mogant
|
hvala še enkrat za dobrodošlice... sem še kar malo zmedena, tu pri vas, ker vas je tolko, da težko spravim skupaj vse, kdo je bolan, pa kdo hodi, kdo ne spi itd... zapomnila sem si, da sandra skoz lika , po mojem zato, ker ostale ne pišejo o tem , jaz odkar imam sušilca ne likam nič več, od začetka sem še sem pa tja kako stvar, zdej pa še tiste stvari, ki so bolj nagnjene k mečkanju vzamem po 20 min. ven in obesim na obešalnik, pa se nič ne vidi, da niso zlikane, če se mi pa kaj zasuši, pa zmočim in dam še enkrat v sušilca, moraš pa pazit, da ko je suho takoj zložiš, še preden se zmečka... babyrok, kake granule mu pa daješ? ko že pišete o problemih s prebavo... pri nas je pa še vedno prisotno polivanje in to kar v precejšnji meri, se mi zdi za njihovo starost čisto preveč... ima še kdo take probleme? pediatri se na to ne ozirajo preveč, pogledajo samo, če dovolj pridobivajo na teži, in potem rečejo, da bo že minilo, ja ampak kdaj? naila, ugotavljam ja, da kar dosti ljudi spremlja našo temo dvojčki, trojčki, ampak si zgleda tam nihče ne upa kaj napisati... aja glede smrekce, jaz si pa sploh ne predstavljam kam naj jo dam, ker naše tri odvrnit od razmetavanja bo mission impossible, brez smrekce, pa tudi ne bi bila, ker se mi zdi, da to pa niso prazniki...
|