*Ajda* -> RE: Noseča vsak mesec znova (19.6.2019 13:29:22)
|
Do sedaj se nisem držala nobene diete. Omejila sem samo mlečne izdelke, sladkega ne pojem nekaj veliko občasno me prime, pa pojem kakšno tablico čokolade pol pa spet kakšen teden nič😀 pri meni so bolj problem slani prigrizki😀pa kruh pojem res dva koščka na dan. Čeprou pravijo, da bi mogli jih čist izključiti ampak jst nemorm sadje jest za zajtrk🤷♀️😀bi mogla pa tud jst več zelenjave jest 😂 jaz sem jemala sam omega 3 pa sem pol parkrat pozabila vzet in pol itak kokr ne jemlješ redno kr pozabiš🤷♀️😀😏pa ta inofolic sem jemala, ki naj bi bil tud dober za pco vendar ga sedaj kakšen mesec ne jemljem, ker je trenutno nedobavljiv, ker je tako povpraševanje po njemu😂. Drugače pa nisem imela še nobene terapije z tabletami.. Me je direkt v neplodnostno dala, ker je rekla, da mi ona nemore predpisati hormonskih tablet(po novem je baje tko). Tako, da res upam, da mi bodo jutr predpisal kakšne tablete, da mi končno uredijo ciklus, da bom vsaj vedla kdaj morm dobit M. Tko pa sploh neveš kdaj jo dobiš pa se pol sprašuješ če je kj uspel al ne.. In morš glih test naredit, da veš pr čemu si.. Če maš pa redne pa točno veš da če zamuja, da neki je😀 in je dost manj stresno vse skupi... Meni ti tisti prou na psiho pol vplivajo... Kr še zmer mogoče upaš da bo plus in pol k je minus si itak razočaran čeprou veš, da je malo možnosti, da bo pozitivno... 🙂
|
|
|
|