|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
24.4.2009 17:18:05   
Alex01
Princesi  - uživajte na morju!

Mi pa v četrtek proti morju, pa do nedeljeuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
24.4.2009 17:54:13   
kaminek
zdej sm pa čist user posted image . bi blo res brezveze, da možek vrže dopust stran, sam je pa itak na papirjih treba napisat datum nastopa dopusta od-do. sej jst sm tud na CSD tetko debel pogledala in še enkrat vprašala, ker sej se ne ve, kdaj bomo meli mladino, sam tak odgovor sem dobila.user posted image . nč, bo sam možek dol poklical in se pozanimal!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
24.4.2009 17:55:57   
kaminek
vse, ki ste ali boste šle na oddih, vam želim, da ga preživite čudovito in igrivo ter da si boste nafilale baterije, ker jih boste še kako rable tam, nekje, daleč stran.....v Rimuuser posted image . jst se bom pa kr na mojga prklopla, ker ma tolk energije pa bomo vidl, če se bom kaj nafilalauser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
24.4.2009 23:50:13   
Infinity1
Mala_princesi: čestitamo tvoji mali pupiki za rojstni dan, danes praznuje tudi moj user posted image in sicer je dopolnil 30 let user posted image user posted image user posted image .

Kaminek: moj je svoje papirje oddal na CSD-ju ko sem rodila, ker itak ne moreš prej, ker v bistvu ne veš še datuma rojstva, ene rodijo tud dva mesca prej (žal), pride do kakšnih zapletov, pa sploh še niso oddale papirjev niti zase, kaj šele za moža, partnerja.

Rea: hvala, hvala, lepo da ste že doma, lepo se cartkajte, ko boš pa imela čas, pa tudi jaz komaj čakam porodno zgodbo. Upam da bo kaj lepš k moja user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
25.4.2009 8:57:24   
rea27
dobro jutro!user posted image

evo, upam, da mi uspe napisati celo zgodbo..

Torej..v nedeljo 19.4. okoli enajstih ponoči še urejam neke stvari za zagovor diplome, pripravim si na novo kupljene stvari iz Benettona - samo za v ta namen..in grem počasi pred tv, da mal zakinkam..
In okoli pol ene zjutraj me nekaj useka v križu..hmm..si rečem, da ne bi res..zdej pa lepo počakaj...če si do danes, bo pa še tale zagovor pod streho...JA PA JADE...in tako se vrstijo popadki, čedalje močnejši kar tam do 3 h..seveda jih vztrajno predihavam in še vedno ležim pred tv...ob treh mi je pa dovolj..Grem do moža..ga ruknem :) čist slabe volje, češ..pridi greva, ker se nekaj dogaja...On skor skup pade: Ja, kaj pa zagovor...dej, dej..mal se še tuki v posteljo k meni stisni, pa boš videla da bo minilo...Okej, grem k njemu v posteljo..in se spet zadeva ponovi..nekaj časa diham ko nilski konj..potem pa ne morem več..Se oblečeva, zrihtava, jaz sem si še lepo noge obrila, par dlak na obrveh izpulila :) in sva šla po hodniku (naš meri 11 metrov brez heca) in ko pridem do vrat..NIČ!!! Moj me skor pošle nekam..Nč, greva nazaj zaspat - oblečena, seveda..v primeru, da se zadeva ponovi..V mislih sem še vedno na zagovoru, premlevam kako bom začela, kako bom odgovarjala na vprašanja itd...in me rukne..ta je bil najhujši..okoli 5 h..Se napokava s kufri in greva. Prideva v P (5.10 min), me dajo na ctg..aha, nekaj dogaja..Ampak, pazi mene, rečem dr: a je fuuul kritično, al grem jaz lahko danes še na zagovor? Me pogleda ko pravi mali retardiranček :) user posted image in pravi: ne vem, al na žalost al na srečo..ampak vi ste za rodit...heheheh..No, me še pregleda in ugotovi, da sem odprta ene 3 cm..
Okej, ostanem not, me okoli 7 oz. 7.30 klistirajo in gremo..Uležem se na bok, popadki so tu, seveda jih klistir še dodatno pošopa!!! In to je to..Okoli 9.00 pride v sobo naša družinska prijateljica anasteziologinja - Janda in me podraži..ti dam EA?!?!?! Neeeeeee!! Ampak, me je premamla: sem takoj hotla nekaj proti bolečinam..In res, okoli 9.30 mi dajo injekcijo ne vem točno čega..ampak ratam omotična ko hudič.. in seveda popadkov ne čutim več takoooo močno..
Sem se pa odprla v eni uri iz 3 na 7 cm..tako, da so bili okoli mene vsi navdušenuser posted image i..le jaz ne..hmm..zakaj že??user posted image
NO in potem se je zadeva mal ustavila: injekcija je popustila popadki pa so bili močni za umret..no, skoraj..In ob 11h se je začel dobesedno suffer!!! Res!! Eva je že bila v glavični vstavi, to drži..a se je nekako zarotirala v porodnem kanalu in tako je prišla ven na najširši možni način...Kar nisem in nisem več mogla pritiskat..Seveda mi je parkrat pritisk ušel v glavo, tako da sem po celotnem obrazu popokala - žilice na obrazu so mi popokale..noro, kako to grdo izgleda...In potem, končno..glavica je bila zunaj, trebušček je bil lažji..hitro je minilo...Res pa je, da ni čisto takoj zajokala..še vedno ne vem, ali zaradi popkovine ali kaj..ne vem..nisem potem nič spraševala, ker je bilo vse ok..Je pa imela modre rokice in nogice, tako da je šla - kot vsi novorojenčki pod grelno lučko..
V tistih dveh urah ko sva bila z možem še v porodni sobi..sem ležala ko crkovina..res..takoj po porodu te resnično vse tako boli in ščemi, da je groza..A že nekako po 20 min ta bolečina kar izpuhti..res!!

In potem na oddelek, aja..ŠIVANA NIČ, RAZTRGANA NIČ!!!!! res, drage moje, naj se sliši še tako smešno, naj vam možje ali pa same masirajo presredek..se obrestuje..Sicer pri hemeroidih nisem nič prišprarala..Je vse butnilo ven..a to je baje normalno...nisem pa mogla vstat s postelje tako me je bolelo..a pravijo, da se tudi to potegne nazaj..user posted image

Tako, družinica je doma user posted image , malo se še lovimo, malo smo zmedeni...a gre iz dneva v dan bolje..Potem sproti vidiš, da ti manjka en kup stvari in mož brezglavo leta po trgovinah..hehehhehe

in še za statisiko: porod je trajal 6h in 44 minuser posted image šteto od momenta ko sem se uleglana posteljo (dejansko je začelo res bolet le kako uro pred samim porodom)
rodila se je ob 11.44user posted image
3.270 g, P zapustile z 3.100 g
52 cm velika in velikooooo rjavih laskov :)
mleka za izvoz (bom začela delat puding :) :)user posted image ) user posted image

eko, to je IZČRPNA zgodba..upam, da zraven niste zaspale..:)

zdej pa šibam pogledat, če sta mo ja dva sonček in rožica že vstala...se tipkamo :)

papa

< Sporočilo je popravil rea27 -- 25.4.2009 9:04:30 >

rea27

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
25.4.2009 9:14:40   
Alex01
ČESTITKE REA!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
25.4.2009 9:16:33   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

ČESTITKE REA!user posted image user posted image user posted image

hvala alex!!

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
25.4.2009 10:33:15   
Alex01
Rea - sej se verjetni mal čudno sliš, eno vprašanje. Presredek si si masirala s kakšnim oljem? Pri prvi nosečnosti si nisem nič, pa se dobila kar nekaj šivov, o hemeroidih pa jaz tut ne bi, ka ne vem ka me je bolj bolelo al šivi al hemeroidi user posted image . Zato bi pa sedaj nekaj rada naredila zase, da si mogoče omilim vsaj en problem.
Hvala ti že vnaprej.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
25.4.2009 17:07:21   
rea27

Rea - sej se verjetni mal čudno sliš, eno vprašanje. Presredek si si masirala s kakšnim oljem? Pri prvi nosečnosti si nisem nič, pa se dobila kar nekaj šivov, o hemeroidih pa jaz tut ne bi, ka ne vem ka me je bolj bolelo al šivi al hemeroidi user posted image . Zato bi pa sedaj nekaj rada naredila zase, da si mogoče omilim vsaj en problem.
Hvala ti že vnaprej.

jaz sem si v Muellerju kupila weledino olje za mazanje presredka...in očitno je dobro :) Ne, sej se hecam, tudi tako ga menda pohvalijo...
Kar kupi :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
26.4.2009 8:18:05   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Hvala ti že vnaprej.

jaz sem si v Muellerju kupila weledino olje za mazanje presredka...in očitno je dobro :) Ne, sej se hecam, tudi tako ga menda pohvalijo...
Kar kupi :)

REA najlepša hvala.

Lepo nedeljo vam želim vsem skupaj

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
26.4.2009 15:26:36   
mišk
Rea27: Še enkrat čestitke in moram priznat, da si napisala zelo lepo porodno zgodbo.user posted image  Sem se kar vživela vanjo.user posted image
Še to me zanima, kakšno je kaj stanje trenutno v NM porodnišnici. A je ful gužva? Kak je sedaj z obiski? Ti maš bolj "veze" pa to - je pol res EA 24/7, tudi čez praznike in ponoči? Skos sem bla trdno odločena, da grem tudi v drugo rodit v Brežice, a sedaj nekako kolebam - samo zaradi EA. Resnično bi rada imela tudi drugi porod v tako lepem spominu kot prvega, kjer sem resnično bla z glavo vseskozi pri stvari, ravno zaradi ea...user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
27.4.2009 9:46:40   
rea27
mišk: takole, ko sem jaz prišla v P je hkrati prišlo še mislim da 4 ali 5 nosečk..torej gužva, vsaj za nm P :)
In okoli 6h zjutraj je prišel tudi dr. Maksl - anastezist..čez čaz pa tudi dr. Janda Špiler..tako, da moje mnenje je, pa tudi na predavanju so tako povedali, da anastezista tudi domov pokličejo, tako da EA je na razpolago. Se nič ne boj, EA zagotovljena. Itak te tako zgodaj vprašajo, da tudi če slučajno koga ni, ali pa je gužva..anastezist pride! :) :)
Je pa z obiski tako: so sestre kar tolerantne, a vseeno je bolje da jih ni preveč pri tebi, sploh prvi in drugi dan..Moj mož je bil pri meni en večer do 22.00 :)

lp

rea27

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
27.4.2009 11:14:30   
buterffly
REA še enkrat vse čestitke... Zdaj pa le uživajte v skupnih trenutkih.
Pa hvala za zgodbo... Si zelo nazorno vse napisala.

user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
27.4.2009 12:18:01   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: buterffly

user posted image

hehe, buterffly..saj boš ti tudi, veš..prav kmalu :)

rea27

(odgovor članu buterffly)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
27.4.2009 12:22:31   
Anonimen
Ojla.

Lepa zgodbica, Rea. Pridna, ker si se potrudila vse lepo napisat.

Js bi tudi šla kar rodit...user posted image mamo še en cel mesec, pa upam, da bo mali pravi čas, ker do junija bom pa preveč živčkala...

V glavnem...mamice, lepo se cartajte...čakajočim pa, da čimprej mine.

Mejte se!

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
27.4.2009 13:08:21   
kaminek
eno vprašanje že za mamice: kako je z zlatenico? jih večina otrok preboli v P al kako je s tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
27.4.2009 15:12:23   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

eno vprašanje že za mamice: kako je z zlatenico? jih večina otrok preboli v P al kako je s tem?

Jaz pojma nimam. Moj Taj zlatenice ni imel...kako bo pa zdaj naprej pa pojma nimam.
A mogoče katera ve?

Drugače se pa moram mal pohvalit, da smo bli dones mi na sprehodu...in je bil zlo priden.Cel sprehod prespal :):)
Zdej pa letim, ker gremo ˝zizat˝:):)

Se tipkamo.

Lp, Tia

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
27.4.2009 15:51:39   
čebelica01
zlatenico ponavadi kar v porodnišnici prebolijo, če pa ne potem ostaneš še nekaj dni v porodnišnici in je mali pod lučko. Drugače pa ko spi ga dajte k oknu naj nanj sije sonček in tako zlatenica mine. če ni v kaki hudi obliki . sicer pa tko kot sem že omenila ostanete skupaj še v porodnišnici. moje dva nista bila zlatenčna oz. kukr pravjo rumena. 

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
27.4.2009 20:49:52   
čebelica01

dobro jutro!user posted image

evo, upam, da mi uspe napisati celo zgodbo..

Torej..v nedeljo 19.4. okoli enajstih ponoči še urejam neke stvari za zagovor diplome, pripravim si na novo kupljene stvari iz Benettona - samo za v ta namen..in grem počasi pred tv, da mal zakinkam..
In okoli pol ene zjutraj me nekaj useka v križu..hmm..si rečem, da ne bi res..zdej pa lepo počakaj...če si do danes, bo pa še tale zagovor pod streho...JA PA JADE...in tako se vrstijo popadki, čedalje močnejši kar tam do 3 h..seveda jih vztrajno predihavam in še vedno ležim pred tv...ob treh mi je pa dovolj..Grem do moža..ga ruknem :) čist slabe volje, češ..pridi greva, ker se nekaj dogaja...On skor skup pade: Ja, kaj pa zagovor...dej, dej..mal se še tuki v posteljo k meni stisni, pa boš videla da bo minilo...Okej, grem k njemu v posteljo..in se spet zadeva ponovi..nekaj časa diham ko nilski konj..potem pa ne morem več..Se oblečeva, zrihtava, jaz sem si še lepo noge obrila, par dlak na obrveh izpulila :) in sva šla po hodniku (naš meri 11 metrov brez heca) in ko pridem do vrat..NIČ!!! Moj me skor pošle nekam..Nč, greva nazaj zaspat - oblečena, seveda..v primeru, da se zadeva ponovi..V mislih sem še vedno na zagovoru, premlevam kako bom začela, kako bom odgovarjala na vprašanja itd...in me rukne..ta je bil najhujši..okoli 5 h..Se napokava s kufri in greva. Prideva v P (5.10 min), me dajo na ctg..aha, nekaj dogaja..Ampak, pazi mene, rečem dr: a je fuuul kritično, al grem jaz lahko danes še na zagovor? Me pogleda ko pravi mali retardiranček :) user posted image in pravi: ne vem, al na žalost al na srečo..ampak vi ste za rodit...heheheh..No, me še pregleda in ugotovi, da sem odprta ene 3 cm..
Okej, ostanem not, me okoli 7 oz. 7.30 klistirajo in gremo..Uležem se na bok, popadki so tu, seveda jih klistir še dodatno pošopa!!! In to je to..Okoli 9.00 pride v sobo naša družinska prijateljica anasteziologinja - Janda in me podraži..ti dam EA?!?!?! Neeeeeee!! Ampak, me je premamla: sem takoj hotla nekaj proti bolečinam..In res, okoli 9.30 mi dajo injekcijo ne vem točno čega..ampak ratam omotična ko hudič.. in seveda popadkov ne čutim več takoooo močno..
Sem se pa odprla v eni uri iz 3 na 7 cm..tako, da so bili okoli mene vsi navdušenuser posted image i..le jaz ne..hmm..zakaj že??user posted image
NO in potem se je zadeva mal ustavila: injekcija je popustila popadki pa so bili močni za umret..no, skoraj..In ob 11h se je začel dobesedno suffer!!! Res!! Eva je že bila v glavični vstavi, to drži..a se je nekako zarotirala v porodnem kanalu in tako je prišla ven na najširši možni način...Kar nisem in nisem več mogla pritiskat..Seveda mi je parkrat pritisk ušel v glavo, tako da sem po celotnem obrazu popokala - žilice na obrazu so mi popokale..noro, kako to grdo izgleda...In potem, končno..glavica je bila zunaj, trebušček je bil lažji..hitro je minilo...Res pa je, da ni čisto takoj zajokala..še vedno ne vem, ali zaradi popkovine ali kaj..ne vem..nisem potem nič spraševala, ker je bilo vse ok..Je pa imela modre rokice in nogice, tako da je šla - kot vsi novorojenčki pod grelno lučko..
V tistih dveh urah ko sva bila z možem še v porodni sobi..sem ležala ko crkovina..res..takoj po porodu te resnično vse tako boli in ščemi, da je groza..A že nekako po 20 min ta bolečina kar izpuhti..res!!

In potem na oddelek, aja..ŠIVANA NIČ, RAZTRGANA NIČ!!!!! res, drage moje, naj se sliši še tako smešno, naj vam možje ali pa same masirajo presredek..se obrestuje..Sicer pri hemeroidih nisem nič prišprarala..Je vse butnilo ven..a to je baje normalno...nisem pa mogla vstat s postelje tako me je bolelo..a pravijo, da se tudi to potegne nazaj..user posted image

Tako, družinica je doma user posted image , malo se še lovimo, malo smo zmedeni...a gre iz dneva v dan bolje..Potem sproti vidiš, da ti manjka en kup stvari in mož brezglavo leta po trgovinah..hehehhehe

in še za statisiko: porod je trajal 6h in 44 minuser posted image šteto od momenta ko sem se uleglana posteljo (dejansko je začelo res bolet le kako uro pred samim porodom)
mleka za izvoz (bom začela delat puding :) :)user posted image ) user posted image

zdej pa šibam pogledat, če sta mo ja dva sonček in rožica že vstala...se tipkamo :)

papa

Rea27 tebi pa vse čestitke za tako nadzorno napisano zgodbo poroda in iskrene čestitke ob pridobitvi novega člana. Uživajte, cartajte se in počivajte. user posted image user posted image user posted image user posted image  mami.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
27.4.2009 21:13:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Mala_princesi: čestitamo tvoji mali pupiki za rojstni dan, danes praznuje tudi moj user posted image in sicer je dopolnil 30 let user posted image user posted image user posted image .

Kaminek: moj je svoje papirje oddal na CSD-ju ko sem rodila, ker itak ne moreš prej, ker v bistvu ne veš še datuma rojstva, ene rodijo tud dva mesca prej (žal),

Evo nas, we're back user posted image user posted image   s Primorske.

Infinity čestitke tudi tvojemu user posted image za RD par dni nazaj, vse naj naj, da bi vaju s princem še naprej imel rad, razvajal,....naj se mu izpolni kar si želi....

Kaminek ati bo takoj po rojstvu urejal papirje za očetovski na CSD, ....

Me je pa kar stisnilo in sem dobila solzne učke, ko sem videla da je ena naša junijka že rodila, pa še maja nismo. user posted image Tko da me kar malo že grabi panika, pa včer zvečer sem se full ustrašila, ko sem na wc papirju videla par kaplic krvi (zakrvavela sem po spolnem odnosu user posted image , izgleda da se moram temu do nadaljnega odpovedat user posted image , vse za dobro našega brckota v trebuščku).

Na morju je bilo supeeerrrrrrr, bili smo od petka do danes (po zajtrku smo odjadrali domov), v hotelu Salinera Strunjan.....Jedli smo kot norci....hrane je več kot dovolj, čeprav so padale kritike češ da bi za 4* morali imeti več izbire (ena ženščina je bila full pametna). No, v soboto smo bili v Kopru in v Piranu, potem smo se pa več ali manj kopali v notranjem bazenu (mislim da nisem pretiravala in sem na začetku uporabila tampone za v bazen), tamala je bila non stop v vodi...Pa malo smo se sprehajali.....Je prav pasal morski zrak.....
In seveda občudovali smo družinice z dojenčki. user posted image Je bilo precej vozičkarjev, je moj pri zajtrku vse otroke preštel. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
27.4.2009 21:27:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

papa

Rea27 tebi pa vse čestitke za tako nadzorno napisano zgodbo poroda in iskrene čestitke ob pridobitvi novega člana. Uživajte, cartajte se in počivajte. user posted image user posted image user posted image user posted image  mami.

Rea hvala ker si z nami podelila res izčrpno in lušno porodno zgodbo in user posted image da tvoja ritka ni prerezana in šivana. (Vidiš, da ne prerežejo vsake, ko smo se tak živčkale enkrat ob enem članku? user posted image user posted image user posted image user posted image ).
Sedaj pa veselo dojenje, crkljanje in spanje.....Pa vozičkanje, ko boš pri močeh.....
Pod majico si kar tetro plenico nekako zaveži, verjemi so precej vpojne user posted image . Ali pa čim večkrat s črpalko v lončke stiskat mlekca - bo prav prišlo - če ne prej, ko boš šla na poporodni pregled (amopak ti to že vse veš, kaj čem pametovat user posted image )

user posted image za res lepe mere tvoje pupe.

Sedaj, ko je ena junijka že rodila, moram pohitet in pooprat cunjce in jit še v zadnji šoping zame in user posted image predno gremo v Rim. Me je že panika zagrabila....user posted image user posted image

Sedaj pa še nekaj o naših imenih.
Še vedno nekako izbiramo imena za našega user posted image ali user posted image . user posted image si seveda želi fantka, a ima občutek da bo še ena babnica. user posted image
Kot prvo nama sta obema všeč imena Manca in Matic, včeraj sem pa še iskala imena in si jih izpisovala.
Seznam je bil takle:
user posted image Iza, Zoja, Lora, Ula, Lara, Manca, Manica, Manja-Manca, Maša-Manca, Maša-Iza,Pija, Liza, Nuša, Lora-Larisa, Eva-Larisa, Liana
user posted image Matic, Urh, Timotej, Nejc, Jakob, Jakob-Jošt, Maj

Mojemu  user posted image so všeč samo označena z odebeljeno. In ne vem a se naj sedaj skregava ali naj obvelja ta prva izbira (a je najbolj pametna? user posted image user posted image ) Meni so pa tud dvojna imena nekak všeč....user posted image

No, sedaj me moj kliče da naj pridem tv gledat.
V naslednjih delovnih dneh sva s tamalo same doma, on še dela.....

Se še beremo in obljubim da bom poskusila obnovit nov seznamček - Rea ni panike, ti kar počivaj in cartaj svojo pupo; se opravičujem za neaktivnost - morje je krivo....user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
27.4.2009 21:35:27   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Js bi tudi šla kar rodit...user posted image mamo še en cel mesec, pa upam, da bo mali pravi čas, ker do junija bom pa preveč živčkala...
V glavnem...mamice, lepo se cartajte...čakajočim pa, da čimprej mine.

Draga Majch kdor čaka dočaka in tudi vidva bosta dočakala svojo štručko, boš videla. user posted image user posted image user posted image Vse ob svojem času. user posted image user posted image user posted image
Boš videla, kmalu bomo brale tvojo pogumno porodno zgodbo. user posted image user posted image user posted image Jaz bom pa kmalu za tabo. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
28.4.2009 8:38:31   
rea27
dobro jutro drage nosečke in mamice :)

Danes sem pa jaz malo pohitela, sem se vstala pred Evo Lano, tako da čakam, da se prebudi in gremo papcat.
Čebeli01, ne bit huda, da te popravim, otroka nikakor ne smeš izpostavljati sončku, če je maloo zlatenčen, pač pa dnevni svetlobi. To so meni povedali, ker je bila naša ravno na meji, a je niso dali pod lučko. So mi pa naročili, da naj kar največ spi pri dnevni svetlobi. Sonček, čeprav skozi okno, pa škoduje in pospeši zlatenco..Tako so meni povedali..zdej pa res ne vem. Ne bi bla pa rada neki pametna.

Princesi, kar se tiče imen je meni ful všeč Zoja, Iza in Manca za fantka pa JOšt oz. Jakob Jošt.

Za mamice pa vprašanje: katerega pediatra ste izbrale? Infinity1 kako si se odločila za zdravnika?

Včeraj smo imeli obisk, svak in svakinja sta prišla z nečakom..in smo se mal pogovarjali. Ona dva nista dala svojega otroka cepit..in sta razlagala, kaka piz****** je tole s cepljenje. Imajo pediatra iz Brežic in z njim sta se dogovorila, da otroka ne bodo cepili. In kaj sledi. Pediater te po uradni dolžnosti mora prijaviti CSD-ja ali ministrstvu za zdravje..ali nekomu pač. In potem te oni najprej opozorijo, nato sledi kazen denarna in nato še postopek za odvzem otroka. Torej, s tem ko ne cepiš svojega otročka, reskiraš, da ti, če ga ne boš v doglednem času cepil, da ti država otročka vzame!!!!!!!!
Halooooo!!! Torej, če otročke ne nameravamo cepiti, jih bomo morali cepiti takrat, ko dobimo opozorilo - torej kupujemo čas! Kar pa niti ni tako brezveze, saj se otročku, do takrat, ko dejansko bo cepljen okrepi imunski sistem in bo lažje prenesel učinek cepiva. Tako, da...sem še bolj zmešana. V Mirni Peči je umrla ena 13 letna punčka, baje, pravijo, da zaradi cepiva..in to ne prav dolgo nazaj!!! KAr groza me je..sem tam učila :(
No in zdaj se pejt pa tapametnega in se odloči!!!

aha pa še to..ali veste, da se bodo naši otroci morali obvezno cepiti proti HEPATITISU B !!!???1?!?!?! Jp, prav ste slišale Hep B?!?! To je noro..in to pred vstopom v osnovno šolo!!! KAm gre ta svet, samo z drekom nas filajo. Je bila ena študija objavljena, da v ZDA, otrok prejme 20 različnih vrst epiva preden vstopi v šolo!!! 20!!!

NOro, grem kar še kake bolj prijetne teme prebrat..ve pa lepo še malo pančkajte potem se pa še kaj pomenimo :)

papa

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
28.4.2009 11:38:15   
čebelica01

dobro jutro drage nosečke in mamice :)

Danes sem pa jaz malo pohitela, sem se vstala pred Evo Lano, tako da čakam, da se prebudi in gremo papcat.
Čebeli01, ne bit huda, da te popravim, otroka nikakor ne smeš izpostavljati sončku, če je maloo zlatenčen, pač pa dnevni svetlobi. To so meni povedali, ker je bila naša ravno na meji, a je niso dali pod lučko. So mi pa naročili, da naj kar največ spi pri dnevni svetlobi. Sonček, čeprav skozi okno, pa škoduje in pospeši zlatenco..Tako so meni povedali..zdej pa res ne vem. Ne bi bla pa rada neki pametna. [/guote]

hi hi hi nič ne zamerim bo že držalo tko kot so ti rekli. res čist na sončku tud ne sme bit, misla pa sem, naj bo čim več na dnevni svetlobi . je pa spet tak kilavo vreme , da je groza. user posted image user posted image user posted image  vi mene kar popravte , če bo kaj tak mal nerazumevAJOČ NAPISAN user posted image user posted image user posted image . Manca jaz imam Manco in Gregorja ušeč mi je pa še ime Tibor in Ula

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 28.4.2009 11:39:10 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
28.4.2009 11:59:35   
buterffly

IZVIRNO SPOROČILO: buterffly

user posted image

hehe, buterffly..saj boš ti tudi, veš..prav kmalu :)

Evo mene iz pregleda, sem imela prvi CTG in je dohtar reku, da se našmu malemu user posted image dobro godi in da še nč ne kaže, da bi šou ven. Tako, da... upam, da res. Kajti naslednji teden imava z dragim namen selit stvari v najino stanovanje. Da bomo končno na svojem. user posted image Se že tako veselim.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.