|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
28.4.2009 12:06:30   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** APRIL **********

Dolenjke, ki malo štrajkajo in ne vemo kaj je z njimi in njihovimi user posted image user posted image user posted image
matt--------11.4.-----------------------user posted image

mišk-------29.4.----26----Šentj.------user posted image - jutri je tvoj PDP - držimo pesti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

********** MAJ **********
In že ste na vrsti majčice - go go go.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image

2. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

3.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image

4.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image P 7.5.

********** JUNIJ **********

5. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

6. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

7. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

8. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image

********** JULIJ **********

9. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

10. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 11.5.,21.5.,1.6.

11. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 19.5.

12. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

13. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

14. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image

********** SEPTEMBER **********

17. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 25.5.

********** NOVEMBER **********

18. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********
7.5. Majch
11.5. Jakinik1 (21.5.,1.6.)

13.5. Princesi user posted image
19.5. Alex01
25.5. Cukr07

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
28.4.2009 14:40:10   
Anonimen
Ojlauser posted image

en hiter pozdravček, ker se pri nas itak nič pametnega ne dogaja. Mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 2027
28.4.2009 14:52:32   
Infinity1
Zivjo moje drage nosečke in tafrišne mamice user posted image

Evo da nahitr mal pokomentiram

Rea:
tvojo zgodbo sem prebrala že  zadnjič... pa žal ni blo časa da bi kaj pokomentirala. V glavnem kapo dol, da je šlo brez EA, res si pogumna, pa še ta bonus, da nisi bla nič rezana... hm.... res enkraten porod, čestitam še enkrat. In zakaj men ni noben povedal za to čudežno kremo iz Milerja? Jst mam tako piško k bi mi nekdo s traktorjem čez zapelou user posted image user posted image user posted image . Zlatenica: res je, otroček ne sme bit izpostavljen direktni svetlobi sončka, lahko pa je pri oknu v senčki, kjer je kar najbolj svetlo.

Princesi hvala za lepe želje za RD. Meni sta včeš imeni Jakob in Nuša, če že izbiram iz tvojega seznama tako, da bo všeč obema vama user posted image .

Mišk: EA je v Novem mestu zihr 24/7, tako da pridi probat še k nam, sej naslednjega pa lahko spet v Brežicah rodiš user posted image user posted image user posted image .

CEPLJENJE: Rea:
mislim da je bil tale zakon o nalezljivih boleznih leta 2007 en mejčkn posodobljen in da to ni več tako, da te preganjajo in grozijo. Res pa je, da podpišeš neko izjavo, da otroka ne bodo cepili in da prevzemaš vso odgovornost glede tega. Sicer pa Rea vprašej tistega kolega iz facebooka, ki ima sinčka Maksa, kako je s tem cepljenjem, onadva tud Maksija nista dala cepit. Menda v Novem mestu tega niso tolerirali, zato so mogli poiskat novega pediatra v Brežicah, ki je glede necepljenja bolj strpen. Menda je mali čist OK, do sedaj vem edino to, da je prebolel vnetje ušesk na Nizozemskem, drugega resnejšega pa ni blo, pa je star že leto in pol.
Čas si lahko Rea kupiš tudi tako, da enostavno prideš in rečeš, da je imela mala včeraj in danes zjutraj vročino, trenutno je sicer nima, ampak si pa sigurna da je bolna in je pač ne bodo cepili dokler ne bo popolnoma zdrava. No da se vrnem na cepiva, mene muči samo to, ker vrtci ne sprejemajo otrok, ki niso cepljeni. Ampak glede na tako masovno brezposelnost, se bo zihr najdla kje tud kakšna prijazna teta, ki ti bo popazila otroka, ga še nahranila, ga peljala na sončka.. na naše babice verjetno ne gre računat, ker bodo itak delale do 65. leta user posted image user posted image user posted image .

V Mirni Peči je res pred kratkim umrla deklica (16 let), ki je v otroštvu prebolela "črno pljučnico" (takrat sem prvič slišala za to bolezen, tudi na internetu o tej pljučnici nič ne piše, verjetno pa da gre za kakšno posebno obliko pljučnice), od takrat naprej pa je imela trajne posledice, zakaj je do te pljučnice prišlo ne vem, mogoče res po cepljenju, mogoče pa tud ne, ne vem, mogoče mala princesi kaj več ve o tem, glede na to, da je deklica živela glih nekje na poti med nama.

PEDIATRI: Rea:
še tole, jaz sem pač klicala v ZD NM, da bi se naročila na prvi pregled, me vpraša katerega zdravnika pa?... nimam pojma. Mi jih našteje in se mi zdi najbolj simpatičen priimek Schweiger, OK gremo k njej. Pridemo na prvi pregled, me vpraša kako je potekala nosečnost, povem da je bilo vse OK, vidi v materinski knjižici da sem imela opravljeno amniocentezo in me začne napizdevat, da kaj jst mislm, da bi šla kar splav delat če bi otrok imel Downov sindrom in da sploh nimam pojma, kako so ti otroci prisrčni in da kaj bi pa s tistimi, ki po prometnih nesrečah ostanejo prizadeti, da bi jih kaj uspavat dal al kaj... Jst sm sam debelo gledala in bla čist šokirana, napizdla me je k eno šmrklo staro 15 let, jst pa v takem šoku da tud muksnt nism mogla nazaj, kar ni v moji naravi. V glavnem pustmo to, ker mi sam tlak naraste k se spomnim. Pediatra si lahko izbereš do 3 meseca otrokove starosti in šele takrat podpišeš izjavo, se bom pa verjetno odločila za Pencatovo, je menda čist normalna user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dobr, dost bo za dons! Dobr da sm administratorka, da hitr tipkam, drugač že ne bi pisala te litanije matere božje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
28.4.2009 17:10:51   
Alex01
PRINCESI - vidim, da ste pri imenih, takokot mi. Lepa imena, za user posted image  Zoja ali pa Iza, za user posted image  pa vidim, da imate tri imena, med katerima se odločamo tudi mi Nejc, Maj in Timotej.
Mi smo bili za user posted image  enotni -Špela, UZ pa je pokazal, da bo user posted image , tako, da sedaj pišemo imena na list, pa bomo videli, sem rekla, da bo na koncu dobil tako ime, kot ga bo izbral Alex. Imena: Nejc, Maj, Gal, Gašper, Timotej, Tim, Nik, Lan, Filip, pa še kakšno bi še našlouser posted image .
Lepo, da ste uživali na morju. Mi pa se odpravljamo jutri zvečer oz v četrtek zjutraj v Novigrad, pa do nedelje zvečer.

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
28.4.2009 17:16:11   
Alex01
Glede pediatra. Jaz imam dr. Weissa in smo zelo zadovoljni z njim. Tako, da bomo poleti Alexa prepisali na šolski dispanzer, user posted image  pa k dr. Weissu.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 28.4.2009 17:17:22 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
28.4.2009 17:29:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1
Princesi hvala za lepe želje za RD. Meni sta včeš imeni Jakob in Nuša, če že izbiram iz tvojega seznama tako, da bo všeč obema vama user posted image .
zakaj je do te pljučnice prišlo ne vem, mogoče res po cepljenju, mogoče pa tud ne, ne vem, mogoče mala princesi kaj več ve o tem, glede na to, da je deklica živela glih nekje na poti med nama.

PEDIATRI: Rea:
Pediatra si lahko izbereš do 3 meseca otrokove starosti in šele takrat podpišeš izjavo, se bom pa verjetno odločila za Pencatovo, je menda čist normalna user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, hvala za mnenja glede imen. Žal glede te žalostne smrti deklice ne vem nič user posted image .
Pediatri, ja user posted image za dr. Pencatovo - mi jo imamo in je čist ok, do sedaj nisem še imela slabe izkušnje z njo, se mi zdi da se vedno zelo zavzame za otroka (naredi res vse potrebne preiskave, brez problema napiše tudi recept samo za vročino), res pa je da nismo veliko pri zdravniku, ker je tamala kar zdrava. Pa sestro ima full prijazno. user posted image Prvo smo imeli dr. Weissa (Weiss Božidar), pa je bil bolj ali manj tiho, pa ga za nekaj časa ni bilo v ZD in smo se lahko opredelili pri dr. Pencatovi.
Zadnjič sem sestro spraševala kako je z opredelitvami novih user posted image pri njej, pa je rekla da drugi user posted image lahko avtomatsko k njej paše, za prvega pa je kar težko dobiti mesto. Res pa je da se morajo potem šoloobvezni prepisati drugam, če sem prav zastopla, kar mi je kar malo hudo ker za naprej nobenih otroških dohtarjev v Nm ne poznam.
Infinity dohtarca te pa ja ne bi smela napizdevati, haloooooo.......a je tam zato da komentira ali da tvojega user posted image pregleda, mislim ej, jest bi tud čist v luft skočila.

Neposredna povezava do sporočila: 2031
28.4.2009 17:31:00   
čebelica01
Ampak glede na tako masovno brezposelnost, se bo zihr najdla kje tud kakšna prijazna teta, ki ti bo popazila otroka, ga še nahranila, ga peljala na sončka.. na naše babice verjetno ne gre računat, ker bodo itak delale do 65. leta user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  niso samo tetke , ki pazijo na otročke. Jaz jih tudi. Jaz bi pa morala it delat v tujino, ker pa mi seveda ne pade na pamet, da bi bila dlje časa odsotna od mojih čričkov user posted image user posted image user posted image . Tako sem se podala v varovanje otrok in se mamo prav lušno. Meni je pa to itak sanjska služba. user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 2032
28.4.2009 17:33:06   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01
UZ pa je pokazal, da bo user posted image , tako, da sedaj pišemo imena na list, pa bomo videli, sem rekla, da bo na koncu dobil tako ime, kot ga bo izbral Alex. Imena: Nejc, Maj, Gal, Gašper, Timotej, Tim, Nik, Lan, Filip, pa še kakšno bi še našlouser posted image .
Lepo, da ste uživali na morju. Mi pa se odpravljamo jutri zvečer oz v četrtek zjutraj v Novigrad, pa do nedelje zvečer.

Navijam za Nejca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem, ko bo čas bom pa tebe gnjavila za mnenje o šolskem dispanzerju, ker nobenega dr. ne poznam. user posted image

O imenih sem pa čist v luftu. Sem malo user posted image , ker mojemu ni isto všeč kot meni, morava sedaj med prazniki kako premirje sklenit. user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
28.4.2009 17:39:33   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Ampak glede na tako masovno brezposelnost, se bo zihr najdla kje tud kakšna prijazna teta, ki ti bo popazila otroka, ga še nahranila, ga peljala na sončka.. na naše babice verjetno ne gre računat, ker bodo itak delale do 65. leta user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  niso samo tetke , ki pazijo na otročke. Jaz jih tudi. Jaz bi pa morala it delat v tujino, ker pa mi seveda ne pade na pamet, da bi bila dlje časa odsotna od mojih čričkov user posted image user posted image user posted image . Tako sem se podala v varovanje otrok in se mamo prav lušno. Meni je pa to itak sanjska služba. user posted image user posted image user posted image

Ooo čebelica, to je pa blo zdele mal reklamce user posted image , sej prou, sej prou, a necepljene tud merkaš? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2034
28.4.2009 17:41:03   
Infinity1
To jih verjetn doma paziš, za zdravo prehrano je tud preskrbljeno? Kaj pa cena?

Neposredna povezava do sporočila: 2035
28.4.2009 17:46:48   
čebelica01
sem ti poslala z.s. da nebo kake reklame me bo RR prec brisal user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2036
28.4.2009 18:11:01   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

sem ti poslala z.s. da nebo kake reklame me bo RR prec brisal user posted image user posted image user posted image

Čebeli tudi men lahk pošlješ...user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2037
28.4.2009 18:12:26   
tia12
Rea: Midva z mojim Tajčkom bova hodila k dr. Weissu. Sem slišala same pohvale, mamice in očki so zelo zadovoljni z njim.

Se tipkamo:)

LP, Tia

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
28.4.2009 18:18:07   
čebelica01
sem ti poslala z.s. aja pa tudi jaz imam weissa in ga ne menjam . kar na jok mi gre, ko bom morala malo vpisat k šolskemu zdravniku user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
28.4.2009 19:46:50   
Alex01

Navijam za Nejca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem, ko bo čas bom pa tebe gnjavila za mnenje o šolskem dispanzerju, ker nobenega dr. ne poznam. user posted image

O imenih sem pa čist v luftu. Sem malo user posted image , ker mojemu ni isto všeč kot meni, morava sedaj med prazniki kako premirje sklenit. user posted image

[/quote]

Jaz tut navijam za Nejcauser posted image
ZA šolski dispanzer ni problema, ti bom povedala.
Glede imena se bosta pa tudi zmenila, bosta našla eno ime, ki bo vama všeč.user posted image user posted image user posted image
Pri nas bo končna odločitev verjetno Alexovauser posted image

Imam pa eno vprašanje zate PRINCESI. Kakšne tampone si kupila v Sanolaborju? So kakšni posebni? Hvala že vnaprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2040
28.4.2009 20:07:13   
mišk

Mišk: EA je v Novem mestu zihr 24/7, tako da pridi probat še k nam, sej naslednjega pa lahko spet v Brežicah rodiš user posted image user posted image user posted image .

Maš prov!user posted image  Bom znala cenit prednosti ene in druge porodnišnice.user posted image  Če me ta teden zagrabi grem zihr v NM.

Neposredna povezava do sporočila: 2041
28.4.2009 20:22:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Jaz tut navijam za Nejcauser posted image
ZA šolski dispanzer ni problema, ti bom povedala.
Glede imena se bosta pa tudi zmenila, bosta našla eno ime, ki bo vama všeč.user posted image user posted image user posted image
Pri nas bo končna odločitev verjetno Alexovauser posted image

Imam pa eno vprašanje zate PRINCESI. Kakšne tampone si kupila v Sanolaborju? So kakšni posebni? Hvala že vnaprejuser posted image

Tile tamponi so za v bazen, morje - se ne uporabljajo ob menstruaciji (itak jo sedaj v nosečnosti nimamo user posted image user posted image ):
TAMPONI SENTA
Senta Tamponi Protect 4/1 KONEC Z VNETJI NOŽNICE, KI SO JIM ŽENSKE IZPOSTAVLJENE PRI KOPANJU V JAVNIH BAZENIH, JEZERIH ALI MORJU Tamponi so namenjeni ženskam, ki dajejo velik poudarek higieni pri plavanju. Ta poseben izdelek nudi zaščito pred vdorom klorirane ali onesnažene vode v nožnico med plavanjem v javnih bazenih, jezerih ali morju. Tamponi Senta PROTECT zagotavljajo varnost in udobnost
Tamponi so impregnirani z visokokakovostnim vazelinskim oljem, ki onemogoča vdor vode v nožnico. Tampon vstavite neposredno pred kopanjem in ga vsake 3-4 ure zamenjate, da preprečite infekcijo nožnice.
Tamponi se ne uporabljajo v času močnejše menstruacije. Kopanje pa si lahko privoščite ob dnevih s šibkejšo menstruacijo (na koncu menstrualnega ciklusa). Velikost tamponov Senta PROTECT je enaka velikosti običajnih tamponov Normal. Okrogla oblika in mehka, svilnato gladka površina omogočata nežno, enostavno namestitev in odstranitev. Tamponi so bili uspešno testirani v medicinski praksi.
Uporaba je dovoljena tudi zdravim nosečnicam, katerih nosečnost poteka normalno in ki se želijo zaščititi pred infekcijami.
user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 28.4.2009 20:24:16 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
28.4.2009 20:25:28   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Maš prov!user posted image  Bom znala cenit prednosti ene in druge porodnišnice.user posted image  Če me ta teden zagrabi grem zihr v NM.

Srečno!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
28.4.2009 20:32:48   
Alex01

PRINCESI NAJLEPŠA HVALA  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2044
28.4.2009 21:24:26   
dolči
Evo mene spet po dolgem času.
Me smo dobro. Naša princeska se redi in raste. Sedaj so nas napadli krči. Sicer ni zelo,zelo hudo ampak prijetno pa tudi ni. Sedaj sem dobila avstrijske kapljice pa bomo videli. Včeraj nekako niso prijele,danes pa kar spi in čakam,da se zbudi in bomo videli. Ponavadi se začne okrog osme ure.

Rea iskrene čestitke ob rojstvu malčice.

Kar se tiče pediatrov tudi jaz nisem poznala nobenega. Potem sem klicala kolegico in jo povprašala in mi je rekla, da Weissa sploh ne priporoča,ker zna bit menda zelo nesramen in zoprn (to sem potem slišala še od dveh), Pencatovo ma ona in jo je zelo pohvalila (ko sem klicala pa novih ne jemlje več), potem pa mi je rekla,da je ena njena kolegica zadovoljna z Schweigerjevo in sem šla potem k njej. Ni se mi zdela nič posebno prijazna.
Sem kar malo razočarana zdaj nad njo glede na zgodbo infinity. Bomo videli.

Ste me pa prestrašile s temi cepljenji. Do sedaj še pomislila nisem,da je ne bi cepila.
Kaj ti infinity si se odločila,da je ne boš?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
28.4.2009 22:24:56   
Infinity1
Dolči: jaz ga bom verjetno dala cepit, če jih je tolk preživelo in niso mel posledic, bo menda tud moj, ne bom komplicirala, čeprav majo eni prav orng tehtne razloge, da otrok ne dajo cepit, ampak res. Se pa tud men zdi brezveze tok raznih cepiv vnašat v tako malo bitje, ki je čist OK in zdravo, bom verjetno probala zavlečt cepljenje za kakšen mesec, da bi ga vsaj tam pri štirih ali petih mesecih cepil, ne vem, nism dost pametna kar se tega tiče, si bom še kej prebrala.

Schweigerjeva je pa za moje pojme in po mojih izkušnjah čista tema, mogoče je specialist na svojem področju, ampak odnosa nima pa nobenga in čist zastopm da je Pencatova totalno prezasedena, sej tabolši ponavad so, ostane pa tak podn k je recimo Schweigerjeva. Komej čakam, da gremo na naslednji pregled, zdej me ne more več šokirat, mi je že pokazala vse kar zna, jaz pa njej še nisem.

Lep večer želim vsem in veliko prespanih uric mamicam ter vsem nosečkam user posted image

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
29.4.2009 9:40:12   
Anonimen
Jutro

Spala ko klada...tud naša bubica. Zgleda, da bo bolj len dan. No, še zmeraj čakam sončka...pismo, pa lih zdaj vsak dan neki dežuje, ko sem se odločla, da moram oprat stvari za bubico. Grrr. Se bo bolj počasi sušilo noter. V petek pa uradno porodniška. Ojej...smo že blizuuser posted image .

Včeraj me je nekaj tako fantastično tičalo tam spodaj...sem rekla...no, fajn...najbolj, da grem rodit, ko mam take strašne željeuser posted image . Pa ni blo sile.

Čebelica...ehm...mene tud zanima varstvo...a maš kake podrobnejše informacije?

Neposredna povezava do sporočila: 2047
29.4.2009 10:19:12   
majčica20
Da se še jaz malo oglasim.
včeraj sem končno oddala svojo diplomo, zagovor pa bo počakal na jesen, sem pa zelo zadovoljna, da se mi ne valja več doma. so pa tako zakomplicirali diplomski postopek da je groza, dodat moraš en kup izjav in potrdil. še dobro da imam krasnega mentorja.

majčice, zdaj smo pa na vrsti že me. jaz zadnjih nekaj noči tako slabo spim, da je groza. prvič sem spala do konca ko klada.
počasi se že pripravlam na nizek štart, saj je sine pred tremi leti pohitel in prišel na svet točno na začetku 37. tedna. je imel kar hudo zlatenico (8 dni v porodnišnici), se mu je pa vlekla in vlekla. je bil rumen še vsaj pol leta. samo pediatrinja se ni nič sekirala, so me pa vsi okoli, da je preveč rumen. vzrok naj bi bil neujemanje moje in njegove krvne skupine.
drugače pa glede pediatrov v NM.
Pavec - zelo gostobesedna, da je ne dohajaš in na koncu sploh ne veš kaj ti je vse povedala.
Penca - jaz osebno imela ne preveč lepo izkušnjo, me je na hitro odpikala, še prej sem z enomesečnikom čakala skoraj dve uri, čeprav sem bila naročena. je mali grozno polival, pa ni nobeno dvignjeno vzglavje pomagalo.
Švajger - naj bi bila zelo strokovna, o odnosih ne vem veliko
Weis - zelo natančno pregleda otroka, je redkobeseden, vendar odgovori na vsako vprašanje, ki se ti porodi. torej moraš veliko spraševati.
mi imamo pavčevo, ker nismo imeli pojma koga naj izberemo in so nas pač porinili k njej. ker pa je bila velikokrat odsotna sem tako rekoč spoznala vse novomeške pediatre.

glede cepljenja pa, čim kasneje je tem boljše za bebiko in lažje prenese. Vsako leto skoraj dodajo kakšno novo cepivo v ta koktejl.

cartajte svoje mladičke, drage majčice, mogoče se srečamo v porodnišnici.
LP M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
29.4.2009 11:57:38   
rea27
majčica20..fino in hvala za seznam pediatrov...Midva se bova po vsej verjetnosti odločila za Brežice, tam je pediater ki ne komplicira tolk glede tega cepljenja - lahko zadevo dolgo vlečeš..pa še obsoja te ne, tako kot tile naši :)

papa

rea27

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
29.4.2009 15:43:52   
Infinity1
3 nove slikice v albumu, vabljene na ogled user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.