fracek -> RE: Noseča vsak mesec znova (15.5.2019 20:06:19)
|
Pozdravček vsem. Že nekaj časa vas spremljam od "daleč", sedaj pa sem se odločila, da se vam tudi pridružim in kdaj kakšno vzpodbudno ali pa tolažilno rečem [sm=smiley36.gif] Sem še ena z zgodbo, ki je zelo podobna vašim. S partnerjem načrtujeva otroka od lanskega julija, ampak zaenkrat brez uspeha. Mojemu telesu se meša, vsak mesec se spomni nekaj novega in mi daje namige, da mogoče pa kaj bo ... Svašta res, kaj dela psiha. Je pa tako, da sem stara že 37 let in še nimam otrok. V prejšnji dolgoletni zvezi sploh nisem imela želje, ko pa sem spoznala svojega sedanjega partnerja, se mi je naenkrat pojavila in me čisto preplavila. Po sedmih mesecih neuspeha sem šla zaradi moje starosti h ginekologu, ki mi je glede na pregled predpisal clomifen - 3 cikle. Odreagirala sem dobro, folikli so bili, vendar je na zadnjem spremljanju ugotovil, da noben ni počil, torej, da ne bo ovulacije. Potem pa mi je kar dal napotnico za neplodnostno ... in me še pospremil z besedami, da se lahko v času čakanja na pregled marsikaj zgodi ... nisem bila ravno potolažena, pa saj me razumete. Naročena sem komaj avgusta. Ta mesec imam spet pestre hormonske izpade. Po zadnji krvavitvi (od tega je 14 dni) me je najprej špikalo v jajčnikih, nato pa se mi je neprijeten občutek pojavil na področju materničnega vratu, kjer me še vedno vsak dan spremlja občutek, kot da mi kdo nekaj nateguje. Nekaj dni sem imela tudi povečan beli tok, včeraj pa sem dobila spet grozno nabrekle in boleče prsi. Poskušam ignorirat znake, ker si nočem spet nekih lažnih upov dajat [sm=smiley36.gif] Evo, to je kratko poročilo od mene. Vsem vam pa želim, da se vam sanje čim prej uresničijo. Dežna, tebi pa čestitam za plusek [sm=bravo.gif]
|
|
|
|