naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.7.2019 10:39:57)
|
Anaina Dr.Žebeljan je res vredu, ful prijazen in vse, res se mi zdi ko prideš k njemu je kot bi ga že od prej poznal, tako se pogovarja s tabo kot kak znanec,haha. Tudi čas si vzame in vse, ko sem bila jaz pri njemu na nuhalni je tudi dovolil da je moj srček posnel na fon, da je potem lahko predvajal. Tako da je bila res zelo pozitivna izkušnja in če bi še 1x izbirala bi ziher spet k njemu šla na pregled :). Pa to si šla samoplačniško k njemu? Nisem brala vsega za nazaj, kako pa kaj napreduje nosečnost? Lilly Kako je tvoja nosečnost? pregledi kakšni? nisem vsega brala in ne vem. Zdaj sta še obe na začetku z Anaino, pa se vama verjetno kr vleče, tam do 12 tednov, do nuhalne se kr ja, ampak potem ko vidiš da je vse ok, pa mine kot šus do morfologije, po morfologiji pa se ti zdi da čas kr leti in naenkrat bosta že pri 25,30 tednu in tako naprej, še sami ne bosta vedeli pa bosta že skoraj pri koncu, no kot sem že jaz. 31 teden že, saj še kr ne morem verjet kam je ta nosečnost šla :). In kakšno je počutje, kaj slabosti? kaki lušti? Držim pesti da bo vse ok :)
|
|
|
|