Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (12.7.2019 10:04:36)
|
Sankka midva sva bila na morju, pa mal sva ob reki na žaru pekla ( temu primerno sva malo kot avanturista tudi tam slončkala 🙈😂) tako da, če pa to okolje ne bo pomagalo potem pa tud ne vem več 😀 Sva se že hecala, če se zdej prime, da bova dala ime po reki ali po obali haha. Drugače pa ja, čez kakšnih 14 dni bom jaz tista na tapeti za čakanje ali bo kaj ali ne.. Nekako kar dvomim, da bi ravno pred neplodnostmo uspelo, želela bi si pa itak, rada bi imela aprilčka ali aprilčico 😍 Sm kr mal prehrano spremenila, mal sm še shujšala prejšnji mesec, zdravo jem, samo sadje in zelenjavo, tudi meso, tko da upam da bo kej uspeha, moj me heca, da morm dat noge vedno po tem v luft, da ja kej ne bo vn steklo 🤭😀 če ne druzga se bova ta mesec vsaj pošteno nasmejala 😂 Ajda grozno da, moraš toliko časa čakati, jaz bi šla kar samoplačniško, da bi dobila dabroston, to pa ni več normalno, ko boš imela pregled bo že točno 2 meseca od kar M nimaš. Ene sestre pa res z glavo ne razmišljajo ravno dobro.. Upam, da ti uspe, kaj pa veš mogoče pa se nekaj dogaja, naredi ti še kakšn CB 😀
|
|
|
|