Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (21.1.2019 9:55:57)
|
Hej punce :) Cali, veš da sem itak jaz tudi pomislila na vgnezditveno, ampak si nisem upala preveč upat :) Sankka, dobrodošla! Žal mi je za ss, vem kako je :/ Res čudno, da ima tvoj zdravnik tako drugačno mnenje kot tista druga zdravnica. Si kaj razmišljala o tretjem mnenju? No sicer se bo tako tudi zdaj to ugotovilo, če boš dobila napotnico za neplodnost. Kako dolgo pa maš lutealno fazo? mene je to tudi ta mesec skrbelo, ko sem mela + test za O že 10 dan cikla. Drugače pa točno vem, kaj misliš s tem prilagajanjem, jaz vsak mesec še kaj dodam zraven [sm=smiley36.gif]. Recimo ta mesec po O nisem niti kave pila, pa jo drugače vsak dan. Ampak pač.. "kaj pa če..?" :D Držim pesti da čimprej zagledaš svoj plusek :) Pika poka me veseli, da lahko greš v nov krog :) Upam, da bo uspešen! Maybe kakšne izcedke pa imaš? No pa da še jaz malo opišem svojo situacijo. Trenutno se mi zdi da sem v takem mehurčku in sploh ne dojemam kaj se dogaja. Uglavnem tisti rjavi izcedki so še vedno prisotni, ampak količinsko še vedno enako kot prvi dan.. oz. mogoče celo že malo manj. V soboto je bilo 11 dni od O, in jaz, neučakana kot sem, sem šla itak delat test. Nič, ga dam na stran in si mislim da bo itak prišla M čez par dni. Čez minuto si premislim in ga grem spet gledat oz preučevat [sm=smiley36.gif]. Ga nesem k oknu na svetlobo in buljim v njega iz vsakega možnega kota [sm=smiley36.gif]. Bolj kot se trudim, bolj se mi zdi da vidim obris črtice. Nesem še v drugo sobo k oknu in isto. Samo na svetlobi, samo maaalo, mogoče vsake tretjič ko sem pogledla. Res sem misla da se mi mogoče že mal blede od vsega skup [sm=smiley36.gif]. Potem sm itak cel dan googlala o teh zelo rahlih črticah, fantu pa nisem niti povedla, ker sem mislila, da ne bo nič videl in mi vzel tisto malo upanja, kar sem ga imela. Naredila sem pop še O test, ker baje tudi zazna ta hormon. No, ponavadi pred M ni bilo vidne črtice, zdaj se je malo obarvala (bolj kot pri nosečniškem).. ampak baje more bit pozitiven, da sploh kaj pomeni. Včeraj zjutraj sem se zbudila že 3 ure prej kot ponavadi, tako sem bila neučakana da ponovim test [sm=smiley36.gif]. In evo, spet se mi zdi da vidim črtico. Sicer še vedno zelooo šibko, ampak ni je bilo pa treba tako iskat kot v soboto. Ko se fant zbudi mu rečem naj on pogleda če kaj vidi, jaz kao še nisem in si ne upam :P Ga je bilo ful smešno gledat kak bulji noter [sm=smiley36.gif].. ampak na koncu je ugotovil da nekaj je tam [sm=love.gif]. Danes zjutraj sem spet delala test (hvala bogu da sem jih ravno naročevala in mam zalogo :P) in zdaj je že kar bolj vidna črtica [sm=love.gif][sm=love.gif]. Zraven sem še kar O test in je bil pozitiven (bolj močna črtica od testne)! Tako, da nekaj se dogaja [sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif] !! Sem fuul vesela, ampak je še zelo zgodaj (M naj bi bila šele v sredo) in skrbijo me ti rjavi izcedki :( Res upam, da jih danes čez dan ne bo več. Zjutraj sem klicala h Ginek, opisala situacijo, pa mi je sestra rekla da naj počakam da vidim če bo prišla M :S Pač kaj? Ubistvu mi je z drugimi besedami rekla naj počakam če bo splav pa potem pokličem [sm=zmeden.gif]. Pošljite mi malo pozitivne energije prosim, res res res upam da se obdrži in srečno konča. Aja, sem pa šla potem zjutraj kar samoplačniško spet merit progesteron, pa zraven sem dala še hcg, da bo ziher :) Grem potem okoli dveh po rezultate.
|
|
|
|