|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
15.11.2008 17:27:34   
LINA31
Evo me nazajuser posted image . Sem pustila precej € v Zari in Urkotuuser posted image  Prav nore stvari imajo. Za Žana sem tud full kupila, pa srčku nov parfumuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Jaz še vedno iščem škornje in se počasi že obupala.Ne najdem nič. Če pa je že kaj je pa čez 200€.

Sem že pozabila kakšne iščeš...kle v zelenem diamantu, zraven Emporiuma imajo full dobre škornje od Soliver in Esprita...tudi cenovno ugodne. A si že bla?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 701
15.11.2008 18:19:24   
lemavrica
Lina ne tja pa nisem še šla pogledat. Iščem črne, usnjene, ne na špico. So imeli ene dobre od Buffala v humanicu samo žal ne moje cifre.
Sem šla jaz tudi v shopping, po hrano, no pa jakatu sem v Sparu eno kitaro kupila k so gor živali,...

Kaj si pa kupila?

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 15.11.2008 18:27:10 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 702
15.11.2008 20:48:06   
lemavrica
Jaka je danes naredil prve korake user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 703
15.11.2008 20:55:04   
surya
Evo, še par besedic iz našega konca...

Sej že tako dolgo nisem pisla, da ste verjetno že pozabile na mene user posted image !

Pri nas je pestro. Res, da sem vikende doma, ampak med tednom pridem šele ob petih domov, mali gre pa že ob sedmih spat. Nikakor ne morem zamaknit odhoda na spanje na kasnejšo uro. Tako, da se praktično čez teden vidiva za kakšno uro. To je tisto, kar me najbolj teži... Delam pa že dobrih 5 mesecev!, Madona, čas leti.

Izak je shodil pri 12 mesecih in pol. Smo pršli domov iz morja, on je pa kar naenkrat prehodil celo dnevno user posted image . Ne, najprej en korak, pa pol drugi...ampak kar naenkrat. Sva se s user posted image  kar spogledovala, če prav vidiva user posted image .

Ima že 12 zobkov. Dva sem čisto spregledala user posted image .

Kaj še? Ja, pravi fantek je. Samo šraufa. Sva mu z možem za prvi rojstni dan kupila lesen delavni pult z orodjem in ga toplo priporočam. Definitivno najboljši nakup do sedaj! Včasih celo uro skupi šraufa user posted image . Drugače je pa pravi osvajač. Vedno nasmejan - oz. do takrat, ko pridem jaz iz službe. Pol se me pa za nogo prime in ne spusti...

Vidim, da se tudi pri vas veliko tega dogaja. Včasih v službi kaj na hitro preberem, ampak imamo večinoma blokado na take strani, tako, da še to ne laufa pogosto...

Do naslednjič...

Neposredna povezava do sporočila: 704
15.11.2008 22:48:58   
sandra85
NaILa ja sej mogoče pa res....sam do zdaj sem vedno prej videla belo črtco. zanimivo, da ima 5-kice, dvojikic pa še neuser posted image Enej pa ima že 3 mesece 2 spodaj in 4 zgoraj-je ful smešenuser posted image
surya
nismo, nismo pozabili nate user posted image spomnem se, da si pisala, da boš imela manj časa za čvek, ker začneš z delom...lepo,d a si se oglasila!

LINA super za nakup user posted image mi kar gušte delaš! pri nas na obali je pa taka žalost s trgovinamiuser posted image največ se dobi v LJ

user posted image Jaka! čuvajte se! upam, da vam tokrat resno uspe na testiranja!

danes smo spet lepo spali (od 20h40-9h) samo 1x se je zbudil, se nekaj časa premetaval in zaspal nazaj. pa še uspavala sem ga samo 20 minutuser posted image vsak večer ga uspavam 1 uro, tako da vedno js prej zaspim-tako je bilo tudi danesuser posted image sem se zbudila čisto zgubljena

mene je skori pobralo od žalosti!!!!!!!! GROZA!user posted image da otrok tako trpi, je pa zame nekaj najhujšega!!!!!
http://24ur.com/novice/crna-kronika/srhljiva-smrt-v-pekarni.html

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 705
15.11.2008 22:59:59   
CUKRČEK

Jaz še vedno iščem škornje in se počasi že obupala.Ne najdem nič. Če pa je že kaj je pa čez 200€.

V Alpini si pogledala? Ker imajo ful dobre škornje.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

Neposredna povezava do sporočila: 706
16.11.2008 7:51:11   
lumpa6

Jaka je danes naredil prve korake user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 707
16.11.2008 8:40:15   
sandra85
jutro...

mi smo lepo ninali, zato pa smo že od 8h auf user posted image
si kuham kavico...fulllllll lepo vreme je danes user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 708
16.11.2008 9:50:55   
Anonimen
Jutro punce!
Kako ste? Ja res se dela lep dan user posted image . Komaj čakam, da gremo ven. Zdaj spančka I rundo.

Jaka: Bravo za prve korake!

Sandra: JOJ kakšna novica.. user posted image  Ubogi starši.. Si ne predstavljam; kakšno trpljenje.. Sožalje user posted image .

NaILa: Vse naj naj. Z zamudo, ampak iz srca user posted image user posted image user posted image .

Pri nas nič novega...

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
16.11.2008 9:58:41   
guppy
Jaka, čestitke za prve korake!

Mi smo že zunaj, delamo nekaj na terasi. Imam tri prastare omare, v katerih držimo razno kramo, ampak nobena od teg omar ni dovolj globoka za npr. kosilnico. Tako smo se odločili da razturimo te omare in jih sestavimo v eno veliko globoko. Malčka sta zadekana in oblečena, rokavic nisem našla, tako da sta super modna z nogavicami na rokah user posted image

Papa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 710
16.11.2008 11:42:55   
guppy
Brrrr, zmrznili smo .. in sestavili omare user posted image
Zdaj imamo eno ultra globoko omaro za svašta.

Malčka greta kmalu spat, jaz se pa lotim kuhanja kosila. Perilo se pere, včeraj smo posesali.. in končno se mi zdi, da je stanovanje po 2 mesecih razsula "še kar" urejeno. Dalo bi se še par dni pospravljat user posted image

Kako preživljate nedeljo ?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 711
16.11.2008 11:52:17   
LINA31
Hy...
lemavrica...sebi sem kupila kavbojke, ene gležnerje, širok rjav pas in pulover. Srčku prfum, Žanu pa ene 3 hlače, bodye, puloverčka....tolk lepe stvari imajo v Zariuser posted image user posted image user posted image .

guppy...mater ste bli pridniuser posted image . Jaz sem pa včeraj imela generalko. Res malo bolje vse skupaj izgleda. Sem pa ravno po Ikeinem katalogu gledala, kaj bi kej kupila...nove slike, tepihe, kakšen regal, škatleuser posted image user posted image user posted image . Uf.....

Zdajle pa je sestra rolado spekla...grem jestuser posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 712
16.11.2008 12:00:04   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Kako preživljate nedeljo ?

po navadi dopoldan spucam v nulo celo stanovanje, pol gremo vn (če je vreme),  običajno imamo ob nedeljah družinsko kosilo pri očetu, pol uživamo na vrtu pri očetu v družbi vseh domačih....če pa je grdo vreme-smo domauser posted image
danes dragi delauser posted image Enej spančka, js imam za zlikat par srajc, pol pa greva k dediju na kosilo

lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 713
16.11.2008 14:18:40   
guppy
Midva sva dva meseca nazaj zaradi enih problemov v stanovanju popolnoma izpraznila spalnico. Omare... vse...
No, še od takrat imam povsod po stanovanju STVARI... za katere ne vem kam naj jih dam... in sva jih držala v teh omarah. Ful sem jih že podarila (oblačila), tudi neke stvari... za določene pa še tuhtam.

Je bil prav fajn občutek znebiti se PREDMETOV, ki samo dušijo stanovanje in bivanje. Bljak.

O... evo, miška se je zbudila. Grem "v službo".
user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 714
16.11.2008 18:53:47   
guppy
mogant, začetek tega filmčka me je spomnil nate user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=XGBRzEtExfQ&NR=1

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 715
16.11.2008 20:41:35   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

zadnjič me je ena spraševala, kako naredit več slik iz ene slike??????? pa takrat vem, da sem pozabila odgovorituser posted image babyrok ali annie se mi zdi.........

Jaz, jaz....... še vedno aktualno!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 716
17.11.2008 1:23:07   
mogant
Guppy user posted image user posted image user posted image
si previdno napisala, da te je začetek filmčka spomnil name user posted image ... ja točno tako zgleda pri nas, ko v kuhinji kaj pripravljam in oni seveda užaljeni, ker ne vidijo na pult, se mi prilimajo na noge, me cukajo za hlače, stegujejo roke in vsi trije stokajo mam, mam, mam, mam, mam.... kot bi gledala nas, ampak druge polovice pa še nismo posneli, še ni bilo tako hudo user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 717
17.11.2008 9:24:05   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: mogant
ja točno tako zgleda pri nas, ko v kuhinji kaj pripravljam in oni seveda užaljeni, ker ne vidijo na pult, se mi prilimajo na noge, me cukajo za hlače, stegujejo roke in vsi trije stokajo mam, mam, mam, mam, mam....

mogant se podpišem hahahahaha, identično pri nas. Konec filma pa spominja name, ko dva ostaneta in poskakujeta mam mam mam mam user posted image

Za vse, ki nameravate otroku kupiti vlakec za novo leto

Mati je delala v kuhinji in je poslušala svojega 5-letnega sina, ki se je igral v dnevni sobi s svojimi vlakci. Slišala je, kako se je vlak ustavil in sina, ki je rekel:
"Vsi kreteni, ki so zdejle še not, naj se cimprej skidajo ven, ****ti, tukaj je zadnja postaja!"
In:
"Tisti bedaki, ki mislijo iti s tem vlakom, naj spravijo svoje lene riti not, ker zdejle gremo."

Mama cisto popeni in rece:
"Na tak nacin se ne boš pogovarjal v tej hiši, pojdi v svoji sobo za dve uri in razmišljaj, kako bi to lahko bolje rekel in ko prideš nazaj nocem vec slišati takih besed!"

Dve uri kasneje se sin spet igra z vlakom v dnevni in mama pozorno posluša, kako sin rece:
"Dragi potniki, hvala, da ste potovali z nami, prosim, ne pozabite na prtljago, upam, da boste kmalu spet potovali z nami."
In:
"Za tiste, ki so ravnokar vstopili: Dragi potniki dober dan, ta del je za nekadilce, upam, da boste dobro potovali z nami."

V trenutku, ko se zacne  mama smejati, sliši:
"In ce ste cist besni zaradi dve-urne zamude, ne mene ****t, ampak povejte uni user posted image v kuhinji!"

user posted image

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 718
17.11.2008 9:46:37   
lemavrica
Jutro,

mi smo danes še doma, da ja kaj nebi pokasiral v vrtcu, jutri se gremo pa na testiranja. Me je kar strah kako bo prenesel vse skupaj. No sej v vrtcu sta baje samo 2 iz skupine, vsi  ostali bolani, bronhitisi in angineuser posted image

Spali smo ok, edino uspavanje je ratalo pa problem. Včeraj se je jokal ko sva ga dala spat in potem je norel do 23h in končno šel spat, spal do 5h, jedel in spal do 9h.

Ga je pa tako lepo gledat ko dela korake in je tako ponosen nase. Prav vidi se mu ponos na obrazku ko pride do naju.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 719
17.11.2008 12:18:20   
babyrok
lemavrica - držim pesti, da bo jutri na testiranju vse ok. A so v skupini vsi toliko stari kot Jaka, ali tudi starejši? Midva se še nisva odločila ali ga bova dala po novem letu v vrtec, ko bodo spet sprejemali ali še ne. Veliko staršev pravi, da so njihovi otrioci, ki so v skupi najmlajših, večino bolni. Vem, da se bo mogel enkrat pač prekužit, samo nisem pametna ali je boljš, da je to zdaj ali počakat do 3 leta (baje se otrokom do takrat imunski sistem krepi)...če je to res al ne, pa kdo ve... pa tudi za ene verjetno res velja, za druge pač ne.

Sandra - a sem prav zasledila, da so Eneju zrastle že petice. Jaz sem brala, da je to šele bolj pozno, okrog drugega leta. Rok še vedno nima te zadnje štirice - od včeraj ima spet ogromno bulo. Ne vem kaj je tokrat. Ponavadi je to šlo bolj hitro - par dni bolelo in zobek je bil zunaj. Zdaj pa ta bula zraste, pa za dva dni usahne in spet zraste. Spali smo HB vredu, včeraj zjutraj se je pa zbudil že ob 5.30 ??? jaz sem bila tako zaspana, da sem šla ob 8, ko je moj vstal, še malo poležat, ker so mi kar učke skupi lezleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
17.11.2008 12:32:50   
lemavrica
Babyrok ne Jaka je v svoji skupini med starejšim, samo eden je julijček ostali so pa septemberčki in še mlajši.
Pri nas tudi še čakamo zadnjo 4 in ta ga tako matra da ponoči joka še zaradi zobka. Slina teče v potokih, non stop si menca po ustih. Upam da bo kmalu.

Hvala vsem za dobre želje za jutri.user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 721
17.11.2008 13:26:57   
guppy
lemavrica, držim pesti za Jako jutri. Dobro opravite teste! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 722
17.11.2008 13:31:47   
lemavrica
Guppy hvala. user posted image

Testiranja naj bi trajala tri dni. HB naj nebi spali v bolnici ampak bomo samo čez dan tam.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 723
17.11.2008 18:06:25   
annie
Jaka user posted image user posted image za hojo in pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image na testiranju!!

Neposredna povezava do sporočila: 724
17.11.2008 19:27:23   
buškica
lemavrica, držim pesti za čimbolj uspešno testiranje.

Jaka čestitke za prve korake

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?