Sankka -> RE: Noseča vsak mesec znova (18.3.2019 10:39:33)
|
Dežna Hej, nimam pojma. To tudi mene zanima, zakaj ne gre. Na prvi pogled je vse ok, razen tega da jemljem Estimo da mi podaljša drugi del cikla, ker imam prekratko od O do M. Al imava res tako smolo al kaj, nimam pojma. Pa niti nisem preveč obsedena z vsem skupaj, niti nič. Pa sem bila na pregledih, točno vedela ovulacijo, prime pa se ne. Saj že kaka 3 leta pred zanositvijo nisva več pazila, ampak takrat sem si pač mislila ko bo, bo. No pa je čez 3 leta res bilo, pa trajalo 10 tednov, pa splav. Od takrat dalje pa 11 ciklov spet nič. Pojma nimam. Razmišljala pa se pač, da preden sem na vrsti za neplodnost in grem na ne vem kake preiskave vse, da še mogoče lahko poskusim s kakim spodbujevalcem ovulacije. Pa še nikakor ne morem iz tega, da bi odmislila, ker morem vedet kdaj je O, da jemljem Estimo, pa potem 12 dni jemat, pa naredit test, da vem če prekinem ali pa nadaljujem. Estimo pa morem jemati, ker 2 cikla nazaj ko je nisem vzela, sem dobila M že 15. dan cikla. Kar nekaj, sploh ne vem kdaj so se mi naravni cikli tako porušili, zdaj jih z estimo vzdržujem na približno normalno dolžino. Tak da kar nekaj. Držim pesti, da tvoje M čez 4 dni ne bo. Kaj pa je kaj pri vama, vesta kaj?
|
|
|
|