Mariposa08
|
Lilly glede spolnosti sva kr aktivna, bila sva že pred načrtovanjem otroka, zdaj se bolj bremzava , samo na tiste plodne dni na 2-3 dni , je pa res včasih si utrujen od službe in od vsega jn se ti res ne da niti govorit kaj šele kaj drugega hehe :) no to je dober znak , da se nisi M dobila, nič se ne sekiraj ker te prsi nič ne bolijo :)
Naty, jaz sem šla takrat po 6 mesecih neuspeha do svoje G , povedala da se trudiva že toliko časa in brez uspeha, sicer swm imela občasno tudi nepojasnwne izostanke M , G je takoj vse pretipala, UZ naredila , je rekla da je problem ker imam slabse O oziroma jih sploh ni in mi dala Dabroston tbl za sprožitev M , ker mi je takrat tudi izostala M in pa klomid tbl za spodbujanje ovulacije, pomaga ,če svojih O nimaš oziroma so bolj šibke O. No po 3 ciklih jemanja klomida in še drugih vitaminov in vsega sem potem v 4 ciklusu zanosila . Ni rečeno, da se vedno pri nekateri najde kakšn vzrok zakaj traja malo dlje časa , ne razumem pa G , ki pridess do nje z razlogom , da ti pomaga pa te samo odslovi, vsaj UZ lahko naredi, ne rečem da mora dati takoj neka zdravila in nevem kaj , pregleda te pa vseeno lahko.
Imam kolegico, ki ji G ni in ni hotela niti pregledati niti UZ narediti , nič, in je šla potem samoplačniško na UZ. In preiskave ker po dolgem času ni mogla zanositi, oziroma ko je se je koncalo z ss. No in so ugotovili, da ima pregrado , tako da je to potem šla odstranit. Nevem , ne rszumem zakaj je nekaterim tako težko včasih kaj narest,sej pa smo vsi v službi z nekim rszlogom, in odklanjati pomoč zato ker ni določen čas mimo , tudi ni prov, ne pravim pa da je treba pa zdaj znanstveno fantastiko iz neuapeha naredit hehe :)
Za O, nekako kar vem kdaj jo imam , vedno je nekako na 12,13 dan , redkokdaj je na 14dan cikla, opazim kr po spikanju v jajčnikih in potem po tistem vlečljivem prozornem izcedku, tako da sm iz te O kot zi že dobro naštudirala:) takrat ko je uspwlo nama s partnerjem sploh ni in ni bilo jasno kako je sploh bimo možno da je uspelo, sva takoj po M ene 2x samo v razmaku 1 dneva, takrat se z O niti nism ukvarjala, se mi je pa zdelo , ko sem računala, da je bila kr pozno in če to drži so potem semenke res zdržale vsaj 6 ali 7 dni kar mi ne kar malo bilo čudno, ker naj več kot 5 dni ne bi zdržale.
Bom probala vse kombinacije pa se bo že prijelo , hehe , meni je vseeno ali bo punčka ali fantek , ne bom rekla da si punčke ne želim mogoče pikico več ampak , tudi če bo fantek bom zeloo vesela :) saj tako ne mislim imet samo 1 otroka pa če bojo to sami fantki ali samo punčke mi je čuato vseeno, jaz sem mnenja da tako kot ti je namenjeno in takrat ko ti je namenjeno se bo zgodilo :))
|