|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
2.11.2008 12:45:48   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Sem bila prehitra...sem vedla, da moram še dve stvari vprašat:
user posted image  a jim že dajate žabice pod hlačke? ne
user posted image  kaj pa kapo...a jo imajo vedno? občasno

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 426
2.11.2008 16:43:43   
ana b
Ojla!

Bom danes spet poskusila. Sem včeraj že celo kolobocijo spisala, potem je pa je vse zablokiralo in sem kar šla spatuser posted image .

Mogant: dobrodošla.

user posted image  a jim že dajate žabice pod hlačke?  če smo zunaj in vem, da se bo 100x vsedel na tla
user posted image  kaj pa kapo...a jo imajo vedno? zelo redko, ima pa skoraj vedno kapuco, ki pa je zelo ohlapna.

Pri nas je novo samo to, da odkar hodi, je postal pravi sitko, ker mu višina 1m ni več zanimiva in sedaj samo pleza na višje, ali pa hoče v naročje in kaže stvari, ki so postavljene iz njegovega dosega. Seveda z ustreznim odzivom, ko rečem NE (beri cviljenej in jok). Najhuje pa je, ker nam na stopniščno ograjo pleza in seveda ga ne smeš za 3 sekunde spustiti iz oči, ker ga že najdemo na drugi letviciuser posted image .

Jaz imam tudi vprašanje:user posted image  Ali imate še vedno obloge okoli posteljice?

Grem se počasi pripravit za rekreacijo, redni nedeljski badminton s prijateljicami.

LP

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 427
2.11.2008 18:18:16   
Duškica
Pozdravljene...

Pa je konec kratkih praznikov....jutri pa spet šola in služba.....
Mi si že en mesec podajamo viruse med seboj in upam, da ko se sedaj še jaz pozdravim, da bo nekaj časa mir.

Vidim, da na seznamu manjkajo podatki za malčkove zobke....

1. zobek - 29.05.2008 2. zobek - 07.06.2008 3. zobek - 20.06.2008 4. zobek - 08.08.2008 5. zobek - 09.08.2008 6. zobek - 14.08.20087. in 8. zobek - začetek septembra....  

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 428
2.11.2008 19:07:51   
buškica
Žabice: zadnje dni ko je zunaj tako kislo vreme.

Kapico: le če full piha. Drugače pa še ne.

Obloga okoli posteljice: Da, drugače pa noge ven štrlijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo sedaj v fazi, ko je dobra samo mami. Tako, da so moje roke dolge kot ponedeljek. Oči sploh ni več dober za uspavanje. Če se slučajno zmoti in jo hoče on uspavat, je jok za znoret. Potem jo vzamem jaz v  roke in zaspi v sekundi. Pa , da ne govorim o trmi. Full je trmasta. Kar usloči se in postane kot hlod trda. Pa krokodilje solze toči.

Kdaj bomo imele Ljubljančanke kakšno srečanje. Prav pogrešam tista mesečna druženja.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 429
2.11.2008 19:27:42   
lemavrica
Buškica ja jaz bi tud imela kako srečanje.

Žabice jih že ima

Kapica ne, ima trak za ušesa, ker smo ves čas nekaj prehlajeni in imamo še neke druge težave zato nočem še kakega vnetja ušesk.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
2.11.2008 19:30:40   
Anonimen
Čer!
O kako lep dan je bil danes user posted image  user posted image  user posted image ! Celo popoldne sva bla zunaj in moram reči, da smo se imeli zelo lepo.

Žabic in kapice mu ne dajem še. Trak pa. Čeprav nekaj časa je imel žabice, sedaj pa ima dokolenke.

Vprašanje:

user posted image  Je sploh katera vodila ali vodi svojega user posted image  za rokice?? Vsaj za eno roko??? Naš me non stop vleče, ampak samo za 1 roko. Vem, da to ni prav, ampak ne morem ga odvaditi. Ima katera ali je imela tak primer?

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
2.11.2008 19:48:28   
nana 27
Buškica, sem za srečanje. Žabic jima ne dajem. Drugače pa kombiniramo trak in tanko kapo, ko je res vetrovno. Pri Maji je obvezna kapa, ker si trak ves čas dol vleče. Obloga v posteljici - še vedno jo imamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
2.11.2008 19:49:59   
Anonimen
Aja oblogo imamo, samo itak spi z mano user posted image .

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
2.11.2008 20:21:13   
lemavrica
Obloga jo še imamo, se sploh ne spomnim da bi jo odstranila pa Jake tudi ne moti oz. mislim  da mu  je prav fino. Itak je pa zadnje čase kar dosti pri nama.

Tianna Jaka še ne hodi toliko da bi se držal za rokice oz. včasih ko ga kaj primem se dvigne in naredi par korakov ampak jaz tega ne maram in pol hitro nehava. Ima eno tako zadevo od Chiccota ob kateri dobro hodi in poganjalčka.

Še eno nemalčkasto vprašanje user posted image , a katera ve kje se dobijo kaki dobri škornji, jaz že en teden hodim okoli pa nič, če pa že najdem pa cifre nimajo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
2.11.2008 20:29:41   
buškica
Kdaj naredimo srečanje? Kakšno soboto? Predlagajte datume!!

Jaz predlagam Kaval v soboto 8.november ob 20 uri.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 435
2.11.2008 21:02:59   
sandra85
žabice še ne
kapica če fajn piha
oblogo v posteljici še imamo, ker se vedno vrine v kot-pa je fajn da ima mehko
vodenje za rokice: mi smo ga vedno vodili za rokice (čeprav to nej nebi bilo prav-nevem zakaj, saj vidim okrog, ko vsi to delajo, pa tudi Enej je lepo shodil. na koncu se je vedno samo za 1 roko držal, dveh ni hotel. je pa vedno sam prijel koga za roko in ga vlekel na sprehoduser posted image )

no, takole......dragi uspava Eneja-mislim,da že kr oba spitauser posted image , js pa sem naredila kuhano vino-njamuser posted image
vreme je bilo danes res lepo. js sem neki prehlajena, Enej tudi. sesalec imamo kr v dnevni že 2 dni (zarad baby vac-a) saj mu vsakih 20 minut potegnem mal ven in res fu gre ven, vsakič)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 436
2.11.2008 21:08:52   
lemavrica
Meni odgovarja.Tokrat upam da bom lahko prišla, ker mi res že manjka čvek.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 437
2.11.2008 21:30:25   
annie
Večer,

Mi smo čez vikend bili pri starših, smo se malo prejle vrnili. Je Nik celo pot spal, tako, da sem ga prej kar samo gor nesla in bo pač danes v trenirki spal user posted image Naju z dragim malce grlo boli user posted image in upam, da se nama kaj ne kuha...lih ne bi bilo fino user posted image

Pa da odgovorim na vprašanja:

Žabice: če greva hitro dopoldan ven, potem ja, ker je ponavadi kar mrzlo.
kapica: če ful piha, drugače ne.
obloga v posteljici: jo ima, koliko pač še v svoji posteljici spi user posted image
vodenje za rokice: smo ga vodili, ker je v bistvu sam tako želel (me je vedno prijel za roke in sva že šibala user posted image ). Ne vem, meni osebno se tole ne zdi nič kaj narobe, edino v primeru, ko kateri starši svojega otroka kao "učijo hodit", še predno otrok sam ne ugotovi, da se mora postaviti na noge in ob opori (pohištvu, sedežni...) narediti kakšen korak.

Mogant, dobrodošla med septemberčki!!! In vau, čestitke za trojčke user posted image To pa se dogaja, kaj? user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 2.11.2008 21:35:25 >

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 438
2.11.2008 21:59:14   
dreamz
Ciao!user posted image

Še vedno ne hodimo in ne spimo celo noč... user posted image
Torej, nič novega user posted image

Dobrodošla med nas Mogantuser posted image  Waw 3!!! Ma dej napiši kako to zgleda, a imaš pomoč? Jaz si ne predstavljam 3 dojenčke hkrati previjat, hranit... nosit!!!

No, da odgovorim na zadnja vprašanja:

IZVIRNO SPOROČILO: annie

vodenje za rokice: smo ga vodili, ker je v bistvu sam tako želel (me je vedno prijel za roke in sva že šibala user posted image ). Ne vem, meni osebno se tole ne zdi nič kaj narobe, edino v primeru, ko katero starši svojega otroka s tem silijo, še predno otrok sam ne ugotovi, da se mora postaviti na noge in ob opori (pohištvu, sedežni...) narediti kakšen korak.

Se strinjam, nam Sebastien sam prime roko in mašira, v bistu se ne drži kaj dosti, ima naš prst bolj za ravnotežje.

Kapica: Ne še, le ko bo res mraz, tisto volneno ali pa trak ko bo močna burja.
Žabice: Nikoli jih še nismo uporabljali in najbrž ne bomo. Mislim, da je na obali dovolj, če ima pozimi podložene hlače. Mogoče le za na sneg pod kombinezonček mu jih bom oblekla.
Samo morem poudarit, da je naš mali full vroč in se hitro spoti, tako, da ga ne rabi ful zavijat in oblačit.

Obloga v posteljci: Imamo, ker rine naprej in tolče z glavo v štangeuser posted image  Pa itak kmalu ne bo niti več rabil posteljce, ker skoraj nič ne spi v njej.

Lemavrica: Tu na obali ni dobrih trgovin s čevlji. V trstu pa... kdaj grem in dobim takoj full lepih, kdaj pa nimajo nič.. Moreš imet srečo, da si tam ko dobijo robo. Ponavadi je največ izbire septembra, ko dobijo vse novo. Jaz največ kupujem v Pitarello in Bata.

Imam pa eno vrašanje:

Kdaj jih mislite dat v normalno posteljo? user posted image
Jaz sem razmišljala, da bi mu jo dala tam spomladi ali poleti. Pač čez noč bi dala gor zaščitno ograjico, ko bi se zbudil, pa bi šel lepo sam dol (kar zna že sedaj).

Lahko noč!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 439
2.11.2008 22:24:35   
mogant
hvala vsem za dobrodošlico!

guppy se te spomnem ja iz dvojčkov, pa cukrček tudi vem, da se je včasih tam oglasila... je pa tista tema tam skoraj zamrla, včasih sem samo brala, zdej pa uglavnem pišem, ker drugi ne user posted image

glede recepta za trojčke hja, če bi vedla, bi ga z veseljem razkrila... samo zdej ko vem kako zgleda nisem prepričana, da bi jih naročila v paketu... sicer se imamo zdej super in jih seveda ne bi zamenjala, a bi jih verjetno naročila vsakega posebej, ker prve pol leta je blo nevzdržno, sem pa tako vesela, da je prvo leto mimo, ker vem, da je končno ta hudo za nami...

žabice in kapice: žabice smo imeli samo ene 2x, zdej imamo dokolenke, kapice pa kot kdaj odvisno če piha,

obloga za posteljco... sem ravno te dni razmišljala kaj nam sploh koristi, se je zgodilo parkrat ponoči, da sem se zbudila, ker je en butnil z glavo v posteljco, sploh ne vem če vedno isti ali vsi to delajo in je tako zadonelo, kot, če bi direkt v les pribil...

tianna naš Tim je tudi imel obdobje, ko je kar prišel in me začel vlečt za roke, nekaj časa sem ga potem vodila za obe roki, ker je začel trmarit in jokat v nasprotnem primeru, čeprav sem vedla, da to odsvetujejo, no potem, je postal tako hiter, da se ga več ni dalo dohajati in temu primerna je bila tudi drža, roke visoko in za telesom, takrat sem pa rekla dovolj!!! odvadila sem ga pa tako, da sem mu vsakič, ko je prišel k meni porinila ikein (mammut) stolček v roke in je potem z njim šibal, mislim, da je v enem tednu pozabil na roke.

aja zakaj pa to odsvetujejo, ravno zaradi drže, ker če bi ga hotel pravilno voditi bi se moral toliki skloniti, da ima otrok roke vsaj v višini prsi in ne višje, če ga držiš previsoko ponavadi usloči hrbet in mu roke uidejo nazaj, vodenje za eno roko pa ni primerno ker lahko razvije asimetrijo.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.11.2008 23:07:42   
mogant
uf ste pa res čvekeuser posted image , ne vem kolko vam bom uspela slediti... se spomnem lani pozimi sem hotla kdaj pogledat, pa je blo vedno tolko napisanega jaz pa nič časa...

drugače pa ja dogaja pri nas vedno, doma imamo sicer stanovanje "prilagojeno" (beri do višine 1 m nič, razen zaklenjenih predalov), ko pa kam gremo, recimo že k mojim staršem je pa akcija, midva z možem loviva tamale, ostali pa odmikajo...

previjanje, hranjenje, nošenje... moraš bit malo čarodeja user posted image , pomoči nimava, živimo v LJ, moji starši na primorskem, od moža pa na štajerskem - zasavskem... smo pa bli 4 mesece lani pozimi pri mojih ja, od maja naprej smo pa sami, ampak sej zdej že kar gre.

tudi mene nekaj zanima, se opravičujem še za vnaprej če bom kaj spraševala, kar ste že obdelali, ker vas prej nisem spremljala, sem prebrala samo nekaj zadnjih strani...

a ste ostali že bli pri zobozdravnikih z otroci, mi imamo prvi obisk v novembru, pa me zanima kako sploh zgleda?
in še kako jim umivate zobe, si jih sami, jim jih vi, imate pručke pod umivalniki, kake zobne ščetke uporabljajo?

še nekaj, imate kaka svoja pravila pisanja?

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.11.2008 0:31:27   
sandra85
mogant:

zobozdravnika smo imeli pri 9 mesecih. js sem se vsedla na un stol, leže, Eneja pa sem dala nase. samo pogledala mu je malo zobke in dlesni, napisala v karton, koliko zobkov in kere ima, povprašala naju je, kaj pije čez dan in če umivamo zobke. opazila je, da cuca prstka in nama svetovala, da ga ne pustiva kej preveč, le če ima za spat. naročila nas je pri 1,5. letu
umivamo zobke z naprstnikom iz lekarne ali z uno malo navadno zobno ščetkico. vedno se mi je lepo pustil, zadnje dni pa protestira ko mu zgornje zobke umivam, kot da bi ga bolelo-mogoče mu kak zobek zgoraj raste. uporabljamo pa pasto iz lekarne z okusom sadja.
zna si umivat sam zobke, ampak površno in bolj une zadaj, ki jih še nima user posted image zato mu jih kr js, pol pa mu pustim, da si jih še malo sam

nimamo nobenega pravila pisanja-kar svobodno user posted image

zdaj pa lahko noč user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.11.2008 10:06:41   
Anonimen
Jutro!

Hvala vsem za odgovore. Ja sej vem, da ni prav.. Sej v bistvu se drži tako kot je napisala dreamz.. Samo za en prst. Ja no.. Bomo videli kako bo v naprej.

mogant: Jaz ga nisem še peljala k zobozdravniku. Pri nas jih pošljejo pri 3 letih, kar se mi zdi absolutno prepozno; zato ga bom kmalu naročila. Zobke pa mu redno umivam, s "ta pravo" zobno ščetko za otroke in z zobno pasto brez fluora, od Welede.

Že ob 8 uri sem šla v Hofer. Imajo kombinezone za na sneg za samo 10 eur. Mislim, da se splača za samo 1 sezono.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
3.11.2008 11:45:44   
annie
Tianna, a si mogoče v Hofru pogledala za zimske čeveljčke ki bi jih naj od danes imeli za dojenčke/malčke? Ne vem, sem videla reklamo, pa me zanima kakšni so (na reklami še kar fajn izgledajo, kolikor je sploh to možno, saj stanejo samo 10ueruser posted image ). Kombinezonček pa že imamo, smo ga dobili user posted image Drugače pa sem jaz v Hofru že večkrat kupila kakšne bodije in zadnjič ful toplo jaknico iz pliša, pa sem s kvaliteto zelo zadovoljna user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 3.11.2008 11:48:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.11.2008 11:48:01   
annie
Mogant, pri nas jih tudi k zobozdravniku pošljejo šele pri 3 letihuser posted image Zobke pa mu s tistim naprstnim zajčkom umivam, včasih pa tudi z zobno ščetko in zaenkrat še samo z vodo.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 445
3.11.2008 14:46:39   
helenav
Ojla

Jaz pa sem vsa zmantrana.....grlo me boli..utrujena sem, zaspana......skratka user posted image user posted image user posted image

Naša Klara ni več pridna punčka kot je bila........

- Ful imamo probleme za zaspat, kaj pomeni uspavanje nisem vedla od samega začetka.-.-sedaj pa so borbe, tako zvečer, kot tudi čez dan..brez dretja in upiranja ne gre
-začela je ful tepstuser posted image user posted image
-ko kaj ni po njeno, od jeze zaluča stvari, da mi je kmalu šipo zadnjič razbila
-ko tolče po tleh in ko ji rečen ne..me gleda v oči in še bolj močno tolče in prav uživa ko se razjezim
-ko kaj ni po njeno.tuli do onemoglosti in cvili in prostestira in ne neha........ko smo doma..ok. ma zunaj mi je včasih ful nerodno, če pa cedim, pol je konec za vekomanj..
-ratala je ful sitna-po mojem zato ker premalo spi čez dan, samo uro-uro in pol....
-v vozičku zdrži ful malo..pol pa kažin in jok....

Tako da sem res zelo izčrpana in močno upam, da je to samo obdobje....

dn:
-kapice še nima...ko piha burja, dobi trak ali rutico
-žabice, ko ima oblečene tri četrt kavbojke....je pa tako, da se klara ful še vedno plazi in jo raje oblečem malo več, da ne puza po mrzlem....

user posted image kdaj jih boste dale ven iz kinderpeta??

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 446
3.11.2008 14:47:08   
helenav
Mogant dobrodošla.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 447
3.11.2008 14:52:48   
dreamz
Ciao!

Zakaj moja vprašanja ignorirate???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa pridno odgovarjam! user posted image

Zobozdravnik: Pri nas pravijo naj se gre prvič pri 9 mesecih, ma takrat moj mali ni imel zobkov, zato bom zdej en dan poklicala in ga prvič naročila pri zobozdravniku.
Drugače pa naš mali ne mara dveh stvari: striženje nohtkov in tikanje po ustih, tako da so težke pri na user posted image  

Hofer: Danes sem bla ob 9.00 v Izoli in ni bilo več izbire.user posted image Pol sem šla v Koper in tam dobila temno moder kombinezonček in snežke. Ma pri nas na obali ni snega, tako da bomo te stvari rabli le kak dan za počitnice na snegu, zato mi je škoda dajat več evrčkov za to.  Drugače, da povem, da so snežke kar mehke, bolj kot kakšni cicibanovi classic čevlji user posted image  
In btw kvaliteta je kar vredu (predvsem bodiji!).

No, imam še eno vprašanje, čeprav najbrž ne bom dobila odgovora... user posted image
user posted image  Kaj naj naredim... Mali ima katar, ker ga slišim ko hrope, ampak ko mu čistim nosek, mu nič ne pride ven. Verjetno mu teče direktno v grlo, ampak ponoči ga veeno moti pri spanju, ker ne more dobro dihat, ampak ven ne gre nič. Ste imeli kdaj podobno? Sej jutri bom klicala tudi p.

Ala, mali se je zbudil, ciao!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 448
3.11.2008 14:58:59   
helenav
dreamz ne vem ti odgovorit.....pa za vprašanje o veliki posteljci zanima tudi mene....

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.11.2008 15:18:22   
lemavrica
Dreamz še nič ne razmišljam o večji postelji za Jako, pomoje enkrat poleti oz. ko bom vidla da mu ta ratuje pretesna, zaenkrat ima pa še kar dovolj prostora, glede na to da me spanje kar lepo potuje po posteljici user posted image
Glede hropenja ti ne morem pomagat, najbolje da pokličeš P.

Zobozdravnik ga moram naročit, ker sedaj ima pa že toliko zob da je fajn če mu jih pogledajo.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?