Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (17.8.2018 13:18:45)
|
Pridna si Naty, da si si že vde pripravila :) mene še to vse čaka čez vikend, pa je treba še stanovanje potem pospravit, saj je čisto ampak saj veš, posesat, pomit po ztleh, da smeti ni , ko naju ne bo pa posod da ne bo pa take te hehe :) Aja na regresijo ne bi šla ? Zanimivo, jaz pa sem rekla, da bom šla na regresijo, čeprav ne uspe vsem ta regresija, moraš biti zeloooo sproščen da potuješ skozi misli v prejšnje življenje. Ta regresija ti pomaga razrešiti tudi sedanje probleme, npr ko jih imam jaz z zanositvijo ali če izbiraš skoz napačne moške/ ženske ... itd. Mene je to vedno zanimalo in bom šla jeseni sigurno če še ne bom zanosila, če ne pa po porodu :)Jaz sem bila pred leti v zgodnjih 20ih pri neki vedeževalki , mi je rekla da bom imela 2 otroka , spola ni želela povedati, dosti stvari je povedala za nazaj pravilno za naprej pa niti ne toliko . Sem bila pa ne dolgo nazaj pri eni vedeževalki, gleda iz kavne usedline v Lj, mi ne vse zadela za preteklost , za sedanjost in upajmo da tudi za prihodnost hehe :) je rekla, da bom do svojega 31.leta že mama in da bom rodila sina. Je rekla imela boste več otrok ampak samo enega sina , sem si mislila mi je čisto vseeno kaj bom imela samo da bom končno mama :) rekla pa je da bom zanosila proti koncu tega leta, bom vidla če se bojo njene napovedi uresničile :)Ja včasih sem si želela veliko družino, tudi 6 otrok se ne bi branila, če bi jih imela kam dati in finančno preskrbeti , sicer se pa vse da , kjer je volja je tudi moč:) drugače pa 3-4 otrok mi je nekako lepo imet, ampak ne smem biti požrešna, ker bom zelo srečna že če bom imela vsaj enega otroka :)
|
|
|
|