Sankka -> RE: Noseča vsak mesec znova (11.6.2019 12:12:40)
|
Pri meni nic pametnega. 6 dni po ovulaciji sem imela rjavi izcedek, pa sem si celo drznila pomisliti na vgnezditev. No danes, 20 dan cikla, pa se je prikazala M. Brezveze. Ta cikel sem brez clomida in estime, ker sem dala kri v neplodnostni za hormone. Mogla bi dati se za progesteron 20-22 dan cikla, ampak zdaj niti to ne bom mogla, ker je prehitra M. In zdaj bi mogla cakat do 19. avgusta... sem pisala v neplodnostno, ce lahko pridem drugi teden k zdravnici, ker mi je ena sestra zadnjic rekla naj se oglasim, ce bo M prehitra, tako da so odpisali, da lahko pridem. Upam da bom mogoce drugi teden dobila vsaj kaj za urejanje ciklov, ker mi brez tablet niti cikel vec ne stoji ocitno. Res fajn. Zanimivo pa je, da imam tudi jaz vsaki mesec ovulacije, pa redne M, pac krajse, ampak tako kratkih kot zdaj brez hormonske terapije pa tudi nisem nikoli mela... ne vem vec v cem je problem. Pri meni se to vlece ze 4 leta. Pa sem misla ko bo bo pa mogoce bolj dolgo traja pa niti se nisem s tem obremenjevala. No pa sem po 3 letih res zanosila... splav po 3 mescih in od takrat dalje vsaki mesec s preverjenimi ovulacijami na uz ne gre in ne gre. Spet je 13 cikel mimo, in ocitno je nekaj narobe. Mi je zal da nisem sla v to neplodnostno ze zdavnaj, mogoce bi se do zdaj vsaj kaj premaknilo. Malo mam ze dovolj vsega. Pol pa nekdo rece odmisli pa bo pa na morje idi... mhm 👏👊 ja, super ideja! Prosim za kakšen plus, jaz spet kvarim povprečje heh
|
|
|
|