|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
21.4.2009 19:26:45   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

No, jaz sem še ena tistih s pregleda danes user posted image user posted image user posted image .
user posted image ali user posted image še vedno ne vemo, je rekla g. da ni 100 % da bo fantek, da se pač ne upa napovedati, ko smo gledali z UZ-jem. Tko da bo kar do konca user posted image , kaj hočmo, takle mamo user posted image user posted image user posted image .
No, naš bebek je že z glavo navzdol, kar je najbolj glavno. user posted image Ocena teže po uz-ju 1760 g (32 t in 2 dni kar je po razpredelnicah ok), pa tudi vse kar smo gledali - glavica, femur, plodovnica - vse bp.
Vse ok, voda ok, pritisk,...naslednjič pa spet kri pregledat.
Edino svetovala mi je da naj veliko na levem boku ležim.

Naslednji pregled pa 13. 5. user posted image .

Super za dobre izvide. user posted image aliuser posted image  čisto vseeno, glavno, da bo otrok zdrav in bo vse ok. Zakaj pa na levem boku? jaz pa že celo nosečnost, no , od kar ne morem spati na trebuhu, spim na levem boku, ker mi na desnem sploh ne odgovarja.
Ja glede  datuma sem pa čist zamočila, pa današnji dan napisala, pravilno je pa 19.5.2009!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
21.4.2009 19:29:48   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

Ojla

Evo nas z pregleda :)user posted image user posted image Najino user posted image lepo raste... je vse ok tako da smo vsi veseli
Je bila pridna pa je očitu pokazala da bova dobila user posted image . Zdej je pa ati čist ponosen user posted image .
Naslednji pregled naju pa čaka 19.5.

Imejte se lepo kljub temu da ni sončka

Mateja

Čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da prevladujejo fantje, je prav fajn, da je še kje kakšna user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
21.4.2009 19:37:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Princeska...nam je povedala točno čisto isto. V zvezi z vsemi stvarmi...tale zdravnica je men mal čudna...user posted image

Majch ne no tak mislit o njej user posted image user posted image user posted image , sama g. mi je danes rekla da vsem nosečnicam svetuje isto - ležanje na levem boku, kar se pa spola tiče mi je pa bolje da nič ne pove; kot pa da se mi zmoti, pa sem videla da se je full trudila z uz-jem in gledala. Kaj hočmo, če naprava ni najnovejšauser posted image . Kolegica, ki hodi k eni g. k ima 3d Uz napravo je brez problema videla luleka user posted image včeraj, pa je šele tam okoli 20. tedna user posted image (konec avgusta ima rok). Tko da sicer sem malo user posted image , ampak čez par dni me bo minilo. Rada bom imela tako fantka, kot punčko, čeprav imamo skrite želje.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
21.4.2009 20:05:34   
Anonimen
Ma ja, Princeska, sej ni fore, fantek al punčka. Edin smotano mi je blo, ker sem dobila tak filing, ko da sma ji čist odveč tam. Tak ni nič energije pa dobre volje pokazala...eh...sej bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1954
21.4.2009 20:20:54   
majana79
Živjo punce, ena Dolenjka tukaj, ki je sicer trenutno v tujini (beri Ljubljana user posted image ) ampak stalno preb. imam še vedno v Nm. Zaradi tega moram jutri na CSD v Nm, pa me zanima če je katera slučajno urejala papirje kako sredo popoldne, da bi mi povedala a je ful gužva takrat tam ali se da normalno uredit stvari?

Pa še pozdravček souser posted image junijki. user posted image Nič se sekirat zaradi spola, očitno tako mora bit, da bo večje presenečenje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
21.4.2009 20:22:55   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Živjo punce, ena Dolenjka tukaj, ki je sicer trenutno v tujini (beri Ljubljana user posted image ) ampak stalno preb. imam še vedno v Nm. Zaradi tega moram jutri na CSD v Nm, pa me zanima če je katera slučajno urejala papirje kako sredo popoldne, da bi mi povedala a je ful gužva takrat tam ali se da normalno uredit stvari?

Pa še pozdravček souser posted image junijki. user posted image Nič se sekirat zaradi spola, očitno tako mora bit, da bo večje presenečenje. user posted image

Tam je itak skozi gužva. Cigani so glavna strankauser posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
21.4.2009 20:23:44   
kaminek
sej mi mamo tud skrite želje, pa tud ne vem, če mi bo na pregledu vidla, kaj je. bo kar bo, je pa res, da bi jst, npr. če bi vedla, da bo punčka, kej bolj rozastega kupla, s cvetličnimi vzorci. če pa fantek, pa bolj frajersko. tko, da mam jst za user posted image  bore malo za oblečt, ampak bomo potem raje kupl kej bolj specifičnega, ko bomo že držal pikeca v naročjuuser posted image

a si dobila zs? za jutri, popoldne, če se strinjaš, da bi se dobile?

Neposredna povezava do sporočila: 1957
21.4.2009 20:34:49   
Mala_princeska
Kaminek
Pišuka, sem brez avta (moj gospod pa je jutri do 18h v službi); moj gospod se je glih spravu neki avto štrihat (blatnike) in je avto zdaj brez riti, tko da ne vem če bo še danes vse sestavil - sem kar jezna. Ti javim kaj bo ustvaril - je še v garaži.

L.p.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
21.4.2009 20:36:02   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01
Tam je itak skozi gužva. Cigani so glavna strankauser posted image user posted image

Joj, a za porodniške tut... user posted image Bah, me jezi, ker ne moreš tega uredit kjerkoli.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
21.4.2009 20:36:08   
Alex01

Jaz mam tud jutri namen it na CSD v Nm. Sem bla že danes tam, pa žal ni blo uradnih uruser posted image .
Tko da jutr pa delajo pop od 13 do 17h.
LP

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
21.4.2009 20:38:01   
Mala_princeska

Hvala.

user posted image user posted image user posted image

Majana 79
Na CSD-ju Novo mesto pa čisto odvisno od dneva kar se gneče tiče, jaz zadnjič recimo ob 16h nisem dolgo čakala, je bila samo ena mami pred mano; sicer sta pa dve delavki, ki delata na tem področju porodnišk, denarja okoli rojstva otročka,....(samo na vratih pogledaš po kraju bivanja da veš h kateri moraš jit user posted image ).
Cigani pa okoli socialne pomoči težijo, niso na isti kljuki user posted image user posted image , pa ne se jih ustrašit. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
21.4.2009 20:41:18   
čebelica01
Ma sej kokr naletiš učasih je kar ok. Lahko pa naletiš na popolni kaos. Samo pazite se enega v belem cliotu je shizofrenik in se mu na moč dogaja. Ga poznam že od prej . Prejšen teden je kar kampirav tam pred socialno. uglavnem revež, ki išče pomoč. samo , če se da se ga izogente in pogled odvrnite drugam.

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
21.4.2009 20:41:24   
majana79
Hvala punce, upam da bom imela srečo (čeprav je ponavadi pri čakanju nimam - očitno me vesolje uči potrpežljivosti user posted image ) Načeloma bi lahko to uredila drugače, ampak ker se oči noče poročit, mora it pač papirje podpisat. Upam da ga bo do naslednjega user posted image minilo in bo iz mamice naredil pošteno žensko. user posted image

Ciganov se pa ne bojim, pa moj user posted image ma dobrih 100 kg pa grdo gleda. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1963
21.4.2009 21:01:35   
Anonimen
Aha, men pa moja G danes ni dala še nč papirja za CSD. A mente, da bo prepozno, če ga dobim v 32. al pa 33. tednu?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
21.4.2009 21:59:58   
Infinity1
Majana79 dobrodošla, upam da te bo Mala_princesi dala na seznamčka user posted image , je naša šefica Rea rodila, pa je ona prevzela tale posu.

Tia12: ful luškan fantek, čestitke še enkrat, mamo pa tud mi tako postelninco od Aljaža, se mi zdi kar fajn, prijetna hladna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
21.4.2009 22:02:09   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Aha, men pa moja G danes ni dala še nč papirja za CSD. A mente, da bo prepozno, če ga dobim v 32. al pa 33. tednu?

Jaknik tako uredi, da bo 60 dni pred predvidenim datumom poroda, prej tako ne moreš oddat menda. Če pa me spomin ne vara, se mi zdi, da sem jaz dobila prej, mogoče pa je G pozabila. Pokliči pa vprašaj, škoda da se boš pol sekirala zarad tega pa letala okol, če lahko sedaj vse v miru opraviš user posted image .

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
21.4.2009 23:00:05   
Mala_princeska
Infinity danes me je moj mimo oz. čez tvojo vas peljal, ker sva šla v Nm z avtom brez vinjete user posted image , zdaj pa vem kje te najdem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom enkrat na kofe pridirkala user posted image user posted image , če ti bo preveč dolgčas user posted image user posted image user posted image .

Bom poskusila jutri seznamček uredit, nisem pozabila.

Cukr07 kaj je novega po današnjem pregledu? user posted image user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
22.4.2009 8:38:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Jaknik tako uredi, da bo 60 dni pred predvidenim datumom poroda, prej tako ne moreš oddat menda. Če pa me spomin ne vara, se mi zdi, da sem jaz dobila prej, mogoče pa je G pozabila. Pokliči pa vprašaj, škoda da se boš pol sekirala zarad tega pa letala okol, če lahko sedaj vse v miru opraviš user posted image .

LP

Aha, pol ji bom pa 11.5. rekla, ka mam itak takrat UZ pa bo glih prov. Hvalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1968
22.4.2009 8:51:11   
Mala_princeska

Kaminek
Pišuka, sem brez avta (moj gospod pa je jutri do 18h v službi); moj gospod se je glih spravu neki avto štrihat (blatnike) in je avto zdaj brez riti, tko da ne vem če bo še danes vse sestavil - sem kar jezna. Ti javim kaj bo ustvaril - je še v garaži.

L.p.

Kaminek upam, da boš prebrala - žal nimam poštimanega avta (je v prvo neki zašuštral z barvanjem, drugač bi bilo že vse skup sestavljeno - moški včas bolj komplicirajo kot babnice )user posted image , tko da je tud moja punčka ostala doma (ni šla v vrtec) in sem čist nemobilna danes, tko da ne bo žal danes nič z najinim sladoledom user posted image user posted image .  Se pa za drugič priporočam, pa ne zameri, bi takoj priletela - če bi imela s kom.

Zdaj pa šibam tamali zajtrk naredit( in sebi ter user posted image v bušiju user posted image ) sva že psa sprehajali .

Danes imava z mojim 8. obletnico od kar sva skupaj (praznovala žal ne bova).

Se beremo kasneje, če bo moja "sraka"user posted image to dopuščala (hoče bit mamina ljubica) .

Neposredna povezava do sporočila: 1969
22.4.2009 9:24:45   
kaminek
ni problema, sej mamo še dost cajta. če pa nama ne uspe se dobit pred porodom, bova pa potem porivale vozička pred sabo in uživale na sprehodu po Trebnjemuser posted image . seveda, s sladoledom v rokiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1970
22.4.2009 10:11:21   
cukr07

Cukr07 kaj je novega po današnjem pregledu? user posted image user posted image

Sem hotla že včeraj zvečer poročat o pregledu, pa sem bla precej zmatrana, ker sva po pregledu še mal v trgovine zavila. Sem si šla mal učke napast. user posted image

Na pregledu je bilo vse OK, user posted image  se razvija tako kot treba. Je rekla da ga nosim precej zadaj oz. v križu. Imela sem sicer malo višji pritisk 148/79, vendar je rekla da ker je bil prvič povišan ni nič kritičnega. Sva hotla sicer zvedet kaj bo user posted image  ali user posted image , pa ni hotel pokazat kaj skriva med nogami.
Zdej se moj norca dela da če je user posted image , ni hotla nog narazen dat, ker je sramežljiva, če je pa user posted image , ima pa tako veliko premoženje med nogami in ga zato noče pokazat. user posted image  Ja dobre ideje ima, ni kaj, jaz se mu pa sam smejem.

Naslednji pregled imam 25.05., takrat mi bo še enkrat naredila UZ, da bo videla če se bo že kaj iz križa ven premaknil pa test za sladkorno bom opravila.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 1971
22.4.2009 11:07:25   
Anonimen
Jutro.

Končno malo sončka!user posted image

Midva sva pa včeraj končno dobila ta drugo postelco, ampak  (zdaj me že nič več ne čudi) je en delček pri okovju napačen in se stvar spet ne da sestavit do konca.user posted image user posted image user posted image user posted image Kar ne morem verjet, da nimava sreče s temi nakupi...vsepovsod je neki narobe.

Jutri imam pregled. Upam, da je malček že kaj zrastel, ker je bolj pri počasnih. Čeprav menda še v mejah normale.

Mejte se.

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
22.4.2009 13:30:42   
Anonimen
Jst pa če po pravici povem, še čist nč ne zgubljam živcev z opremo za novorojenčka. Ma sej mam še full cajta, sam če se spomnim, kako je blo ko sm bla prvičuser posted image , se kr nasmejim. Ko obsedena sm letala po trgovinah, ena cotka mi je bla lepša od druge, kr nabavljala sm in nabavljala(da ne omenm kaj vse brezvezeuser posted image ). Zdej mi je pa kr nekak odveč sploh razmišljat o tem, kaj šele da bi se v kako trgovino zapodila. Valda me bo to kej kmal minil, da ne bom na koncu user posted image  sam v plenici iz P nesla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
22.4.2009 13:47:05   
Infinity1
Mala_princesi ti kar pridirkaj, sej mamo vse odkopano, k mormo hišo izolirat, pazi da ne boš v kako jamo padla, ampak za kofe bom pa prstavla, ti boš tačas pa tamalga pomirkala user posted image user posted image , bova mela uvajanje, k si zihr že pozabila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
22.4.2009 13:52:45   
Infinity1
Majch ne se razburjat, to otroček vse čuti, bo pa pri vama spal, bo takooooo lušno user posted image user posted image . No sm se zdej spomnla, ko smo bli v razvojni ambulanti, nam je zdravnica rekla, da z Lovrom je vse vredu, je pa res, da zelo hitro odreagira in se hitro razburi, ampak da to ni nič kaj takega in da je stvar predvsem karakterna user posted image , seveda če je po mamici se hitro razpizdi, po atiju pa tud ni nič bolš user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.