vaney
|
mateja, sokec sploh ni problem, samo malo si me zafrknila, ker si se tako daleč preselila ti na sever, jaz na jug...mogle smo obe ostat v Nm, pa kavica sploh ne bi bila problem A si ti mobilna na 4 kolesa in volan ali samo na 3 oz. 4 kolesa brez volana? Ker če si že v mobilnem stanju, lahko prideš do Nm v torek, jaz bom tam popoldne, ker imam pregled. Ampak Anže bo pa doma ostal. No, sporoči... alex, ti imaš pa doma Alexa in Nejca kot ena naša mamica in sem šla prav pogledat, koliko sta stara...pa nisi prava. Mi smo imeli Alexa starega 3 leta in Nejca starega malo čez 1 leto. Ima katera kakšno zanimivo malo bolj starinsko ime za fanta? Sicer še ne vemo, kaj bo, ampak za punco sva že prišla skupaj najbrž Kaja ali Daša, za fanta nama je bilo pa dolgo všeč ime Žan Maks, zdaj si je pa moj dragi premislil. Meni so všeč npr. Taj, Tijan, Lukas, Mark, Jaša, Jošt, moj pa samo debelo gleda zraven in odkimava z glavo. On bi kakšno lepo staro slovensko ime. Vse ok, samo kaj, ko meni razni Jože, France, Miha...nikakor ne potegnejo. Ful mi je všeč Nejc, mojemu tudi, ampak kaj, ko ga ima kolegica. A ve bi bile jezne oz. užaljene, če bi kolegica (ki sicer živi blizu, ampak jo vidite 1x na mesec, dva) isto ime kot ve? No, saj časa imava še dost... grem počasi po Anžeta v vrtec, ker nam potem pripeljejo pohištvo, pa mora bit nekdo doma, da komandira to je pa pač žensko delo, ne