|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
22.4.2009 13:58:41   
Infinity1
Aja pa še to, sm trapa skor pozabila.... user posted image Rea vas vse lepo pozdravlja in se zahvaljuje za pozdravčke in čestitke user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
22.4.2009 14:08:11   
Anonimen
Hehe Infinity...midva tud pričakujema enga malega vrageca, sploh, če bo bolj po atiju. On se hitro razjezi, jaz pa mulo kuham...evo ti kombinacijeuser posted image . Sicer pa bomo postlo že sestavl, ni panike, samo moj se mi smili, ker mora poponoma vsako stvar nest nazaj v trgovino...čisto nič ne dela, ko kaj kupi.

Neposredna povezava do sporočila: 1977
22.4.2009 15:44:00   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Hehe Infinity...midva tud pričakujema enga malega vrageca, sploh, če bo bolj po atiju. On se hitro razjezi, jaz pa mulo kuham...evo ti kombinacijeuser posted image . Sicer pa bomo postlo že sestavl, ni panike, samo moj se mi smili, ker mora poponoma vsako stvar nest nazaj v trgovino...čisto nič ne dela, ko kaj kupi.

Ah kaj čmo Majch, to so taki ljudje, tud moj foter je tak, prou išče in in išče napake, kritizira in se pritožuje in pol nazadnje kupi robo in odkrije doma, da je z napako in seveda nese nazaj in se spet pritožuje in kritizira, se mi zdi, da še nikol ni nič izpravnega kupil. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
22.4.2009 17:49:35   
tia12
Infinity eno vprasanje, a se vidva z Lovrotom samo dojita ali mu tudi kaj dodajaš?

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1979
23.4.2009 8:19:56   
cukr07
Dobro jutro.
Ja kje pa ste vse dolenjke? Še vedno spite?user posted image
Pa sej dan tudi ni za kaj drugega glede na to da je deževen.

Jaz sem v službi in glede na to, da je ta teden bolj zatišje z delom veliko časa prečepim na RR.
Še dobr, da imamo internet in RR, da čas hitreje mine. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
23.4.2009 8:28:50   
Infinity1
Oh Tia12, kaj naj rečem, moja zgodba o dojenju je tako mučna da bi šla najrajš še enkrat rodit, k še enkrat čez dojenje.

Lovru dajem samo Beba mleko in nič več mojega, je po enem mesecu čist usahnilo v mlekarnah user posted image . Sva pa mela težave že v porodnišnici, ker je spodvihaval jezička in nikakor revček ni mogel potegniti bradavice, če pa jo je že, pa ni mogel požirati, tudi ni imel kaj user posted image , no preden nama je sploh uspelo se je že razjokal, da je bil čist rdeč user posted image , poleg tega imam zelo majhne bradavice, tako da smo poskušal z nastavki, pa tud to ni šlo, pa smo probal pumpat, smo šli pumpico kupt, pa ko je prišel naval mleka (v mojem primeru v četrtem dnevu) so bile dojke tako trde in boleče, da enostavno nisem mogla spumpat, ker pumpica ni prijela :), bradavice pa vnete in razbrazdane, da mi je kri tekla. No pol so me dohtarji gledal kaj čjo z mano... no na koncu smo šli na hladne obkladke, da so mal uplahnile, pol sem pa pumpala, cca 100 ml na dan, vsega skupaj, ampak ne dolgo, cca mesec. No mali mi je že v porodnišnici dost shujšal in ko sem prosila za adaptirano mleko mi je pojedel okoli 90-100 ml za en obrok, kar poje zdaj ko je star mesec in pol. Pa so se vsi čudl kako lahko tak mali tolk poje, pa čisto nič ne izbruha... ah sej ni čudno, user posted image je bil čist sestradan, sej pol so se obroki umiril nekje na 50 ml.

Zakaj pa bi ti dodajala umetno mleko, a vama ne gre z dojenjem, se ti zdi da nimaš mleka? Prvi znak za to je, da hoče bit otroček na ziziki prepogosto na vsakih 15 minut...!

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
23.4.2009 8:54:52   
kaminek
dobro jutro user posted image  in mamice!

mam eno vprašanje, sicer mislm, da vem odgovor, ampak vseeno: za darovanje matičnih celic pokličem na transfuzijsko v lj?
nekje na forumu se je že to pojavljalo, pa sm mal gledala, in ne najdemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1982
23.4.2009 11:18:02   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Oh Tia12, kaj naj rečem, moja zgodba o dojenju je tako mučna da bi šla najrajš še enkrat rodit, k še enkrat čez dojenje.

Lovru dajem samo Beba mleko in nič več mojega, je po enem mesecu čist usahnilo v mlekarnah user posted image . Sva pa mela težave že v porodnišnici, ker je spodvihaval jezička in nikakor revček ni mogel potegniti bradavice, če pa jo je že, pa ni mogel požirati, tudi ni imel kaj user posted image , no preden nama je sploh uspelo se je že razjokal, da je bil čist rdeč user posted image , poleg tega imam zelo majhne bradavice, tako da smo poskušal z nastavki, pa tud to ni šlo, pa smo probal pumpat, smo šli pumpico kupt, pa ko je prišel naval mleka (v mojem primeru v četrtem dnevu) so bile dojke tako trde in boleče, da enostavno nisem mogla spumpat, ker pumpica ni prijela :), bradavice pa vnete in razbrazdane, da mi je kri tekla. No pol so me dohtarji gledal kaj čjo z mano... no na koncu smo šli na hladne obkladke, da so mal uplahnile, pol sem pa pumpala, cca 100 ml na dan, vsega skupaj, ampak ne dolgo, cca mesec. No mali mi je že v porodnišnici dost shujšal in ko sem prosila za adaptirano mleko mi je pojedel okoli 90-100 ml za en obrok, kar poje zdaj ko je star mesec in pol. Pa so se vsi čudl kako lahko tak mali tolk poje, pa čisto nič ne izbruha... ah sej ni čudno, user posted image je bil čist sestradan, sej pol so se obroki umiril nekje na 50 ml.

Zakaj pa bi ti dodajala umetno mleko, a vama ne gre z dojenjem, se ti zdi da nimaš mleka? Prvi znak za to je, da hoče bit otroček na ziziki prepogosto na vsakih 15 minut...!

Midva se lepo dojiva.Lepo mi zagrabi bradavico in lepo sesa. Ampak včasih ima pri meni dovolj in lepo zaspi, včasih mu pa zmanjka in mu moram dodat. Tko da mu dodam še 60ml. Dones ponoč pa pri men zgleda ni blo nič, sej neki se je matral, sam je potem še 90ml dodatka pojedu.
Tud moj Taj je v P kar velik izgubu. Rodil se je z 3300g iz P sva pa šla z 3060g.
V torek ga je babca stehtala in je imel 3140g, no danes pa 3190g. Tko, da malo je napredoval.

Koliko je pa kaj Lovro pridobival na teži prve dni?

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1983
23.4.2009 12:15:49   
buterffly
Vse čestitke Rea....user posted image  

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
23.4.2009 12:16:12   
majčica20
kaminek - ti kopiram en post, upam da bo pomagalo. obstajajo tri verzije, ena ko oddaš v javno banko in je dostopno vsakomur ter dve zasebni banki - ena shranjuje v SLO, druga pa nekje v tujini, malo poguglaj pa boš našla.

Odločila sva se, da darujeva popkovnično kri najinega tretjega otroka v javno banko pri Zavodu RS za transfuzijsko medicino. Torej ne v zasebno banko za morebitno zdravljenje najinega otroka (za kar računajo cca. 1700 €), ampak v javno banko, kjer bo na voljo vsem, nekako tako kot register darovalcev kostnega mozga.

Ravno danes sva prejela paket za odvzem popokovnične krvi, zato vam napišem, kako stvar poteka.

Pisala sem na e-naslov [email=ESPOK-ZTM@ztm.si]ESPOK-ZTM@ztm.si[/email] (to je Enota za shranjevanje popkovnične krvi na Zavodu za transfuzijsko medicino) in so mi na mail poslali zloženko o postopku ter prijavnico in vprašalnik. Oboje pripenjam. Izpolnila sva prijavnico in vprašalnik ter ju poslala na zavod, od koder sva danes, po enem tednu, dobila paket za odvzem, ki ga morava nesti s seboj v porodnišnico.

To je to. Popkovnično kri vzamejo iz popkovine šele potem, ko je ta že prerezana, torej dojenčku to ne škodi in ga ne boli, jaz bom pa že preživela tisti dve dodatni špikanji (med porodom ti vzamejo kri, da jo še enkrat pregledajo), saj sem krvodajalka! Postopek je seveda brezplačen, s tem, da darovalec seveda nima nobene pravice več do te krvi.

Bolje, ko da popkovino vržejo v smeti.

Z željo, da naši otroci ne bi nikoli potrebovali take oblike zdravljenja, vam voščim lahko noč!
Datoteke: ZLOZENKA pop kri.pdf (64KB)   prijavnica in vprasalnik PK.pdf (107.9KB) 

tia za dojenje je važno da veliko, res veliko piješ, pa seveda sploh na začetku počivaš. je pa tako, daje dojenje razmerje med ponudbo in povpraševanjem, manj mleka imaš, ko naj bi imela menstruacijo (po datumu) takrat je dan, dva kriza -ga pač večkrat pristaviš. če ga boš večkrat pristavljala se bo v dnevu, dveh popravila tudi ponudba. je pa tako, tudi dojenček takoj ugotovi kako najlažje priti do hrane -zakaj bi se matral če pa lahko samo priteče iz flaške.

pomembno je tudi da se ga res dobro podoji do konca na eni dojki, saj pride tisto hranilno, nasitno mleko na koncu. na začetku je bolj za odžejat.

ob navalu mleka pa si ga najprej iztisni kar z rokami, če mali ne more potegnit, s pumpicami jaz nisem imela pretirane sreče.
sem pa jaz prvi mesec dojila z nastavki, so mi ustrezali le eni (se ne spomnim več katera znamka, sem jih pa kupovala v BC, moraš preizkusit sama. po enem mesecu nama je pa steklo brez problemov.

jaz sem od moje sodelavke dobila en sam nasvet. na začetku naj ti bo ravno za vse okoli tebe - ko počiva otrok počivaj tudi ti. 

sem bila malo dolga
LP M 

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
23.4.2009 12:23:56   
kaminek
user posted image hvala majčica20, si ful pridna, k si mi zelo olajšala pot. jst mam namen darovat v javno banko, ker lahko komu drugmu pomagamo!
bom kr izpolnila vprašalnik in prijavnico in jim poslalauser posted image user posted image

hvala ti še enkrat!user posted image

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
23.4.2009 12:49:21   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Midva se lepo dojiva.Lepo mi zagrabi bradavico in lepo sesa. Ampak včasih ima pri meni dovolj in lepo zaspi, včasih mu pa zmanjka in mu moram dodat. Tko da mu dodam še 60ml. Dones ponoč pa pri men zgleda ni blo nič, sej neki se je matral, sam je potem še 90ml dodatka pojedu.
Tud moj Taj je v P kar velik izgubu. Rodil se je z 3300g iz P sva pa šla z 3060g.
V torek ga je babca stehtala in je imel 3140g, no danes pa 3190g. Tko, da malo je napredoval.

Koliko je pa kaj Lovro pridobival na teži prve dni?

Oooo, če ti poje 60-90 ml se men to zdi kar precej za takega malčka. Sej ti pravim Lovro poje zdaj ko ima mesec in pol za en obrok 100, max. 120 ml. Pa ga pristaviš na obe dojki? Poglej če ima jezička lepo postavljenga ko zagrabi bradavico, ker če ga ima potisnjenega ob nebo in mu bradavica pade pod jezička, sicer sesa, ampak ne more pa požirat in je mogoče zato še lačen.

No Lovro (3190 g rojen) je v porodnišnici izgubil nekje 350 g, domov smo prišli s težo 3165 g, bli pa smo vsega skupaj 8 dni v porodnišnici, ker je bil obsevan.

Na zadnjem pregledu 6.4. je tehtal 4200 g, osem dni kasneje v razvojni ambulanti pa 4600, to je 400 g razlike, kar pomeni, da je v tem času pridobival 50 g dnevno.

Nekje sem našla tudi neko formulo kolk naj bi tak otroček pojedel dnevno in sicer gre takole 140-180 ml x njegova telesna teža v kilogramih. npr. vzameš nekje srednjo vrednost 160 ml x 4.6 kg = 736 ml, torej naj bi otroček z telesno težo 4,6 kg pojedel dnevno 736 ml. No to bolj pride v poštev za mamice, ki ne dojijo.

Ne se sekirat, če bolj počas pridobiva na teži, mogoče pa ne rabi tolk, še prehitro se bo začel redit, pol se boš pa sekirala zarad podbradka pa okroglih ličk in klobas na nogicah user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
23.4.2009 15:21:26   
Anonimen
Živjo,
pa mamo takle lepo vreme ane...user posted image . Pa ravno danes sem tapkala na pregled. Kri se je izboljšala, bubica  zgleda, da raste, srček dela. In to je to. Naslednjič imam že CTG, in sicer 7. 5. Po moje bo kar fajn poslušat tega srčka malo dlje časa.
Ko sem prišla domov sem nekaj pojedla, potem sem pa zaspala za urco in pol ko ubita. Tako sem bla crknjena. Še zdaj sem malo adijo. Ajojuser posted image .
Zdaj greva iskat še neko blago za rjuhe, pa mal pogledat, kako tašča napreduje s šivanjem.

Mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 1988
23.4.2009 17:12:09   
Alex01

Živjo,
pa mamo takle lepo vreme ane...user posted image . Pa ravno danes sem tapkala na pregled. Kri se je izboljšala, bubica  zgleda, da raste, srček dela. In to je to. Naslednjič imam že CTG, in sicer 7. 5. Po moje bo kar fajn poslušat tega srčka malo dlje časa.
Ko sem prišla domov sem nekaj pojedla, potem sem pa zaspala za urco in pol ko ubita. Tako sem bla crknjena. Še zdaj sem malo adijo. Ajojuser posted image .
Zdaj greva iskat še neko blago za rjuhe, pa mal pogledat, kako tašča napreduje s šivanjem.

Mejte se!

Super za dobre noviceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
23.4.2009 22:59:25   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Cukr07 kaj je novega po današnjem pregledu? user posted image user posted image

Sva hotla sicer zvedet kaj bo user posted image  ali user posted image , pa ni hotel pokazat kaj skriva med nogami.
Zdej se moj norca dela da če je user posted image , ni hotla nog narazen dat, ker je sramežljiva, če je pa user posted image , ima pa tako veliko premoženje med nogami in ga zato noče pokazat. user posted image  Ja dobre ideje ima, ni kaj, jaz se mu pa sam smejem.

Naslednji pregled imam 25.05., takrat mi bo še enkrat naredila UZ, da bo videla če se bo že kaj iz križa ven premaknil pa test za sladkorno bom opravila.

user posted image za pregled, jah bo pač kinder suprise. user posted image user posted image user posted image Tile naši moški imajo pa res fajne izjave. user posted image
Jaz tudi bolj zadaj nosim (posteljica zadaj), zato tudi manjši buši. Važno da brcka. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
23.4.2009 23:05:22   
Mala_princeska
Živjo,
Mejte se!

user posted image za fajn opravljen pregled, ja fajn bo poslušat bum bum user posted image , pa upam da ti ne bo preveč mučno ležat. V katerem tednu user posted image pa boš 7.5. ko boš imela CTG? Da se vem še jaz pripraviti, ko sem malo za tabo? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
23.4.2009 23:07:44   
Mala_princeska
Danes sem bila z nosečo kolegico v šopingu - njej sem podarila kompletek iz pliša (rodi konec avgusta), sama sem pa za našega kupila nov bel bombažast kompletek za iz porodnišnice . Tko da sva bile leteče, vmes kavica, sokec, kosilce....In je bila ura že čez 17h, ko sem priracala domov; pa pakiranje za na morje - jutri gremo (sobota do ponedeljek).
Sem na srečo v Sanolaborju kupila tiste tampone za v bazen.

Tko da je bil kar pester dan.

Uživajte v podaljšanem vikendu in jutrišnjemu petku - menda se bo vreme izboljšalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je že čas, da grem(va) počasi spat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
24.4.2009 8:30:44   
Mala_princeska
Danes ima moja punčka 5. let.

Me že kliče za zajtrk, fajn se imejte brez mene , medtem ko bomo čofotali v notranjem bazenu.

Se vrnem v ponedeljek zvečer.

Po zajtrku se bomo kmalu odpravili proti obali.

Pridne bodite, počivajte in pobožajte trebuščke in pocrkljajte svoje user posted image (Tia, Infinity in ostale, ki ste že rodile), pa upam da so Reo že spustili domov - komaj čakam da preberem kako je prišla deklica na svet.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav vsem, pa ne ga "biksat" ko me ne bo. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1993
24.4.2009 9:23:01   
rea27
dobro jutro...

Ej drage moje dame!!!!

kako ste kaj? Hvala, hvala, hvala vsem za čestitke..Infinity1..moja kurirka..hvala ti za posredovanje informacij, dobra koordinatorka si :)

Ej žabice moje, jst doma, čakam na patronažno..ne vem kdaj pride, zato hitim še z zadnjimi opravili..Kako stvar v omaro zložit, kaj pospravit na svoje mesto in tako naprej. Brala vas sicer nisem, ni še časa..bo pa že..Upam, le da ste vse ok in da lepo pazite na svoje pikice. Tia12..kako si kaj? Je steklo? :)

Pri nas mleka za izvoz....imam majice premočene skoz in skoz..modrčka kar nimam, ker me je mal strah, da ne fašem kakega mastitisa, ker so mi trenutno čisto vsi - tudi nosečniški premajhni :)
Tako, da..menjavam majice kot za šalo..Se pa dojimo na 3 urice..včasih na 2 včasih na 4..tako, da že slišim v spalnici rahlo stokanje..šibam k mojemu sončku potem pa vam podrobno opišem kako je bilo...

lepo se imejte, sem vas kar malo pogrešala :)

čaos

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1994
24.4.2009 12:33:10   
kaminek
sm se glih vrnla iz opravkov. sm nesla na CSD papirje zame in vprašala še za možeka, kdaj naj on prinese papirje, pa je rekla, da isto k jst,torej 60 dni pred PDP oz. najkasneje 1 mesec pred. tko, da sm kr mal pogledala. je rekla, da ma še do moje porodniške cajt, da odda. user posted image  a ni tko, da lahko odda tudi malo kasneje?ah, bo v sredo nesu papirje, da bo mir.
kako pa je, če jst prej rodim, npr. v začetku junija, on ma pa napisan predvideni datum dopusta 25.6 in naprej?

v glavnem, sm šla nato si kupt še nedrček za dojenje, pa kupla sm dudi in seveda tud v kiku je mal oblačilc za škratka našga. in morm rečt, da majo kvalitetno robo in cenovno ugodnouser posted image . jah, pa kupla sm tud ropotuljce medvedke za na voziček ali lupinco. nism mogla mim tegauser posted image .

pa tud poslala sm prijavnico za darovanje matičnih celic in zdej čakam, če mi bojo poslal paketek za odvzemuser posted image

zdej sm pa zmatrana kot user posted image   in se grem ulečt. nič več opravkov danesuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
24.4.2009 13:03:32   
Anonimen
Ojla

Princeska, fajn se mejte na morju...na CTG-ju bomo v 37 tednu. Potem pa bomo najbrž kar pogosto tam...kaj pa vem, kako majo proceduro.

Rea, super, da ste že doma. Fajn zrihtajte s patronažno. Pa velik cartanja.

Kaminek...ti pa kar lepo v horizontalo...jaz sem tud včeraj čist crknila po parih opravkih. Nič...treba mal pavze.

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
24.4.2009 14:51:37   
buterffly
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

sm se glih vrnla iz opravkov. sm nesla na CSD papirje zame in vprašala še za možeka, kdaj naj on prinese papirje, pa je rekla, da isto k jst,torej 60 dni pred PDP oz. najkasneje 1 mesec pred. tko, da sm kr mal pogledala. je rekla, da ma še do moje porodniške cajt, da odda. user posted image  a ni tko, da lahko odda tudi malo kasneje?ah, bo v sredo nesu papirje, da bo mir.
kako pa je, če jst prej rodim, npr. v začetku junija, on ma pa napisan predvideni datum dopusta 25.6 in naprej?

v glavnem, sm šla nato si kupt še nedrček za dojenje, pa kupla sm dudi in seveda tud v kiku je mal oblačilc za škratka našga. in morm rečt, da majo kvalitetno robo in cenovno ugodnouser posted image . jah, pa kupla sm tud ropotuljce medvedke za na voziček ali lupinco. nism mogla mim tegauser posted image .

pa tud poslala sm prijavnico za darovanje matičnih celic in zdej čakam, če mi bojo poslal paketek za odvzemuser posted image

zdej sm pa zmatrana kot user posted image   in se grem ulečt. nič več opravkov danesuser posted image

Mož naj ureja papirje za očetovski dopust tisti dan, ko boš rodila. Če si to mislila. Meni je v NM na CSD tako predlagala, ker drugače mu lahko prej izdajo odločbo in bo po nepotrebnem koristil tiste dni, namesto, da bi se potem vsi skupaj crkljali.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
24.4.2009 15:08:25   
Anonimen
Ja, tud nama so tako svetovali na CSD. Škoda dopusta za brezveze.

(odgovor članu buterffly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
24.4.2009 17:13:01   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

dobro jutro...

Ej drage moje dame!!!!

kako ste kaj? Hvala, hvala, hvala vsem za čestitke..Infinity1..moja kurirka..hvala ti za posredovanje informacij, dobra koordinatorka si :)

Ej žabice moje, jst doma, čakam na patronažno..ne vem kdaj pride, zato hitim še z zadnjimi opravili..Kako stvar v omaro zložit, kaj pospravit na svoje mesto in tako naprej. Brala vas sicer nisem, ni še časa..bo pa že..Upam, le da ste vse ok in da lepo pazite na svoje pikice. Tia12..kako si kaj? Je steklo? :)

Pri nas mleka za izvoz....imam majice premočene skoz in skoz..modrčka kar nimam, ker me je mal strah, da ne fašem kakega mastitisa, ker so mi trenutno čisto vsi - tudi nosečniški premajhni :)
Tako, da..menjavam majice kot za šalo..Se pa dojimo na 3 urice..včasih na 2 včasih na 4..tako, da že slišim v spalnici rahlo stokanje..šibam k mojemu sončku potem pa vam podrobno opišem kako je bilo...

lepo se imejte, sem vas kar malo pogrešala :)

čaos

Super Rea, da ste že doma in da imate mleka za izvozuser posted image
Lepo se cartajteuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
24.4.2009 17:15:44   
Alex01
kaminek - jaz sem bila na CSD, pa mi je gospa rekla, da je dovolj zgodaj, da mož odda papirje tisti dan, ko nastopi dopust. PDP imam  11.7.09 in če bo moj koristil očetovski dopust v juliju, potem mora imeti na tistem obrazcu vpisan še junijski OD (ki je oz bo izplačan v juliju).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.