Sofie -> RE: Noseča vsak mesec znova (17.7.2019 23:26:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa08 Sofie imam ugotovljen pcos, hsg sem aprila letos opravila, 1x s clomidom zanosila, potem je bil ss v7 tednu, zdaj spet 1,5 let neuspešno po naravni poti, dala me je G na femaro in pozabila name do neplodnostne, da mi bodo tam naprej povedali kako in kaj. Ni me nič z uz spremljala pa vem, da bi mogla. S klomidom me takrat je 1x potem pa nič več. Sploh nevem kako je pri umetni, vem da nekatere pustijo na terapiji s klomidom ali femaro cca. 3 mesece ampak glede na moje težave in leta kaj pa vem, če je to smiselno. Bom videla, v začetku avgusta imava posvet, tako da takrat končno zvem kaj me čaka 😀 Kakšne imaš pa ti težave? Enega otroka že imaš, če sem prav zasledila 😀 Ojoj. Ne vem zakaj tako različna praksa. Meni so rekli, da je treba nujno ovulacije spremljat z UZ. Kam hodiš pa v neplodnostno? Midva sva prvega otroka precej dolgo čakala. Sem imela dolge cikluse, tudi krepko čez 40 dni. Pa izkazalo se je, da pregrada ni tako majhna kot so mislili. Je bila skoraj čez polovico maternice. Tako da sem zanosila po operaciji. Še zadnji ciklus predno bi začela jemat klomid. Me je pa ravno takrat spremljala z UZ moja G iz neplodnostne. Meni so razložili, da če so dolgi ciklusi, da so precej slabše možnosti za vgnezditev. Zdej sta pa dva kroga za mano. Od poroda naprej imam vsaj redne menstruacije, ampak bomo vseeno videli kako bo šlo. Delam ovulacijske teste, da vsaj približno vem, kdaj je ovulacija. Držim pesti za vse.
|
|
|
|