Mariposa08
|
Naty žal mi je , da je M prišla:/ sej prov , da si malo solzic potočila, je lažje potem . Jaz bi včeraj mogla M dobiti pa je še ni, ampak nobenih znakov nimam tako, da mislim da bo M kr prišla , samo me malo še očitno heca :)
Glede tega na koliko dni , tudi midva sva probala vse možne kombinacije, tidi poze hahahaa, pa moram imet noge takole pa takole, pa v zrak držat po odnosu še 5 min pa ni da ni :D nevem probaj še tako da samo 1x ali 2x v mesecu poskusita, če imaš bolj šubko M , lahko poskusita na 4.dan M , pravijo da je ženska takrat tudi zelo plodna :) mislim da sva midva tako takrat naredila in potrm se ene 2,3 dni kadneje pa je uspelo , prej pa 3456x na mesec pa nič:)
Mogoče je boljše manjkrat poskusit kot pa res na 2-3 dni , ker samo vse zmešaš. Semenke zdržijo cca. do 5 dni , 1 dan manj ali kdaj tudi nevem mogoce več, mi imamo spolne odnose na 2-3 dni in z drugimi semenkami , mogoče uzpodbijemo tiste ki že not v nas čakajo, ne znam se drugače izrazit, šmešno se sliši, ni pa čisto nemogoče. Kaj pa tisti, ki samo 1x v mesecu in zanosijo pa še same ne morejo verjeti , mi pa tokrat pa nič od nič. Probaj še tako , mogoče bo tako več učinka :)
Vem da ti je hudo, joj grozno je ko pričakuješ da bo pa spet pride M pa si tako razočaran, ker več ne rszumeš kaj je narobe . Probaj it do G , tam jeseni se kr pri G malo oglasi , naj te malo pregleda vsaj, da boš vsaj bolj mirna. No evo , sej bo kmalu dopust , se boš sprostila in uživala, da malo možgančke izklopiš :)
Za bioenrgetika bom šla, samo ko najdem kakšnega, ki naj bi bil dober. Za čakalne dobr pa ne vem, ker je samoolačniško niti ne vem ali to zelo dolgo čakaš. Ja za matični mleček je zelo predrago za toliko malo izdelka , nvem, bom malo še pobrskala po netu, če bom kaj našla, da ni preveč drago :)
|