tihoupanje
|
Čestitam MTFP... Tvoj primer in ostali primeri bi lahko rekli, da "Izjeme potrdijo pravilo".......Ali pa "Ena lastovka ne naredi pomladi"........mogoče pa....."Tudi slepa kura eno zrno najde"........ Malo se hecam.......Mah.. ..Rata nam takrat ko rata.....Lahko čekiraš in preverjaš, pa ti rata....Lahko pa pustiš vse na stran in ti rata... .. Moje mnenje je, da rata takrat, ko spermiji najdejo jajčece......Prej in v drugih primerih pa ne... Giotti......Ne bodi jezna.....Iz tvojih postov je to razbrati......Saj veš, da ti nisi nič kriva, če ne rata....Tvoja naloga ni proizvajanje spermijev in izlivanje v nožnico. Ti si svojo nalogo, priprave telesa ind duha na zdravo jajčece in rast že opravila......In vsak mesec jo opravljaš.... . Poglej na stvar realno, kot odrasla oseba in ne s čustvi: Ratalo bi prej, če bi bilo več možnosti za ......Mah, tudi tako vama bo ratalo, ne skrbi...Samo malo moraš počakati na "glavni lotto zgoditak".....To je pa res loterija, če samo 2x ali 3x na mesec........Ali si ti pričakovala večji uspeh? . ...Še Pušenjak bi ti odgovoril, da je 25% možnost na mesec samo za tiste, ki vsak drug dan telovadijo....Matematično izračunano pa se le ta zmanjša, če namesto 15x streljaš samo 3x......Oz., če sem bolj natančna, če v tednu O namesto vsak dan (8x torej streljanje), streljaš vsak drug dan (to je 4x ali celo 5x) ali pa samo 2x oz največ 3x...... Se strinjaš z mano??? To je realen pogled na celo situacijo. Če hočeš normalno funkcionirati, moraš realno stvari tudi gledati. Po teoriji je razočarenje odgovor telesa na neizpolnjena pričakovanja. Torej, če hočeš živeti brez razočaranj, preštudiraj "pričakovanja".... To ni pametovanje in kritiziranje.....Oprosti, če slučajno tako zveni. To je samo preprost komentar nekoga, ki brez čustev bere napisano.....Veš, da sem tvoja soborka in da te v tem virtualnem svetu zelo spoštujem, imam rada in podpiram neglede na to, kaj se dogaja..... Kar se pa tiče hormonov in T v nosečnosti, .....pa bi samo nekaj dodala....ti pa presodi, kaj je prav in kaj ne. Nosečniški hormon ßhcg ne dviguje BT in T v nosečnosti. To počne Progesteron, ki se izloča v večjih količinah ravno zaradi hormona ßhcg. Ta nosečniški hormon na začetku zelo hitro raste in se podvaja skoraj vsak drug dan. Proti koncu prvega trimesečna se povečanje upočasni in ustavi na eni številki. Progesteron do takrat je proizvajalo rumeno telo. Potem pa to vlogo prevzame posteljica. Tkivo zarodka in vse kar mu pripada pa je edini proizvajalec hormona HCG. Tako nikakor ne drži teza, da je test nosečnosti negativen ko dejansko nosečnost napreduje. uffffffffffff..... Kako veliki post. ....Oprosti Giotti, če so te moje besede kakorkoli ožalostile, prizadele....To ni bil moj namen......Ostani to, kar si, ker te ravno takšno poznamo in sprejemamo.....Pa klepetaj z nami o marsičem še naprej.... . O test bom naredila v nedeljo, ker je prej nesmiselno. Lepo bi bilo, če bi bila , pa osebno menim, da ta mesec nisem. Moj se je zlagal, da ni masturbiral v tistih dneh, sem prepričana. No, pustimo se presenetiti..... Danes je konec tedna.....Potem se začne prava zima..... Lansko leto sem na Miklavža izvedela, da mojem ne bije več srček. ...In sem šla na abrazio...Mogoče pa bo letos presenečenje lepše..... Lep dan želim, veliko in objemčkov tistim, ki čakajo na darilo Dedka Mraza... LP
|