga lahko dala. Je sam koruzen, ni kaj drugega not, kar ne bi smel jest, zato sem ga tudi vzela. No, če nič drugega, ga bom pa jaz pojedla, mi že kosmiči pri ušesih ven gledajo!!

Tud pr nas nč snega user posted image .
Mislim, da s corn fleksi ( koruznimi ) ni panike. Še idejo si mi dala- user posted image , tako da bomo tud mi to začeli prakticirat.

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

A se lahko malo pohvalim?
(če je odgovor ne, potem dalje ne beri )
Poznate igrico scrabble? No, matija jo je privlekel na dan in prelagal tiste črke. Seveda jih ne pozna, ga pa zanimajo. In tako drži v roki črko S in R ter na glas premišljuje, katero besedo lahko sestavi. In se domisli SARA. Potem mu predlagam, da naj res sestavi besedo sara. In jo je.

user posted image

glede na to, da je sestavil čisto sam, sem prav ponosna  Z malenkostmi kot je smer pisanja, se pa ne bomo obremenjevali. Še.

Mi smo pa dobili, pa zobka .
user posted image
Sta sicer iz krompirčka , tako da smo spet brez. Ampak bo že.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Matija, super je napisau. Jst bi bla glih tako ponosna in se nebi obremenjevala z malenkostmi. user posted image

Kakšen cukrček je tvoja Anja, bravo tudi za krompirjeve user posted image zobke.

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
Aha, jutri greva spet v pediatrično in upam, da zadnjič!
Mora pa biti danes od polnoči naprej tešč  in ga bomo pač najbrž nosili, ko bo hotel jesti. Držte pesti!

Držim pesti, da se ne boste več vračali na pediatrično!

user posted image

ena izmed slik, ki jih bom poslala na voščilnici za novo leto

Ta slikca mi je pa kr dan polepšala, kako je luškan- super slika za na voščilnico. user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Vidim, da je bilo spet nekaj novih slikic. Ma prav vsi so eni angelčki . A je tudi vam kaj hudo, ko tako hitro rastejo? Se mi zdi, da bojo vsak čas stari 1 leto in ne bomo mogle biti več toliko z njimi

Ja, meni je ful hudo, ker naši sončki tako hitro rastejo. Ne bom nč pisala, ker mi gre kr na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj se mi je danes zgodilo!!!!

Z matijem sva se dolgo zadržala v mestu, pa sem sklenila da jo odbriševa domov z busom. In, ko izstopava iz busa, je šofer takoj zaprl vrata - mi zaprl roko s katero sem držala matija, ki je bil še v busu! Enostavno je zaprl in speljal!!  Hvala bogu so bili ljudje v busu toliko prisebni, da so mu zaupili, naj ustavi.

Bilo je grozljivo!

To je pa zelo slaba izkušnja, me veseli da ste celi. Joj, kr groza me je blo k sm ta post prebrala!! meni bi se najbrž čist zrolalo. Sm da je vse ok.

Naša zelenjava:
Julija je včeraj pojedla 50 ml riža s kolerabo, sem bla tko srečna!  Mogoče bo danes spet koleraba na jedilniku.  
Sem ji pa danes zjutraj pripravila suhe fige, spet ni bilo dobro miš moja zbirčna!

user posted image user posted image user posted image Julija. Pa bo tud zelenjava stekla po grlu. user posted image

Punce jaz sem se odločila, da bom šla na 6-urni delovnik. A katera kaj bolj pozna te zakone? Ne najdem nikjer na netu, kolikokrat se lahko vmes premisliš, da bi šel na mogoče še krajši 4-urni delovnik, al pa na normalnega. Ne vem, kako si oni to predstavljajo, da bom kar zdaj povedala, da bom delala do Julijinega šestega leta 6-ur?! Jaz ne zmorem tako dolgoročnih planov.

Najbolje, da se pozanimaš na centru za socialno delo, tam ti bodo vse obrazložili.

Pa da vam povem eno anekdoto,ki se je pripetile prejšnji teden: Bile smo Primorke čakulone v kavarni in seveda po 1 urci sedenja so se nekateri otroci naveličali. Eden se je malo drl in ostale smo šle ven z vozički. Mamica ga je poskušala umiriti v kotičku za otroke in ene zelo prijazna starejša gospa ji je rekla:" Da je prišla spit v miru kavico in da ni prišla v jasli".  kako lahko sploh kaj takega izjavlja!!! Seveda jo je na lep način malo skregala in šla. Vsi ljudje in natakarji so samo stmeli in gledali kaj se dogaja.

To pa je mogla bit neka zagrenjena starka, da kaj takega izjavi!! Res user posted image

Pa še eno za se : zadnjič sta Žiga in  gledala tv in sta prišla med iskanjem po siolu do neke reklame, kjer so kazali koledarje od nagih  fantov in je Žiga izjavil:" Tati poglej Bedanca na konju" . Mi2 sva se kmalu polula od smeha

user posted image user posted image user posted image

No, danes se bom pa še jaz malo pohvalila oz. mojega sinka. danes smo postavili nov osebni rekord s spanjem. je spal od 8h zvečer do 6.20 zjutraj  a lahko verjamete?  jaz, skoraj da ne . Je bila pa to verjetno bolj izjema in nekaj v zraku, ker je tudi moj dragi zaspal. Bi bilo pa luštno če bi bilo vsako noč tako .

user posted image user posted image user posted image Tit. Mislim, da bi bla res vesela, da se ta rekord ponovi vsak dan- jaz ti privoščim!!

Slike s srečanja: SUPER STE!!! Ve in vaši zakladki!!!

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Še en pozdravček mojega bejbija!!!
user posted image

Joj, kako je lep, pa te velike prelepe učke. Se mi je kr user posted image ogrel. Če bi imela punčko bi jih kr poparčkala user posted image user posted image .

Perp: Čestitam za zaroko user posted image user posted image . Zelo lepo. Jst tud upam na to, sm trenutno ni cajta- upam pa da kmalu!

gospe, tolk sem vesela, da se samo na hitro javim, da vam povem: kooooooončno (po 3tednih) smo dobili rezultate alergijskih testov in anja NI alergična na mleko!!! A veste, koliko hrane ji lahko zdaj   ponudim

Je pa alergična na sojo, banane in janež, kar kaže tudi kri. Torej, adijo čokolade (sojin lecitin je v vseh čokoladah, tudi v tistih v DM( ) - kolikor sem uspela vidt). 

Juhu.

Zdj pa šibam južno delat: krompir v kosih s koruzico (vložena DM ) z na maslu popraženim kitajskim zeljem. Kako bo uspelo, bomo pa videli. Bova pa jedli obe. Popoldne ko bo pa dedec doma, bojo pa zele pa kubase

jujuhuuu  ker ni KM alergije !!!!

user posted image user posted image user posted image Super, da ni alergije na KM!!!!

Ursi2
lucalu
Tina50
terida(če ne bo preveč snega)

druge se, pa dajte same na seznam, ker moja pamet ne potegne tako dolgo nazaj!

No pa je šlo vse h user posted image . Jst ne morem pridet na srečanje- pridejo njegovi babica in dedek iz Rovinja malega pogledat. Tko da če naju ne bo ga bosta težko vidla user posted image . Sm bla tko jezna. No ja, pa drugič. Upam, da vam bo vreme naklonjeno in da boste uživali!

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

No, ko ste spet neki tašče omenjale... jao, moja je res vsakič, ko gremo na Štajersko hujša. Oz. vsakič jo bolje spoznam. Zdaj sva se še z mžem pred njo skregala, ker je mož itak vedno ves živčen, ko gremo gor. Ker se ona še vedno z njim obnaša kot da je 15 letni mulc in mu non stop neki ukazuje. Ampak ona je zanj še vedno najbolj zlata mamica, moja mama pa naj bi bila zmaj. No, pustimo to.
Zanima me vaše mnenje. A se vam zdi normalno, da pride tašča k nama v spalnico (v bistvu je to bivša soba od moža, ki je zdaj dnevna), ko sliši, da ste budni? In ne, da bi samo vrata odprla, prav pride notri k glavi, ko imam še vse zlepljene oči od krmižljev in jutranji zadah in ko bi v bistvu še malo poležala. In začne praševat kaj bova jedla, kaj bom jaz jedla, če mi prinese sok v posteljo....WTF??? Mene to res ful moti, nimam nobene zasebnosti tam. In zdaj, ko smo bili gor, mi je kar Julijo vzela, pa hotela rolete dvigovat, da bo Julija sončka vidla, pa kazat listke od rož. Midva pa še v postelji. Je ona čudna al sem jaz?? Meni gre to res ful na živce, moja mama si nebi kaj takega drznila pod nobenim pogojem. Odkar sva skupaj (10 let), ni moja mama niti enkrat prišla v sobo, ko sva bila midva v njej. Še ko sem sama, ne pride. In mož pravi, da kaj pol Mislim, da mora to on z njegovo mamo poštimat, ji ne morem jaz govorit, da v lastnem stanovanju ne sme v sobo, ko midva spiva, kaj pravite? Kaj bi ve naredile?

Dobro, zdaj pa mož domov prihaja. Moram prekinit, da me ne zaloti, da njegovo zlato mamico šinfam

Ja, to bo maral pa kr tvoj mož poštimat. Tako pa sigurno ne gre. Jst bi čist znorela, grozno!!!!!! Bi se pa sigurno z njim najprej pogovorila, stvar bi mogu pa on razčistit. Meni se zdi, pa čeprav sta v njenem stanovanju- sta pa v svoji sobi z namenom, da ona nima kej not iskat!! Držim pesti, da se zadeva razčisti.

IZVIRNO SPOROČILO: san

kaj je urban zdele naredu... sedim natleh, on pripuza k meni, se z eno rokco mal oprime moje noge, se spusti in sam dvigne in sekundo stoji sam in pol vidi mene čisto šokirano in se začne smejat, se vsede na tla in ponovi vajo... hehe, me je tok šokiral, da sm vam mogla to povedat

user posted image user posted image user posted image user posted image Urban, še malo pa boš tekala za njim. Super.

Pa še to: končno je dobila še drugo enkico. Srčno upam,da bo danes bolje spala in da gre po zgledu marčevcev na črko T.

pa še slikico od mojih dveh dvojčkov
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za drugi zobek in upam da bo noč mirna.
Na fotkah sta pa taka cukra user posted image user posted image .

San:  Urbanu. Naša tudi že stoji na nogic: se oprime, hlač, kavča, mize, stolice,... vse kar ji pride pod roke in je ne smem spustit, da jo ne vidim, ker potem mi kaj ušpič;, hodi tudi, če jo držim pod pazduho

Tudi naš se že oprijema predmetov- vse kar mu pride pod roke in se vstaja in smeji, tako vesel da mu je uspelo. In če ga držim za rokice kr nogice naprej daje in počasi dojema da daš eno pred drugo in greš naprej user posted image user posted image . Kakšni cukri so ti naši malčki in malčice!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida
Pa dejte Eriko prepričat, da je fajn bit v klubu prespanih noči - mislim, da dela zgornjo dvojkico in imamo spet jok ponoči. Le kdaj bodo vsi zobje zunaj, da bo mir...

Želim vam, da zobje čimprej ven pririnejo in dajo mir, tako boste lahko spet pridno pančali. Držim pesti!!

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Midva sva par let nazaj hodila na en jezikovni tečaj. Enkrat, ko smo se učili hrano, je učiteljica vsakega vprašala kaj zna shuhat. In potem smo pač odgovarjali. In pride do mene in jaz se pohvalim, da znam marsikaj naredit, pa to pa ono (takrat sem bila ravno v neki super kuharski fazi in sem se lotevala vsega mogočega). Potem pa še mojega vpraša, a ne to, kaj zna on skuhat, ampak kaj znam jaz skuhat. Moj se je pa toliko koncentriral na odgovor, da vprašanja še slišal ni. In je rekel, da kakšno jajce, pa mogoče pašto, kaj več pa ne. In so me vse pogledale (razen mojega so bile vse ostale udeleženke ženske) kot češ, kaj se zmišljujem, da znam kuhat, in se še malo nasmejale na moj račun. Meni je bilo tako nerodno, da ni za povedat. In sem ga vsaj ene 300-krat prebodla s pogledom, a se sploh ni zrajtal, da je kaj narobe. Ko pa je končno ugotovil, ni rekel nič, ker se mu ni zdelo vredno. Potem sem mu seveda celo pot domov držala nos (tiha maša pa to), on pa sploh ni opazil! In me seveda razkuri in mu rečem, da bi lahko ostalim povedal, da je narobe razumel vprašanje, ker si zdaj mislijo o meni bog ve kaj. On pa reče nekaj v stilu: "pa saj je mimo, saj ni važno, kaj te briga kaj one mislijo, saj jaz vem, da ti super kuhaš." Sem bila tako jezna, da ni za povedat (evo, še ko to zdaj pišem, se kar tresem). No, takrat sem doživela "razodetje", da se z moškim pač ne moreš pogovarjat, kot da bi bil ženska. In sem mu prevedla v njegov jezik. Sem mu rekla, da kaj bi pa on rekel, če bi mene na tečaju vprašali kakšen je v postelji, pa bi razlagala, da bolj za en drek. Potem bi pa samo njemu rekla: "ups, sem mislila, da me za bivšega sprašujejo, no, pa saj ni važno, kaj si oni mislijo, saj midva veva, da si super v postelji..." In sem očitno zadela bistvo, ker takrat pa je končno razumel kako se počutim in se hitel opravičevat...

Odlična zgodba user posted image user posted image user posted image . Hvala, da nam pomagaš pri komunikaciji z našimi "marsovci"- temu sm se tolk user posted image user posted image user posted image . Res super!

Vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo čimprej zdravi. Da pa bo tako ostalo, pošiljam še
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem čestitam za napredke user posted image user posted image user posted image ! Še tako naprej!

Lep preostanek večera in mirno noč vam želim! Moj je bil 2 ure pred RR. Zdej greva pa z user posted image en film pogledat.

user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 25.11.2008 22:37:16 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
25.11.2008 22:35:57   
Ursi2
živjo!
Luka spi, pa upam, da bo vsaj malo kaj spal. Sploh ne vem, kk ampak danes se je zbudil z vročino, tam okrog 37,7. Pa se mu j ečez dan kr dvigala. Sem ga hladila. Pa je pomagalo za kake 15 min, potem je bilo pa še slabši. No, preden, da sem mu dala zvečer svečko je imel 39 vročine. user posted image
Je pa cel dan tak jokav pa kr na rokah pa se naslanjal mi na rame in ves čas kr neki cvili p ajamra. Upam, da niso kaka vneta ušeska. Itak se je večinoma samo dojil, ampak začuda je pa kr veliko spil. Pa čist rdeče ličke ma. Je prav luškan za pogledat!user posted image

Tako da za srečanje: midva pridema, razen če bo še bolan. Upam, da ne bo, da bo jutri že ok. Pa da je sam kak zobek. Mi ne uspe nič pogledat.

Jedilnik:
dojenje
zajtrk:ovseno mleko+cornflakes(mu je bil všeč)
dojenje
dojenje
kosilo oz. malica: polenta+pečena zelenjava(brokoli,cvetača, ohrovt, paprika) (je dans bolj malo jedel)
dojenje
večerja: riževo mleko+corn flakes (to je edino kar je rad jedel)
dojenje3x

Se pa dobi v večjih trgovinah na oddelku z zdravo prehrano kr neki teh testenin iz koruzne moke. Tudi jz uporabljam ene take male krogece za zakuho v juho. Pa koruzne makarone jema. So kr dobri.

Lucalu, kaj je user posted image user posted image  tvoj Tai! Osvajač tapravi. Pa se že vidi, da te bo okrog prinašal s temi velkimi okicami!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Perp, čestitke za zaroko!!!!!!!!!!user posted image user posted image  Kaj je to lep občutek, ko da si v 9 nebesih, al!
Sam is se pa res lotla samih velkih projektov.!Dobra si! No, le uživaj s svojo Nejo pa v pripravah in tudi v gradnji, čeprav je naporno!!!!
Pa čestitke Neji za vse napredke in podvige!!!!!user posted image user posted image

Mumu, čestitke za boljšo noč. Da bi bila današnja še boljša!!!!!!!!!!!!!

NČK, ČESTITKE ZA TAKO FAJNE REZULTATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sej uno bo tudi počasi šlo na boljši. Sam da lahko mleko, pa je že ful več jedi na meniju, al!
Dej mi neki povej. Kdaj ste delali krvne teste za alergijo? Sem ravno danes razmišljala, da je pri nas že dober mesec, kar smo imeli teste pa še ni bilo izvidov.(21.10 sma šla v bolnico) Me pa kr fejst zanima, kaj bojo povedli!!!!! Pa si jih dobila na dom ali k zdravniku?????

Copatki: tudi jz sem se odločla, da jih bom naročila, pa se ne morem odločit ali naj une od 6-12 ali od 12-18 mesecev. Je le že dobrih 9 mesecev star. Bo najbrž kr najboljši vzet one od 12 mesecev naprej.user posted image

San, tvoj Urban je pa že pravi fant. Pa kaj se mu tk mudi?= Ja, vidi sestrico pa brateca, pa hoče bit tudi on že velik, kaj!! Res čestitke mu za take podvige!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Zofy, ma ne vem, kaj naj ti rečem za tvojo taščo. Po eni strani je res, da sete bolj redko pri njih, pa takrat mal zobe stisneš. Sam po drugi strani pa , a ženska nima niti malo občutka, al kaj? Pa sej je vseen, če je njena hiša. Vsaj, ko ste takrat tam, bi se lahk mal nazaj držala. Eh, me razkuri! Ne vem, kaj bi nardila, ampak mislim da bi tk grdo gledala, da bi blo mojmu hitro jasno, da more nardit red in ji dat vedet, da se ne vleti not!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

San, tvoj tast ma pa tud neke zlo čudne! Sory, sam res. Kaj je z enimi ljudmi? Ne zastopim, res!

Ste me glih prave volje dobli, ko sem že glih fajn jezna na svojo taščo. Pol pa še vas berem, mi pa kr pritisk dviga!user posted image user posted image

Pomlad08, ti si pa res pridna!user posted image Sej Job pa najbrž še lepši spi, ko te sliši, kako lepo igraš!!!!

Aleži, čestitke za zobek!user posted image user posted image user posted image
Kaka sončka sta tvoja dvauser posted image user posted image user posted image ! Pa ful sta si podobna!

Terida, upam, da bo kmalu zobek zunaj. No, čimprej,  da bi bili vsi, da bote lahko spali!!!!!user posted image
Ja, to si pa tako prav napisala za moške. Tudi jz sem že prišla do tega razodetja, da jim je treba vse tako povedat, pa dat primer, da se znajdejo oni v naši koži. Potem pa je to čist drugo razumevanje. Sma se midva tudi enkrat pogovarjala glede nekega dogodka, pa mi je reku, da mi vse verjame, kar mu povem, sam za takrat pa mi ne verjame, da nisem nič z enim tipom mela. Pa da takoj razčistimo, da mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi mela kaj z njim. Šli smo 3 za hišo ne eni poroki, ker sta unadva kadila, pa starši niso smeli videt in sem šla pač zraven, da smo se mal načvekali. In moj itak prepričan, da smo najmanj trojčka vžgali!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa mu jz to še zdej po 5 letih zatrjujem pa prepričujem, da ni bilo nič. Pa on meni, da mu lahk govorim, ampak da mi ne verjame. Sem rekla, no, sej tudi jz tebi ne verjamem, da si takrat z eno punco sam na pijači bil in da nista kaj drugega počela (čeprav sem mu verjela, sam sem mu hotl apokazat, kako je). Pa me je on celo pot iz Avtrije do Velenja prepričeval, da ni bilo nič, čisto ren nič. Da če mi reče, da mu pa ja menda verjamem. Pa sem mu rekla, tudi pri meni ni bilo nič, pa mi ne verjameš, zakaj bi pa jz tebi. No, pa je potem le ugotovil, da je to isto sranje in da mi pa le lahk verjame! P atud od zdej naprej., če je kak problem, mu tk opišem, da  vidi, kk bi blo njemu. Če se gre pa za mojo taščo, jo pa sa, začnem oponašat, pa mu grejo kr lasje pokonci in kr vstane in se gre zmenit, pa je vse ok!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
26.11.2008 0:46:35   
Špela100
user posted image user posted image  koliko ste načvekale...bom mogla vzeti dopust, da vas preberemuser posted image

VILMA: 6- urni delavnik- obrni se na CSD, saj tam moraš tudi zaprositi verjetno za razliko prispevkov, ki ti jih plača država.
Jaz sem tudi danes brez energije, še vedno.
JULIJA OD VILME bravo za kolerabico. user posted image
TEČNE ŽENSKE: ja smo z Vilmo doživele ja, je godrnjala in godrnjala, da kako ne more priti mimo vozičkov...user posted image
NČK bravo za nealergijo user posted image  in čestitke tvojemu sinu za saro kontra. Ne da je samo podoben mami, tudi pameten je po mami. user posted image

TERIDA vse najboljše, malo z zamudo, pa vendar iz srca. user posted image   To da dobro zgledaš smo vse videle na srečanju, samo ne vem na katero leto paše tvoj izgled, jaz bi ti dala 25 let. user posted image user posted image  

SAN ja super je ta tvoj Bani. Naš Maks se tudi že kar sam na nogice postavlja samo, da ima blizu kakšno oporo. In kako se krega....on bi kar hodil...In bogi Urbanček s temi zobki...da čimprej ven pokukajo! user posted image

DINKI in TIT ter  TERIDA  in ERIKA ja sem tudi jaz opazila, da vas ni nikjer na slikah user posted image , pa tako ste lušni...res škoda...upam, da je azzura kaj več vas poslikala.

ZOFY tvoja tašča pa je res en user posted image . Po moje bi bila lahko zmagovalka med marčevskimi taščami. user posted image  Meni bi kar pokrov odprlo, mi ga sicer že za manjše stvari, ampak to je pa tu mač. To bi moral tvoj urediti, saj ženska se v vsej svoji dobroti verjetno sploh ne zaveda, da dela kaj narobe. Te tašče so itak takooo dobre in vljudne in oh in sploh, da sploh ne vejo kako so vsiljive . Pa sam dobro nam hočejo. user posted image

LONA76 kje si?? user posted image

TIT bravo za spanje.user posted image user posted image

TESTENINE: jaz sem kupila tiste male zvezdice- paštico od Plasmona. Se hitro skuhajo, so brez jajc in jih ima rad. Drugače so pa po moje dobre tudi tiste male paštice, ki so za na juhico zakuhat.

PERP čestitke za tako velik korak, kot je obljuba v zdravju in bolezni, dokler naju smrt ne loči. user posted image user posted image

ALEŽI dober članek o taščah. Ja saj vem, da niso vse eni zmaji...so tudi zelo ok taščice, sam naj bodo čim dlje od mene. user posted image

JEDILNIK
zjutraj: dojenje + piškot Plazmon + malo milupa kašice
malica: tenstana jabolčka na pikici masla+ dojenje
kosilo: kus, kus + tenstan ohrovt na pikici olivnega olja + dojenje
malica: banana+ 1 žlica nepasirane vipavske skute
večerja; dojenje

zdaj pa grem ninčule nančule

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 26.11.2008 1:12:06 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.11.2008 6:01:44   
Ursi2
Dobro jutro!

Izvolite svežo kuhano vabljivo kavo:
user posted image
Samo na htro, je moj šel že v službo , jz pa mal na RR, zdej pa grem še najbrž nazaj malo spat. Je bila noč nikakor. oD 23 naprej se je kr zbujal, pa jokal pa nič ni bilo prav, kar sem nardila, se je kr jokal. Okrog 3 mi je pa spet fajn zakuhal, da je imel 39,8 vročine. sEm mu dala svečko, pa je okrog 4.30 zaspal.
No, jz pa tudi zdejle komi gledam, tako da grem še malo zaspat!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.11.2008 8:14:12   
aleži
Dobro jutro,

mi2 se odpravljava počasi na user posted image  in zgleda da bo sonček. Jupiiii!!!!

Urši: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lukcu pa lahko nočka tebi!!! ops, verjetno si že vstala!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.11.2008 8:31:33   
Katiandi
Pozdravljene babnce!
Ste se razpisale, me kak dan ni na RR pa mam tulk za brat, da sploh ne sfolgam.
Se vam dogaja 100 na uro - postavljanje na noge user posted image , nealergije user posted image , zobkiuser posted image , taščeuser posted image ... Pa hvala vsem za jedilnike, sem pobrala ful idej od vas user posted image , tako da naš mišek zdaj malo bolj z veseljem je.
Naš mali je spet nekaj prehlajen, in ko začne smrkat, se mu razširi na učke in me kar skrbi, da ne bo še na ušeska šlo. Je mel zadnjič vneto uho, pa ni nč jamral, da ga boli, samo čohal se je. Zdaj pa kr čakam, če bo začel kej jamrat, da bomo morali k zdravnici.
Drugače pa je Jaka bol lene sorte, sicer se še ne plazi, se pa zelo hitro obrača in suče na trebuhu, sedi pa še ne čisto samostojno. Evo, se že nekaj krega!
Še slikca našega Gargija/Hugota:
user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.11.2008 10:55:39   
mumu
Čao mamice, kje pa ste vse????

Sam tolk da se pofočkam, noč je bla tko tko, na sprehodu smo že ble, zdej se moramo pa počas uštimat za v LJ k mamo pregled pri pulmologu.

Držte nam pesti.

Uživejte na sončku.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.11.2008 11:25:42   
Dinki
Dober dan mamice user posted image ,
pri nas Tit spi, jaz sem ravnokar posesala in prebrisala po tleh....opažam, da Tit zmeraj bolj veča svoj teritorij plazenja, kar pomeni zmeraj več pomivanja za njegovo mami. Ma jaz ne vem od kje se tako hitro nabere ta prah user posted image ....zdej pozimi pa sploh ko laufamo ogrevanje...
Drugače pa, da vas malce potolažim, sploh tiste, ki nimate kaj preveč prespanih noči, tudi naša ni bila niti podobna tisti od včeraj. Sicer ni bila katastrofa, ampak smo bili dvakrat pokonci ponoč. Tokrat imam res občutek, da bo kmalu kak zobek. Ima rokice non stop v ustih in si jih grize in poleg jamra ajajjaaajaaa, auuuuauuuuu, guuu.....neki takega user posted image

Zofy - hmmmmm, ful bedno. Po eni strani je tako kot ti je rekla San, bodi srečna, da jo vidiš tako malokrat in pač takrat malo stisneš zobe. Ampak, mislim, da moraš svojemu možu povedati, da te to ful moti. Moje mnenje je, da ji mora on to povedati. Mater, v takih stvareh nam pa moški morajo stati ob strani user posted image . Vsaj jaz sem mojega tako nafurala. Če hočeva skupaj živet, morava skupaj držati, ne pa on s svojo mamo, jaz pa s svojo user posted image . Je že prav, da če kdaj pretiravamo v eno smer, da nam to tudi povedo. sej veš kako je s taščami, jaz mislim, da je bolje, da ji on sam pove in to ko tebe ne bo zraven...sej se da na lep, miren in prijazen način to rečt. Tudi tole pri San....bi tudi moral njen dragi rečt kej svojim staršem.....no, tako je moje mnenje. Vidim, da imamo mi to dobro razčiščeno. Živimo v isti bajti in nikoli nihče ne pride ne da bi prej poklical. Smo se pa o tem tudi odprto pogovarjali in sva povedala, da nama to ne bi bilo všeč. Ma bolje 1. zamera kot zadnja. No, da skrajšam.....zakaj bi trpeli nekaj kar nam ni všeč in si samo pri sebi mislili kako nas to moti....povedati je treba! Pogovor rešuje marsikaj!
terida, super primer si napisala.

urbanček, čestitke za take podvige user posted image user posted image  še malo pa boš hodil user posted image
Aleži, krasni slikici user posted image

Timoty, dobro si tole kupila v Pikapolonici user posted image , še dobro, da se nisi zaletela z nakupom v BC.
Glede oskrbe zobkov....mi jih še nimamo, ima pa vseeno tisto 1. zobno krtačko, ki ni krtačka, ampak taka guma za grist.

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Pa še nekaj: Kako v tem hladnem vremenu oblečete svoje user posted image , ko greste na sprehod????? In kako so oblečeni, ko jih date spat???? S čim jih pokrivate???? Naš spi v pajacu, ki je namenjen za spat in je pokrit s koutrom.

naš je oblečen tako kot doma, torej nogavičke, trenerko, body z dolgimi rokavi) s tem, da mu oblečem še tople volnene nogavičke, puloverček in ga dam v kombinnezonček + kapa in po potrebi rokavičke. Imamo pa tudi mi tak kombinezonček, ki se zapre tako pri rokicah, kot pri nogicah. aja pa še z dekco ga pokrijem, ker zimske vreče nimamo.
Ko gre spat: pižamica z dolgimi rokavi + spalna vreča. Pokrit s kovtrom.

Ursi2, upam, da je Lukec bolje user posted image user posted image user posted image

mumu, srečno danes pri pulmologu user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 26.11.2008 11:28:34 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.11.2008 11:35:08   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

LONA76 kje si?? user posted image

Tudi meni manjka, če ni njenega posta tu gor. Torej Lona76, javi se!

Katiandi, krasen je tvoj Jaka...uf, kakšen nasmeh user posted image

punce, še eno vprašanje...mi je ušlo iz glave. Skuta za naše user posted image , kakšna mora biti pasirana al nepasirana? user posted image  in pa katero ve uporabljate? Jo bom začela počasi Titku dajat. Še nekaj...ker bo to njegova 1. mlečna jed iz KM me zanima ali mu moram najprej malo dati? par žličk? se opravičujem če je preveč butasto to kar sprašujem user posted image ...no, hvala za odgovorčke user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.11.2008 12:56:04   
TIMOTY
Pozdravljene!

Dobro jutro!

Izvolite svežo kuhano vabljivo kavo:

Samo na htro, je moj šel že v službo , jz pa mal na RR, zdej pa grem še najbrž nazaj malo spat. Je bila noč nikakor. oD 23 naprej se je kr zbujal, pa jokal pa nič ni bilo prav, kar sem nardila, se je kr jokal. Okrog 3 mi je pa spet fajn zakuhal, da je imel 39,8 vročine. sEm mu dala svečko, pa je okrog 4.30 zaspal.
No, jz pa tudi zdejle komi gledam, tako da grem še malo zaspat!!!!!!!!!!!

Hvala za kavico. Bogi Lukec in ti. Pošiljam mu ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........, da bo čimprej brez temperature, revček. Upam, da si se naspala. Danes ti želim pa mirno noč, vsem vam.

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Čao mamice, kje pa ste vse????

Sam tolk da se pofočkam, noč je bla tko tko, na sprehodu smo že ble, zdej se moramo pa počas uštimat za v LJ k mamo pregled pri pulmologu.

Držte nam pesti.

Uživejte na sončku.

Držim pesti, da bo vse ok na pregledu. Pa še za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, še eno vprašanje...mi je ušlo iz glave. Skuta za naše , kakšna mora biti pasirana al nepasirana?  in pa katero ve uporabljate? Jo bom začela počasi Titku dajat. Še nekaj...ker bo to njegova 1. mlečna jed iz KM me zanima ali mu moram najprej malo dati? par žličk? se opravičujem če je preveč butasto to kar sprašujem ...no, hvala za odgovorčke .

Najprej hvala za odgovor!!  Jst sm mu dala na začetku par žličk za probat, zaradi možnih alergij! Zdej pa jemo skuto od LJ mlekarn s podloženim sadjem ( borovnice, breskev in marakuja, marelica ) in mu je ful dobro.

Lep dan želim, medva bova šla zdej na obisk k mojim staršem.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?