Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (21.5.2019 14:38:56)
|
Punce pozdravljene 😀 vidim, da je debata spet malo bolj stekla 😂😂 jaz pa sploh ne naročujem več ovulacijskih in nosečniških testov. Prvih zato ne, ker mi itak O ne pokaže, drugih pa zato, ker itak nisem imela filinga te mesece, da bi lahko kaj bilo, kakšen optimist sem haha 🤣🤣 Sankka pri meni nič ne dogaja, M je proti koncu, tako da komaj čakam, da greva zopet v akcijo 🤭🤭29.5 imam kontrolo pri G, bom vidla kaj mi bo rekla, kaj sledi naprej ali laparo ali že kar neplodnostna. Jaz pa kar nekaj upam, da bi zdaj uspelo, to bi bilo tako lepo darilo za naju s partnerjem, ker bi se otrok potem rodil ravno februarja, ko imava s partnerjem 10 obletnico odkar sva skupaj in bi bilo vse skupaj še toliko bolj pocukrano z romantiko 🌺🤭🤩 Sicer pa kakor bo pač bo, na te stvari nekega vpliva nimamo. Ajda tudi jaz sem govorila, da bi bila rada do 30 že mama pa je tako naneslo, da bom pa pač 30+🤭Jaz pravim, da leta so samo številka, s katero se obremenjujemo dokler otrok ne pride, ko pride otrok pozabiš na to 😀 Sej bomo vse dočakale, bomo vsaj znale cenit to kar nam bo bilo z težkim trudom dano 😀😀🌺
|
|
|
|