naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (14.1.2019 11:17:27)
|
Lilly Pa niti ni nekih slabosti. Mogoče je bilo včeraj malo, po kosilu. Malo več sem pojedla, pa mi ni nekaj pasalo. Drugače pa ni sile. Cali90 Ne vem, če bi te G resno jemal, ti še nimaš toliko mesecev probe za seboj ne? Odvisno je res od G. Eni se kr držijo tistega 1 leta. No jaz sem šla v 10 mesecu poskušanja do G. Takrat me niti ni vprašal kako dolgo se trudiva, samo kako dolgo več ne jem tabletk. In je potem nekaj računal pa mi reko, da še imam čas, da se doba za prvega otroka povečuje, da jih imajo vedno pozneje... da imam čas do 32,33 leta... No sem mislila, na pa ne bo nič, bo treba še čakat. Ampak me je potem le dal na uz.da pogledajo če imam O... O je potem štimala, pozitivnega rezulatata vseeno še ni bilo, potem v 11 ciklu sem imela spet pregled, pa me je te vprašal kako dolgo že poskušava, pa sem kar rekla da že 1 leto. Zato me je bolj resno vzel in je potem tudi reko da se bo začelo zdravit če tokrat ne uspe. Tako da ja, malo sem obširno napisala vse, se je potem kar začelo razvijat naprej. Samo pač eni čakajo da naravno uspe, ni kaj. No zdaj pa smo kjer smo hvala bogu 😊. Tako da ti kar probaj, izgubiti nimaš kaj. Če ne bo nič, boš vsaj vedela da moraš pač počakat. Ella Glede teh izcedkov, sem jaz tudi imela skoz kaj, včasih take, spet drugič drugačne. Včasih nič...vedno je bilo kaj. Pa niti nisem toliko to spremljala, bolj sem tistega resno vzela ko je malo pred O. Tisti je najbolj važn. So pa še bili po O tudi povečani izcedki, kot bi spet bila O. Ampak je bilo tega manj. Tako da jih nisem toliko preučevala. Prejšnji mesec niti tistega rjavkastega ni bilo ko bi naj bila vgnezditvena. Ker po vsej logiki je bila. Tako da se na to nekak nisem zanašala. Ker nima vsaka punca tega. Tako da je možnost da te malo krvavitve ob vgnezditveni sploh ne boš imela. Je pa res da čez mesec res nisem imela nikoli teh rjavih izcedkov, ki baje niso ok. Samo pred in po M, pa samo včasih. Je res bolje ne brati vsega tega, bolj mirno živiš, pa si misliš kar bo pa bo. Če pa vse to slabo bereš, pa se samo bojiš, da bi bilo pri tebi to, ali vsaj nekaj od tega.
|
|
|
|