Anonimen
|
Hej, hej. Kako ste kaj? Vidim, da je blo govora o oblekah - jaz mam eno prošnjo - kolegica je maja rodila fantka in ko je bil star en mesec, je njen partner postal nasilen in je zdaj ostala sama - brez porodniške, ker so jo na šihtu dal na cesto, nosečo in ker ni mela eno leto delovne dobe, ji tud nadomestilo ni pripadalo. V glavnem, je kr kriza. Če ima katera kaj, bi res prosila. Drugače smo pa mi tko tko - Luka je bil nekaj bolančkan - v petek vročino 40,1. Smo potem zbijali. Zdaj sem pa jaz zbolela - me je dosegel uroinfekt. Do zdaj sploh nism vedla, kaj to je - zdej pa si želim, da ne bi vedla. IZVIRNO SPOROČILO: _melody_ Bi vas pa še prosla, če mi lahko odgovorite na par vpr.! V primeru, da mi odteče voda in ni nobenih popadkov takoj v P?? Kaj pa če se odlušči čep? Joj, tuk je teh razlčnih kombinacij, da sploh ne vem kaj . Vem sam, da če bodo popadki na 5min via la P. - če odteče voda, takoj v porodnišnco, pa nč kej dost migat - čep se lahko lušči že prej, ni nujno, da takrat rodiš; meni se je sicer tisto noč, preden sem rodila - zgleda pa tko ko ena sluz z nitkami rdečimi - pa ni treba čakat na popadke na 5 minut - ker če ti voda ne odteče, zna trajat, da bodo popadki na 5 minut - jaz sem dobila popadke ob 1h zjutraj, ob pol šestih nekje sem bla v porodnišnici, potem pa ctg, klistir, ob 8h so mi predrli mehur, da je voda odtekla, ob 12h sem rodila
|