|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.7.2018 8:21:02   
Lillyy
Da se še jaz malo javim.
Prave M še vedno nimam, sem pa imela po slončkanju spet rjav izcedek. To pri meni ponavadi pomeni začetek M, tako da sem nehala upat, da je uspelo. Me pa spravlja ob živce, ker prava M kar ne pride, da gremo v nov krog in pa vedno imam potem težave s štetjem, ker ne vem kdaj naj dam prvi dan. Ve upam da ste še vse brez :) 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 151
29.7.2018 9:22:11   
naty1989
Maripisa08

Jaz sem pa sele zdaj nekaj ugotovila. Preden sem začela jemati kt, sem imela redne M in predvsem močne. Pa tam nekje 4,5 dni. No kak sem začela jemati kt, pa se je takoj obrnilo, so ble M se vedno redne, ampak šibke. Kar verjetno pomeni, oz.sigurno da ni O. Zdaj ko sem prenehela z jemanjem, pa so M pistale spet močne. Ker je O prišla verjetno. 

Zdaj pa vprašanje. Misliš da ima O zvezo z M. Oz.kak so M tak je O. Če so šibke M je O bolj tak tak, če pa so M močne je pa tud O dobra in močna? Mislis da se da to tako sklepat?

Nekako je povezano.

Neposredna povezava do sporočila: 152
29.7.2018 9:30:13   
naty1989
Lilly

Upanje umre zadnje, res je da nikoli ne veš kdaj bo, lahko zdaj. Po drugi strani, je pa tudi težko upat, ker si šele na začetku. Res bi mogla met ful sreče, da ti zdaj že uspe. Glede na to, da je stres prisoten in pritisk. Ampak nikoli ne veš, odvisno kaki ti je usojeno. Sej razumem ja, čakat ni fajn, ko bi rada šla že naprej v novi krog. Ampak saj veš, naše telo si vzame čas in to lepo počasi naredi. Ne sme se ti mudit, si še mlada, za otroke bo prišel še pravi čas. Zdaj se obremenjuješ, potem pa lahko na koncu imaš tudi 2,3 otroke, kar tako brez nekega truda oz kar je najbolj pomembno brez sekiranja.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 153
29.7.2018 13:18:36   
Mariposa08
Nary glede O in M , nvem a i ma to kakšno povezavo, če je M šibkejša da je potem tudi O slabša in obratno, jaz sem zanosila takrat , ko sem M imela šibko, včasih imam močnejše in daljše, včasih šibkejše in krajše M, tako da okoli tega res ne bi vedela kako in kaj je :)

Vsak cikel ni enak in verjetno omamo kakšn cikel šibkejšo O in ne gre potem je pa lahko drugi mesec p čisto drugače . 

Lilly, nekje sm brala, da če imaš tako izcedke pred M , da se šteje tisti dan za prvi dan , ko je M dejansko močnejša, se pravi ko se “ulije”, nisem pa 100%, da je tako, lahko pa malo na fprumih vprašaš:)

Jaz sem zjutraj , ko sem vstala mislila , da se je že vlila M pa mi je bilo čudno, ker je še malo prekmal, in sm rekla no prej je prišla bo pa prej šla in sem šla na wc pa ni bilo nič, samo ta smotani beli tok ali izcedki kaj pa vem kaj je to :) tako , da še vedno NE čakam M :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 154
29.7.2018 20:07:39   
Lillyy
Naty kolikor jaz vem O nima povezave z močnostjo M, vsaj tako ne da bi lahko iz tega potegnila nek zaključek.
Ah, saj drugače se ne tako sekiram. Samo zdi se mi, da imam te moje M in PMSje že vse zmešane.
Mariposa, sem brala Pušenjaka že pred časom in on pravi, da naj bi bil že izcedek začetek. So pa ene ženske odgovarjale, da one štejejo, ko se ulije. Skratka, če se izcedek recimo da ne šteje, potem pri meni sploh še ni cel cikel okrog. Nimam pa spet že cel dan nič več rjavo. Tako se mi še ni zgodilo, ker vedno ko imam izcedek, se slej ko prej spremeni v močno M oz. vztraja do M.
Tudi jaz držim pesti Mariposa, saj zdaj si pa tudi ti že blizu. Naty pa kmalu za tabo in upam, da tudi mala pika in abracadabra sporočita kakšno dobro novico kmalu :) 

Neposredna povezava do sporočila: 155
29.7.2018 20:59:28   
Mariposa08
Lilly glede tega res ne vem, samo to kar sem brala, vsaj potem drugače, no če je Pušenjak tako rekel potem že nekako bolj ve :) 
Jaz tudi mislim da O nima veze z tem koliko je močna M ali šibka, kaj pa jaz vem, bi mogla potrm res vsak mesec na UZ spremljat , kako in kaj je :) 

Ja kaj pa veš Lilly mogoče pa si nosečka:)  držim pesti, da ti bo uspelo ;)
A kake bolj intenzivne znake ali spremebe že kaj opažaš ? Mene dojke zdaj bolj bolijo, še vedno me špika en čas levo en čas desno, včasih kr dlje časa ne popusti , še vedno ta bolečina kot pred M te krči , pomoje se bo kr M ulila hehe:)

Ja zdej smo vse ena za drugo, ti si prva, jaz sem za tabo, te že dohitevaM :) potem je Naty, za abracadabra pa nevem . 

Upam, da bo ta mesec malo bolj uspešen , lepo bi bilo :))

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 156
29.7.2018 22:43:56   
naty1989
Lilly

Mislim, da se M šteje ko se "ulije". Oz.takrat je prvi dan in od takrat potem šteješ dneve do naslednje M. 

Kako dolgo pa že ne jemljete več kontracepcijskih tabletk? Jaz jih od lani, od decembra. Nekje sem prebrala, da telo po kt rabi se 3 - 5 mesecev, da preide v normalno stanje kot je bilo prej. Zdaj pravijo, da ko nehas jest kt, da dobiš M in se ti cikel vzpostavi nazaj kot je bilo prej pred kt. Ampak jaz M takrat nisem dobila in je šel cikel naprej kot bi še jedla kt. No to še je bilo kake 3 mesece, potem pa se je počasj začelo spreminjat, da sem imela cikel namesto 28 dni, 25 dni. Potem naslednji mesec 30, nato 34, zdaj pa nazadnje 30 dni. No in mislim da de umirja, da telo rabi dlje časa in da bo prišlo na normalno stanje nazaj. Sem pa mela pred kt vedno reden cikel 28 dni, M je vedno prišla, nikoli zamujala. To štejem za dober znak.

Zdaj pa mislim, da se zadeve še rihtajo, mogoče tudi zato ni nič.

Neposredna povezava do sporočila: 157
30.7.2018 6:37:52   
Mariposa08
Naty jaz kt nikoli nisem jemala, najina zaščita je bil kondom, potem sva pa samo še na “ umik “ :) tako da s kt nimam izkušenj, je pa baje po kt tam časovna doba da se telo sčisti od kt ene cca. 6 mesecev, mogoče res zato se še ni prijelo, ampak sej se bo:)

No vidiš, zdaj se ti M že počasi uravnava im bo bolje . Koliko okoli te M in O , bomo še doktorirale iz tega področja hehe :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 158
30.7.2018 7:10:59   
Lillyy
No pri meni je danes proti jutru prišla M, v vsem svojem sijaju :/ Bom si štela danes kot prvi dan, hvala punce :) se očitno ni vse poklopilo in upamo na več sreče avgusta. Sploh ne vem kako se naj zadev sedan lotim. Ali naj štejem ali ne, ali naj potem pijem čaj ali ne ipd. Pomoje ne bom kar nič in če bo bo.

Naty, jaz sem jedla KT skoraj 6 let in sem jih lani junija prenehala. Moja M se mi je takoj vzpostavila nazaj, sem pa imela prva 2 meseca tako močno O, da sem morala jesti protibolečinske tablete in bolečino prav predihovati. Najbrž zato, ker mi je toliko let preprečevalo ovulacijo, potem pa je bilo spet kot mora biti. Sem pa imela že pred jemanjem redne M. Poznam pa par kolegic, ki so potrebovale par mesecev, da se jih je vse nazaj vzpostavilo,. Jaz na tabletke ne grem nikoli več. Sem jih že v prvi vrsti dobili zaradi izredno hudih M (sem kar omedlevala) in ne zaradi kontracepcije. Na srečo takih hudih bolečin sedaj nimam več.

Neposredna povezava do sporočila: 159
30.7.2018 9:07:22   
naty1989
Mariposa08

Haha, ja res je, koliko še bomo debatirale okrog teh M in O. Pa ne vem, če bomo položile tu kakšen izpit ;). Ja je zanimiva tema, predvsem ker je zelo skrivnostna, nihče ne ve kaj je tako, predvsem ta O. To je res čudo narave.

Jaz malo pač razmišljam, kako so kaj te zadeve, ne vem mogoče bom na podlagi dosedanjih izkušenj kaj ugotovila, mogoče ne. Ampak če ne bom, pa tudi razmišljala ne bom več kako je. Ker potem sam pri sebi ugotoviš, da tako ali tako nič ne moreš in da pač telo svoje dela, ne glede na to kaj bi ti in kaj ne bi :). Fajn bi pa bilo kaj pogruntat, pa da bi tisto tudi držalo.

Jaz sem tudi prebrala, da sicer ko nehaš jemati kt, traja samo par dni, da kt nimajo več vpliva, da dobiš potem že O, ampak potem je problem, ko se ti ciklusi in hormoni pomešajo in to potem rabi tudi pol leta, lahko še več. Odvisno od ženske.

Lilly

Škoda je, da ni ratalo, ampak še imaš veliko časa. Vem kako je, tudi jaz čakam M, da se prikaže, tako kot si ti rekla v vsem svojem sijaju in reče ; tu sem, imej me še, ne boš se me še rešila. Ti si pa misliš, pa glih tebe je še bilo treba. Ah kaj hočemo. Jaz mislim, da je najboljše da si glede misli in vsega načrtovanja vzameš malo "oddiha". Da ne šteješ, pač veš, aha pol meseca je mimo, zdaj nekje je, ali tam 8,10 dan po M, pa se gre pač takrat spet v akcijo, sej veš metoda 2-3 dni je še najbolj ziher. Pa je to to. To je pa tudi vse, kar lahko narediš. Čaj sicer lahko piješ, ampak spet mislim, da če si prepričana da imaš O, potem mogoče sploh ni trebe. Ker ta čaj vzpodbuja O, če se ne motim ne? Pa tudi, če ga en mesec piješ, vprašanje če bo pomagal, lahko da moraš vztrajat par mesec, pol leta ali več. Potem pa če tako preštudiraš si pa na istem kot če ga ne piješ.

To da ne narediš nič, bo še najboljše ja :)

Zdaj so tako ali tako dopusti, na morje greš, uživaj maksimalno...

Jaz sem pa jedla kt, okrog 3 leta. Tudi jaz ne vem, če bi še šla nazaj na tabletke, le niso tako nedolžne kot pravijo. Nisem pa mela nekih posebnih bolečin glede O, vsaj 3 mesece še ne po prenehanju. Potem pa sem čutila neko bolečino, sicer ne premočno, ampak tako se je dogajalo, to je bilo 2 meseca. Sam nisem vedela kaj je, lahko da je bila O. Zdaj pa nimam več nekih občutkov, mogoče čisto malo, ampak ne morem po tem nič sklepat. Čeprav se mi zdi, da O tudi ne bi smela tako boleti ne? Mislim da se to čuti, ampak preveč pa spet ni dobro?

Tudi jaz sem imela na začetku kr boleče M, ampak se je potem uredilo, v bistvu je bilo tako, da ko sem začela jemati kt, so bolečine kar izginile, no to je zato, ker kt lajšajo menstrualne krče. No zdaj kar jih ne jemljem, je pa boljše, so bolečine, ampak bolj blage.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 160
30.7.2018 12:30:34   
Mariposa08
Lilly žal mi je , da te je tečka obiskala, pa tako se mi je zdelo, da nekaj je na tem, mah bo pa avgusta boljše :) jaz v sredo pričakujem M pomoje bo kr prišla nevem, sej nekih znakov nimam in je brez veze , da upam če verjetno ni nič, so krči kot pred M in to špikanje ampak kaj pa vem, bo pa naslednji mesec bolj uspešno hehe :)

Naty ja res hehe, kako bomo res to O in M naštudirale, bi lahk knjigo o tem napisale :))

Nvem o kt jaz jih nisem jemala, slišala sm tok nekih slabih stvari o teh kr in jih nism nikoli želela niti jemati, imam pa že od kar pomnim kar boleče M , sploh prvi dan in drugi je grozno, najeaje bi se takrst samo v posteljo ulegla in se tri dni sploh iz postelje ne bi vstala :)

Keri čaj bi pa to pila Lilly, si mislila krvomočnico ? Pomoje škodit ne more , nevem jaz sem pila tinkturo, mogoče jo bom zopet začela, lahko da jo je treba dlje časa piti , da bi bilo kaj učinka .

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 161
31.7.2018 8:04:03   
naty1989
Tudi jaz nekako pričakujem M. Ne vem nekako želim pozabit da bo prišla, da je že tisti datum. Res je hitro minil ta mesec od prejšnje M. Pa se mi je prve dni ko je bila zadnja M zdelo, da ne bo nikoli minlo. Ampak glej, je že mesec okrog. Pa če sem realna, si mislim pa sej je tako malo hitro za to, da bi se že vse pokloplo, pa bi ratalo. Če pri drugih kar dolgo traja, sploh če delajo na prvem otroku, kaj sem pa potem jaz oz.midva drugačna, da bi kar otrok z neba padel, haha. Po vsej verjetnosti sma ista oz.podobna kot drugi. Sej veš kako je, eni imajo ene težave, drugi druge, tako da smo vsi nekje tam tam. 

Ja ko mi rata napišem knjigo, haha. In vrjemi, da bo to uspešnica. Bralo jo bo veliko žensk. 

Sej se hecam, ampak dejansko me zanima, da bi svetovala drugim in jim pomagala, če bi le odkrila kako pomagati.

Pa ti? Kako si kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 162
31.7.2018 8:11:44   
naty1989
No sej to je dobro, da nisi jemala tabletk. So tudi določeni stranski učinki. Mogoče celo vpliva na zanositev oz.plodnost. Jaz sem jih jemala, ker je bilo tako, da so bile popularne in jih je vsaka jedla. Pa neko ziher zaščito si mogo met. Ampak zdaj pa bi še premislila, če bi šla v to spet. No mogoče, če ne bi več želela otrok.

Je pa res, da sem jih jemala bolj kratko dobo, 3 leta, to ni tako dosti. Glede na to, da nekatere po njih posežejo že pri 15,18 in jih potem jejo 10 let ali več.

Kako dolgo si pa uporabljala tinkturo? Mislim, da moraš vztrajat par mesecev, da se kaj začne premikat ja. Morda ti že potem naravno uspe, pa misliš da je zarad tega.

Neposredna povezava do sporočila: 163
31.7.2018 10:27:11   
Mariposa08
Tudi jaz že jutru pričakujem M, bo prišla očitno kar na datum nevem vsaj po občutku :)
Nevem zakaj so se mi naredile neke pikice na obrazu, niso mozoljcki, s prostim ocesom jih niti ni opazit, ko grem pa z roko cez lica in obraz je kr grobo lice, pa mam vedno kozo na obrazu lepo kot dojencek ,seveda ker jo negujem redno :) sm ze razmisljala , da je mogoce od sonca in te poletne vročine ampak tako še nikoli ni bilo , mah bom mogla malo na net pogledat , ce bom našla kakšn odgovpr na to  :)

Hahaha, no ti kr napiši knjigo, bom z veseljem prišla na branje knjige in predatavitev :)) 
Jaz sem včasih želela biti psihologinja, pa sem si potem premislila, morala bi opravljati še mazuritetni tečaj in glede na to da pri matematiki nikoli nism ravno blestela, sem si otem premislila . 

Tinkturo sem pila samo 1 mesec, res je tudi sama razmišljam, da bi morala verjetno jo piti dlje časa pa bi mogoče pa bilo kaj učinka , mogoče pa ne bi bilo nič. Je kar zanič okus tinkture, kot po žganju , amapk se da potrpet, hehe kaj vse ne bomo jedle in pile samo da bi nam uspelo :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 164
31.7.2018 13:16:26   
naty1989
Meni se kdaj pa kdaj mazolj spusti, ko pride M. Drugače pa nisem nič kaj mazoljasta. Skoraj nič. Tako da ne bi vedla. Mogoče je pa res od vročine, zdaj so taki dnevi. Sploh če si več na soncu se pojavi kakšna alergija. Lahko je pa tudi na kako hrano, ali pa te kaj oplazi. Meni se je tudi 1× na nogi nekaj spustilo, pa je bilo rdeče in je srbelo, pa sploh nisem vedela od česa je. No sem si mazala pa je zginlo.

A tak zanič okus je ta tinktura, sem pa misla da je to dobro za pit. Nisem še nikoli videla. Pa ta čaj krvomočnica tudi ne vem kako izgleda. Ti si ga že pila? 

Ja človek bi marsikaj probal pojest in spit. Pa sej nekaj je mogoče na tem, da vsa ta hrana in pijača dobro vpliva na plodnost. Pa da jo vzpodbuja. Samo to je samo pri zdravih parih.  Pa še to bi potem tega mogo pojest velike količine. To je samo kot ena vzpodbuda, samo pika na i, bi jaz rekla. Ker čudežev ne dela. Enako kot pravijo da moraš it na dopust pa bo. Hja spet haklc, samo pri zdravih parih, samo pika na i, da se sprostis. Čudežev pa spet ne dela.

Vse to, ko naj bi pomagalo pri zanositvi, je bolj tržna niša, se odlično prodaja. In seveda me bi to vse kupile. Tudi matični mlečekek pomaga pri zanositvi baje. Sem nekje prebrala: da sicer pomaga, da zboljšuje plodnost, ampak brez moškega ne gre, haha.

Lep dan še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 165
31.7.2018 13:52:18   
Lillyy
Naty in Mariposa, držim pesti, da v prihodnjih dneh M pri vama ne pride. :)
Jaz sem danes že malo pri sebi, včeraj sem imela pa grozne bolečine. 
Si me pa mislim, da ti spraševala Mariposa, če mislim piti krvomočnico. In ja, bom poskusila s čajem, ko končam z M in ga bom pila nekje do O, oz. 14., 15. dne ciklusa. Moraš pa vse to par mesecev, tudi tinkturo. Jaz ne prenesem okusa po žganju in mi je zato ideja o čaju bolj všeč. Bomo videli, morda pa bo kaj na tem. Če me drugega je misel, da bo pomagalo :) sporočita, če bo kakšna sprememba oz. če bo kateri za čestitat :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 166
31.7.2018 15:04:06   
Mariposa08
Lilly jaz še čakam M, naj bi jutri prišla , seveda upam, da je ne bo ampak imam zelo malo upanja user posted image
vidiš, jaz pa ravno obratno, ne morem pit zeliščnih čajev, mislim sej jih pijem občasno ampak ni to zame , raje na ex popijem tinkturo, čeprav ima okus po žganju user posted image user posted image
ja pomoje bi mogla dlje časa piti tinkturo, da bi bilo kaj učinka user posted image

Lilly, ti boš z M že kmalu mimo pa potem v novi krog in veselo boš user posted image , medtem, ko mene to še čaka user posted image

Bom sporočila, če bo kaj pa tudi, če ne , bo bom javila user posted image

Naty sem tudi jaz slišala za materin mleček, veliko punc je to jemalo kr nekaj časa in naj bi jim to tudi malo pomagalo , samo ne vem , kje se da to kupiti ? kakšen DM, lekarna ? kej veš mogoče ?

joj, res je , vse kar nam prodajajo bi kupile , hahaha user posted image

tok enega denarja zmečemo stran , ampak , če pomaga, potem je vse to poplačano z največjim veseljem in srečo user posted image

Ja res je, kot praviš, pri zdravih parih mogoče res prej uspe, kot pa če je kaj narobe in ti nobena zelišča ne pomagajo. brala sem tu na forumih, da je dosti žensk se odločilo za obisk bioenergetika in jim je po samo 1 obisku ali mogoče 2 obiskih uspelo, da so zanosile, prej pa mesece in leta matranja, pa nič. Tudi sama razmišljam , da bi šla do bioenergetika, samo nevem kateri je dober, ker če bom že šla, potem bi šla k nekomu, ki stvar obvlada .

Glede teh pikic na obrazu, spoh ne vem, od česa je to, mozoljčki niso, kaj pa vem, mogoče me mal hormoni hecajo, pa se mi to potem seveda na obrazu kaže . Bom v lekarni vprašala, če mi bojo lahko kaj svetovali.

No, če ste opazile, sem končno do računanika prišla user posted image

uživajte, pa se še tipkamo in beremo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 167
31.7.2018 15:17:32   
Mariposa08
Mislila sem matični mleček, se opravičujem, očitno so mi misli zaplavale na drugo besedo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 168
31.7.2018 21:26:21   
Lillyy
Ja, že komaj čakam da je bo konec :) za čaj pa še malo kolebam ali ga naj že zdaj ali še ne. Malo me skrbi, da mi bo kaj zmešal moj cikel. Pila ga bom pa najbrž samo jaz. Moj je rekel, da če je zanič, da ga ne bo pil ;) bomo videli.
No, res držim pesti Mariposa, da jutri ne pride.
Matični mleček se pomoje dobi v lekarni. Poročajta, če bosta poskusili.
Glede pikic pa ne skrbi, je lahko tudi od vročine sedaj in pa malo ti hormoni ponagajajo. Če ti pa slučajno ne bi izginile, ne škodi če vprašaš v lekarni ;) 

Neposredna povezava do sporočila: 169
1.8.2018 8:53:51   
naty1989
Ah Lilly, hvala za lepe želje, sam sej veš da M še prerada pride. In imam močn občutek da tudi ta mesec bo, je še samo vprašanje časa. Mislim da je že 98%, da bo prišla, ker imam že te pms znake, napetost, oz.napihnjenost. Samo potrdim še in je to to. Boš se pa ti prej rešila M ja, medve z mariposa, pa še boma malo počakale :). No v glavnem bomo vse zvedle kakšne so zadeve, ene prej ene bolj pozno :).

A pa misliš da bi ti ta čaj zmešal cikel? Pol je to malo nerodna situacija, ker ti potem O tudi zmeša in vse ostale hormone. Kaj pa vem, je malo za premislit o tem :)

Verjamem, da komaj čakaš da bo konec M, pa veselo na delo :). Pa sej, mogoče se ti zdaj neskončno vleče, meni se je tudi, rad bi skočil naprej, najboljše v tisti krog ko bi uspelo, ali pa vsaj da bi šel kakšne 3 kroge naprej in bi bil bližje tistemu času, ko bi pa naj že bi bilo kaj :). Samo na koncu, pa se mesec kr obrne, pa še sam ne veš kako je lahko tako hitro minilo :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 170
1.8.2018 9:15:54   
naty1989
Mariposa08

No jaz pijem zeliščne čaje, mi niso slabi, še rajše kot sadne. Doma imam marijin čaj in mi je zelo dober. Mislim da bi jih lažje pila kot to tinkturo. Ja mislim, da bi mogle vztrajat pri teh napitkih, kar nekaj časa in bi se nam še gor postavlo :)

Sem že vprašala v lekarni pri nas za matični mleček, pa je rekla da bi ga mogla naročit, je pa okoli 30 eurov. Če ga naročiš preko interneta je okrog 28 eurov, samo je še poštnina, pa si na 30. So pa še kapsule, samo baje ne učinkujejo tako kot v steklenički. So pa tudi sem gledala okorg 15,17, tam do 20 eurov. Je pa ta boljši gelee royale.

Pa jaz sem razmišljala da bi ga kupla, samo mi je malo predrag, pa če gledaš v kozarčku ga je 30 g samo, pa kolk teh kozarčkov bi mogo pojest, kaj pa vem no. V dm pa nisem vprašala oz.nisem potem šla gledat. Pravijo tudi, da je najboljše če greš po njega do čebelarja. More pa biti čim bolj naraven, ker sej veš vprašanje če kje drugje kupit kaj vse zmešajo not, pa ni več to to.

Zdaj sem še 1x prebrala kaj vse piše, je dober za veliko stvari, piše pa samo da krepi plodnost. Je pa res da čudežov pa ne naredi.

Res je ženske smo take da bi vse probale in vse pokupile kar je mogoče, se včasih pohecam, še tisto ko ni mogoče bi kupile,haha.

Kaj si pa ti že vse probala?

Ja ogromno je tega, če greš gledat na net, kako zanositi, in kako si pomagati... pa je malo morje vsega. To je pa res zanimivo, da je tem puncam uspelo takoj po obisku tega bioenergetika. Samo mogoče je, ker vem da so nekateri šli k njemu, če jih je kaj bolelo, pa jim je pomagal, samo moraš pa it k pravemu ja. Danes je pa tega že toliko, da ne veš več kam it :). Ker ti bioenergetik vzpostavi neko notranje ravnovesje, te sprosti, mogoče ti odstrani kake blokade... kaj pa vem, vse je mogoče. Eni bi rekla da znajo.

Aja, a prej pa ni bilo računalnika?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 171
1.8.2018 13:18:32   
Mariposa08
Naty glede računalnika, sm ga itak rabila za druge stvari in sem ga končno dobila, mi je pa mal smotan ta RR na tel , ker so čisto spremenili aplikacijo , da se nic kaj dosti ne znajdem , hehe :) 

Glede maticnega mlečka sem tudi jaz brala , da naj bi ta bil dobrr , samo nevem kje se ga da kupit. Pri čebelarjuh na intr. sem gledala pa je zelo drago , 37€ skoraj za 30g, kaj ni zo malo preveč? Nevem, sej če pomaga ok, ampak malo se ni zdi kar too much :D

Sej to , za bioenrgetika, vse objave so tsko stare, da sploh nevem , če te bioenrgetiki še delajo ali so že v pokoju . Bom se mogla malo pozanimat . Ja res je , pomagajo ti vzpostaviti notranje ravnovesje in dosti ljudem je pomagalo , mogoče pa ni škoda poskusiti :)

Lilly, ti boš kmalu v akcijo zopet, hehe :) še čakam M, ni še prišla, me pa križ boli inkrči kot vedno pred M tako da mislim, da se bo vsak čas “ulilo” iz mene , hahaa :))

Lilly jaz bom poskusila ta matični mleček, tudi bioenergetika bom poiskala pa bom šla, zgubit nimam tako kej :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 172
1.8.2018 16:11:37   
Lillyy
Jaz sem danes že skoraj brez M in sem se odločila, da jutri začnem s čajem. Bomo probali in bom vidla. Ga bom pa pila samo do O, ker potem greva itak na morje in ne vem, če bi coprala to na morju.
Sem pa tudi brala, da ene pijejo od M do M, ene do O. Bom poročala, kako bo.
Cena za tale matični mleček se mi zdi čisto predraga, če se odločita pa morda res bolje od koga, ki ima domače.
Mariposa, mene so doma še kot otroka vozili k enemu bioenergetiku v Lj, ker sem imela kronični kašelj. Mi ni zdravnik sploh več znal pomagati in so me peljali še tja. Se mi je uredilo in od takrat naprej se mi kašelj vedno sam uredi po par tednih. Tako da se mi ta ideja ne zdi tako slaba. Kakšne rožice ti da za pit ipd. Potem ti bi dal pa isto krvomočnico :) 

Upam, da vaju M še ni obiskala in vaju tudi ne bo.

Mimogrede, sem včeraj našla na Google trgovini aplikacijo za na telefon, ki se imenuje Flo. Je res super in vama predlagam da si inštalirata. Ti beleži cel cikel in imaš tudi opcijo, da načrtuješ zanositev in ti samo preračuna kdaj naj bi imel O. Jaz sem bila dosedaj staromodna in sem si M označevala v fizični koledar. Skrajni čas, da se moderniziram :) 

Neposredna povezava do sporočila: 173
1.8.2018 20:04:00   
Mariposa08
Lilly jaz imam aplikacijo Canesten, za cikel in plodne dni :) sem si pa še naštimala to aplikacijo Flo kot si rekla, ni slaba, označiš občutke in ti pove a se aplikaciji zdi ali si noseča oziroma kaj bi drugega lahko bilo , hehe , super stvarca ;)) 

Ni me še M obiskala, nevem na trenutke mi je slabo, na trenutke isto kod tik pred M , ne upam soh nič preveč upati, ker bom še tok bolj razočarana potem :/

Ja za bioenergetika se bom pa res pozanimala , to res ne bi bila slaba stvar, samo moram se pozanimati , če kdo pozna koga , ki je res zanesljiv in dejansko zna s zo bioenergijo delati in “ zdraviti “ :)

Sej to sem pri enem domačem čebelarju gledala na spletni strani in je kr drago 37€ za 30g, nevrm, bom mal vprašala, če kdo kakšnega čebelarja pozna, da to prodaja pa za ne preveč drago ceno :)

Kako si ti Lilly? Kmalu bos šla na dopust , se boš malo sprostila , pa bo takoj boljše :) ja za krvomočnico, jaz sem tinkturo pila od zadnjega dneva M pa do O, tako sem zasledila , da naj bi se pilo tako in tako se potem to tudi pila :) na morje ne rabiš nič vzet, še kopalk pa oblek ne rabiš, heheee:)) hecam se, ampak itak boš “aktivna “ , pa zato :D

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 174
2.8.2018 8:57:19   
naty1989
Lilly!

Še jaz se ti pridružujem in greva ponovno vsaka v novi krog. Včeraj je prišla M, tako nepričakovano, prej je bilo 30 dni ciklus, zdaj je bilo 27. Sem računala da jo še lahko glih na morju dobim. Sam sej veš če pride pač pride.
Sem bila kr žalostna včeraj, malo me je potrlo no, ampak sem prišla k sebi. Sej veš tisti šok / udarec ko se ulije, pa se še solzice malo ulijejo same od sebe. Pa potem sem bila malo jezna, ker se spet ni pokloplo, no zdaj se pa že koliko toliko ok. Ne vem, skušam se sprijaznit, da je res kaj pravijo, pa bilo koga vprašaš, vsak bo reko, da je treba počakat okrog 1 leta. Hočem se pač sprijaznit, da je še enostavno prehitro, da mogoče nisem dovolj zrela...da je upanje zdaj tako malo da ga skoraj ni. Ampak pol na koncu si pa vseeno razočaran, pa čeprav je upanje čisto majhno.

Mariposa08

Ja imaš prav, matični mleček je res predrag, po mojem kr takoj ne pomaga, rabi nekaj časa, tudi več mesecev. Zdaj če je tvoja plodnost ok, potem se tako ali tako porihta samo, če pa ni, pa bi mogo dosti tega pojest, da bi bilo kaj boljše. Je pa za druge stvari zelo koristen.

Tudi bi bilo vredno poskusiti za bioenergetika, samo spet zadeva traja, ni takoj ko prideš tja, kaj pa vem, spet odvisno kakšne težave imaš. Lahko da ti kr pomaga, lahko pa da ne. Kaj pa vem, vse te zadeve rabijo svoj čas, tako kot mi. oz.me.

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?