Mikrobio_88 -> RE: Noseča vsak mesec znova (24.11.2020 15:00:43)
|
@Cali: pri meni vse po starem, ker imam se en decemberski krog s Clomidom in progesteronom, nato klic v Dravlje za dogovor o IVF-u. December bo pa hitro mimo, sploh ker uzivam v praznicnem vzdusju ;) Bomo se sproti obvescali o novostih :) @fracek: hvala lepa, tudi jaz mislim na vse vas tu, vec kot mislite, ceprav se veliko ukvarjam z odnosi v sluzbi in svojo prehrano...kljub nesteto okupacijam najdem cas da pomislim na vas, ker imamo vse tukaj en skupni imenovalec. Punce, adventni cas prihaja, ne vem koliko vam to pomeni, a poskusajte vsaj v tem casu uzivat, se sprostit v smislu da se razvajate kolikor se to v dani situaciji s korono da. Naberite se moci za pozitivno trmoglavo borbo po novem letu, ce ne bo katera "trpela" posledic sproscanja v decembru hihi 🤰🏻🙏 P.S. Na fb-ju sem nasla eno psihologinjo/psihiatrinjo, ki se je dolgo borila z neplodnostjo in je posnela afirmacije v obliki meditacije za vsak teden ciklusa posebej, vsak posnetek traja nekaj minut in meni, ki nisem za te stvari, pomaga dan zaceti pozitivno in veselo (placebo efekt verjetno, pa kaj). Bom videla, ce lahko pripomam link tu, ce bi katero zanimalo.
|
|
|
|