|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
12.11.2008 20:28:41   
guppy
lina, jaz bi tudi s tabo in nailo delala, v isti pisarni user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 626
12.11.2008 20:38:03   
Rožica*
Pa jaz se tudi javim
Bi lahko kakšen kadrovski servis odprle. user posted image

Lina a ti si kadrovsko študirala na FOV.
Jaz pa poslovne in delovne sisteme.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 627
12.11.2008 20:46:47   
NalLa
Guppy in rožica lepo, da bi z mano delale. Se počutim počaščeno.

Jest sem pa že dobila darilo za rd. Mi je dragi kupil nov mobi, ker mi je pri starem ful dostikrat šla baterija in je to trenutno ful zoprno, ker veliko kličem mami. Sem ful vesela.

Moj bratec pa je mogel v bolnico. Ni šlo drugače, ker mu organi odpovedujejo bi doma shiral in še na stranišče ni mogel. Pa še trombozo noge  je dobil. Revež kaj se bo še nanjga spravilo. Ampak smisla za humor mu pa ne zmanjka. Sem ga spraševala če greva jutri žurat za moj rd in je reku da greva. Pol sem pa rekla, da lahko on zbira kam greva, pa pravi da greva v novo kuhinjo na onkoliški inštitutuser posted image . Sem rekla da pretiravat pa ni treba in se preseravat. Pol pa sem ga neki hecala kakšno glavo ima in  je reku da naj grem jutri kar sama žurat, če bom tko govorila. Sem tolk ponosna nanjga ker se tkole drži.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
12.11.2008 20:55:12   
guppy
NaiLAaaaaaaaaaaaaaa, vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšna pozitivna družina ste!!!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 629
12.11.2008 21:03:10   
NalLa
hvala guppy, rd imam pa drugače jutri.

Kar pa se tiče tega da se zafrkavamo, pa drugače pomojem sploh ne bi zdržali. Ko vidiš človeka takole, kako umira pred tabo in kako se znajde v situacijah, ko vem da mu je nerodno, pa čeprav mu ne bi smelo bit, hkrati pa se dela močen, takrat ga ne morem obremenjevat s tem kako je meni hudo. Saj to sam ve. Tudi poveva si da se mava rada, pa čeprav si včasih tega nisva govorila. Pač govorimo tudi o smrti, ampak pač poskušamo te zadnje dni preživeti najbolje, kot jih lahko. Vem pa da bo zame za vedno v spominu kot junak, ker take volje in pozitivizma nisem vidla nikjer. Pa čeprav ima to po moji mami, ampak pri njej bolezen nikoli ni prišla tako daleč. Je pa res teško. In vse kar si želim za rd je da bi ga nehalo boleti. No, zdej sem spet zamorila. bom nehala

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 630
12.11.2008 21:26:13   
Rožica*
Naila popolnoma te razumem.
Težko je ko moraš biti močan, ko ti je dejansko izredno težko in bi bilo veliko bolje če bi dal to bolečino na dan, pa zavoljo tistega ki ga imaš rad, tega ne pokažeš, ker veš da je njemu dejansko veliko težje, ti pa mu moraš nudit oporo in vlivat dodatno energijo......
Vem, ne preostane ti drugega, kot pozitivizem.

Vem da ti tvojih rd. želja ne morem uresničit.
Ti pa želim da jutri preživiš čim lepši RD z svojim najbližjimi, pa čeprav na onkološkem.

Vsakokrat ko pogledam svojega brata pomislim nate in na tvojo družino, kaj prestajate.
Takrat se zavem kako srečni smo, ker ga bog ni vzel k sebi.

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 12.11.2008 21:39:49 >

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 631
12.11.2008 22:16:34   
NalLa
Hvala rožica. Tudi jaz večkrat pomislim nate, na tianno in nano, vendar pa do tega tedna kar nisem imela volje pisat. Držim pa pesti tudi za vas. Sedaj grem pa spat. Lahko noč!

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
13.11.2008 0:03:12   
guppy
Lahko noč....
sem se preveč zaklepetala v eni temi... očitno mi res na žulj stopijo ljudje, ki drugim ne privoščijo sreče.

.... lepo spite in poljubčkajte sončke.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 633
13.11.2008 8:36:37   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Lahko noč....
sem se preveč zaklepetala v eni temi... očitno mi res na žulj stopijo ljudje, ki drugim ne privoščijo sreče.

.... lepo spite in poljubčkajte sončke.

sm vidla debato ja, nism pa sodelovala, ker mi je kar slabo ko vidim kako nekatere razmišljajouser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 634
13.11.2008 8:38:41   
lumpa6
NalLa čestitke za rduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja hči je pa včeraj praznovala svoj 18 rd

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 635
13.11.2008 9:09:37   
lemavrica
Naila vse naj naj za rojstni dan.user posted image  user posted image  user posted image

Lumpa nočem tukaj smetit, bom pa vseeno komentirala. Kaj je tako slabega na razmišlanju da bi si pa tudi jaz za svojega enega otroka želela kako ugodnost, npr. še malo manjše plačilo vrtca.
In ja se je za zjokat, da je v tej državi poskrbljeno samo za določene srečneže, ki padejo v ta zakon.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 636
13.11.2008 9:51:16   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Naila vse naj naj za rojstni dan.user posted image  user posted image  user posted image

Lumpa nočem tukaj smetit, bom pa vseeno komentirala. Kaj je tako slabega na razmišlanju da bi si pa tudi jaz za svojega enega otroka želela kako ugodnost, npr. še malo manjše plačilo vrtca.
In ja se je za zjokat, da je v tej državi poskrbljeno samo za določene srečneže, ki padejo v ta zakon.

jaz ne postavljam zakone, jih samo upoštevam, še marsikaj bo potrebno spremenit, vendar sem prepričana, da karkoli se naredi, nekaterim ne bo prav, pa ne mislim nate, jaz ti nemorem pomagat, pa če bi ti še kako rada, razn če ti posoim kakega otroka, hecuser posted image , oprosti, to ni v moji moči, imam 5 otrok in plačam tok kot rečejo , letos imam za najmlajega zastonj, drugo leto pa ne več ker gre jure v šolo, kaj naj rečem ena položnica več, juretova solska in žiga vrtec, pol pa še tavečji imajo vsak svojo, samo pač tko je

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
13.11.2008 10:27:47   
guppy
lemavrica, kok ti hitro spreminjaš mnenje :))) Sem mislila, da te bolje poznam. Začneš z eno zgodbo, slišiš nekaj drugega, potem pa obrneš na glavo. Tam si jasno napisala, da ni fer, da družina z dvema otrokoma dobi popust pri vrtcu. Naj citiram: "Zakaj že?".

lumpa, žalostno, a ni?

Najboljše pa so izjave tipa "zakaj že nekdo to dobi, jaz pa ne" .. in pa "nimam nič proti temu, da ima kdo drug več, AMPAK...." in pa "ne, nisem fouš, samo to pa ni fer".
Ljudje, odprite svoje okice široko... to je totalna nevoščljivost.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 638
13.11.2008 11:01:06   
lemavrica
Guppy ta ne vem kolkič, gre se za popust pri plačilu vrtca za prvega otroka, NE drugega otroka. Tisto je ok, nej bo zastonj. In kaj sem slišala in okoli obrnila. Lepo te prosim, ne govori nekaj kar ni res.
Pa še to, res ti nisem fouš ne tebi ne nobenemu ki ima drugega otroka zastonj v vrtcu.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 639
13.11.2008 12:03:12   
lumpa6
ah od razburjanja pa jeze itak nimaš nič, jaz sem se že zdavnej nehala repenčit, pač sprejmem kot je , sicer se je vse z leti spremenilo, ko sem prvič vložila za otroške dodatke pa dala otroka v vrtec, so spremembe na bolje, samo če se razburjamo ostane samo grenak priokus in bolečine v želodcu, gremo pozitivno naprej, včasih sem dobila manj otroškega dodatka kot so stale ene planice, pa sem imela kao najvišjega, tko da sem sedaj zadovoljna s tem kar dobimo, pa če je fer al pa ne

Neposredna povezava do sporočila: 640
13.11.2008 12:13:41   
guppy
Pa še to, res ti nisem fouš ne tebi ne nobenemu ki ima drugega otroka zastonj v vrtcu.

A potem po novem nisi fouš, da se zniža razred za prvega otroka?
Al to ni bila foušarija, samo "opomba" ?

Neposredna povezava do sporočila: 641
13.11.2008 12:18:16   
lemavrica
Pa kaj je s tabo, pa kdo je sploh fouš?  Ne zdi se mi pa pošteno in logično  ( to nima veze s foušarijo ) da ima prvi otrok še za 1 razred znižano plačilo. Pa res ne mislim septemberske teme s tem smetit, še manj pa se tukaj zagovarjat in opravičevat da ne gre za foušarijo.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 642
13.11.2008 12:30:03   
guppy
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 643
13.11.2008 12:40:05   
mogant
Lemavrica a je pošteno in logično, da imam jaz za tri otroke - trojčke, 18 mesecev porodniške, če bi imela tri otroke zapored, bi imela 3 x po 12 mesecev, torej sem prikrajšana za celih 18 mesecev, ravno tako ima moj mož samo 15 dni očetovskega dopusta, če bi imel tri otroke zapored bi imel 3 x 15, pa bodo moji trije otroci, ko bodo odrasli in upam dobili službe, vsak posebej plačevali davke in ne samo eden za vse tri... a to je pošteno? pač tako je, nekaj let nazaj še tega ni blo... in vsi vemo, da trije otroci hkrati "stanejo" veliko več kot trije zapored... no vsaj pri vrtcu bomo prišparali, sem vesela, da vsaj nekje!

Neposredna povezava do sporočila: 644
13.11.2008 12:42:54   
lemavrica

Mognat Pa res ne mislim septemberske teme s tem smetit, še manj pa se tukaj zagovarjat in opravičevat da ne gre za foušarijo.

Neposredna povezava do sporočila: 645
13.11.2008 12:44:01   
mogant
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Kateri faks si ti? Mogoče najbolje, da pokličeš referat za podiplomski študij, ker (vsaj pri nas) non stop prilagajajo pravila.

jaz delam gospodarsko pravo na pravnem faksu, ja sej bom mogla tam vprašat... a je potem odvisno od faksa, sem mislila, da je mogoče kak zakon, ki predpisuje do kdaj se morajo zaključiti ti stari programi.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 646
13.11.2008 12:46:14   
guppy
Draga NaiLa, upam, da eden od teh linkov dela,
skratka - VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KLIK

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 647
13.11.2008 12:48:17   
nena80
user posted image jaz tudi plačujem 20%-25% svoje plače za vrtec, pa kaj najuser posted image user posted image , ko jim pa rečeš, da nimaš niti stanovanjskega problema rešenega, se to pa nič ne upošteva,...Ampak bo že! Samo da bo mali zdravuser posted image !

In prav je, da je drugi otroček zastonj, mogoče pa še jaz kdaj to koristimuser posted image ... Je pa tudi prav, da se koristi tudi to kar država dopušča, čeprav sama ne, ker nimam "jajc", ampak to sem si pa sama kriva......

Dejstvo je, da je za otročke vse predrago (tudi oprema in obleke,...), ker vejo, da je nuja!!!

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 648
13.11.2008 12:48:47   
guppy
mogant, zihr je kaj, kar to predpisuje. Kakšne uredbe, hmmm... Vem pa, da smo meni že parkrat "spreminjali previla igre". Ko sem se vpisala na doktorat je bilo "tik pred ukinitvijo starih programov", potem so to še podaljševali... potem je bil rok, kdaj moraš zaključit krajši, zdaj je do 2016.
Hočem reči, da mogoče JE enotno po faksih, ampak kdo ve, kaj je zadnja novost user posted image

Povej mi... sploh si ne predstavljam... ko si sama in vsi trije jokajo, kaj narediš?
Meni je pri dveh hudo, ampak imam dve nogi in ju posadim vsakega na eno in ju objamem... kaj pa trije user posted image Toliko so še majhni, da težko enemu razložiš, naj leži in počaka.

nena, a ste kdaj uredili TISTO? A sta klicala?

< Sporočilo je popravil guppy -- 13.11.2008 12:49:35 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 649
13.11.2008 12:51:59   
nena80
NaiLa VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  in preživi ga, kar se da najlepše s svojimi bližnjimi!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?