|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.8.2018 9:02:26   
naty1989
Me pa vseeno zanima, čeprav bo malo smešno izpadlo.

Na koliko dni imata vedve spolne odnose? ali celi mesec na 2 dni, ali na 3 dni? ali mešano? ali samo na plodne dni, ali vedno?

Res me zanima, ker jaz sem že res vse kombinacije probala, kar je možno, je bilo na 2 dni, pa ni bilo nič, pa je bilo na 3 dni, se razume celi mesec, pa tudi mešano je bilo, 1x 2 dni, 1x 3 dni... pa v najbolj plodnih dneh, pa ko je bila sluz, pa v najbolj nemogočih dneh (ko nisi plodn), v glavnem jaz sem že vse variante tu porabla, pa še kr nič. Zdaj pa sem že skoraj zaupanje zgubila v to O, že malo dvomim da jo sploh imam, ali da je tako kratka, da je enostavno na 3 dni premalo.

Res sem že čisto zmedena, no vrjamem da vedne nič manj no. Ampak vseeno.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.8.2018 10:12:09   
Mariposa08
Naty žal mi je , da je M prišla:/ sej prov , da si malo solzic potočila, je lažje potem . Jaz bi včeraj mogla M dobiti pa je še ni, ampak nobenih znakov nimam tako, da mislim da bo M kr prišla , samo me malo še očitno heca :)

Glede tega na koliko dni , tudi midva sva probala vse možne kombinacije, tidi poze hahahaa, pa moram imet noge takole pa takole, pa v zrak držat po odnosu še 5 min pa ni da ni :D nevem probaj še tako da samo 1x ali 2x v mesecu poskusita, če imaš bolj šubko M , lahko poskusita na 4.dan M , pravijo da je ženska takrat tudi zelo plodna :) mislim da sva midva tako takrat naredila in potrm se ene 2,3 dni kadneje pa je uspelo , prej pa 3456x na mesec pa nič:)

Mogoče je boljše manjkrat poskusit kot pa res na 2-3 dni , ker samo vse zmešaš. Semenke zdržijo cca. do 5 dni , 1 dan manj ali kdaj tudi nevem mogoce več, mi imamo spolne odnose na 2-3 dni in z drugimi semenkami , mogoče uzpodbijemo tiste ki že not v nas čakajo, ne znam se drugače izrazit, šmešno se sliši, ni pa čisto nemogoče. Kaj pa tisti, ki samo 1x v mesecu in zanosijo pa še same ne morejo verjeti , mi pa tokrat pa nič od nič. Probaj še tako , mogoče bo tako več učinka :) 

Vem da ti je hudo, joj grozno je ko pričakuješ da bo pa spet pride M pa si tako razočaran, ker več ne rszumeš kaj je narobe . Probaj it do G , tam jeseni se kr pri G malo oglasi , naj te malo pregleda vsaj, da boš vsaj bolj mirna.  No evo , sej bo kmalu dopust , se boš sprostila in uživala, da malo možgančke izklopiš :)

Za bioenrgetika bom šla, samo ko najdem kakšnega, ki naj bi bil dober. Za čakalne dobr pa ne vem, ker je samoolačniško niti ne vem ali to zelo dolgo čakaš. Ja za matični mleček je zelo predrago za toliko malo izdelka , nvem, bom malo še pobrskala po netu, če bom kaj našla, da ni preveč drago :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.8.2018 11:29:59   
naty1989
Kaj pa vem, mogoce sprasujem smesne stvari. Samo mi res ni več jasno. Vsak mesec mi je manj. Čudno mi je, da v vsem teh kombinacijah še nisem trofla O. Ali pa sem jo, pa kaj druga ne štima. Praviš 4.dan M. Samo ponavadi takrat jaz M še mam, sploh če je močna. Res je to čudno. Mogoče imaš prav, pa bi namesto, da probamo čim večkrat, probali čim manj, haha. Samo se spet ne sklada z tem kar pravijo zdravniki. Kaj pa vem, da bi nove semenke izpodbijali stare, samo potem so itak nove not pa tiste spet čakajo. Spet je problem, če je manjkat na mesec, ker tudi ne veš točno kdaj. Pa spet zgrešiš.

Kakorkoli, lahko ne vem kaj narediš pa noče. Mislim, da je najbolj pametno, da se ne ukvarjam preveč več s tem, pa naj bo kar bo.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.8.2018 11:35:27   
naty1989
Ja res mi ni vseeno, saj veš trudiš se pa trudiš, pa narediš vse oz.še več. Pa si misliš, pa čemu vse to, če bi bilo boljše, da bi pustil vse tako kot je. Pa užival, pa se preprosto sprijaznil, da bo bog dal, če bo. Samo sej je vse lepo in prav, da bi ti bilo tako vseeno, pa si dopoveduješ da ti je...samo ko pa pride tisti dan pa spet vdari vse na plan. Ah, sej pravim, ko želiš zanosit, takrat se problemi začnejo. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 179
2.8.2018 12:23:16   
Lillyy
Naty, žal mi je za M in te čisto razumem, da ti je hudo. Bo pa avgusta uspelo, brez skrbi :) avgust bo najin mesec :) 
Glede spolnih odnosov pa sva midva kar pridna in sva ta mesec do nekje mojega 20. dne vsak drugi dan, med O pa vsak dan. Proti koncu sva tudi na 3 dni. Prejšnje mesece sva manj zaradj mojih vnetij.
 Jaz ti pa ne svetujem, da čim manj, ampak bolj, da imaš spolne odnose, ko si jih želiš in ne zato, da narediš dojenčka. O si že zagotovo zadela, samo se najbrž ni vse poklopilo, saj vesta, le 25% možnosti v enem mesecu, da zanosiš. Torej moj nasvet je, da imaš spolne odnose ko si jih želiš oz. želita imeti. Tisti, ki so seksali le 1x na mesec je pa pomoje zato uspelo, ker so šli v to z mislijo, da itak ne bo. 
Jaz bom tudi ta mesec, da bova tam nekje na 2 dni poskusila. Pa jaz se držim, da vedno še malo poležim v postelji in ne šibam takoj lulat oz. v kopalnico. Kakšnih stoj ipd. pa se ne grem, ker naj ne bi koristilo.
Naty, a ti pa ne bi poskusila s krvomočnico? Jaz sem si jo ravno skuhala, ker sem bila celo dopoldne zdoma in se mi sedaj hladi. 

Mariposa, močno stiskam pesti, da pri tebi ne pride. In pa sem malo razmišljala in bi ti svetovala, da še malo počakaj z bioenergetikom. Raje, če pride M (upajmo da ne) poskusi še s krvomočnico ali čim podobnim. Da ne boš dala celega bogastva zanj, ker boš potrebovala denar za voziček, cujnce ipd :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 180
2.8.2018 12:46:37   
Mariposa08
Mah se mi zdi, da se včasih čisto preveč ukvarjamo s tem pa potem ne rata, a kaj ko se je tako težko sprpstit pa pozabit na te dneve O in tako to:/ mah sej res , ko ti paše Naty takrat pojdita v akcijo pa bo že bilo uspešno, mora bit :)

Bi bilo lepo , ko bi nam uspelo isti mesec pa bi potem celo nosečnost lahko čvekale , že tu smo se kr dobro zaštekale :))

M še vedno ni , ampak nič ne pričakujem, ker nekih občutkov nimam. Hehe, ja imaš prov bom počakala z bioenergetikom, uhh za voziček , mi je mima xari zelo všeč, res da je hudo drag ampak si tega želim:) tako , da bom res mogla začet denarčke šparat :D

Sej sem razmišljala da bi spet pričela s krvomočnico, si bom šla tinkturo zopet iskat , nekaj jo imam še doma, tako da ko/če pride M , bom potrm pričela z tem in upam , da bo avgust tudi moj mesec, bi že moral biti,če imam v avgustu rojstni dan, hehe :))

A je pri vas tudi bilo neurje ponoči? Mene je grmenje zbudilo ponoči, je tako močno udarilo, da sem skoraj s postelje skočila, hahaha:) 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.8.2018 13:21:09   
Anonimen
Punce, ce niste prepricane v svojo O, nabavite ovulacijske teste + opazujte sluz.. Res, sluz zna veliko "povedat" ;)

Neposredna povezava do sporočila: 182
2.8.2018 13:26:53   
Anonimen
Je pa tako, da tudi, ce se vse poklopi, je samo 25% moznosti, da bo uspelo.
Vse skupaj je vbistvu ena velika carovnija in ce kdo mene vprasa, psiha veliko pripomore k temu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
2.8.2018 14:07:27   
Mariposa08
Jaz se ravnam po sluzi, sem delala tudi ovulacijske teste, tako da kdaj imam O že nekako vem. Vem, da psiha dela svoje, jaz imam PCO , jemljem klomid , jemala sem tudi dabroston, vem da takoj ne bo uspelo, je pa razumljivo, da po par mesecev neuspeha si malo razočaran. Tako je, zato pa je forum, da se malo spodbujamo in klepetamo :)

Verjamem, da želiš dobto ampak, kaj čmo vedno možganov ne moreš izklopit in psiha še vedno dela :) bo enkrat že uspelo .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
2.8.2018 15:24:29   
naty1989
Lilly!

Kaj pa vem, težko je rečt, če so ti tisti, ki so šli samo 1x na mesec v akcijo, da so kr punce potem zanosile, mogoče so pa prej bli brez zaščite, pa niso delale na tem, ampak niso šteli krogov, pa so misli da je zdaj to kr 1x, pa je kr ratalo. Vseeno mi nekaj na tem ne štima. Vsak par oz. 95% parov, se je moglo določen čas trudit za to. eni več drugi manj.

Ti si si že sprijaznila s tem, ali ti je še hudo? Zdi se, da si kr sprijaznjena, glede na komentarje, si kar mirna, pa pozitivna. Bom še videla glede te krvomočnice, če bo tebi pomagala, jo mogoče res probam še jaz :)

Jaz mislim, da sem v tem času res že trofla O, bi bilo res čudno da bi jo zdaj že šestič zgrešila, sej taki čudni termin pa res ni.

Pa sej v končni fazi, ne greš samo za to, da bi naredil otroka v akcijo, greš tudi vmes, sam bistveno pa je, če delaš na otroku, da ne moreš mimo tega, da pač v glavnem greš bolj ali manj zarad tega se še posebej trudit ne.

Mariposa08

Tako je, čez mesec se malo pozabi na to, da se dela na tem, pa si že čist ok, pa sprijaznjen, pa si že misliš ko bo pa bo. Sam ko et potem vseeno udari tisto, pa ne moreš mimo tega, da ne bi bil črnogled, pa si mislil, da mogoče sploh pri meni ne bo nikoli ratalo...

Pri nas je bilo gredo neurje, pa grmelo, pihalo, na balkonu mi je vse pometalo,haha.

Neposredna povezava do sporočila: 185
2.8.2018 15:34:06   
naty1989
Anonimen

Hja ne pomaga sluz, jo imam, ampak vseeno ne pove dosti, pa merila sem si bazalno temperaturo, ampak mi tudi nič ni povedala. Ne vem kako je z sluzjo, ko se pokaže če je te že O mimo, ali še pride, čez dan,2,3?

Ampak tudi če veš kdaj je O, ni rečeno da bo uspelo. Velikanska čarovnija in misija nemogoče,haha :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 186
2.8.2018 16:35:11   
Lillyy
Mariposa, jaz imam tudi v avgustu rojstni dan! Ja poglej, kaj pa veš, morda si pa že zdaj user posted image .
Jaz sem prej spila eno skodelico krvomočnice in mi je prav dober čaj, pa običajno ne maram zeliščnih. Bom spila še eno zvečer, čeprav na škatlico piše da naj bi 3 in pa še mojemu bom eno nardila. Mu bo zihr fina. Podpiram tvojo idejo o tinkturi, če pride M. Držim pesti, da je še ni :)

Naty, sem dokaj mirna ja, kot si rekla. Vsake toliko me malo prime, da bi šla kaj brat, ampak se potem ustavim, ker se mi sicer lahko zmeša. Ker če začnem razmišjat kaj vse lahko delam narobe, res ne vem kaj bom. Sem danes pomislila, da bi poskusila kavo vseeno črtat, ma je nisem. Me pa vsake toliko malo zaskrbi ja, če po ne vem enem letu ne uspe ... sem v stresu že za naprej.
Ti si še žalostna?

Se strinjam s tem kar je Anonimna napisala in razmišljam, da bi tudi jaz ta mesec vseeno reskirala tistih par evrov in si v DMu kupila trakce za določanje O. Saj sem skoraj 100% prepričana da jo imam, ker jo načeloma čutim, ampak ja, škodilo najbrž ne bi. Potem se mi bo pa kaj zamaknilo, bom pa cel halo nardila, haha.

Je tudi pri nas nekaj malega padalo, ampak ni bilo prav neurja, na srečo. Upam, da pri vama ni čisto preveč škode naredilo.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 187
2.8.2018 17:06:14   
Mariposa08
Lilly ja poglej, potem imava pa obe v istem mesecu rojstni dan hehe user posted image ne vem, jaz se čisto nič user posted image ne počutim user posted image bom videla, če bo zamujala M kakšen teden dni bom naredila test, čeprav mislim, da bo kaj kmalu prišla.

Jaz sem si takrat O teste kupila v lekarni, isti test nekako kot test nosečnosti se mi zdi, samo da ti v tem primeru pokaže plusek za O user posted image so bile pa kar malo dražje a kaj , ko vedno pozabim, da vse to tudi v DM in Millerju prodajajo user posted image

Pri nas spet dež pada, na vsakih 10 min je blago neurje, veter pihlja, dež pada, pa še vedno je soparno user posted image

Naty a boš tudi ti poskusila krvomočnico pit? Lilly praviš, da čaj ni tako slabega okusa, no jaz bom kar tinkturo pila, mi je malo lažje tako piti, ker čaj se mora ohladiti in da ga kuham 3xdan, bi ga sigurno vmes pozabila skuhati user posted image

Naty si danes kej boljše ? Vem, kako je ko zagledaš to M, pa ko si poln upanja in potem ta smotana M in si spet kakšn dan čisto na tleh, vendar ko se M končuje si zopet poln upanja, da zsaj pa bo uspelo in verjemi, da slej ko prej bo user posted image

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 188
2.8.2018 23:43:00   
Anonimen
Punce, ovulacijske teste nabavite na strani www.plodnost.net, ali .si, nisem 100%. So res đabe in zanesljivi.
Glede sluzi- tista vlecljiva prozorna je samo kaksen dan ali 2 pred O, po O pa se spet pojavi taka bolj mlecna sluz, ki pa ni vec tako vlecljiva. Sem ze tudi diplomirala skoraj iz tega, ceprav spadam med tiste redke srecnice, ki zanosijo res takoj...imam pa tezavo z donositvijo, tako da je tudi ze kar nekaj za mano.
Krvomocnice res nisem pila, sem pa narocila Asicev caj za lazjo zanositev, ki bi naj pomagal tudi zmanjsati moznost splava.. 

Neposredna povezava do sporočila: 189
3.8.2018 8:05:01   
naty1989
Mariposa08

Ja, sem kr normalno, pač saj veš vseeno ti res ni, ampak nič, gremo dalje novim zmagam na proti 😊. Pa se trudim razumet in mi že na trenutke uspeva, da otroci res ne padajo z neba, da se je treba kr vredi potrudit za njih. Najbolj nas, no mene vsaj muči to, ko sem bila vsa leta prepričana, da bom sigurno brez dvoma zanosila skoraj takoj, kadar bom hotela. Sem si zatiskala oči pred tem, da so tu okrog lahko težave, oz.redko kateri par je tak ki nima nekih težav, po večini jih imajo. Ne vem, ko smo mladi pa naivni si pač mislimo, da bo nam kr takoj uspelo, da ni važno kdaj se bomo lotili. Pač to sploh ne vem, zakaj sem si tako mislila, ampak enostavno tako je bilo. In to te najbolj "tepe", ker jemlješ to preveč zlahka in samoumevno. No potem pa je tu življenje, ki te postavi tam kot si, na realna tla, ti da lekcijo, da si ves ta čas živel v zmoti. 

Ampak je pa res eno, da nihče prej, konsem bila še mlajša ni govoril o tem, da se ne zanosi kr takoj. Sploh nisem dosti vedla o tem, skoraj nič. Pa tudi, če bi mi kdo reko, da bojo težave mu verjetno ne bi vrjela, haha. Češ sej sem ja zdrava, nobenih problemov mela, nisem kadila, ne pila, redne M... ampak zdaj vidim da to ni dovolj.

Res pa da ni prijetno.

In ti kako si? V pričakovanju M? Ali ne? Imas kakšne občutke?

Neposredna povezava do sporočila: 190
3.8.2018 8:11:42   
naty1989
Anonimen

Aha, tako praviš, da je sluz kaka 2 dni pred O. In to je preverjeno? Ja no, to smo že trofli, če je tako. Pa še bomo. Sama se tudi najbolj zanesem na to sluz. Ji še najbolj zaupam. Izgleda pa da se potem dalje nekje zaplete oz.se je. Ampak ok, že more tako bit.

Če smem vprašat kakšne so pa tvoje izkušnje? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
3.8.2018 8:15:59   
naty1989
Mariposa08

Ne nisem še razmišljala o krvomočnici, mogoče pa kdaj. Zaenkrat bom pustila zadeve malo na strani, tam kjer so. Niti si temperature ne bom merila, nic. Samo normalno sp.odnosi, pa sej nimam kaj, upoštevanje sluzi. Pa je zaenkrat to to. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 192
3.8.2018 9:23:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: naty1989

Anonimen

Aha, tako praviš, da je sluz kaka 2 dni pred O. In to je preverjeno? Ja no, to smo že trofli, če je tako. Pa še bomo. Sama se tudi najbolj zanesem na to sluz. Ji še najbolj zaupam. Izgleda pa da se potem dalje nekje zaplete oz.se je. Ampak ok, že more tako bit.

Če smem vprašat kakšne so pa tvoje izkušnje? 

Ja, tudi sama najbolj zaupam sluzi...v kombinaciji z ovulacijskimi testi pa je to 👌 s tem da jaz O cutim in sem za foro parkrat testkala, ko se je zacelo tisto spikanje in je bilo res pozitivno.
Drugace pa imam za sabo 5 spontanih splavov, 2 zdrava fantka in zopet v pricakovanju, na sreco😊 pregrade nimam, hormoni so ok, moj ima super spermiogram, vse stima....samo donositev je cela znanost, ampak tokrat vem, da je to to😁

(odgovor članu naty1989)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
3.8.2018 9:57:39   
Lillyy
Naty, pridemo enkrat tudi me na vrsto :) jaz ta mesec sedaj pijem krvomočnico in mi je prav dober. Včeraj ga je pil tudi moj, potem pa da vidimo, če bo kaj učinka. Podpiram tvojo odločitev, da daš vse malo na stran :)

Mariposa, čakamo poročilo, če si že dobila neželjeni obisk? Upam, da ne ;) 

Anonimen, močno stiskam pesti, da bo tokrat šlo do konca, kako daleč pa si že? :)  in hvala za nasvet o O in testih. Bom morda tudi jaz že ta mesec testirala, če imam res O, ko me špika in če ne drugega zagotovo, če spet ne uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
3.8.2018 10:20:27   
Anonimen
Zaenkrat sem v 10.tednu, srcni utrip je mocen in vse kaze na to, da bo vse ok.. sta pa bila na zacetku dvojcka, ampak se je eden odlocil, da se poslovi. Ta, ki je ostal pa je pravi mali cudez, bi ostali se skoraj brez njega, ker me je G poslal po tabletko za splav, ker ni dobro pogledal z uz...sem se zanasala na 6.cut in tukaj je💓 tako da sem kar prepricana, da ta ostane😊

(odgovor članu Lillyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
3.8.2018 11:46:28   
Mariposa08
Anonimen 

Držim pesti za tvojo pikico, pa čestitke seveda :))
No si bom tidi jaz narocila ovulacijske teste na tej spletni strani, ki si jo priporočala.

Lilly 

Še vedno sem brez M, še čakam oz. ne čakam M:) upam da je ne bo, ampak bi bolo malo čudno ker nimam prav nobenih znakov, samo pbčasne krče in rahlo špikanje, to je pa to, ah ko bi vsaj prišla M ne pa da tako upam, da nekaj je pa bom potem še tok bolj razočaran ko ne bo nič:)

Naty te čist podpiram, da boš dala mal na stran vse te stvari in kaj veš enkrst te bo že plisek presenetil, ko boš najmanj pričakovala :)
Ženske smo take, da čim takoj ne uspe smo panične in razočarane, moški to bolj jemljejo z rezervo :) 

Anonimen 

Kje se pa da kupit Ašičev čaj ? A si samo ta čaj pila, da se je zarodek obdržal tidi pri prejšnih nosečnosti, ker kot si rekla imaš že dva fantka, ali ti je G predpisala še kaj drugega? Če ti je neprijetno o tem gpvpriti, kar ignoriraj vprašanje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
3.8.2018 12:16:18   
naty1989
Mariposa08

Res te razumem, to čakanje nas ubija. Si misliš oz.že prosiš naj pride M, pa konec. Najhujša je ta nevednost, ko ne veš pri čem si...ah kaj pa vem, jaz si včasih mislim, da če bi vedla da bo tako hudo sploh ne bi šla v to. To je kot bi se sam sebe mučil, oz.matretiral. Pa sej pravijo ne se sekirat...sam ko to samo pride, ne vem kot da brez tega sekiranja ne bi šlo.

Tudi jaz bi rada bila moški v tem obdobju, da se sploh ne bi obremenjevala in bi uživala življenje, zdaj pa kot da mi nekaj ne pusti.

Ti si prej vztrajala 1 leto, da si zanosila ne? Pa si šla potem ginekologu? Pa to je zarad nerednih M trajajo 1 leto, ali so bili še drugi problemi? 

Neposredna povezava do sporočila: 197
3.8.2018 12:30:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa08

Anonimen 

Držim pesti za tvojo pikico, pa čestitke seveda :))
No si bom tidi jaz narocila ovulacijske teste na tej spletni strani, ki si jo priporočala.

Anonimen 

Kje se pa da kupit Ašičev čaj ? A si samo ta čaj pila, da se je zarodek obdržal tidi pri prejšnih nosečnosti, ker kot si rekla imaš že dva fantka, ali ti je G predpisala še kaj drugega? Če ti je neprijetno o tem gpvpriti, kar ignoriraj vprašanje :)

Caj narocis pri njih, ker ga v prosti prodaji nimajo. Poklices ali posljes mail, spletna stran pa je menda www.itis.si, nekaj takega. Daj prosim poguglaj prej pod Asicev samostan, da ne bom dajala napacnih podatkov :) Sem ga pa pila samo ta zadnji ciklus, pred tem pa imela 3 ss v letosnjem letu.
Pri vseh zanositvah sem uporabljala ttudi lubrikant Pre seed oz po novem Prefert gel (jaz sem narocila kar preko spleta pri dr.Gorkic), je pa vsakic v prvo uspelo. Koliko je gel pripomogel k uspesni nosecnosti ne vem. 
Jaz vam res drzim pesti, da se cimprej vse poklopi in da zagledate pluske💓

Neposredna povezava do sporočila: 198
3.8.2018 13:42:27   
Mariposa08
Anonimen 

Hvala za napotke :) imam znanko, ki ima očitno enak problem , kot je bil pri tebi, zanosila je takoj vendar je vedno prišlo potem do ss, vsakič v drugačnem tednu, tako da ju bom priporočala pitje Ašičevega čaja in tega lubrikanta kot si omenila, pa tudi sama bom to poskusila, zdej sem še v čakanju a bo M ali pa ne bo :) 

Naty

Jaz sem šla takrat do svoje G po 6 mesecih matranja in neuspeha, ker me je zanimalo zakaj se ne prime :) pa še M mi je takrat izostala , sem prvo dobila Dabroston tbl za sproženje M , potem mi je dala pa še klomid tbl za spodbujanje ovulacije . Reklaje , da O imam pziroma je zelo šibka, in sem klomid pila 3 mesece in potrm deluje klomid še 3 mesece po prenehanju pitja teh tbl. Jemala sem pa še Fertilup tbl, ki sem jih sama našla na intr. in mi kar pomagajo za cikel, da je redn na 28-29dni, in tudi O sem od takrst ko te tbl jemljem opazila, da jo res imam, po špikanju in po sluzi , prej pa tega nič kej opazila nisem. 
Sem pa šele po ss izvedela , da imam PCO, prej se očitno to ni toliko opazilo , nevem, je pa problwm PCO pri meni leni jajčniki( še posebej levi jajčnik, desni naj bi bil ok ), tako da zaradi tega tudi takoj ne more uspeti in pa brez pomoči klomida očitno še težje,. Zdej sem pila klomid 1.cikel tako , da zdaj čakam a je to kej pomagalo ali ni nič:)

Mah res je to čakanje nas ubija, če nisem je bolje da pride čim prej , ne pa da me tako heca ker potem bom še toliko bolj razočarana :/
Drugače sem imela pa vedno neredne M , že odkar imam M je bila vedno neredna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
3.8.2018 13:57:18   
Lillyy
Anonimen, hvala bogu za tvoj šesti čut, da nisi upoštevala ginekologa :) tokrat bo zagotovo ok, boš kmalu že izven prvih treh rizičnih mesecev :) da bi se ti le kmalu pridružile :)
Sem pogooglala tale prefert in je samo v takih kapsulah pa kar drag se mi zdi. Če enkrat v prihodnje ne uspe, zagotovo poskusimo tudi to.

Mariposa, držim pesti, da ostane še naprej tako. Koliko dni pa že imaš danes? Oz. kdaj nameravaš narediti test, če je še ne bo :) 

Naty, midve pa upe polagava na avgust. Avgust je res tak lep mesec, midva imava še obletnico. Morda bo pa zato uspelo :) 

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?