Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (22.8.2018 21:24:36)
|
Abracadabra, če običajno nisi napihnjena, potem najbrž res čaj deluje. Če je v mejah normale, potrpi in se bo pomoje telo navadilo. Ko sem brala izkušnje s krvomočnico, so ene pisale, da so morale prenehat. Bi znalo bit, da ti tudi ta čaj lahko naredi malo zmede. Ma, da bi vsaj nucalo 😁 ja, se tudi na sliki vidi že medla črtica. Jutri, pojutrišnjem bo zagotovo že +. Če se spomniš mojih slik, sem imela najprej medlo in naslednji dan že +. Kar v akcijo 😎😀😀 Naty, res je ja, jaz sem prva. M ne pričakujem v nedeljo, ponedeljek. Simptomov nimam, se pa na to ne zanašam sploh več, ker sem imela prejšnji mesec vse simptome pa ni bilo nič. Včeraj kot sem že enkrat zgoraj napisala, sem opazila, ko sem se obrisala čisto malo rjavega izcedka, bolj kot ena nitka. In potem nič več. Tako da edino to, če bi bilo možno, da je od vgnezditvene. Časovno bi se ujemalo, ampak lahko pa je kar tako, ne upam nič upat. Res je pa, da se mi to še nikoli ni zgodilo. Sem pa ta mesec veliko bolj skulirana. Prejšnji mesec sem že več kot 1 teden prej bila cela na trnih. Bo kakor bo 😀 kdaj jo moraš pa ti dobit? Ti si malo z mano, potem je Mariposa, ali sta ravno obratno. Sem pomešala že.
|
|
|
|