JackieO -> RE: Noseča vsak mesec znova (4.11.2020 11:06:59)
|
Mikrobio js se tudi spomnem na vse reveze, ki jim je se tezje in se borijo, tako da so potem moji problemi zdijo tako minimalni, da imam kar slabo vest, ker sem tako neucakana. 😞 Sicer se pa tudi midva dosti pogovarjava o tem in tud moj je neustavljiv optimist (vsak mesec verjame, da M ne bo 😁), tako da so ocitno moski bolj podvrzeni k pozitivi. Zenske to bolj gane, sploh zaradi tega materinskega cuta pomoje. Drugace se tudi js kakega skadim, pa ceprav vem da ne bi smela, ampak vcasih stres v sluzbi naredi svoje. 😇 Jemala sva oba fertility+, kaksnih vidnih sprememb ni. Sem jemala tudi maco pa obupala zaradi okusa, ampak se bom nekak spet pomatrala, da speljem do konca. Gibava se dosti, sva oba hribolazca, moj nic ne pije in ne kadi. Kvcecjemu sem bila js v svojih studentskih letih veliko bolj "razigrana". 😁 Tako da ne bi ravno rekla, da je kriv lajfstajl, mozno da je kriv moj polip, lahko pa da se samo ni bil pravi trenutek. 😞 Sva se pa sedaj dogovorila, da pri naslednji O (imam se teste, ki so mi ostali in bom tocno vedela kdaj je), poskusiva imet odnose 3x na dan. 😁😇 da se poskusiva na ta nacin. Vem da ni dobro in je boljse na 2, 3 dni ampak se nama ni obrestovalo, pa sva rekla da poskusiva se to. Mislim da potem sva pa vse moznosti izcrpala in res lahko samo se sediva in cakava na mojo lprs. 🤨
|
|
|
|