naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.1.2019 19:10:38)
|
Mariposa08 Ja so nihanja, 1x si poln upanja, spet drug dan čisto na tleh. Najslabše je čakat M vsak dan, uro, minuto...ko 1x pride, daš to skozi in se spet malo dvigneš. Je res, da so skrbi skoz, dokler res ne rodiš zdravega pikeca ali pikico. Skoz se porajajo vprašanja, kaj pa če bo kaj narobe do takrat...ampak nekako moraš s tem živet, da se lahko kaj zgodi, da vedno ni vse rožnato... Ja meni je G obljubljal, da če ne no šlo s klomidom, da se gre na kliniko za neplodnost in probajo z enekcijami. Ne vem kako bo pri tebi, ampak zna nit nekako tako, podobno. Mogoče ti prej preverijo jajcevode ali če je kaka pregrada, potem pa možno da probajo s tem. Ker ti si pa možnosti s klomidom porabila vse ne? Ali pa če mogoče nisi dovolj velike doze jemala? Mislim so ti premalo predpisali. Mogoče bo tu kaj. Ker 2 tabletki na dan lahko ješ. Ne vem, ziher obstaja še možnost, ampak rabiš nekaj več najbrž. Nekaj močnejšega. Bo res najboljše da greš do G. Če ne gre, bojo pomagali. Če so toliko parov spravili do otroka, bojo še tebe. Jaz vrjamem v to. Iz nič , jim lahko uspe. Toliko je že vse mogočih vzpodbud in vsega, da bojo nekaj najdli, ni hudič. 1x bo samo presenetilo. Sofie Sej vem, nič ni rečeno in odločeno, kakor je komu namenjeno, tako je. Žal mi je za ss.
|
|
|
|