|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
6.9.2009 11:10:23   
_melody_
Jutro!

Kaminek lepo se imejte na dopustu. Mislim, da boš prej pršla domov, preden jaz ne bom več 2v1.

Mateja a je vse ok pri vas?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
6.9.2009 13:48:12   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

jaz tut iščem voziček - peg perego pliko P3 - rabljenega. Mal brskam po bolhi, za pomladi, da se zloži v "marelo".

Dobra izbira in zelo trpežen voziček, moj je star 5 let in še v voznem stanju. user posted image za izbiro - gotovo ga boš našla.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
6.9.2009 13:49:14   
Mala_princeska

mi glihkar iz Lj. Moja dva sta bila na gospodarskem razstavišču, midva z malim pa pri bratu v Lj ta časuser posted image . Je blo prav fajn.

Aha - sta tvojedva fanta na avte mahnjena user posted image user posted image user posted image , no saj je prav tako, moj dragi bo pa kar po netu dogajanje pogledal.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
6.9.2009 14:12:57   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

mi glihkar iz Lj. Moja dva sta bila na gospodarskem razstavišču, midva z malim pa pri bratu v Lj ta časuser posted image . Je blo prav fajn.

Aha - sta tvojedva fanta na avte mahnjena user posted image user posted image user posted image , no saj je prav tako, moj dragi bo pa kar po netu dogajanje pogledal.

Alex je sploh navdušen, že razmišlja kako bo predelal mojega cliota user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
6.9.2009 14:14:51   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

jaz tut iščem voziček - peg perego pliko P3 - rabljenega. Mal brskam po bolhi, za pomladi, da se zloži v "marelo".

Dobra izbira in zelo trpežen voziček, moj je star 5 let in še v voznem stanju. user posted image za izbiro - gotovo ga boš našla.

Smo že pri Alexu imeli Peg peregov športni voziček, ki smo ga dobili rabljenega, pa smo bili ful zadovoljni z vozičkomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
6.9.2009 18:13:22   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Kaminek lepo se imejte na dopustu. Mislim, da boš prej pršla domov, preden jaz ne bom več 2v1.

dobr večer!

kako ste? mi smo super, vožnja do morja je bila malo utrujajoča za , smo se 2x ustavl, pa na trajekt smo se pretegnil.
apartmajček je super, edin sosedje so za popi........ . imajo 2-letnika in je včeraj zvečer, okol 9 ure, mamica tko vpila nanj, in ga pošiljala ne vem kam. grozaaaaaa, da obstajajo takšni starši. naša pa je ravno takrat šla spat in če bi jo zbudl, bi šla njim na vrata. mislm, sploh se ne ozirajo na druge,kor da so sami. drugič gremo definitivno v hiško, k bomo samo mi notr.
plaža je super, tko kot je hanuši rekla. veliko borove sence, čeprav kr mal hladi v senčki, na soncu pa je prevroče. voda je zmerno topla, ko si enkrat notr, je prav fajna.

lepo se mejte

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
6.9.2009 21:12:20   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

dobr večer!

kako ste? mi smo super, vožnja do morja je bila malo utrujajoča za , smo se 2x ustavl, pa na trajekt smo se pretegnil.
apartmajček je super, edin sosedje so za popi........ . imajo 2-letnika in je včeraj zvečer, okol 9 ure, mamica tko vpila nanj, in ga pošiljala ne vem kam. grozaaaaaa, da obstajajo takšni starši. naša pa je ravno takrat šla spat in če bi jo zbudl, bi šla njim na vrata. mislm, sploh se ne ozirajo na druge,kor da so sami. drugič gremo definitivno v hiško, k bomo samo mi notr.
plaža je super, tko kot je hanuši rekla. veliko borove sence, čeprav kr mal hladi v senčki, na soncu pa je prevroče. voda je zmerno topla, ko si enkrat notr, je prav fajna.

lepo se mejte

UŽIVAJTE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
7.9.2009 8:20:05   
_melody_
Jutro!

Joj za mano so same neprespane noči. Boli me vse in noben položaj več nič ne pomaga...Uf še 15 dni do PDPjauser posted image .

Bi vas pa še prosla, če mi lahko odgovorite na par vpr.! V primeru, da mi odteče voda in ni nobenih popadkov takoj v P?? Kaj pa če se odlušči čep? Joj, tuk je teh razlčnih kombinacij, da sploh ne vem kajuser posted image . Vem sam, da če bodo popadki na 5min via la P.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
7.9.2009 9:02:15   
Alex01
Jutro user posted image
Ja melody, zdaj bo pa kmaluser posted image user posted image user posted image user posted image . Če ti voda odteče potem nimaš kaj čakat, pa tudi če se ti odlušči čep je najbolje, da se greš vsaj pokazat v P (čeprav pravijo v matrinski šoli, da moraš takoj v P če ti odteče voda ali če se ti odlušči čep ali dobiš popadke). Jaz sem obakrat šla v P s popadki, prvič na 15 minut, drugič na 5 minutuser posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
7.9.2009 9:33:34   
Anonimen
jutro

za nami je še en bizi vikend, tako da se bom danes komaj malo spočilauser posted image . He...baje daja v NM porodnišnici taka gužva, da majo mamice na vseh možnih koncih, pa še en dan prej jih domov pošiljajo. Mislim...kolk ene mladineuser posted image . Melody, pol se pa kr kmal obrni proti RImu in najbolje res, da se greš kar pokazat, če bo kaka vsaj približno akcija. Jaz sem mela popadke celo noč, ko so se pa zgostili, je pa tudi čep šel, čeprav bi morda še malo doma ostala, če bi blo tako še enkrat. Samo nikol ne veš, kako hitro se lahko vse obrne, potem pa v avtu rodišuser posted image . Tako da ti kar popokaj, če bo. Pa naj bo kmalu, pa kratko in sladko.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
7.9.2009 9:58:59   
Alex01
Potem bomo pa morali kar kmalu v vrsto za vrtecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
7.9.2009 10:29:27   
Anonimen
Ja, mi imamo tukaj v Dragatušu tak majhen vrtec in so že letos jasli čist polne, tako da bo treba res rezervirat plac za drugo leto. Smo rekli, da se bomo šli že zdej kmal pozanimat.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
7.9.2009 10:39:18   
lenčy
živjo dolenjkeuser posted image

se bom kar malo vrinila vmesuser posted image
Alex01 tudi jaz sem bila v ljuser posted image  aja pa mimogrede, kar naj odmisli tole rihtanje tvojega cliota, ker to staneuser posted image  moj ma tud zrihtanga, kar pomeni, da bova mogla druzga kupt, ker dojenček glih ne paše v tak avto...tko da še dodatni stroškiuser posted image
drugače sm mela pa js čistko ta vikend...iz škatel sem zmetala vse svoje cunjce, ko sem bila še dojenček. nekatere bodo še uporabne (celo neznucane pleničke), druge bom dala pa na rdeči križ v upanju, da bo katerega malčka manj zeblo... a mogoče katera ve, če imamo kakšen zabojnik v mestu, da bi to ke nesla?

no pa lep dan vam želim, zgleda, da bo lep....

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
7.9.2009 10:46:14   
Alex01
lenčy - za zabojnik poglej na tale naslov : http://www.lokalno.si/si/aktualno/ljudje/?id=24744

To o predelavi avta, pa delajo možgančki 100/h, k sreči pa sinkotu še 10 let manjka do polnoletnostiuser posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
7.9.2009 10:53:51   
lenčy
hvala za link, samo upam, da jih ne bodo zavrnili, ker ene stvari zgledajo malo staromodne...ampak so zelo tople, tko da upam, da ne gledajo na videz...
eh, glavno, da bo dobro delo narejeno....

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
7.9.2009 10:56:42   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

hvala za link, samo upam, da jih ne bodo zavrnili, ker ene stvari zgledajo malo staromodne...ampak so zelo tople, tko da upam, da ne gledajo na videz...
eh, glavno, da bo dobro delo narejeno....

Jaz mislim, da jih morajo sprejeti v vsakem primeru. Pa user posted image user posted image user posted image za dobro delo.
Iz katerega dela Nm pa si?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
7.9.2009 11:04:05   
lenčy
lahko jih tudi vržejo v smeti(kar upam, da ne bodo), važno je, da sm js to njim podarila in da nisem sama te stvari metala v smeti. js bom mela dobro vest, oni pa če so pametni, pa tudiuser posted image

drugače sem pa iz predela ločneuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
7.9.2009 11:04:48   
Anonimen

Potem bomo pa morali kar kmalu v vrsto za vrtecuser posted image

hehe je kar vrsta. Septembra so v NM vzeli vse otročke. Za medletni vpis pa bo mogoče imel prostor samo še Pedenjped. Tako da...privatnikom se obeta spet biznis.user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
7.9.2009 11:07:31   
Anonimen
BTW, Kje na Drski pa je humanitarni center? Mamo mi tudi kaj za podarit...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
7.9.2009 11:07:38   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

lahko jih tudi vržejo v smeti(kar upam, da ne bodo), važno je, da sm js to njim podarila in da nisem sama te stvari metala v smeti. js bom mela dobro vest, oni pa če so pametni, pa tudiuser posted image

drugače sem pa iz predela ločneuser posted image

Glavno, da so oblekice celeuser posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
7.9.2009 11:11:01   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

BTW, Kje na Drski pa je humanitarni center? Mamo mi tudi kaj za podarit...

Kakor se men zdi, da tukaj, ko greš proti Brodu (od Tuša  na Drski pa proti Brodu), tam kjer je bila včasih samopostrežna trgovina.
Glede vrtcev pa res, mislim, da bo pravi "biznis" drugo leto imet kak privat vrtec doma user posted image user posted image user posted image . Naš bo šel s septembrom v Cicibana, samo če bomo dobili. Moram pa pogledat na internet, če imajo  v Kekcu na Smrečnikovi slučajno že jasli. Ko je Alex hodil jih še ni bilo, sta bili samo dve skupini, potem pa so organizirali še eno skupino, pa nisem sigurna, če so že jasli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
7.9.2009 11:33:43   
Anonimen
Aha...mislim, da vem, kaj misliš. No, fajn..bom mimo povozičkala pa pogledala. Pol pa omaro praznit.user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
7.9.2009 15:25:05   
_melody_
Danes je pa spet zatišje tukaj...user posted image

Mamice, katero kozmetiko ve uporabljate za rito pa kopanje?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
7.9.2009 16:24:29   
Anonimen
Hej, hej.

Kako ste kaj? Vidim, da je blo govora o oblekah - jaz mam eno prošnjo - kolegica je maja rodila fantka in ko je bil star en mesec, je njen partner postal nasilen in je zdaj ostala sama - brez porodniške, ker so jo na šihtu dal na cesto, nosečo in ker ni mela eno leto delovne dobe, ji tud nadomestilo ni pripadalo. V glavnem, je kr kriza. Če ima katera kaj, bi res prosila.

Drugače smo pa mi tko tko - Luka je bil nekaj bolančkan - v petek vročino 40,1. Smo potem zbijali. Zdaj sem pa jaz zbolela - me je dosegel uroinfekt. Do zdaj sploh nism vedla, kaj to je - zdej pa si želim, da ne bi vedla.

Bi vas pa še prosla, če mi lahko odgovorite na par vpr.! V primeru, da mi odteče voda in ni nobenih popadkov takoj v P?? Kaj pa če se odlušči čep? Joj, tuk je teh razlčnih kombinacij, da sploh ne vem kajuser posted image . Vem sam, da če bodo popadki na 5min via la P.

- če odteče voda, takoj v porodnišnco, pa nč kej dost migat
- čep se lahko lušči že prej, ni nujno, da takrat rodiš; meni se je sicer tisto noč, preden sem rodila - zgleda pa tko ko ena sluz z nitkami rdečimi
- pa ni treba čakat na popadke na 5 minut - ker če ti voda ne odteče, zna trajat, da bodo popadki na 5 minut - jaz sem dobila popadke ob 1h zjutraj, ob pol šestih nekje sem bla v porodnišnici, potem pa ctg, klistir, ob 8h so mi predrli mehur, da je voda odtekla, ob 12h sem rodila

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4199
8.9.2009 11:20:17   
Alex01
Dober dan user posted image

Danes pa nikjer nobene user posted image

melody- Za Nejca uporabljam Nivea baby kozmetiko. Za rito pa mazilo za otroke lekarne krškouser posted image . Pa seveda mandljevo olje.

Ka nam je melody že ušla v Rim slučajno user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 8.9.2009 11:21:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?