|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
20.11.2008 12:44:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Ja punce, a zdej bom morala pa na stara leta še gimnastiko trenirat  user posted image . Mi je slabo samo da pomislim, da bi svečo držala 15 min, sej če si mojo težko rit nekam prislonim, potem ni panike, ampak samostoječo user posted image , to pa ne bi šlo.
jaz sem moja tudi prislonila ,ker imava posteljo ob steniuser posted image user posted image user posted image drugače se mi nebi dalouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
20.11.2008 13:08:46   
Inčika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Inčika

Hahahahahauser posted image user posted image user posted image  Prave face ste, prav pogrešala sem vas! Upam, da vas bo čimveč ta mesec, da ostanemo nekje skupaj user posted image user posted image
sedaj si pa lahko spremeniš ticker inčikauser posted image user posted image si nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hahaha, saj se že dve uri trudim pa iščem nekaj takega ko maš ti, pa ne najdem user posted image user posted image  Tako, da dokler ne bom našla še bom vedno dan pred testiranjem user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.11.2008 13:18:12   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Hahahahahauser posted image user posted image user posted image  Prave face ste, prav pogrešala sem vas! Upam, da vas bo čimveč ta mesec, da ostanemo nekje skupaj user posted image user posted image
sedaj si pa lahko spremeniš ticker inčikauser posted image user posted image si nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hahaha, saj se že dve uri trudim pa iščem nekaj takega ko maš ti, pa ne najdem user posted image user posted image  Tako, da dokler ne bom našla še bom vedno dan pred testiranjem user posted image user posted image
kirga tajga k mam jst bi pa mela.http://www.babystrology.com/baby-tools/baby-tickers/

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?ticker_type=1

http://www.i-am-pregnant.com/ticker/goodies.php

ttukaj imaš linke in si lahko pogledaš

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.11.2008 13:34:27   
Inčika
O sonček85, najlepša ti hvala - zdaj se ne rabim več utrujati user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.11.2008 13:40:59   
sonček85

O sonček85, najlepša ti hvala - zdaj se ne rabim več utrujati user posted image
ni za kaj user posted image joj kako lepo je videti to slikico,kje je že to ko sem imela jaz tako 100 dni nazaj.Komaj čakam ,da bo april.In si si že zračunala kdaj naj bi imela PDP?

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.11.2008 13:41:54 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.11.2008 13:51:57   
Inčika
Saj se jaz spomnim, ko si še imela take velike številke kot jaz user posted image ,  joooj kako čas beži.

Ja, naj bi ga imela 30.7.2009 - je nekje zraven mojega rojstnega dneva - to bi bilo res najlepše darilo, ki sem ga kdajkoli dobila. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.11.2008 14:06:37   
sonček85

Saj se jaz spomnim, ko si še imela take velike številke kot jaz user posted image ,  joooj kako čas beži.

Ja, naj bi ga imela 30.7.2009 - je nekje zraven mojega rojstnega dneva - to bi bilo res najlepše darilo, ki sem ga kdajkoli dobila. user posted image

ii kako lepo.sama pričakujem aprila in aprila imam tudi rok.no je pa razlike za 22dniuser posted image user posted image bomo videli če bo prehitel bebi in prišel prej na svet

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.11.2008 14:10:53   
DannyS
A je mogoče katera od vas user posted image  imela pudarjene žile tam kjer so jajčniki??? Me samo zanima, ker ponavadi so pri meni ful vidne ko imam za dobit user posted image , pa je ful ne bi rada dobila... uffa...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.11.2008 14:16:27   
crvicek
Tane user posted image user posted image user posted image user posted image ! No vidiš, da tvoji jačniki lepo opravljajo svojo nalogo, sedaj morata samo še vidva opraviti svoj del.user posted image user posted image user posted image  

Glede delanja sveče, pa sem tudi jaz enih parkrat poskusila in sva se z mojim tako smejala. Ma nekaj je verjetno res na tem, saj mi je zadnjič rekla moja G, naj po odnosu ene pol ure še poležim z vzglavnikom pod ta zadnjo. Pa sem se user posted image in mi je rekla, da saj ne rabi mojemu razlagat; naj si misli kar hoče. Sem vam čisto pozabila povedati, ma danes ko ste spet govorile o svečah; sem se spomnila. Probat ni greh, tako da jaz bom poskusila tudi to metodo.

Giotti, full sem vesela za dobre znake. Sem ti rekla, da ne smeš obupat, samo zaradi BT. Zdaj pa sploh ne razumem več nič glede BT, saj sem tudi jaz v obdobju merjenja striktno pazila, da ponoči ne hodim lulat in da si zjutraj merim ob isti uri.user posted image

Jaz sem pa danes user posted image , ker mi je oče dopoldne sporočil, da bo treba varjetno uspavati našo psičko- labradorko. Pred 8 letimi mi jo je podaril moj dragi za rojstni dan in ko sem se odselila sem jo pustila pri njih, ker je navajana živeti v naravi; pri naju pa to ni bilo možno. Full je hujšala in včeraj so jo peljali k veterinarju in ji je na podlagi krvnih preiskav ugotovil zelo visoko sladkorno in zelo slaba jetra - sumi na neko tvorbo na jetrih. Drugi teden bo povedal, kako naprej, če je sploh upanje. Človek se tako naveže na te živalce, da je prav hudo, ko se kaj takega zgodi.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.11.2008 14:47:39   
sonček85
črviček:ojoj ,to pa ni lepo ,verjamem kako se počutiš.Upam ,da se bo psiščka zlizala in da jo ne bo potrebno uspavati.samo zanjo in zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.11.2008 14:57:04   
ursa30
Jaz sem pa danes , ker mi je oče dopoldne sporočil, da bo treba varjetno uspavati našo psičko- labradorko. Pred 8 letimi mi jo je podaril moj dragi za rojstni dan in ko sem se odselila sem jo pustila pri njih, ker je navajana živeti v naravi; pri naju pa to ni bilo možno. Full je hujšala in včeraj so jo peljali k veterinarju in ji je na podlagi krvnih preiskav ugotovil zelo visoko sladkorno in zelo slaba jetra - sumi na neko tvorbo na jetrih. Drugi teden bo povedal, kako naprej, če je sploh upanje. Človek se tako naveže na te živalce, da je prav hudo, ko se kaj takega zgodi.

ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak če kuža trpi, je verjetno tako najbolje user posted image user posted image user posted image
sem imela sama kužka, ki smo ga zaradi epilepsije morali dati uspavati in vem kako ti je.
upam, da bo šlo kužici na bolje. držim pesti

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.11.2008 15:45:11   
crvicek
sonček, urša; ja tudi jaz upam da se bo izvlekla, čeprav je bil veterinar kar realen. Vsekakor, pa jo ne bomo morali gledat kako počasi umira. Kaj čmo, ne bo druge.

Hvala!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.11.2008 16:25:18   
tihoupanje
user posted image user posted image user posted image Čestitke novim nosečnicam!!!!!!!!!

Pa tople objemčke vsem, ki vas je obiskala user posted image ......Hudič naj jo vzame s seboj!!!!

Koliko ste napisale, da sem pol ure buljila v ekran...user posted image ...

Za "svečo" sem se nasmejala. Jaz se poslužujem ležanja na hrbtu vsaj pol ure po slončkanju. Ali pa takoj zaspanec....user posted image ..

Giotti....oprosti, ker se mi ni dalo iskati slikice kavic po netu, da vam postrežem z očmi....user posted image

Moja M naj bi prišla naslednji četrtek. Prvi zgodnji test bi padel v nedeljo.....(čeprav bom kakšnega pokurila že prej).....Saj ne bo konec sveta, če kakšen euro zapravim za firbec. Ne kadim, ne pijem, ne šminkam se redno, ne lakiram nohte, ne hodim frizerki.....lahko vsaj za testek zapravim, kaj ne  user posted image ?!

Veseli me samo to, da me joškice bolijo in da nimam nobenih krčev v trebuhu. Pa naj bo, kar je itak!

Se beremo zjutraj.

Tane......hmmmm...Zaželela sem si že pred časom, da bi s tabo skupaj čvekala v pričakovanju.....Mogoče se mi izpolni želja, saj moj morebitni PDP naj bi bil avgusta 2009....Upajmo...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.11.2008 16:39:34   
giotti
Tihoupajoča, daj no, naredi že tisti test za ovulacijo, kaj zdaj čakaš, no. Te skoz čekiram, če si to že naredila al ne. Itak teh testov več ne boš rabila, zakaj ne bi bili še koristni, preden jim poteče rok uporabe.

Črviček, žal mi je za psičko user posted image . Ah, živalce, ene res tako zelo trpijo user posted image . Ne le domače živalce, tudi na milijone drugih, ki imajo prav enaka čustva kot te domače... to je vse skupaj tako žalostno, ko začneš razmišljat. Raje ne bom, ker če imam pikico v sebi, hočem bit vesela in srečna prav vsako sekundo!  

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.11.2008 16:46:44   
tane
giottka, tvoje mnenje glede Prometriuma, please, čakam že cel dan?čeprav potiho že vem kaj boš rekla oz. napisala...

pa seveda še od katere....

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.11.2008 16:55:55   
giotti
Ma, imam v drugem okencu cel spis na to temo, pa je zmrznilo...
se bojim, da se bo vse zbrisalo user posted image  user posted image  user posted image
čakam.......

če se zbriše, te pokličem!!!!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.11.2008 16:56:41   
giotti
čaki, lahko naredim slikco tega kar sem napisala... vsaj mičken se vidi

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.11.2008 16:56:51   
tane
crvicek, glede kužike...ja, to je pa tisto kar moramo vedno vzeti v zakup pri pasjih prijateljih, da žal ne živijo toliko časa kot mi in da je vedno takoooooooo težko se posloviti od njih.
ne hecam se ampak če bo situacija res tako rsna, da jo bo potrebno uspavati se pogovori z njo, poslovi se od nje, ker te bo razumela in bo lažje odšla. ravno včeraj sem brala en star članek v Jani o neki šepetalki konjev, ki baje z nihalom komunicira s konji in da so že doživeli, da jim je konj povedal, da hoče umreti...jaz v to verjamem, ker živali kljub temu, da ne govorijo razumejo veliko več kot ljudje.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.11.2008 17:03:04   
giotti
uf, no, nekaj piše, a ne?

Tole je za mojo Tanči

user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.11.2008 17:04:18   
giotti
Žal moram zdaj it, se mi FUL mudi

pa prej tud nisam mogla odgovorit, oprosti...

nasvidenje jutri

mejte se zvečer rade s svojimi dragimi

cmokec

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.11.2008 18:53:33   
MTFP
Joj, puunce po nekaj neuspelih poizkusih, se zadnja dva meseca nisem več visovala na lestvico (nekako sem hotela odmisliti...in ne vsak dan čakati kdaj bo  tisti dan)....

In mi je ratalo, kot jih je že veliko reklo do sedaj, tisti mesec ko sem najmanj pričakovala...

No če me boste sedaj štele zraven je nisem (sem jo) pričakovala 17.11. in je tudi ni bilo... danes pa sem zagledala tak velik +.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.11.2008 21:53:41   
Inana
MTFP user posted image user posted image user posted image
čestitke!!!!

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.11.2008 22:35:21   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

Joj, puunce po nekaj neuspelih poizkusih, se zadnja dva meseca nisem več visovala na lestvico (nekako sem hotela odmisliti...in ne vsak dan čakati kdaj bo  tisti dan)....

In mi je ratalo, kot jih je že veliko reklo do sedaj, tisti mesec ko sem najmanj pričakovala...

No če me boste sedaj štele zraven je nisem (sem jo) pričakovala 17.11. in je tudi ni bilo... danes pa sem zagledala tak velik +.

čestitke ,zdravo in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
21.11.2008 8:09:15   
ursa30
MTFPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
21.11.2008 8:22:42   
tihoupanje
user posted image Čestitam MTFP...user posted image

Tvoj primer in ostali primeri bi lahko rekli, da "Izjeme potrdijo pravilo".......Ali pa "Ena lastovka ne naredi pomladi"........mogoče pa....."Tudi slepa kura eno zrno najde"........user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo se hecam.......Mah..user posted image ..Rata nam takrat ko rata.....Lahko čekiraš in preverjaš, pa ti rata....Lahko pa pustiš vse na stran in ti rata...user posted image ..

user posted image user posted image user posted image

Moje mnenje je, da rata takrat, ko spermiji najdejo jajčece......Prej in v drugih primerih pa ne...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Giotti......Ne bodi jezna.....Iz tvojih postov je to razbrati......Saj veš, da ti nisi nič kriva, če ne rata....Tvoja naloga ni proizvajanje spermijev in izlivanje v nožnico. Ti si svojo nalogo, priprave telesa ind duha na zdravo jajčece in rast user posted image  že opravila......In vsak mesec jo opravljaš....user posted image user posted image .

Poglej na stvar realno, kot odrasla oseba in ne s čustvi:

Ratalo bi prej, če bi bilo več možnosti za user posted image ......Mah, tudi tako vama bo ratalo, ne skrbi...Samo malo moraš počakati na "glavni lotto zgoditak".....To je pa res loterija, če user posted image samo 2x ali 3x na mesec........Ali si ti pričakovala večji uspeh? user posted image .user posted image user posted image

...Še Pušenjak bi ti odgovoril, da je 25% možnost na mesec samo za tiste, ki vsak drug dan telovadijo....Matematično izračunano pa se le ta zmanjša, če namesto 15x streljaš samo 3x......Oz., če sem bolj natančna, če v tednu O namesto vsak dan (8x torej streljanje), streljaš vsak drug dan (to je 4x ali celo 5x) ali pa samo 2x oz največ 3x......user posted image user posted image user posted image

Se strinjaš z mano??? To je realen pogled na celo situacijo. Če hočeš normalno funkcionirati, moraš realno stvari tudi gledati. Po teoriji je razočarenje odgovor telesa na neizpolnjena pričakovanja. Torej, če hočeš živeti brez razočaranj, preštudiraj "pričakovanja"....

To ni pametovanje in kritiziranje.....Oprosti, če slučajno tako zveni. To je samo preprost komentar nekoga, ki brez čustev bere napisano.....Veš, da sem tvoja soborka in da te v tem virtualnem svetu zelo spoštujem, imam rada in podpiram neglede na to, kaj se dogaja.....

Kar se pa tiče hormonov in T v nosečnosti, .....pa bi samo nekaj dodala....ti pa presodi, kaj je prav in kaj ne. Nosečniški hormon ßhcg ne dviguje BT in T v nosečnosti. To počne Progesteron, ki se izloča v večjih količinah ravno zaradi hormona ßhcg. Ta nosečniški hormon na začetku user posted image  zelo hitro raste in se podvaja skoraj vsak drug dan. Proti koncu prvega trimesečna se povečanje upočasni in ustavi na eni številki. Progesteron do takrat je proizvajalo rumeno telo. Potem pa to vlogo prevzame posteljica.
Tkivo zarodka in vse kar mu pripada pa je edini proizvajalec hormona HCG.
Tako nikakor ne drži teza, da je test nosečnosti negativen ko dejansko nosečnost napreduje.

uffffffffffff.....

Kako veliki post.user posted image user posted image user posted image ....Oprosti Giotti, če so te moje besede kakorkoli ožalostile, prizadele....To ni bil moj namen......Ostani to, kar si, ker te ravno takšno poznamo in sprejemamo.....Pa klepetaj z nami o marsičem še naprej....user posted image user posted image user posted image user posted image .

O test bom naredila v nedeljo, ker je prej nesmiselno. Lepo bi bilo, če bi bila user posted image , pa osebno menim, da ta mesec nisem. Moj se je zlagal, da ni masturbiral v tistih dneh, sem prepričana. No, pustimo se presenetiti.....

Danes je konec tedna.....Potem se začne prava zima.....

Lansko leto sem na Miklavža izvedela, da mojem user posted image  ne bije več srček.user posted image ...In sem šla na abrazio...Mogoče pa bo letos presenečenje lepše.....

Lep dan želim, veliko user posted image user posted image  in objemčkov tistim, ki čakajo na darilo Dedka Mraza...

LP

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?