Mariposa08
|
Lilly koliko pa si stara, če ni skrivnost ? Jaz sem po poklicu medicinska sestra , še v srednji šoli , ko smo imeli prakso na pediatrični kliniki, me je bila groza ko sem videla in delala z nebojenimi otročki, saj so taki sončki vsi , ampak me je kr srce bolelo , ko sem jih gledala vse v kontrakturah , na sondah in ni da ni .. takrat sem se odločila, da z otročki enostavno nemorem delat, zelo imam rada otroke, tudi te , ki na žalost imajo razvojne motnje in se taki tudi rodino so zelo kako bi rekla, navežeš se na njih, .
Verjamem , da v svojem poklicu vidiš še preveč tega, imam par znank, ena je zaradi infekcije rodila že v 6.mesecu in ima otrok cerebralno paralizo, druga ima prvega zdravega otroka, druga dva sta se rodila s čisto preveč anomalijami, do srčnih anomalij, izgube vida, cerebralna paraliza , ni da ni, punčka jima je umrla, fantek je pa star že enih 15 let ampak žal bo vedno tako , da bo odvisen od staršev, sp ji pa na vseh preiskavah in pregledih trdili, da je vse bp, bo zdrav otrok im potrm takole, kaj čmo .. no ni pa vse črno in belo :)
Jaz ne vem, a je za nuhalno potrebno plačati, ali ti to lahko tvoja G naredi ? Jaz z UZ nimam težav, moja G mi vedno na vsakem pregledu naredi UZ , pretipa s prsti vsa rodila, in s tistim kljunom razpre da se bolj podrobno vse pregleda , meni pa jeso te pregledi tako neprijetni , hehe :)
Midva sva se v prvo trudila skoraj 1 leto, nato je uspelo čisto nepričakovano, šele po ss sem pa izvedela, da imam PCO, sem pa že takrat jemala klomid, tako da bomo videli a bo kaj uspeha, sicer po 1.krogu klomida še mogoče nekega učinka ne more bit ali pač, , drugače to špikanje po O in izcedka nikoli prej po O nisem občutila in opazila, pa neki krči , ampak lahko , da samo psiha dela svoje :))
Kaj pa veš mogoče ti pa že zsej uspe, če ne gremo pa avgusta v novi krog, bo pa avgust bolj uspešen , če ze julij ni bil :))
|