|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
3.9.2009 11:30:52   
ljupka
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Vaney jaz imam tudi pregled 8.9.Ob kateri uri pa imaš,jaz imam šele ob 10:30 no komaj že čakam,to bo prvi pregled pri moji G.Jaz sem pri dr.Kostanjškovi,pa ti!
Pri meni je pa obratno,sem bila iz Bele Krajine sedaj sem pa že 7 let na Dolenskem in tle mi je zelo lepo!Živim pa prav v podgurju 6 km pred NM iz smeri BK.

Jaz sem bila pa še pred 4 mesci iz podgurja doma :) zdaj sem ga pa za Krško zamenjala. Iz kje pa si? jaz sem iz Stopič (bila)

Jaz pa mal naprej Vel. Orehek!

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
3.9.2009 11:50:13   
*dotika*
Punce, jaz sem pa s seznama zginlauser posted image . Javljam se resda ne kaj preveč, berem vas pa redno. Sicer se pa nič kaj posebnega ne dogaja, samo odštevam dneve do naslednjega pregleda 14.9.

Lp 

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
3.9.2009 11:56:56   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

Vaney jaz imam tudi pregled 8.9.Ob kateri uri pa imaš,jaz imam šele ob 10:30 no komaj že čakam,to bo prvi pregled pri moji G.Jaz sem pri dr.Kostanjškovi,pa ti!
Pri meni je pa obratno,sem bila iz Bele Krajine sedaj sem pa že 7 let na Dolenskem in tle mi je zelo lepo!Živim pa prav v podgurju 6 km pred NM iz smeri BK.

Jaz sem bila pa še pred 4 mesci iz podgurja doma :) zdaj sem ga pa za Krško zamenjala. Iz kje pa si? jaz sem iz Stopič (bila)

Jaz pa mal naprej Vel. Orehek!

Jaz sem mela pa sošolko iz Velikega Orehkauser posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
3.9.2009 12:04:16   
ljupka
A res ,?Zdaj odvisno kok ste stare,če ste dost mlajše od mene jo teško poznam,če pa kako leto starejše pa bolj verjetno!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
3.9.2009 12:05:30   
ljupka
Jaz sem pa tko edina mlada na V.O.zadnjih 7 let me ne more zgrešit!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
3.9.2009 12:24:00   
Alex01
Jaz jih mam 34 user posted image (let mislim)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
3.9.2009 12:32:19   
ljupka
Ja jas sem pa 30 ,tako,da eno imam na piki ,ki je tok stara ,je bila včasih moja soseda sam se je odselila k fantu je že kr dolgo,kakor sem slišala ne more imet otrok se že dolgo mantrata!Videla sem jo samo dvakrat na pretporočni fešti za sovaščane,pa potem še enkrat!Ima ime na M,mogoče!
Ima eno sestro ,ki je tri leta starejša,je bila od mojga moža sošolka,če mislim pravo!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
3.9.2009 13:10:29   
Alex01
Ja, mislim, da bo ta prava. Ime ji je na M in starejšo sestro ima. Sva po srednji šoli zgubili stike, razen par srečanj na obletnicah mature. 

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
3.9.2009 13:25:06   
ljupka
Pridna punca,sam nima sreče,baje se že tri leta trudita pa nič!Tudi jaz je nič ne vidim!
Tle je bolj mal mladih ostalo ,vsi so ušli,ker so starši bolj zateženi!Saj pravim zadnjih 7 let sem edina mlada v vasi!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
3.9.2009 13:28:32   
Anonimen
Evo me, sm nazaj, sm bla pri mamici na kofetku.

Vaney - ne, ni sosed nič povedal. Sicer pa nisem dost zunaj zadnje čase, ker je prevroče. Za kavico bi se blo pa prov fajn kej zment, sploh zdej, ko sva obe doma user posted image in tut še bova kr neki časa. Bova imele pa isto razliko pri frockih, seveda, če jst ne štejem Nika. user posted image Sta Jakob in Aljaž 2 leti pa skor mesec narazen. Anže bo pa januarja 2 leti, če se ne motim. Al sm pa kej zabluzila.

Spol - dej mej punčko no, se mi zdi, da se sami fantje rojevajo zadnje čase.user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 3.9.2009 13:31:01 >

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
3.9.2009 13:30:36   
vaney
mateja, sokec sploh ni problem, samo malo si me zafrknila, ker si se tako daleč preselilauser posted image ti na sever, jaz na jug...mogle smo obe ostat v Nm, pa kavica sploh ne bi bila problemuser posted image A si ti mobilna na 4 kolesa in volan ali samo na 3 oz. 4 kolesa brez volana? Ker če si že v mobilnem stanju, lahko prideš do Nm v torek, jaz bom tam popoldne, ker imam pregled. Ampak Anže bo pa doma ostal. No, sporoči...

alex, ti imaš pa doma Alexa in Nejca kot ena naša mamica in sem šla prav pogledat, koliko sta stara...pa nisi prava. Mi smo imeli Alexa starega 3 leta in Nejca starega malo čez 1 leto.

Ima katera kakšno zanimivo malo bolj starinsko ime za fanta? Sicer še ne vemo, kaj bo, ampak za punco sva že prišla skupaj najbrž Kaja ali Daša, za fanta nama je bilo pa dolgo všeč ime Žan Maks, zdaj si je pa moj dragi premislil. Meni so všeč npr. Taj, Tijan, Lukas, Mark, Jaša, Jošt, moj pa samo debelo gleda zraven in odkimava z glavo. On bi kakšno lepo staro slovensko ime. Vse ok, samo kaj, ko meni razni Jože, France, Miha...nikakor ne potegnejo. Ful mi je všeč Nejc, mojemu tudi, ampak kaj, ko ga ima kolegica. A ve bi bile jezne oz. užaljene, če bi kolegica (ki sicer živi blizu, ampak jo vidite 1x na mesec, dva) isto ime kot ve? No, saj časa imava še dost...

grem počasi po Anžeta v vrtec, ker nam potem pripeljejo pohištvo, pa mora bit nekdo doma, da komandirauser posted image to je pa pač žensko delo, neuser posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
3.9.2009 13:34:18   
vaney
ne, ne, jaknik, nič nisi zabliuzila, Anže bo 23.1. star 2 leti, tako da naj bi bilo 2 leti in 1 mesec razmaka... A ti si bila zdaj v Nm? Jaz sem pa ponavadi skoz leteča, zdaj se mi pa še v nujno nabavo ne da it...pa saj kaj dost tud ne morem skakat okol ne zarad zdravja ne zarad bolniške... Eno user posted image Kdaj je Jakob dojel, da bo dobil družbo? Anže sicer pokaže, da je dojenček v trebuhu in pokaže, da bo spal v posteljici, ampak nisem zihr, da glih ve, za kaj se gre...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
3.9.2009 13:53:17   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

mateja, sokec sploh ni problem, samo malo si me zafrknila, ker si se tako daleč preselilauser posted image ti na sever, jaz na jug...mogle smo obe ostat v Nm, pa kavica sploh ne bi bila problemuser posted image A si ti mobilna na 4 kolesa in volan ali samo na 3 oz. 4 kolesa brez volana? Ker če si že v mobilnem stanju, lahko prideš do Nm v torek, jaz bom tam popoldne, ker imam pregled. Ampak Anže bo pa doma ostal. No, sporoči...

ja sem že v mobilnem stanjuuser posted image user posted image lahko gremo na sokca v torek, bi te blo prov fajn po 2 letih (skoraj) spet videt.  Ti na ZS pošlem št pa mi sporoč kdaj boš v mestu.

No mi smo pa iz pregleda. Naša mala se je zredila za dobro kilo :) zrastla je pa za 5 cm Tako da smo zdaj veliki že 54 cm user posted image user posted image Drugače je vse ok... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
3.9.2009 14:03:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Kdaj je Jakob dojel, da bo dobil družbo? Anže sicer pokaže, da je dojenček v trebuhu in pokaže, da bo spal v posteljici, ampak nisem zihr, da glih ve, za kaj se gre...

Ma Jakob je v bistvu dojel šele ko smo Aljaža domov prinesli user posted image . Potem je šel kmal itak z mojimi starši in Nikom na morje, tako da je spet mal pozabu, pol ko smo pa za njimi na morje prišli se je pa začelo ljubosumje. Je pa še dandanes strašno ljubosumen. Se vidi, da je bil ogromno bolan in smo ga posledično res ogromno crkljali in si naju je čist prilastil. Zdej je pa problem, ker naju mora delit z nekim malim ljubkim bitjem user posted image .

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
3.9.2009 14:08:53   
rea27
helou..
ojla dolenjkice..kako se pridno številčimo :) suuper!!! Bo res treba kako akcijo naredit, a..ne zdej pa res..bebike so že več ali manj velike, druge majhne, naekaj jih še čakamo..pa klinc..pejmo eno rundo, no..dejmo se dobit..Pa en hud čvek udarmo, zdej ko ni več take hude vročine? Res, no..tudi vse tiste, ki ste nosečke..prov fino bi blo tkole skupinsko mal pokramljat pa kake nasvete slišat..

Drugače pa smo mi zelooo pridni, skoraj da ne jokamo, smo zeloo tolerantni, kakanje se je uredilo, dojimo na žalost ne več, je zmanjkalo, tako da dodajamo AM pa tudi kašice že počasi papamo :)
Rastemo in se debelimo, me prav zanima kaj bo povedal pediater 9.9... velika bo očitno po očiju, ker raste takoooo hitro, da je mamici že do kolen ko jo nosi :)

Trenutno berem eno super dobro knjigo Povezovalno starševstvo in jo resnično priiporočam vsem nosečkam, sedaj ko imate čas pa jo le prelistajte, drugače pa mamice hitro nabavit..Boste videle kaj enih finih nasvetov glede nošenja, uspavanja, dojenja itd..je notri.

Imam pa še eno vprašanje: kako hitro nameravate načrtovati in "posaditi" bratce in sestrice?

lepo se imejte in se tipkamo :)

rea27

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
3.9.2009 14:40:24   
Mateja4

********** SEPTEMBER **********

1. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image

2. _melody_---- 22.9. --- Brežice ---user posted image   P 09.09

********** OKTOBER **********

3. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

4. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

**********DECEMBER************

5. METULJ1----------- 30.12.----Nm---user posted image

************JANUAR 2010**********

6.  *zmajčica*  ------------06.01.----------user posted image

**********FEBRUAR 2010********

7. valentinčica30 -------10.02--- --- user posted image

8.   vaney  ----------------20.02----------user posted image P 08.09

9.  *dotika* -----------------26.02------------user posted image P 14.09

**************MAREC 2010*********

10.  lalena -----------------?----------------- user posted image

**********APRIL 2010

11.  ljupka -----------?--------------user posted image P 08.09

12. lenčy  ------------?------------   P 22.09

********** PREGLEDI **********

08.09 2009
    ljupka, vaney
09.09.2009    _melody_  
14.09.2009   *dotika* 

22.09.2009    lenčy          

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA
16. Fejči*********user posted image ********TIAN
17. Kaminek******user posted image ********PATRICIJA

18. Mala_princeska*******user posted image ******* MANCA

19. Zaspančka**********user posted image ********TJAŠ
20. Nemka *************user posted image *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************user posted image **********NINA
22. JAKNIK01
*************user posted image *********ALJAŽ

23. ALEX01***************user posted image *************NEJC
24. MATEJA4************ user posted image **********TAJA
25. nya ************user posted image ******** LUKA PATRIK

15 user posted image : 11 user posted image

Navijačice:
Čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
3.9.2009 14:42:53   
Mateja4
evo sem malo nazaj pobrskala pa popravla seznamček. Če se je še kakšna slučajno ponesreči izgubila naj ZAVPIJE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
3.9.2009 16:30:09   
valentinčica30
Punce vidim, da se seznam v letu 2010 večauser posted image user posted image user posted image . Sem se bala, da bom edila dolenjkauser posted image user posted image , pa nas je že februarja kr neki.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
3.9.2009 17:31:31   
Alex01
vaney - zanimivo, da imajo še nekje Alexa in Nejcauser posted image .Mi smo med imeni tudi imeli ime Mark, potem je pa prišel Nejcuser posted image . Naš Alex bo novembra star že 8 let, Nejc je pa dober mesec in pol. Pa še glede tojega vprašanja, lče bi bile jezne, če bi kak prijatelj dal isto ime user posted image kot ga imajo oni? Jaz ne bi bila prav nič jezna, prav tako pa se niti ne bi dost ozirala na to, kaj si mislijo drugiuser posted image .

ljupka - mi je hudo za tvojo sosedo. Vem kako to zgleda, ko se trudiš in nikakor ni user posted image . Sem jaz prvič zanosila po postopku IVF (umetna oploditev), potem drugič po naravni poti, pa se je nosečnost končala s spontanim splavom, tretjič pa tudi naravno in smo dobili Nejcauser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 3.9.2009 17:34:08 >

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
3.9.2009 17:37:25   
ljupka
Valentinčica kako je s tabo,so krvavitve prenehale?

Alex bravo zate da vama je uspelo in zelo mi je žal za splav,po mojem je to ena huda izkušna,ki jo verjetno teško preboliš!

Bravo za Alexa in Nejca in seveda za mamico in atija!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
3.9.2009 17:46:24   
Alex01
Splav  je ena izkušnja v življenju. Sploh zame je bila. Po petih letih zanosim spontano, potem pa user posted image . In po dolgem času sva se sprijaznila, da bomo pač samo trije. Očka, jaz in Alex. In potem pozitiven testuser posted image user posted image user posted image .In nosečnostbrez težav in 17.7. smo dobili Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
3.9.2009 17:53:28   
ljupka
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Splav  je ena izkušnja v življenju. Sploh zame je bila. Po petih letih zanosim spontano, potem pa user posted image . In po dolgem času sva se sprijaznila, da bomo pač samo trije. Očka, jaz in Alex. In potem pozitiven testuser posted image user posted image user posted image .In nosečnostbrez težav in 17.7. smo dobili Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vesela sem za vas bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
3.9.2009 18:08:51   
Anonimen
Alex, moram ti povedat, da smo se mi odločali med Aljažem in Nejcem, pa smo se pol nekak odločil za Aljaža. Se mi je pa kr zasmejal, ko sm dobila tvoj sms, da mate Nejca .user posted image

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4123
3.9.2009 18:27:53   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Alex, moram ti povedat, da smo se mi odločali med Aljažem in Nejcem, pa smo se pol nekak odločil za Aljaža. Se mi je pa kr zasmejal, ko sm dobila tvoj sms, da mate Nejca .user posted image

user posted image user posted image zanimivouser posted image . Bi bila pa na seznamu dva Nejca. Smo iskali kakšno ime, ki bi se lahko končalo z x-om. Recimo Max, ampak Maksa ima moja sestra, to bi bilo pa res mal nerodno, je vseeno mal bljižje, kot če bi ga imeli kakšni prijatelji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
3.9.2009 18:33:46   
Anonimen
Ja, tako je moj brat reku, da bo dal svojemu naslednjemu sinu ime Jernej (sedaj ima Lovrota). Men je pa ime Jernej tut zelo vseč, vendar sm ga raj dala s seznama dol, ker nikol ne vemo, če ne bo res naštimal še kakega fanta(sicer dvomim v to )user posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......