naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.3.2019 9:31:38)
|
K1234 Super da si zrihtala to z bolniško no kakor se je pač dalo, zdaj pa veselo v nosečnost. Si že imela kak pregled? Kje si zdaj med novemberkami ali decemberčki? To sem si jaz vedno želela, da bi takrat rodila, ampak se ni izšlo, pa ni panike bo september ravno tako super mesec. Glede kave mislim da ni panike če se kaka spije na dan, do 3 lahko, pa tudi v nosečnosti potem in ko se doji se lahko taka količina spije. Jaz sem kak mesec ko sem poskušala zanositi spila vsak dan eno kavo, ker se mi je je tako luštalo, potem kak mesec pa vsak drug dan 1 kavo, potem sem pa jo nazadnje ko je uspelo pila vsak dan, vedno samo 1. No pa ni bilo problema. Zdaj jo pa pijem vsak drug dan. Preprosto se mi je tako zlušta da si jo moram skuhat. S temi testi mi je pa znano kako je. Jaz sem si jih nabavla, pa sem ponavadi potem drug dan M dobila. Razen zadnji mesec sem šla prej test delat ker so me prsi tako bolele in mi je bilo malo čudno to. Tako da mi dosti ni pomagalo če jih nisem imela, ker sem imela še prelepe možnosti da sem prišla do njih kdaj sem hotela,haha. Držim pesti da kateri v kratkem uspe, vso srečo 🙏 👍. Aja Iskrica možno da si noseča, ker pravijo da je lažen pozitiven rezultat bolj težko oz.skoraj nemogoč. Lahko je samo lažni negativni. Ne vem ne me jemat preveč za besedo, ampak vse je mogoče.
|
|
|
|