|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
11.11.2008 22:11:28   
NalLa
mogant jest sem diplomiran ekonomist po izobrazbi, sedaj pa delam še bolonjski magisterij. Po poklicu pa sem bila pred porodniško planer in analitik v računovodstvu (pač prva služba, ki sem jo dobila), sedaj pa imam zadeve povezane z ekologijo, razne zakone (reproduciranje, kemikalije, ...)+ naj bi imela še kalkulacije. V glavnem vse stvari, ki se jih po mojem nobenmu ne da dalat in ki so vsem odveč.  Ne bi pa več delala v računovodstvu, ker je totalen dolgčas. Bi pa delala nekaj z ljudmi, npr. kot lina v kadrovski ali kaj takega.

mah nekaj bo treba najdt, ker so pri nas v službi odnosi na psu

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 601
11.11.2008 22:14:46   
NalLa
ja lemavrica služba mi je financirala magisterij. Mi je ful žal, ker sem potem mogla it na smer računovodstvo in zdej ne vem kaj naj pišem za magistrsko, ker me nič ne zanima. Izpite pa imam že narejene. Če bom službo menjala pa bom mogla denar vrnit. Kaj češuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.11.2008 22:34:01   
mogant
naila jaz sem tudi še v študentskem času dolgo (4,5 let) delala v računovodstvu in financah, pa sem se tega tako prenažrla in sem rekla nikoli več med same številke, in sem potem zajadrala v komercialo... delo mi je bilo res stokrat bolj zanimivo in neprestano se nekaj dogaja, dolgaš mi ni bilo nikoli, ampak spet razmišljam, da to ni moja doživljenjska služba... mi pa vse več ljudi govori, da v financah in računovodstvu rasteš in rasteš, v prodaji si pa zleti samo še bolj za odpad user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 603
11.11.2008 22:44:59   
lemavrica
Naila to je pa kar zoprno, da boš morala vračat € če greš stran. Samo če nisi zadovoljna je bolje če menjaš.
Meni pa ne račnovodstvo ne komerciala nista ne vem kaj. Tole kar trenutno delam mi je pa ok. Bi pa tudi jaz delala v kadrovski oz. na razvoju kadrov ampak dvomim da bom kdaj. Če se bo dalo se bom kar usidrala tukaj kjer sem, mi trenutno ni do ne vem kake kariere, vsaj dokler je Jaka majhen.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 604
11.11.2008 23:12:31   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Igrače.. Mogoče ne bi bilo slabo, da bi si omislili tisto piši-briši tablo... tisto magnetno zadevo, kjer z enim potegom izničiš narisano.

to tablo ima Enej že kr ene 2 meseca in večkrat kraca in pol nama govori, kaj je narisal user posted image tako sladek je, ko nakraca pol pokaže z prstkom in reče gaga, ali brum brum, how how,.......midva pa ga vedno pohvaliva, kako je lepo račko narisal,...user posted image

user posted image user posted image user posted image Maja!!!

lemavrica
, itak da raje ves € kot moja ljubezen!!! ampak že tako nama gre ta mesec vse narobe, pol pa še to??? ma Enej ne naredi tega nalašč, pač se zgodiuser posted image

igrače: no, kot sem že povedala, una magnetna tabla, en velik ferrari, ki ga zna poganjat že na daljinc (res da so stene že vse rdeče, ampak Enej je čisto noruser posted image , stolp iz lončkov, otroška glasbila (klavir in ksilofon ima zelo rad) in knjigice ki imajo zavihke-te tako rad odpirauser posted image imamo tudi od založbe grahovac (VIKTOR SE ZABAVA NA....), kuhinjska posoda, pa vse, kar se da uničituser posted image
drugače je še vedno najboljša igrača tata, ker skupaj tako norita, da js sam čakam, kdaj bo kej počlo, Enej pa vriska na ves glasuser posted image

zunaj najraje hodi-in to vedno v nasprotno smer-če gremo levo, gre on desno...user posted image ampak 1. stvar ko pridemo ven, mu moreva dat ključe od avta in moj mu avto odpre, mali pa zleze sam na stol,  DA KLJUČ V ...(nevem kako se reče) in pol začne obračat volan user posted image
rožica js sem tvoj post z veseljem prebrala in sem prav vesela, da je vsaka svoje izkušnje napisala, mogoče res zato, DA SE PREPRIČAM , da ni samo najin Enej tak nagajivček. nisem pa niti js pričakovala kakršno koli tolažbo. če smo se odločili za otroke, jih moramo take sprejetuser posted image . ja, Enej skrbi, da mami ni dolgcajtuser posted image ampak bom potrkala, danes je že 2. dan prespal celo nočuser posted image zato pa mora pol kej druzga ušpičit falot maliuser posted image

NaILa, vidla, vidla...sam seznamček še ni prišeluser posted image

no, tolko iz moje strani

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 605
11.11.2008 23:15:35   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: mogant

sandra kako mu je pa uspelo uničit TV, a ga je prevrnil al kako?

prvo TV ko je uničil (sam je bila kr mal stara), je potegnil kabel za anteno ven tako, da je vse spulil-popravili se nebi izplačalo
zdaj to TV pa je ugotovil, kje ima stikalo za vklop/izklop in to skozi počel, dokler se ni več vžgala. pa bolj ko mu kej prepoveš, bolj bo to delal, pa magari na skrivajuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 606
11.11.2008 23:37:29   
nena80
Pozdravljene vse mamice in mali navihančkiuser posted image user posted image user posted image , se vam javljam po dolgem času...

Pri nas je kar v redu, če odštejem vse te težave, katere ste že nekatere opisale,...neprespane noči, vedno nekaj (vneta ušeska, zobki, prehladi...), zadnje čase neobladljiva trma in vreščanje sredi kake trgovine in obtužojoči pogledi ljudi... itd. pa pridem včasih tudi ful žalostna, ker ni vse tako kot bi si želela,... pa se kar hitro skuliram, ker sem si pred 3 leti vse te stvari zelo zelo želela in so mi bile skoraj neuresničljive in res je, za vsakim dežjem posije sonček, potem pa zvečer, ko nam končno user posted image  uspe zaspat, pa stojim ob posteljici in gledam kako spi, kakšen je , kot angelček, kar stopila bi se zraven, pozabim kakšen navihanček je, kaj je ušpičil...in potem mi je tudi vseeno če ni časa  za nezlikan kup perila, pa če pade pet bomb v stanovanje, če ne uspem k frizerju in preskočim vse razvajanja, ki smo jih kot same imele, ker mi je ta čas z otročkom, ki sem ga tako dolgo čakala res preveč dragocen, zato vsako minuto probam preživeti z njim in imam vedno slabo vest, kadar moram narediti kako naduro v službi,...je pa res, da mi user posted image  omogoči občasni večerni izhod, da se s puncami malo sčvekamo in znorimo, da so baterije spet polne... V glavnem tako je pri nas z vzponi in padci, ampak bo že kako, v glavnem probam razmišljat pozitivno in to je to!

Joj sem dolga in brez repa in glave

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 607
11.11.2008 23:42:40   
nena80
NaILauser posted image za brata

ja pa službe tudi jaz še nimam sanjske, če sploh obstaja takšnauser posted image , mi pa ni žal za smer študija, katerega sem si izbrala, samo skončati ga še moramuser posted image user posted image ampak ne vem kdaj user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 608
12.11.2008 8:58:12   
guppy
Jutro mamice!

mogant, moja rit je diplomirala na EF, zdaj sem na podiplomskem (isti faks, smer informacijsko upravljalske vede).

sandra, kdaj pridete kaj na obisk?

NaILa, ne ne ne ne, ni res to kar misliš. Če najdeš delodajalca, ki se zelo zanima zate, ... se včasih zgodi, da so te pripravljeni "odkupiti" od prejšnje firme, oz. poravnati tvoje dolgove. Meni so enkrat že ponudili, da mi odplačajo magisterij (oz. vrnejo denar trenutni službi), če pridem k njim. Sicer, če ti kaj pomaga.... jaz na diplomo/magisterij/doktorat ne gledam kot na nekaj, kar bi mi moralo biti všeč... ker na koncu VEDNO zasovražim to, kar pišem. Glej na to kot na "nujno zlo". Najdi si enega mentorja, skupaj se spomnita kakšne teme, potem je pa vse odvisno od literature in tvojega časa... Napišeš to, oddaš in KONEC!

Noč je bila ... smešna. Zbudila sta se kriče okoli 1.30, potem je šel Marko z mano v dnevno sobo na kavč spat, Maja k možu. Celo noč se je mišek stiskal k mamici, se dvigal na vse štiri in me ljubčkal po obrazu. Nisem mogla kaj, kot da se smejim. Zgleda bo tole posledica vrtca. Spanec bom pa že nadoknadila v pokoju user posted image

Lepo preživite sredo :)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 609
12.11.2008 9:33:21   
lemavrica
Jutro,

zaenkrat sem še pri kavi, potem pa na delo. Imam kar nekaj stvari za zaključit preden grem nsalednji teden na "dopust".

Jaz pa na diplomo gledam kot na nekaj kar mi mora biti zanimivo, ker drugače ni variante da jo bom fajn napisala. Če mi je nekaj muka ne bom in ne bom naredila. Sej zao pa še vedno pacam tise ta zoprne izpite.

To je res kar Guppy pravi, če najdeš delodajalca ki ga bos res prepričala je varianta da on poravna dolgove do sedajšnjega podjetja.

Nena80 lepo da si se spet oglasila. Ja meni to ful pomeni da grem lahko vsake toliko časa zvečer ven, na čvek in kako pivo.

Pri nas smo imeli spet krče ponoči, sicer se je hitreje umiril kot prejšnje noči ampak vseeno ne vem več kaj je to.

Je bil pa baje čez dan pravi crkljivček, se je hodil k lubiju stiskat.

Dokončanje študija, jaz močno upam da mi bo kmalu ratalo se vsest za knjige in začet, sicer dvomim da leetos, ker se le bliža deceber in novo leto. januar je pa dovolj dolgočasen da drugega ne bo za delat, pa še Jaka bo mogoče že zdržal kako uro do dve v kakem varstvu ( no še prej moramo varuško najdet )

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 610
12.11.2008 9:41:15   
guppy
Še malo o diplomi...
Jaz sem tako zgubila mesece med absolventskim, ker sem iskala temo "ki me zanima". Ko sem jo našla, pa me je sredi pisanja tema totalno zamorila, ker sem par mesecev čakala na podatke z enega ministrstva. Skratka - najprej zgubiš čas, ker se iščeš, potem zgubiš čas med pisanjem.. na koncu pa itak ne maraš tega, kar si izbral. Je pa to totalno moja izkušnja....
Za doktorat sem se usedla z mentorico in ji rekla.. tole delam, to so moji projekti... je kaj, kar še ni raziskano? Odločili sva se za eno temo, ki se mi je zdela ok, ... potem je pa vse ostalo samo še formalnost, poskušaš dat čustva na stran in to vzet kot "delo".

Lupčki in veliko uspehov in energije
guppy user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
12.11.2008 9:41:38   
nena80

Noč je bila ... smešna. Zbudila sta se kriče okoli 1.30, potem je šel Marko z mano v dnevno sobo na kavč spat, Maja k možu. Celo noč se je mišek stiskal k mamici, se dvigal na vse štiri in me ljubčkal po obrazu. Nisem mogla kaj, kot da se smejim. Zgleda bo tole posledica vrtca. Spanec bom pa že nadoknadila v pokoju user posted image

Guppy a niso takšni trenutki lepiuser posted image user posted image , ko te malček prime z malimi ročicami  za lica, poboža in stisne enega takšnega "slinastega" ljubčka user posted image , ma nebesa, meni tudi takoj uide smeh, pa čeprav poskušam biti stroga in resna...lepo lepo

nič grem delat

ja pa za dokončanje študija si bom morala umisliti nočneuser posted image , pa vrjetno tudi šele januarja...ma saj bo enkrat

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 612
12.11.2008 9:47:14   
lemavrica
Jaz zbiram energijo za nočne pa je ne najdem. Zvečer ko pospravim malo po stanovanju, prištimam vse potrebno za naslednji dan, da se lubi ne lovi preveč samo še dol padem in mi knjige ne padejo na pamet. Pa bi tako rada kaj naredila, pa kdaj pa kdaj kako knjigo spet prebrala. No upam da mi bo ratalo pred penzionom user posted image , čeprav spanec bi rada pa že prej dobila nazaj user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 613
12.11.2008 9:50:10   
guppy
Hahahaha lemavrica :)))
Mogoče se bova pa zgodaj upokojili? user posted image

nena, res je nekaj posebnega.... Najraje bi mu rekla "SPAT!!", pa se samo režat začnem ponoči. Mah, samo da so zdravi user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
12.11.2008 12:01:30   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

Pozdravljene vse mamice in mali navihančkiuser posted image user posted image user posted image , se vam javljam po dolgem času...

Pri nas je kar v redu, če odštejem vse te težave, katere ste že nekatere opisale,...neprespane noči, vedno nekaj (vneta ušeska, zobki, prehladi...), zadnje čase neobladljiva trma in vreščanje sredi kake trgovine in obtužojoči pogledi ljudi... itd. pa pridem včasih tudi ful žalostna, ker ni vse tako kot bi si želela,... pa se kar hitro skuliram, ker sem si pred 3 leti vse te stvari zelo zelo želela in so mi bile skoraj neuresničljive in res je, za vsakim dežjem posije sonček, potem pa zvečer, ko nam končno user posted image  uspe zaspat, pa stojim ob posteljici in gledam kako spi, kakšen je , kot angelček, kar stopila bi se zraven, pozabim kakšen navihanček je, kaj je ušpičil...in potem mi je tudi vseeno če ni časa  za nezlikan kup perila, pa če pade pet bomb v stanovanje, če ne uspem k frizerju in preskočim vse razvajanja, ki smo jih kot same imele, ker mi je ta čas z otročkom, ki sem ga tako dolgo čakala res preveč dragocen, zato vsako minuto probam preživeti z njim in imam vedno slabo vest, kadar moram narediti kako naduro v službi,...je pa res, da mi user posted image  omogoči občasni večerni izhod, da se s puncami malo sčvekamo in znorimo, da so baterije spet polne... V glavnem tako je pri nas z vzponi in padci, ampak bo že kako, v glavnem probam razmišljat pozitivno in to je to!

Joj sem dolga in brez repa in glave

ODLIČNO IN POZITIVNOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 615
12.11.2008 13:21:29   
mogant
Joj kolko vas še študira, mogoče prime pa še mene... jaz sem tudi ostala nekje sred magisterija, ampak odkar sem zanosila nisem naredila nič več, odkar imam otroke, sem pa danes prvič sploh pomislila na študij, oziroma ste me ve spomnile.... ampak pri meni še ni fizično izvedljivo, bo treba še kak mesec počakat...

Me je pa zdej malo zaskrbelo, ker je naila omenila bolonjski magisterij, jaz sem vpisala še mag. po starem programu za 8 stopnjo (zadnje leto ko se je to še dalo), kolko časa se bodo sploh še izvajali ti stari programi?
A ste vi kaj bolj imformirani jaz sem čisto aut kako je zdej s tem? Guppy a ti delaš doktorat, kako pa je zdej sploh to po novem?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 616
12.11.2008 14:22:53   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: mogant
Me je pa zdej malo zaskrbelo, ker je naila omenila bolonjski magisterij, jaz sem vpisala še mag. po starem programu za 8 stopnjo (zadnje leto ko se je to še dalo), kolko časa se bodo sploh še izvajali ti stari programi?
A ste vi kaj bolj imformirani jaz sem čisto aut kako je zdej s tem? Guppy a ti delaš doktorat, kako pa je zdej sploh to po novem?

Ne vem kako je z novimi programi, jaz študiram še po starem (magisterij sem vpisala 2004, doktorat (neposredni prehod) 2006 SE MI ZDI)... in kak mesec nazaj mi je rečeno, da imamo na našem faksu čas do 2016 da zaključimo z doktorati. Podaljšali so to obdobje, potem bo pa konec.

Kateri faks si ti? Mogoče najbolje, da pokličeš referat za podiplomski študij, ker (vsaj pri nas) non stop prilagajajo pravila.

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 617
12.11.2008 15:10:00   
sandra85

sandra, kdaj pridete kaj na obisk?

nevem user posted image upam, da kej kmalu! sestra od mojega ima CR (tamali se ji še ni obrnil in se mora naročit na CR) enkrat v začetku decembra, prej dvomim, da bomo šli kej gor. če pa bo šel moj v LJ na sestanek pa ti kej javim-zaenkrat še ne kaže nič

lemavrica prav hudo mi je, ko vsak dan pišeš, kako ima Jaka ponoči krčkeuser posted image upam, da to čimprej rešite user posted image user posted image user posted image

naša noč je bila spet po staremuser posted image celo noč se je premetaval in dvigal-recimo, da smo spali 3 ure po obrokihuser posted image user posted image user posted image zdaj pa spi že 2. rundo (že 2 meseca spi samo 1 rundo čez dan, danes pa je že ob 11h tako zehal, zdaj pa spet) 1. rundo smo spali vsi trije, zdaj pa spita dragi pa mali

doktorat, magisterij,.....kaj je to??? user posted image js sem tako NASPROTJE šoliuser posted image user posted image user posted image mogoče bom na stara leta dobila več voljeuser posted image

dan je OBUPEN!!!!! bomo cel dan doma??? kriza!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 618
12.11.2008 15:12:19   
annie
Pridne tiste, ki dalje študirate user posted image Jaz sem po poklicu diplomirana medicinska sestra in sem po končanem študiju imela ful željo, da bi se vpisala še naprej na kakšno specializacijo. Ampak se mi potem več ni dalo, pa mi je sedaj ful žal, saj sem šele sedaj po dveh letih dobila pripravništvo, medtem pa, ko povsod govorijo, kako manjka medicinskih sester...ja bla, bla je še dosti mojih sošolk, ki pripravništva še niso dobile, pa tudi tiste, ki so ga že končale, jih večina dela v Avstriji in Švici, ker jih pri nas ne zaposlijo user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 619
12.11.2008 15:19:04   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

dan je OBUPEN!!!!! bomo cel dan doma??? kriza!

...se podpišem. Jaz se danes ful nekam slabo počutim user posted image , upam, da me kaj ne daje. Bom se sedaj kar Niku pri spanju pridružila...

aja, tole me zanima user posted image ali je katera že mogoče malčkom kupila tiste prstne barve, ki baje če jih v usta da, niso škodljiveuser posted image ?? Ker Nik ful rad kraca in bi mu ziher bile všeč user posted image ...samo ne vem, kje se jih dobiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 620
12.11.2008 15:52:31   
lemavrica
Današnji dan je za znoret. Meni nič ne gre tako kot bi moralo it, vmes sem še lubiju neki najdela čist brez veze, pa še user posted image PMS imam. Upam mda bo Jaka dobre volje, ker bova sama popoldne.

Sandra ja jaz tudi upam da bo naslednji teden bolj jasno okoli njegovih težav.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 621
12.11.2008 17:28:35   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: annie

aja, tole me zanima user posted image ali je katera že mogoče malčkom kupila tiste prstne barve, ki baje če jih v usta da, niso škodljiveuser posted image ?? Ker Nik ful rad kraca in bi mu ziher bile všeč user posted image ...samo ne vem, kje se jih dobiuser posted image

Vsaka otr.trgovina jih ima. Pa fine so, ker se sperejo iz cunj. Sicer jih pa maladva še nimata. Jih ima pa Manca

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 622
12.11.2008 19:57:12   
LINA31
Čer,

Majči....user posted image user posted image  za prve korake. Guppy...očitno se je hotel Marko malo k tebi stiskatuser posted image .

Šola....no, jaz sem tud nardila dva faksa ob delu, in sicer FOV IN FDV. Obe diplomi sem si vzela na easy, tako da sem jih na hitro napisala. So pa kolegice, ki so se vpisale takraat kot jaz, že zdavnaj naredile izpite, pri diplomi pa so si preveč zakomplicirale in še danes nimajo diplome v rokiuser posted image . Jaz sem tudi bolj pristašica, da si je treb izbrati predavsem enostavno temo in ne toliko tisto, ki ti jae najbolj všeč.
NaiLA...tako kot je že guppy napisala, mogoče pa ti resa bodoči delodjalec omogči vračilo šolnineuser posted image user posted image . Pri nas full tako delamo.

Žan je super. Full priden, zabaven. Samo jaz sem fulllllllll zasedena s službo in me je kar groza, ker nosim polno skrbi domovuser posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 623
12.11.2008 20:18:46   
NalLa
Ja, saj vem, da nekatere firme odplačajo prejšnjemu delodajalcu izobraževanje, ampak jest bi bla že vesela, če bi dobila kakšno dobro službo, pa tudi če nič ne prispevajo k odplačilu šolnine. Magistrsko bom pa že spackala, ampak bi bilo lažje, če bi bila kakšna zanimiva tema.

lina a rabiš pomočnicouser posted image ? Sem pridna in se hitro učim. Malo heca.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 624
12.11.2008 20:28:20   
ana b
čer!

Pri nas vse po starem. Otroci v vrtcu, mati v službi, vmes pa nekaj uric za igranje in crkljanje. Matic je imel eno obdobje, ko je za vsak ne user posted image user posted image  in je bilo prav obupno. Sedaj je že nekoliko boljše. 
Na srečo lahko napišem, da sem s svojo službo zelo zadovoljna, še posebej sedaj ko sem končno "na svojem"user posted image .

Igrače: lahko napišem, da iam naš vse, zanimivi so pa samo bagerji in tovornjaki od bratca, no pa meni kakšno omaro v kuhinji razmeče. Taboljši je, kadar mu dam škatlo, v katero meče like različnih oblik, vrže not 3, nato pa odstrani pokrov in pospravi še ostale, izraz na brazu pa, kaj me s tem matrašuser posted image . Ideje, kaj naj bi prnesel dedek mraz pa seveda še niuser posted image

Lemavrica: upam, da kamlu ugotovite, kaj muči Jako in se znebite težav user posted image

Guppy: bravo za Majo user posted image user posted image

NaILa: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem malo atomsko v red spravituser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

spanje
Lelly28 RR

kdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?

pri manj kot 3 letih (60%)

nekje med 3-6 letom (30%)

z vstopom v šolo (10%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!