sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: guppy Igrače.. Mogoče ne bi bilo slabo, da bi si omislili tisto piši-briši tablo... tisto magnetno zadevo, kjer z enim potegom izničiš narisano. to tablo ima Enej že kr ene 2 meseca in večkrat kraca in pol nama govori, kaj je narisal tako sladek je, ko nakraca pol pokaže z prstkom in reče gaga, ali brum brum, how how,.......midva pa ga vedno pohvaliva, kako je lepo račko narisal,... Maja!!! lemavrica, itak da raje ves € kot moja ljubezen!!! ampak že tako nama gre ta mesec vse narobe, pol pa še to??? ma Enej ne naredi tega nalašč, pač se zgodi igrače: no, kot sem že povedala, una magnetna tabla, en velik ferrari, ki ga zna poganjat že na daljinc (res da so stene že vse rdeče, ampak Enej je čisto nor , stolp iz lončkov, otroška glasbila (klavir in ksilofon ima zelo rad) in knjigice ki imajo zavihke-te tako rad odpira imamo tudi od založbe grahovac (VIKTOR SE ZABAVA NA....), kuhinjska posoda, pa vse, kar se da uničit drugače je še vedno najboljša igrača tata, ker skupaj tako norita, da js sam čakam, kdaj bo kej počlo, Enej pa vriska na ves glas zunaj najraje hodi-in to vedno v nasprotno smer-če gremo levo, gre on desno... ampak 1. stvar ko pridemo ven, mu moreva dat ključe od avta in moj mu avto odpre, mali pa zleze sam na stol, DA KLJUČ V ...(nevem kako se reče) in pol začne obračat volan rožica js sem tvoj post z veseljem prebrala in sem prav vesela, da je vsaka svoje izkušnje napisala, mogoče res zato, DA SE PREPRIČAM , da ni samo najin Enej tak nagajivček. nisem pa niti js pričakovala kakršno koli tolažbo. če smo se odločili za otroke, jih moramo take sprejet . ja, Enej skrbi, da mami ni dolgcajt ampak bom potrkala, danes je že 2. dan prespal celo noč zato pa mora pol kej druzga ušpičit falot mali NaILa, vidla, vidla...sam seznamček še ni prišel no, tolko iz moje strani
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|