Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.4.2019 18:46:19)
|
Hei punce, vidim da ste se kr razpisale 😀 sem mogla it kr dvakrar brat za nazaj pa se zdej ne vem kaj vse ste se menile, sm kr mal pozavljiva 😂😂 Dezna za vnetje je meni canesten pomagal, jaz sem ga do pred stirimi leti imela kar pogostokrat eno obdobje, mogoce tudi od malo prevec sloncakanja 🤔😳 drugo pa nevem kaj bi se pomagalo razen, da si zv pred spanjem das vlozek na hlacke in na vlozek probioticni jogurt, meni jr zo kr pomagalo. No drzim pesti, da se ti vnetje pozdravi in da bo kaj ta mesec ✌️😊 Zdej nisem sigurna kera je pred M? Se mi zdi da Cali 😀 upam da te M ne obisce 😊! Sankka ti si tudi pred M? Joj sm cist pozabila, pa sem si vse 2x prebrala, me ocitno emso daje pocasi 😂😂😂 skratka za vse drzim pesti, da se to ze nekam naprej premakne pri vseh nas! Jaz sem danes 49 dan, G ne dobim na tel oz. sestre ne dobim na tel, upam da se uspem se ta teden narociti na pregled, ker ta moja M ocitno dobro strajka 🙄🤔🤔 Ajda dobrodosla med nami! Jaz imam pco, ce te kaj zanima kar vprasaj, ce ti bom znala kaj pomagati 😀 drugace pa nisem se na kliniki za neplodnost, bom pa verjetnu kmalu, te zdravnice pa zal ne poznam in ne vem kaksna je, tu ti ne bi znala svetovati in pomagati z mnenji.
|
|
|
|