Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 27.11.2008 19:40:49
|
|
|
|
LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 sem v dilemi, tašča praznuje rd(60 let) pa je povabila mene, partnerja in najina otroka, mojih ki jih imam od prej pa ne, zato sem tudi jaz odklonila, in ji povedala da ne grem, ker smo družina vsi in gremo vsi ali pa noben ona pa je rekla da hoče samo njene in ne moje kaj bi naredile ve Mislim..kaj??? A še so taki ljudje, saj ne morem verjet? Jaz ne bi šla, pa še svojemu dragemu bi rekla, da naj naredi red, če ne bi to že prej naredil...saj vsi skupaj funkcionirate kot družina
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 27.11.2008 19:47:15
|
|
|
|
lumpa6
|
sej je reku da negremo ampak mene je to zelo prizadelo , saj vem da so moji ampak ker živimo skupaj, ne vem no
< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 27.11.2008 19:48:07 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2007 - vztrajamo ! 27.11.2008 20:34:29
|
|
|
|
guppy
|
lumpa, jaz bi poklicala in se opravičila in rekla, da naša družina ne more priti na njen rojstni dan. End of story. Tudi mene bi zelo prizadelo, tako da te popolnoma razumem. Ful grdo. Skor kot da ti je rekla, da tebe tud noče zraven. Fuj!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 27.11.2008 20:39:04
|
|
|
|
ana b
|
Oj! Še nas malo pofočkam. Naš Matic je bil malo bolan zadnje tri dni in temu primerno siten. Danes je že bil v vrtcu in je bil popoldan čisto druge volje . Včeraj zjutraj smo imeli pregled v razvojni ambulanti, kjer so seveda ugotovili še nekaj nepravilnosti, v bistvu pa zelo hvalili. Sandra: mere pri 15,5 meseca: 8900g in 79 cm. Lumpa: nimam komentarja Si grem oprat lase potem pa spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 27.11.2008 23:06:35
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 sem v dilemi, tašča praznuje rd(60 let) pa je povabila mene, partnerja in najina otroka, mojih ki jih imam od prej pa ne, zato sem tudi jaz odklonila, in ji povedala da ne grem, ker smo družina vsi in gremo vsi ali pa noben ona pa je rekla da hoče samo njene in ne moje kaj bi naredile ve preprosto-nebi šla! kako se bodo tvoji otroci počutili, ker boste vi šli na praznovanje z vajinimi otroci, na katero oni sploh niso dobrodošli? čer... mi smo super, spimo še vedno celo noč, edino danes je bil čez da malo tečkast, pol pa sem ugotovila, da je danes prazna luna Enej je začel izgovarjat novo besedo, in sicer: copate ta pa nam je tako smešna, je pa tako grozno luškan ko to izgovori. ko se mu pa ne da, pa reče samo pate razume pa res že vse. ko mu rečem, nej kej vrže v smeti, nese in pridno nazaj zapre omaro ko mu rečem, nej pobere igračko, ki je naprimer v hodniku na tleh in nej jo pospravi, jo gre iskat in jo vrže v koš med igračke drugače pa je še vedno trmast in mora bit vse po njegovo, če ne........... je jooooooooooj naše nove mere za 15. mesec pa so 11kg, 83,5cm , zobkov pa še vedno 6 lep večer, pa mirno noč
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 27.11.2008 23:07:15 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 9:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce! Lumpa6: . Mene bi to zelo prizadelo in ne bi šla. Zelo grdo.. Je bila pa predkratkim na Odnosih zelo podobna tema.. Čaki, jo bom šla poiskati.. Za vse bubančke . Ana b in Lemavrica, še enkrat hvala za napotke kako priti do tiste ulice. Smo zlahka našli. Prodajam voziček. Quinny Freestyle 3xl Comfort sand, kupljen junija 08. Če katera koga pozna, ki bi ga kupil, se priporočam. Je pa zelo ohranjen, saj je zelo malo rabljen, ker sem potem večinoma rabila Zapp-a. A še katera doji?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 9:39:12
|
|
|
|
lemavrica
|
Tianna super da ste našli. Lepo da si se spet malo oglasila. Jaz ti predlagam da daš oglas za voziček na Bolho. Jaz bom tudi počasi dala oglas za našega Buzza, ker dvomim da ga bomo kaj rabili, saj bi Jaka ves čas hodil, če pa kam gremo ga pa lubi sedaj nosi na ramah, ker se tamalmu to tolk fajn zdi.
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 10:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej bom še najmanj 2x šla tja, tako da.. Bom obvladala pot . So pa tam res super prijazni, tudi za otroke so suuuper. O ceni pa raje ne bi.. Na Bolhi pa nisem še nikoli prodajala.. Bom probala.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 10:08:26
|
|
|
|
lemavrica
|
A to si šla zase al za čmrlja? Jaz sem tisto kar sem prodajala prodala na Bolhi. Jaz pa prodajam Primma papa, lepo ohranjen, če katera ve za kakega kupca. Mi zdaj uporabljamo trip trap in nam papa dela samo napoto v kuhnji.
< Sporočilo je popravil lemavrica -- 28.11.2008 10:09:06 >
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 10:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Zase. Bi bil že čas, da te stvari poštimam. Ti bom več privat napisala. Bom pa tudi sina tja vozila, definitivno.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 13:08:34
|
|
|
|
december06
|
Hej. Hej. Petek je!!! lumpa pravilno si se odločila. Tudi jaz bi se tako. Zelo sem žalostna, ko slišim takšno bedno razmišljanje. Pol pa naj bo sama, če tako hoče.... sandra kaj ni lepo ko tako razumejo. Našemu zdaj sploh ne rabim več rečt, da pleničko nese v smeti, ker jo kar avtomatsko. Al pa, ko mu kaj govorim in on kao gleda stran in ne sliši, ko pa pridem v njegovo vidno polje, pa se smeje... Ah, ti navihančki. Včeraj je mali gospodič, ko sva šla spat začel ploskat in to je zgledalo tako, da se je ulegel in usedel in zaploskali in to ene n-x. Sem komaj smeh zadrževala, ker čene bi to trajalo do jutra. Ja, pravi mali navihančki so. Zdaj mi edino manjka še to, da mi sam pove kaj in kdaj bi pil in jedel.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 13:12:12
|
|
|
|
Rožica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 sem v dilemi, tašča praznuje rd(60 let) pa je povabila mene, partnerja in najina otroka, mojih ki jih imam od prej pa ne, zato sem tudi jaz odklonila, in ji povedala da ne grem, ker smo družina vsi in gremo vsi ali pa noben ona pa je rekla da hoče samo njene in ne moje kaj bi naredile ve NEBI ŠLA!!!! V nobenem primeru. Tudi če bi tašča popustila in povabila vse. Bi se ji verjetno zahvalila za povabilo in opravičila da nas ne bo. Mogoče z razlago, da se ne udeležujemo praznovanj, kjer nismo zaželeni. Saj navsezadnje tudi ti nisi zaželena, če želi met samo svoje.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 16:25:30
|
|
|
|
Rožica*
|
Hojla punce pomagajte mi!!! Katera obvlada Word. Delala sem dokument in v njem nekaj strani spremenila postavitev v ležečo, da sem lahko vstavila tabele,.... Zdaj pa mi je naredilo odseke in mi zmešalo vso številčenje strani. Vsakokrat mi prične številčit znova. Kaj sem nardeila narobe? Kje moram prestavit nastavitev? Jaz sem ne spomnem.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 16:40:51
|
|
|
|
Rožica*
|
Urejeno Samo malo sem morala možgane odklopit. Sem pomila posodo in spet poizkusila, ker vem da je lahko ko pasulj! :D
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 20:45:21
|
|
|
|
annie
|
Večer, kako lepo sneži ...prav lepo je za videt Sva se z dragim ravno prej pogovarjala, da bomo jutri z Nikom s sankami šli na sprehod, to bo še zanimivo Imamo pa res take fajne sanke, prav za malčke, je gor zaščitna ograjica...moram še ta dva dni izkoristiti in čim več časa preživeti z Nikom, ker v pon. začnem s službo in ne bo nič več lepih dopoldnevov z mojim mišekom ...sem kar žalostna zaradi tega, po eni strani pa se že veselim sprememb...ma takšni čudni občutki me obdajajo . Lumpa6, prav grdo je tole od tvoje tašče, kako si sploh tole predstavlja Jaz na tvojem mestu definitivno tudi ne bi šla... IZVIRNO SPOROČILO: tianna A še katera doji? Ja, jaz sem še v klubu dojilj Sploh si ne predstavljam, kdaj se bo/ga bom odstavila, ker zaenkrat mu je joška še zelo dobra prijateljica ...po eni strani pa me zaenkrat še ne moti, dokler bo tako, bo pač še zizal. A ti si ga odstavila? Ja, tole je pa res neverjetno, koliko stvari naši malčki že razumejo ...še ne dolgo nazaj so bili čisto miceni in nebogljeni, sedaj pa se mi zdi, da se razvoj pozna iz dneva v dan Nič, dragi mi teži, da bi šla ene karte vrečt, pa mu naj bo ...pa mirno noč želim!
< Sporočilo je popravil annie -- 28.11.2008 20:47:57 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 21:00:46
|
|
|
|
NalLa
|
Moj dragi bratec se je včeraj poslovil od nas. Revež je zadnja dva meseca res trpel in se je tako vsaj rešil. Ostaja pa praznina, ki je ne bo mogel noben zapolnit. Mi je pa izpolnil zadnjo željo in umrl ko sem bila pri njemu. Ne morem verjeti, da ga ni več...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 21:46:30
|
|
|
|
lemavrica
|
Naila iskreno sožalje od naše družine
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 21:46:51
|
|
|
|
annie
|
NaIla - iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 22:09:11
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa Moj dragi bratec se je včeraj poslovil od nas. Revež je zadnja dva meseca res trpel in se je tako vsaj rešil. Ostaja pa praznina, ki je ne bo mogel noben zapolnit. Mi je pa izpolnil zadnjo željo in umrl ko sem bila pri njemu. Ne morem verjeti, da ga ni več... iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 22:23:09
|
|
|
|
zvezda71
|
NaLa sožalje.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 28.11.2008 22:45:14
|
|
|
|
guppy
|
Iskreno sožalje, NaILa...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 29.11.2008 9:46:08
|
|
|
|
andreja32
|
NaiLa Odhoda najdražjih ni moč preboleti, v sebi resnice ne da se verjeti. celo, ko resnica ti v dlani leži, jo ves čas zanikaš,ker bridko boli. Globoko se s v sebi s teboj žalostimo, da čas ti ozdravi vse rane želimo. Iskreno sožalje izrekamo ti, naj v srcu tvoj bratec, ti večno živi. Iskreno sožalje tebi in tvoji družini Andreja z družino
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 29.11.2008 10:19:39
|
|
|
|
Anonimen
|
NaILa, iskreno sožalje .
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 29.11.2008 12:55:35
|
|
|
|
Rožica*
|
NaILa iskreno sožalje!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 29.11.2008 13:00:36
|
|
|
|
sandra85
|
NaILa ne bom ti nič pisala, ker vem, kako je, ko izgubiš bljižno osebo in v tem trenutku ne pomagajo lepe besede in želje...lahko ti samo povem, da se močno drži in moraš vedet, da je bratec zdaj na lepšem, da bo vedno z vami in vas čuval. če KARKOLI rabiš, piši, kliči! iskreno sožalje! ful mi je hudo, ker sem spremljala celo zgodbo in samo čakala na kako lepo novičko, čeprav glede na stanje sem tudi js že počasi malo izgubila upanje
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 29.11.2008 13:01:09 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?