mogant
|
hvala vsem za dobrodošlico! guppy se te spomnem ja iz dvojčkov, pa cukrček tudi vem, da se je včasih tam oglasila... je pa tista tema tam skoraj zamrla, včasih sem samo brala, zdej pa uglavnem pišem, ker drugi ne glede recepta za trojčke hja, če bi vedla, bi ga z veseljem razkrila... samo zdej ko vem kako zgleda nisem prepričana, da bi jih naročila v paketu... sicer se imamo zdej super in jih seveda ne bi zamenjala, a bi jih verjetno naročila vsakega posebej, ker prve pol leta je blo nevzdržno, sem pa tako vesela, da je prvo leto mimo, ker vem, da je končno ta hudo za nami... žabice in kapice: žabice smo imeli samo ene 2x, zdej imamo dokolenke, kapice pa kot kdaj odvisno če piha, obloga za posteljco... sem ravno te dni razmišljala kaj nam sploh koristi, se je zgodilo parkrat ponoči, da sem se zbudila, ker je en butnil z glavo v posteljco, sploh ne vem če vedno isti ali vsi to delajo in je tako zadonelo, kot, če bi direkt v les pribil... tianna naš Tim je tudi imel obdobje, ko je kar prišel in me začel vlečt za roke, nekaj časa sem ga potem vodila za obe roki, ker je začel trmarit in jokat v nasprotnem primeru, čeprav sem vedla, da to odsvetujejo, no potem, je postal tako hiter, da se ga več ni dalo dohajati in temu primerna je bila tudi drža, roke visoko in za telesom, takrat sem pa rekla dovolj!!! odvadila sem ga pa tako, da sem mu vsakič, ko je prišel k meni porinila ikein (mammut) stolček v roke in je potem z njim šibal, mislim, da je v enem tednu pozabil na roke. aja zakaj pa to odsvetujejo, ravno zaradi drže, ker če bi ga hotel pravilno voditi bi se moral toliki skloniti, da ima otrok roke vsaj v višini prsi in ne višje, če ga držiš previsoko ponavadi usloči hrbet in mu roke uidejo nazaj, vodenje za eno roko pa ni primerno ker lahko razvije asimetrijo.
|