|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
13.11.2008 12:53:43   
mogant
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

doktorat, magisterij,.....kaj je to??? user posted image js sem tako NASPROTJE šoliuser posted image user posted image user posted image mogoče bom na stara leta dobila več voljeuser posted image

sej kaj pa je šola, meni se zdi, da rabiš samo disciplino in vztrajnost user posted image , če ne prej te tega naučijo otroci po mojem, tako, da si že na dobri poti user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 651
13.11.2008 12:55:17   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

nena, a ste kdaj uredili TISTO? A sta klicala?

Ja, je bila sedaj v jeseni 2.javna razgrnitev, tko da upamo, da bo do spomladi potrjeno v državnem zboru in nimamo kaj, kot čakati vse te njihove postopke in upati, da se ne zavlečejo spet za kako letouser posted image user posted image

Hvala ti za skrbuser posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 652
13.11.2008 12:57:36   
guppy
Zapomni si tiste člene o trajanju postopkov po zakonu in jih NON stop klicari. NON STOP user posted image . Pomaga tudi, če kličeš vodje oddelkov. Stvari se MORAJO rešiti, ne pa vlečt kot klobasa.
Upam, da rata hitro !!

< Sporočilo je popravil guppy -- 13.11.2008 12:58:01 >

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 653
13.11.2008 12:58:30   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: mogant

doktorat, magisterij,.....kaj je to??? user posted image js sem tako NASPROTJE šoliuser posted image user posted image user posted image mogoče bom na stara leta dobila več voljeuser posted image

sej kaj pa je šola, meni se zdi, da rabiš samo disciplino in vztrajnost user posted image , če ne prej te tega naučijo otroci po mojem, tako, da si že na dobri poti user posted image

user posted image  ja saj naša Sandra je še mlada in jo vse to še čaka, a ne user posted image ,...pa mene tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 654
13.11.2008 13:01:29   
nena80
Guppy, kaj nismo tukaj vezani na celotni zazidalecuser posted image , saj odobreno je, vsaj s strani občine, potrditi morajo samo še pristojna ministrstva in državni zbor, če sem jih prav razumela,... a ni tko, da ko bo vse skupaj kot celota sprejeto, da prej nimam kaj vplivat, ali ne?user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 655
13.11.2008 13:08:59   
guppy
Ti ne moreš nič, razen da porivaš postopek naprej, če stoji, zato, ker so se odločili, da je nekaj drugega prioriteta ali pozabili na ta predmet (kar naj se ne bi dogajalo). Če pa samo čakaš na datume obravnav, potem pa res nimaš kaj.
user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 656
13.11.2008 13:11:32   
mony79

Kateri faks si ti? Mogoče najbolje, da pokličeš referat za podiplomski študij, ker (vsaj pri nas) non stop prilagajajo pravila.

jaz delam gospodarsko pravo na pravnem faksu, ja sej bom mogla tam vprašat... a je potem odvisno od faksa, sem mislila, da je mogoče kak zakon, ki predpisuje do kdaj se morajo zaključiti ti stari programi.

Stari programi se zaključijo s šolskim letom 15/16. Zdej bo pa itak nova vlada, tako da bo mogoče še kakšna sprememba...

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 657
13.11.2008 14:46:33   
Rožica*
Hojla

Pomagajte

ker je veliko kadrovnikov med nami, mi prosim povejte, kako oblikovat prošnjo, ki jo pošlješ po meilu?

Življenjepis v prilogo, kaj pa spremno pismo?
A ga kar tam lepo uradno napišeš v meil kot sporočilo. Naslov podjetja, svojega,....zadeva.... pač dopis. Al wordov dokument pripeti v priponko????

Tudi kakšen primer dobro napisne ponudbe za delo bi mi prišel prav!

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 658
13.11.2008 14:56:29   
lemavrica
Rožica jaz osebno sem pošiljala Spremno pismo in CV v priponki, spremni tekst pa samo:

Spoštovani ...., v priponki Vam popiljam svojo prijavo / spremno pismo in Življenjepis.

Lep pozdrav

X.Y.

Nimam nobenega vzorca dobrega CV-ja in Spremnega pisma razen svojega. No zgleda da tako švoh ni bilo glede na to da službo imam user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 13.11.2008 14:57:10 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
13.11.2008 14:56:59   
sandra85
NaILa vse naj naj naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! želim ti le to, da se ti uresničijo prav vse želje, ki si jih tako močno želiš!!!!!!!! pa enga vlkega ljubčka od nas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nena80

user posted image  ja saj naša Sandra je še mlada in jo vse to še čaka, a ne user posted image ,...pa mene tudiuser posted image user posted image user posted image

user posted image ja sam glih zdaj bi mogla imet voljo, a ne? eh, sej bo-ko bouser posted image se ne sekiram. dandanes žal sploh ni več tako pomembno kero stopnjo izobrazbe imaš...višja je, težje dobiš službo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 660
13.11.2008 15:36:20   
Rožica*
lemavrica bi ga lahko videla?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 661
13.11.2008 15:53:16   
lemavrica
Dej mi svoj mail na ZS pa ti kasnje pošljem ko bom doma.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 662
13.11.2008 16:16:06   
andreja32
NAILAuser posted image VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jaz ti želim isto kot Sandra....vse kar si sama najbolj želiš.Cmoka tudi od nas.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 663
13.11.2008 17:37:52   
NalLa
Drage moje punce hvala za čestitke! Rd-ja ne praznujem, ker sva z Lanom sama. Očka je bil službeno v Zagrebu in ga še čakamo. Brat pa je šel tudi iz bolnice in zato nisem šla danes k njemu.

Aja, lemavrica z veseljem bi kdaj skočila na kavo med malico, ampak trenutno je stalno nekaj. Daj, ko boš imela čas me pokliči in se zmeniva.

Ne vem sicer punce kaj ste imele, ampak ne se kregat in sekirat za stvari ki jih ne morete spremenit.

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 664
13.11.2008 19:51:16   
babyrok
Sandra mere 14 mes.: 10.800 kg in 81,5 cm

NaILa - vse, vse najboljše ...naj se ti uresniči čimveč želja, tudi tiste skrite, za katere veš samo ti... user posted image user posted image user posted image

Mi še kar čakamo to famozno zadnjo štirico (potem nas čakajo še trojke - petice baje rastejo pozneje). Po moje bo zdaj kamlu prikukala ven, ker je oteklina manjša. Pišuka te zobi so pa res nekaj kar hudga. Ampak nekaterim sploh ne delajo težav - itak so otroci različni in vsak različno reagira na to. Pri Roku opažam, da ima takrat, ko mu raste kakšen nov zob tudi rdečo ritko. Najprej nisem vedela, zakaj jo ima vsake tolk časa in sem malo mislila, da ga mogoče varuška ni dobro umila in jo ima zato. Potem mi pa kolegica pravi, da je njena hči ob izraščanju zob vedno dobila rdečo ritico, nakar sem povezala, da je to res takrat, ko raste nov zobek.

Igrače - zelo rad ima knjigice, predvsem tiste z zavihki in nekaj stvari že kar na pamet ve kje so. Potem ima rad te kocke, ki se zlagajo v piramido, pa obroče, ki se jih natika na plasično "palico", pa avto poganjalec - zdaj mu gre tudi naprej, dolgo časa se je znal poganjat le nazaj, pojočo knjigico, pa razne avte. Včeraj je za darilo dobil kravo, ki jo vklopiš in pleše, zraven je pa kar glasna glazba - jo šele bolj od daleč gleda....napihljiv valj je tudi še vedno zanimiv. Plišaste igrače niso prav zanimive, občasno kakšno k sebi stisne in reče aaaaa, da se pocarta, ampak spi pa z žirafico. A, ja... pa kitaro ima zelo rad - njegovo, ki pritiska na tipke in igra, kot tudi očkovo akustično. Ker je na tleh, dostikarat gre do nje in brenka po strunah - za enkrat še nežno.

< Sporočilo je popravil babyrok -- 13.11.2008 19:59:35 >

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 665
13.11.2008 20:02:10   
LINA31
NaiLA...vse najboljšeuser posted image user posted image .
Guppy, NaiLA, Rožica*...sem takoj za to da delamo skupaj, ampak jaz sem v službi "pasja"user posted image user posted image user posted image . Pri meni samo natančnost, samoiniciativnost in kreativnost paliuser posted image user posted image . No, mal heca mora bit.

sandra85...sem ravno en dan mislila nate, kako je kaj z nakupom parcele?
helenav..kje pa se skrivaš? Te pogrešamuser posted image .

No, jaz tudi ne morem mimo včerajšne debate...jaz sem pa kar z vsem zadovoljna. No, tud če mislim, da so stvari ne fer, se pač znajdem na drug način..kaj pa naj. Sem pa predvsem hvaležna za tisto kar imam in dobim, eni še tega nimajo, pa čist ok živijouser posted image . Smo pa ljudje različni, že moj dragi ima včasih takega poglede, da jaz samo user posted image .

Grem še mal bratuser posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 666
13.11.2008 20:32:13   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31
Guppy, NaiLA, Rožica*...sem takoj za to da delamo skupaj, ampak jaz sem v službi "pasja"user posted image user posted image user posted image . Pri meni samo natančnost, samoiniciativnost in kreativnost paliuser posted image user posted image . No, mal heca mora bit.

Lina ... Mislim, da bi se dobro ujeli user posted image user posted image

A ste gledale Šparov katalog igrač? Je komu kaj zanimivo za naše malčke?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 667
13.11.2008 21:12:24   
Rožica*

A ste gledale Šparov katalog igrač? Je komu kaj zanimivo za naše malčke?

Jaz sem že kupila briši-piši tablo danes user posted image .
Je bil pa mali ful navdušen nad tistim govorečim lončkom od Fisher price.
Ga ima katera. Kako se vam zdi?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 668
13.11.2008 21:16:42   
Rožica*
A ja, imamo pa en trakrorček, z prikolico, na katerem so živali, ki se oglašajo,  traktor se premika in brrrmmmi, kmet-šofer zapoje pesmico, lučke svetijo, trobi,..... Super zadeva.
Mi je mali danes pokazal v Šparu "trator" in glejga zlomka čista kopija Toysovega trakrorja, ki ga imamo doma, le da ne vem katere firme.
Če deluje enako, ga vsekakor priporočam.
naš se veliko igra z njim.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 669
13.11.2008 21:40:38   
guppy
A od špara piši briši? Ali kje drugje?
SI zadovoljna? Ali je zapakirana user posted image user posted image ?

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 670
13.11.2008 21:45:56   
Rožica*
Je še zapakirano!

zaenkrat še premišljujem a bo čakala na Miklavža al ne. user posted image
Bomo videli če bo dragi jutri zdržal, da je ne preizkusita, ko bosta sama. ker on bi mu itak kupil pol trgovine za Miklavža, drugo polovico pa za Božička user posted image user posted image user posted image vedno kadar ga karam če grdo ravna z igračami reče, bo pa drugo dobil.
Mislim da zdaj naši partnerji doživljajo drugo otroštvo. Pri nas ima v trgovini večje želje očka. user posted image user posted image user posted image
Malo za šalo in še bolj za res

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 671
13.11.2008 21:58:34   
annie
NaILa, vse najboljše za tvoj rojstni dan!! user posted image user posted image

Sem ravno prej gledala ta šparov katalog z igračami. Moj nečak bo čez vikend praznoval 1.RD in se z dragim odločava kaj mu naj kupivauser posted image ...je preveč izbire user posted image Bova se bolj natančno jutri odločila, ko bova dejansko v trgovini videla, kakšne so po izgledu.

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*
Mislim da zdaj naši partnerji doživljajo drugo otroštvo. Pri nas ima v trgovini večje želje očka.
Malo za šalo in še bolj za res

user posted image user posted image se strinjam user posted image Moj je navdušen nad raznimi cestami, železnicami, ko potem avtomobile/vlak daljinsko vodiš in vedno govori, da komaj čaka, ko bo Nik malo večji, da bosta skupaj tekmovala kdo bo hitrejši user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 13.11.2008 21:59:20 >

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 672
13.11.2008 22:20:04   
buškica
Midva sva kupila dojenčka BAMBOLINA. Svetoven je. Tamala je čist nora nanj. Za samo 19,99 eura, pa ima deset funkcij. Če ga postaviš v bok Baby bornu, ni nobene razlike le v ceni. Baby born je namreč 64 eurovuser posted image

Najprej sem rekla, da bova počakala novo leto, ampak do tja je še daleč.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 673
13.11.2008 22:21:26   
mogant
NaILa vse naj, naj user posted image user posted image user posted image

Povej mi... sploh si ne predstavljam... ko si sama in vsi trije jokajo, kaj narediš?
Meni je pri dveh hudo, ampak imam dve nogi in ju posadim vsakega na eno in ju objamem... kaj pa trije user posted image Toliko so še majhni, da težko enemu razložiš, naj leži in počaka.

Ja ti trenutki, ko jočejo vsi trije so sigurno najtežji, na srečo jih pa ni veliko, vsaj ne več... prakticiram pa isto kot ti, vsakega na svoje koleno in svoje ramo user posted image , se mi zdi včasih, da kar krožijo, enga "oddam", pa že naslednji čaka, sem si pa ta tretjega tudi že okrog vratu za hrbet obesla ali pa zagrabla kar vse tri z obema rokama, ampak v takih trenutkih se itak nihče ne potolaži in potem skor jočem še jaz, žalostno, ma ne gre drugače user posted image  ... in je blo prve mesece grozno s tem jokom, sploh ker so bili dostikrat solidarni, če je eden začel sta mu takoj priskočila na pomoč še druga dva... zdej pa jočejo vsi trije hkrati uglavnem samo, ko se kregajo in cukajo za igrače...

Mony 79 hvala za info!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 674
13.11.2008 22:27:23   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

sandra85...sem ravno en dan mislila nate, kako je kaj z nakupom parcele?

lepo, da misliš name user posted image
z nakupom parcele ni še ničuser posted image ampak komaj čakam, da kej dobimo!!! sej za parcelo ne bo tak problem, sam treba si vzet čas in it na štajersko samo s tem namenom, da si kej pogledava-sam nama vedno zmanjka časa, saj smo po navadi samo čez vikend gor. js upam, da bo kmalu kej!!sem pa vesela, da bodo cene nepremičnin padle za 25%, tako bo možnost za kakšno večjo parcelo večjauser posted image si me pa spomnila, da bi lahko šla po dolgem času mal pogledat če je kaj novega naprodaj

no še en grd dan je za nami, jutri pa napovedujejo sončkauser posted image upam, da bo res!

ja, kje pa je helena???

mony79 kako kej user posted image ?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?