december06
|
Hejla. En velik pozdravček še od nas. Sandra lepo, da nas pogrešaš. Pa na seznamček lahko dodaš datum, ko je shodil in sicer 7.10.2008, sicer je to caa., ampak tam nekje pri 13. mesecih. Naš Maks se trudi jest sam. Zdaj ima obdobje, ko sploh noče nič pojest, če ga hraniš (le če ga full zamotiš z nečim drugim), ampak hoče sam jest. In moram rečt, da sem kar presenečena, da mu lepo gre. Juhice mu pomagam, da mu rokico nesem k ustom in da žlice ne obrne, kakšno rižoto pa lepo sam poje (ker se rižek sprime na žlico). Drugače pa, malo smo bili prehlajeni, ampak je šlo. Postal je že pravi nagajivček. Ko ga oblačim, že letim za njim in on se smeje...... Sicer pa vidim, da je pri vas tudi podobno. Mogant dobrodošla in vau, trojčki!!! Dobra si. Guppy Drugače pa na hitro: žabice - običajno ja in nepodložene hlače kombinezonček - ravno danes kupila v Hoferju in mi je vredu, le malo velik je, pa bo mogoče še za drugo leto. Sem potem šla pogledat še v škatlo z lanskimi cotami in sem odkrila, da mu je zimski pajac od lani, za 9 m. še glih prav, če ga nič preveč ne oblečem spodaj, tako da bo tudi to uporabno. voziček - naš še vedno uživa v vožnji in seveda tudi spi oz. zaspi v vozičku posteljica - verjetno da drugo leto enkrat proti koncu leta oz. ko bo že 2 leti vodenje za rokice - mi smo ga, pa ga to ni preveč motilo in je kar sam shodil in se sam ni več hotel za rokice vodit. smrekica - na to pa sploh nisem pomislila, ja zdaj pa imam še čas za razmislek. Sem pogledala po sobi in verjetno bo za sedežno v kotu na nekem podstavku, da bo seveda vidna. A sem še kaj pozabla. Aja še to, ste malo nazaj imele temo o uspavanju in spanju. Sem ugotovila, da pri nas ni pravila, ker on se kar na enkrat odloči kaj bo. Je blo obdobje, ko se je ponoči skoz zbujal in na koncu pristal pri nama, tako da že res nisem vedla kaj, zdaj pa spet normalno spi v svoji postelji z parkrat na noč zbujanjem, da se popravi duda. Evo, danes je spal od 20 ure do 5:40 brez joka (no, vsaj jaz ga nisem slišala). Tako, da sem ugotovila, da je najbolje, da ne vztrajam pri nečem, če mu ne paše in da že sam pove oz. pokaže kako in kaj. Ajoj, kakšna klobasa. Zdaj grem še malo zlikat in vas še pridem prečekirat, če bo kakšna zanimiva debata.
|