mogant
|
Naila še moje sožalje! Kaj več pa trenutno nisem sposobna napisati, ker sem tudi jaz čisto na dnu... sem se cel teden bolj kot ne izogibala foruma, tako, da sploh ne vem, o čem se pogovarjate, pa sem se zdej vseeno odločila, da se javim, ker upam, da se bom potem počutila malo boljše, preživljam izredno težke trenutke, moj NIK je namreč v kliničnem na intenzivni negi že od prejšnjega torka. Zadnjič sem napisala, da so moji otročki prehlajeni, no pri Niku se je vse skupaj precej zakompliciralo, ker je težko dihal, nas je pediatrinja poslala na sikanje pljučk, sumili so na aspiracijo tujka in nas poslali na bronhoskopijo, čeprav se meni ni zdelo kaj prida verjetno, ker sem vedela, da je to težko dihanje prišlo s prehladom. Na žalost je ta poseg vse skupaj poslabšal, oteklina v grlu se je povečala do te mere, da ni bilo več prehodnosti zraka. Najhuje je, da se stanje ne izboljšuje, ampak je vsak dan slabše, tam je staknil še nek respiratorni virus, ugotovili so porast neke bakterije itd., v najboljšem možnem scenariju bo jutri dobil trahostomo (luknjico skozi vrat), da bodo pljuča dobila dovolj kisika in potem upam, da se bo stanje končno začelo izboljševati. Jaz sem čisto sesuta, tako strah me ni bilo niti lani, ko so se rodili tri mesece prezgodaj, takrat se je stanje iz dneva v dan izboljševalo, zdaj pa ravno nasprotno.
|