|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
3.9.2009 18:43:32   
čebelica01
oj čveke čvekaste tako se dela user posted image user posted image user posted image  zdaj ste pa res poskočne po tipkovnici . aja hvala za tako dobrodošlicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem novim tukaj en lep pozdrav in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image

jaz sem še čist odsotna , ker sem še na morju z mislimi pač user posted image user posted image .

mi je kar hudo , ker sem upala na 3 tedne dopustka na morčku , pa je splavalo po morčku user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
3.9.2009 19:02:07   
Mateja4
čebelica naj te tolaži to da smo ga nekatere samo za 1 dan vidleuser posted image tako da si ti prava srečkicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
3.9.2009 19:07:55   
čebelica01
sej jaz ga bom še vidla letos . gremo še vikend varjanta . pa pol še po zimi in pol bo tud treba še kaj postorit dol. tko,   da se res lahko tolažim s tem , hvala mateja4 user posted image user posted image .

in kako ste vi kaj ??? vse ok?

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
3.9.2009 19:09:52   
Mateja4
mi smo super. smo meli danes prvi pregled  in se je naša bejba kar za celo kilo zredila pa za 5 cm zrastla user posted image   zdej pa očitu nagaja :)

Neposredna povezava do sporočila: 4129
3.9.2009 19:13:14   
čebelica01
hi hi hi user posted image user posted image user posted image  za bejbiko . user posted image user posted image user posted image user posted image  dondikauser posted image user posted image user posted image user posted image .

oči naj se pa kar s svojo lubico cartka ( dondiko )

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
3.9.2009 19:13:58   
Mateja4
ja jst tud tako pravim :) požerušček  je user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4131
3.9.2009 19:16:11   
čebelica01
jaz pa zdaj še kar mal uživam v ponedeljek pa spet s povno paro naprej , ko lokomotiva , ču ču , čuha puha . pol pa drugo nedeljo mal sprostitve šibamo ekipa v križanke na dan d

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
3.9.2009 19:28:06   
Mateja4
ja edino pravilno da si vzameš nekaj časa zaseuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4133
3.9.2009 20:36:10   
vaney
ja, punce, tale "čas zase" je ful pomemben. Jaz si ga vzamem vsaj za kakšnoo pijačo vsak teden, pa sem takoj boljše volje, spočita in živcčki so tudi spočiti.

Mateja, kakšen sta pa voziček kupila? Mi imamo Jane slalom pro, zdaj mi pa valentinčica dela neke lušte z vozičkom "baby boom", ga ni v trgovinah. Mi je pa ful lepuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
3.9.2009 21:09:01   
Mateja4
midva sva vzela picolo-v voziček z lupinico, men se dopade naši najmlajši pa tud :) je najrajši tam not user posted image ...

ja jaz si ga moram pa začet jemat-čas zase mislim... rabim mal možgančke na off

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
3.9.2009 21:16:31   
vaney
ja, si kar moraš vzet tudi čas zase, je potem vse lažjeuser posted image

joj, mene je pa zdaj ta valentinčicin voziček tako naluštal...samo kaj, ko moj dragi možek ne bo hotel o tem niti slišati glede na to, da voziček že imamo in da sem dala celo premoženje za njega glih zarad tega, da bo še za naslednjegauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
3.9.2009 21:19:10   
čebelica01
 punce jaz sem bla 4 leta ujeta v družinskem in res sam v družinskem življenju.

pol bi mi pa kmal pisker razneslo in sem rekla zdaj pa dosti tega in začela mal nase mislt , ker to definitivno rabimo možgane na off.

tko , da kar hitro najdite , kaj kar vam bo dalo te vaše možgane na off , sej se vam še zmeša lahko .

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
3.9.2009 21:25:12   
Mateja4
ja pa še kako res je to. bom mogla začet še mal nase mislt .. bo oči Tajo merkal mami bo šla pa mal čvekat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4138
3.9.2009 21:36:52   
čebelica01
tako je , sej smo itak znane po tem , da rade čvekamo , flavzamo , da smo kokoške itd . te vse od čvekaric do flavzaric in kokoši rabijo nekaj časa zase user posted image user posted image user posted image  oz. rabimo , da ne bo pomote user posted image user posted image .

me to zmoremo user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
3.9.2009 23:25:07   
_melody_
Mateja, kakšen sta pa voziček kupila? Mi imamo Jane slalom pro, zdaj mi pa valentinčica dela neke lušte z vozičkom "baby boom", ga ni v trgovinah. Mi je pa ful lepuser posted image

VANEY medva sva kupila baby boom voziček, sicer še ni preizkušen (še malouser posted image ), ampak lušen je zelo pa tud kuk sva ga sprobala za vozit-zakonuser posted image .

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4140
4.9.2009 6:35:00   
kaminek
dobro jutro čvekice, smo spet v zagonuuser posted image user posted image , lepo

glede o vozičkih; mi imamo mutsy slider-ja, pa smo zelo zadovoljni. res je pa, da je preveč vozičkov za izbirat, ampak za enga se morš odločt. itak, se ti potem dopadejo drugi, men tud, sam tko pač je. jst sm že kr odmisnla, da bi meli drucga, ker potem bi mi bil spet kakšen všeč. ni šans, zdej kar je je in nema mrdanja.user posted image user posted image

joj, po morju se pa morm it postrižt, mi preveč lasje rastejo. nazadnje sm bla pri frizerju konec februarja, sm se dala postrižt zelo resasto do ramen, zdej jih mam pa že čez lopatice.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
4.9.2009 6:50:44   
valentinčica30

Dobro jutro!
Sem dones prva. Tamali dve sem dala na kombi in poslala v šolo, jaz pa lepo zova ležat. Sem mela ful burno noč, me je celo noč neki matral.

user posted image No to je ta vozek s katerim nekaterim lušte.
Ja me je blo kr mal sram povedat kak vozek bomo kupli, ker vsi tle gor sanjajo o vezekih 500€ in gor. Meni se ta čist dopade in glede na to, da vem koliko sem ga pri prvih dveh rabila je 260€ tudi maksimalno kar mislim dat za njega.
Sem pa mnenja, da če ga misliš imet za več otrok se splača bolšega kupit. Pri nas upam da bomo s tretjim zaključili, vsaj jaz bi, rekla pa ne bom nič, saj se zarečenega kruha lahko ful naješ in jaz to že kar dobro vemuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
4.9.2009 6:57:22   
kaminek
luštkan je tale voziček. kaj mu pa fali? sej nima lista gor, kolk stane. važn  je, da je funkcionalenuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
4.9.2009 8:15:36   
_melody_
valentinčica30 takle rdeč baby boom imamo mi že parkiran domauser posted image . In košara je tako mehka pa topla. In všeč nama je, ker je ful zaprta. Glih za čez hladne dni.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
4.9.2009 8:18:49   
Mala_princeska
Cukr07 sporoča:

"Ku ku, pa sem tu. Ime mi je Lenart, velik sem 50 cm in težak 3190 g. Očija in mamico sem osrečil s svojim rojstvom danes ob 3:31."

user posted image

user posted image user posted image user posted image za Lenarta, iskrene čestitke ob rojstvu fantka.

Me je zbudila z smsom, in sem takoj vedela da je ona.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
4.9.2009 8:44:37   
Alex01
Cukr07 - user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE za LENARTA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
4.9.2009 8:56:39   
Alex01
Melody na vrsti si user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
4.9.2009 9:06:40   
valentinčica30
Čestitke za LENARTA:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
4.9.2009 9:14:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Melody na vrsti si user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Gremo Melody user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
4.9.2009 9:44:18   
Anonimen
Čestitke za Lenarta!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......